Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
Települ a kicsike.
-
Piotrus
tag
Sziasztok!
GOY-ben ki lehet kapcsolni a zárt feliratozást (CC) ? Nem találom sehol, de szörnyen idegesít...
-
Yotei első negyed óra vélemény! Játék gyönyörű Ps5Pro sugár követés 60fps módban, tűéles kép, a víz effekt és tükröződések árnyékok nagyon brutál szép az egész összkép 😳Már a bevezető a zene elvitt engem, és az egész hangulata na azért itt érződik, hogy Sony❤️ Azért ez nem PS3 grafika, mint sok helyen olvastam meg láttam, szerintem azért szebb mint a Tsusima volt...
[kép]
[kép]
[kép] -
raziel01
veterán
[link] Tényleg KLASSZIKUS Született? (Silent Hill F bemutató - Otherworld)
-
Megint amúgy ott tartunk, hogy az USA storen nagyon megéri vásárolni a dollár árfolyam miatt, a Yotei is így 23500ft-nál megáll átszámolva, nekem volt egy 10$-os kuponom Amazonra így 20K lett, ennyit azért igazán megér így day one 😁
Várom nagyon milyen lett, 85Gb most csorog lefelé, csucsimát szerettem platináztam is... -
Frod
addikt
válasz
ldave
üzenetére
Azért a 10e+ /hó emelés szerintem minden szempont alapján elég wtf húzás.
Most már elértek oda, hogy tényleg csak a nolife, "mindentiskipörgetekday1" arcoknak éri meg fenntartani.
Amióta a gyerkőc miatt gépközelbe alig tudok kerülni, azóta már az Extra fenntartását sem tudom megindokolni. -
Valaki megvette esetleg az USA storen a jotejt, ha igen ott is van magyar vonatkozás, mert volt már, hogy ott vettem játékot és volt benne ugyan úgy magyar felirat...
-
NyMRooD
addikt
válasz
ldave
üzenetére
Szerintem drágulni azt fog, ennyire talán nem, azért itt az MS az eddigi day1 bekerülnek a címeink meg jön third-party cím is day1 arra változtatta, hogy évente 75+ day1 megjelenés. Mellette bekerül a Fortnite crew is novembertől, meg most jött meg az ubi+ classic amiből sokminden még nem volt a gp része. Szóval adni adott valamit cserébe az MS, a kérdés, hogy ez megér-e + 50-100%-ot az előfizetés havidíjában. Illetve a probléma az, hogy ezzel átlépte a lélektani 10k-s havidíjat, ami annyira nem okés.
-
-
kevike576
senior tag
[link] Remélem sony nem fog így bek*vulni
-
S e t h
nagyúr
válasz
VoltanIgor
üzenetére
Valakivel keversz.
-
LÁZ
addikt
válasz
Szőkeségféle
üzenetére
majd megveszed a jotei után az ac-t használtan lemezen, problem solved

mondanám, hogy van egy nálam (ac, még a jotei előtt le akartam tudni a dlc-t), de pont a joteibe fogom ma beszámíttatni

-
TBT
addikt
válasz
Szőkeségféle
üzenetére
Jó szórakozást - dönts bárhogy is!
Mindkét alkotással rengeteg órát el lehet tölteni!
-
TBT
addikt
válasz
Szőkeségféle
üzenetére
Nincs. Ubisoft játék, csak a belsős Sony-s címekhez van (még) magyar felirat.
-
JiMN
tag
Slácok!
a disc drive-ból egy fajta van ugye? Csak mert a sony az oldalán a slimet említi csak meg. Amúgy 36k és még van pár db. ha valakit érdekel. -
TBT
addikt
válasz
Szőkeségféle
üzenetére
Inkább a Jótejt javasolnám. Hangulatosabb, művészi dizájnban jobb, sokkal jobban (és többet) merít a Japán kultúrából, illetve magyar felirat is van. Ezekhez képes az AC Shadows fapadosabb (gameplay, küldetések, sztori és openworld elemek szempontjából), ellenben grafikában részletesebb, gazdagabb és "szebb". A döntés a tiéd. Ha lemezes meghajtóval ellátott PS5 Pro géped van, akkor az AC Shadows-t már 2-3 pizza áráért is be tudod húzni, a Jótej kicsit combosabb árban van még. Digitál formában pedig édesmindegy, mert ugyanannyiba kerül mindkettő.
-
Triathlete
senior tag
válasz
Szőkeségféle
üzenetére
Egy rossz döntés van, az pedig a nem döntés!

-
polonic
félisten
válasz
Szőkeségféle
üzenetére
Szia
Mindkettő.
Amúgy ez nehéz kérdés. A shadows nagyon szép és jó játék is. De az uborka ow stílusjegyei mind ott vannak. A jótej lehet jobb, de talán az grafika szempontjából nem annyira szép. Ott az összkép nagyon ütős. -
ƵøŁĭ
veