Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
válasz
Mezcal
üzenetére
Szerintem Polyphony szimplán csak lusta átrakni és optimalizálni a GT7et PC-re,elég nekik updatelni a PS4-PS5 verziót,és közben pedig már tuti hegesztik a következő részt is,túl sok meló lenne még egy plusz feladat

Szerk.: De amúgy most jut eszembe hogy "megbízható" forrás alapján az kiderült még tavasz nyár környékén hogy Sony szépen csendben elkaszálta a PC verziót,szóval valami ezek szerint volt tervben attól még...
-
NyMRooD
addikt
válasz
Mezcal
üzenetére
A PS5 meg már lassan 100 milliós példányszámnál tart. Egyébként ha ez a rész nem is, a kövi szvsz biztos ki fog jönni PC-re is. Aki day1, viszonylag olcsó hardware-en akar játszani annak ott lesz a PS aki meg a maximumot akarja kihozni a játékból ott lesz a PC (kb 1 év késéssel).
lmno: Még csak most telt le az 1 év, simán jöhet az ünnepi szezonra / év elejére az Astro Bot is.
-
-
Roland861010
veterán
Azért elég komoly hogy még a szemébe is visszatükröződik a tárgyak csillanasa.
Itt a videó róla
-
Roland861010
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
Én kérdeztem. Mivel feljebb ez jött válasznak!
Van a hardveren fent pár limitált kontroller ami tetszik.
Viszont nagyjából 15-20k-val olcsóbban van mint a bontatlan csak azért mert használt.Ha jó állapotban van akkor a garancia hiánya és az hogy használt eredményezhet ekkora ár különbségét?
Vagy ezeket tényleg csak gyűjtők meg profit orientált eladók veszik?
-
válasz
Roland861010
üzenetére
Ezt hogy érted, mármint a kontroller a kamu?
Léteznek külsős kontrollerek amiknek DSe a belsejük, ezek tökéletesen működnek.
Viszont ha valami gagyi utángyártott, akkor csak PS4-es játékokkal fog menni, mivel csak a DS4-et lehet utángyártani. -
Farkassacred
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Ha kamu, akkor kamu. Vissza vagy a szemétbe, rá nem dugnám a hálózatra az hótziher.
-
Roland861010
veterán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
PS5 -os kontroller nem működik PS5-os játékkal ha kamu?
-
pr0bi
senior tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ezt nem tudom mert pont ezek miatt kerülöm egyenlőre a yotei-t. Mint játék szinte tökéletes minőség de nekem már kevés ez a faék egyszerű megbosszulom a családomat és kinyírok mindenkit ow történetvezetés.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Például csak Ps4-es játékokkal működnek, Ps5-ötössel nem.
-
morfondőr
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Én konkrétan egy Xenoblade Chronicles 2 kontrollert keresetem, ott alig észrevehető dolgok voltak kívülről, szétszedés után válik egyértelművé a fórumok szerint. De én végül nem is rendeltem meg, mert elég nagy esélye volt, hogy fake. Nem tudom, hogy DS-nél mi a helyzet, gondolom ott is akadnak hamisak.
-
Bencus88
nagyúr
Skacok a Silent Hill 2 ma lesz hivatalosan bejelentve és jövő hét kedden lesz tölthető?
-
morfondőr
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Vagy kínai utánzatok! Switch-hez kerestem én is egy limitáltat, aztán kiderült, hogy nem eredeti.
-
Roland861010
veterán
Helló,
Találtam pár jó árban lévő limitált kiadású kontrollert viszont bontottak .
Szép állapotban vannak de kb fél áron árulják őket.Ennyit számít ha már egyszer kilettek bontva?
-
-
Xaels
félisten
válasz
SoupSayse
üzenetére
Van 1-2 pont a játékban ahol kicsit meg tud akadni az ember, de nekem szerencsém volt velük. A másik ilyen a Breath Of The Wild volt illetve ha lehet ilyet mondani akkor a Switch mint konzol. Nem igazán értettem, hogy a már megjelenésekor is karcsú hardver meg a koncepció, hogy lesz egyáltalán életképes, aztán az OLED verzióval elcsábultam a Metroid Dread miatt és ha már ott volt kipróbáltam más címeket is és hát beszopódtam rendesen, letenni alig tudtam a gépet hónapokig.
-
Payphone
tag
válasz
Mezcal
üzenetére
Akkor mondom úgy relatív korán, 1-1,5 éven belül. ÉS igen a GT egy pont jó kivétel, azon kívül semmi más nincsen ami az elmúlt 5 évbe jött ki. Ps4-en vannak megmaradt címek, de azok ps5 frissitést sem kaptam, valszeg ha kapnak (már ha egyszer kapnak) akkor azok is jönnek PC-re. Mint az infamous, bloodborn és társai. De ezekeről egyelőre álmodunk. Szóval igen a GT kb az egyetlen relális példa, azon kívül ami már ps5 korszakba jött az PC-re is kijött
-
Farkassacred
őstag
Viszont tényleg azt mondják, hogy sokat fejlődött a Yotei az elődjéhez képest, pazar.
-
SoupSayse
tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Persze, amúgy nekem is tetszett és szerettem is, csak valahogy mégsem ragadt meg annyira. Keanu viszont… hát, azért adott pár hidegrázós pillanatot, az biztos.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Pont az volt a tervem, hogy megnézzem a cat caffe-t
-
SoupSayse
tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Na, ez az, ami nem mindegy…
A CP2077-nél viszont (nálam) már nem ez a helyzet – CDPR ide vagy oda. Nem mondom, hogy rosszak lettek volna, de nem hagytak bennem akkora nyomot, mint a Witcher 3 mellékei, főküldetésekről ne is beszéljünk. Mondjuk ez valószínűleg annak is betudható, hogy teljesen más a két játék hangulata, és egyszerűen az egyik stílus jobban bejött, mint a másik..
-
SoupSayse
tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
A Tsushima mellékküldetéseire már alig emlékszem, pedig kb. egy éve toltam. A Witcher 3-mal meg nagyon régen játszottam, de ha most rákérdeznének, simán fel tudnék sorolni 3-4 emlékezetes mellékküldit. Az a játék teljesen más szint. Ilyen kommentek után meg én is egyre jobban várom, hogy végre nekiállhassak a Yoteinek.
-
-
-
Elims
veterán

Farkassacred: Yötei--witcher-re írtam.A tsushima-t nem ismerem.Ja és direkt odaírtam,hogy szerintem.
ChiliChili: Sima gyári beállítással kezdtem az olyan mint a sima ps5-ön.Majd szétnéztem a beállításokban és megtaláltam a sugárkövetést.Rányomtam és bizony észrevehető a különbség.
Írhatnám azt is,hogy az ember szeme kiég. :-) Tényleg szebb. Viszont nem annyival,hogy ezért érdemes legyen rátenni min.120-130e-t egy sima ps5-re,hogy lecseréld pro-ra.ProEvoFan: Én nem tudtam,hogy milyen lesz a játék,sejtettem,hogy nem lesz rossz,de ennyire nem gondoltam jónak.A többi vásárló meg gondolom pontosan tudta,hogy mit vesz.Szerintem jól tükrözi ez a szám a játék milyenségét/minőségét. :-)
-
ProEvoFan
nagyúr
Friss megjelenésnél régen láttam akkora számokat psnprofiles.com-on.
[kép] Gondolom kurvajók az eladási számok. Talán utoljára az Elden Ringnél láttam ehhez hasonlót. -
dunc
nagyúr
válasz
ChiliChili
üzenetére
Sokkal gyorsabb, és szebb, látványosabb sima géppel kezdtem ez játszani, közbe lett egy Pro gép, az RT nagyon üt pro módban! Atomstabil, és brutál szép, pl egy fa árnyéka, ahogy átüt a fény, és minden levél "él" az kegyetlen.
-
IntelKiller7
nagyúr
Ha valaki BF6 helyett CODozna.
-
ChiliChili
tag
A Yotei mennyivel látványosabb/gyorsabb az 5 Pron? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
-
Farkassacred
őstag
válasz
Elims
üzenetére
"Próbáltam hasonlítani a witcher-hez,-szerintem- annak esélye nincs ehhez a ghost of yötei-hez." What, mit olvastam éppen?
Lehet este van és csak rosszul látok.
A Tsusima mellékei sem voltak ám olyan minőségűek, éppen annyira voltak jók, hogy a Valhallánál például emlékezetesebbek legyenek, és szerencsére már érzelem is szorult beléjük. De a Witcher story telling-ben top listás ehhez kétség sem fér, sajnos kétlem hogy ennyire hidegrázós lenne majd az élmény mint ott, de alig várom. -
Elims
veterán
Csatlakozom.
Nagyon nagy játék!!!
Pro-n meg tényleg gyönyörű a grafika!
A sztori,a mellékküldetések is veszettül eltalált!! Próbáltam hasonlítani a witcher-hez,-szerintem- annak esélye nincs ehhez a ghost of yötei-hez.De egy kérdéssel jöttem.
Aki játszott a ghost of tsushima-val és a yötei-jel,írjon kérem,a tsushima sokkal "rosszabb"? -
CragON
aktív tag
-
Ernesto78
aktív tag
megtaláltam a Médiagalériát! Köszönöm a segítséget, mostmár látja a pendriveot
-
moven
tag
Sziasztok!
Másfél év kihagyás után ismét ps5 tulaj lettem.
Sajnos a játékok ujra telepítésével a mentések nem tértem vissza. Hogy tudnám reprodukálni őket?
Kösziiii!
-
válasz
Ernesto78
üzenetére
Az a formázás az nem az a formázás, hanem bővített tárhely. PS5-ön már nem lehet direktben exFAT-ra formázni.
A főképernyőn a játékok ikonjainál van egy olyan, hogy Médiagaléria, és ott lesz az utolsó opció az USB. A videók legyenek egy vagy több könyvtárban, és ha rámész, akkor listázni fogja ezeket fájlokat. -
Ernesto78
aktív tag
sziasztok
Lenne egy kérdésem az USB Pendrive-al kapcsolatban.
Van egy Kingston DataTraveller 3.0 pendrive-om és ha exfat-ra vagy fat32-re formázom és másolok rá filmet, nem tudom megnyitni a pendrive-ot a ps5-el. Látja,hogy csatlakoztatva van és formázná, de mivel csak 32GB-os ezért nem formázza. Viszont nem nyilik meg medialejátszó sem hogy lejátszhassam a videókat. ilyenkor mit lehet tenni? Van külön szoftver ami rendesen leformázza a pendrive-ot a ps5-höz, hogy felismerje?
Köszönöm a segítséget előre is
-
N_A_S
veterán
A hétvégén volt egy kis gép szerelés, és a videókártyát "ápol és eltakar" cimszó alatt lefóliáztam. Aztán annyira kedvet kaptam, hogy áldozatul esett a PS is:
-
SoupSayse
tag
Egy jó kis játék egy indie csapattól, erős Prince of Persia hangulattal. Jelenleg 14 290 forint, ennyit simán megér.
-
SoupSayse
tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Én a mai napig nem próbáltam még egyszer sem, pont azért mert félek tőle, de videók alapján amúgy nagyon tetszik. Viszont ami késik, nem múlik.
-
SoupSayse
tag
válasz
Xaels
üzenetére
Nálam pont fordítva volt…
Annyira bejött a sztori meg az egész játékmenet, hogy azt hittem, rengeteg időt bele fogok ölni. Aztán jött az első horda, és ott el is ment a kedvem az egésztől — azóta elő sem vettem, pedig amúgy nagyon jó játék igazából.Wesder:
Igen, ez az egyik ok is amiért kérdeztem. Tudtam, hogy belefutok így olyan játékba is, amiről még nem is hallottam. Ránézek.
-
Azt hittem először rosszul látok vagy április elseje van, de nem😳😂

-
ldave
félisten
válasz
SoupSayse
üzenetére
Hát,. inkább az ellenkezőre van példa, amikor azt hiszem belemegy majd 100+ óra, aztán a tizede sem, pl Diablo 4

Amúgy talán a Slay the Spire volt ilyen, annyira nem vagyok oda a draftolós, roguelite játékmenetért, de ez teljesen betalált. A második részt nagyon várom.
lol Wesder, pacsi a Slay the Spire-ért
-
SoupSayse
tag
Most, így belegondolva – volt már olyan játék, amiről először azt hittétek, hogy egyáltalán nem fog bejönni, aztán végül mégis teljesen rákattantatok, és rengeteg órát beleöltetek?
-
dunc
nagyúr
Ghost of Yotei hát igen ilyent csak a Sony tud, nagyon erős a történet, szándékosan nem spoilerzek, de lenne mit nagyon komoly története van fordulatokkal tele.
Pl amikor a két testvér Összetalálkozik.
Ismét egy NAGYBETŰS sony alkotás, amiből sajnos kevés van! -
SoupSayse
tag
válasz
Payphone
üzenetére
Én sem mondanám akkora hatalmas innovációnak, hogy leesik tőle az állam, viszont azt el kell ismerni, hogy hozzá tud adni a játékélményhez – főleg azoknál a címeknél, ahol tényleg jól kihasználják a képességeit. Persze nélküle is simán el lehet lenni, nekem sem lenne világvége, ha egy "egyszerűbb" kontrollerrel kéne tovább játszanom.
-
ribizly
veterán
válasz
Xaels
üzenetére
Nem csoda. Ez megint valami olyasminek tűnik, ami nem tudta eldönteni mi is akar lenni. Beletettek ezt is azt is és akkor majd csak megtalálja mindenki a kedvére valót belőle.
Nemrég volt pont arról szó, hogy egy trailer alapján el tudja e dönteni az ember, hogy az adott játék jó lesz e vagy sem. Hát ez nem tűnik túl jónak.Persze lehetnek jó részei, de szerintem azon már túlléptünk sokan, hogy az elég legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iOS alkalmazások
- Battlefield 6
- Robotporszívók
- BestBuy topik
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

RangerFox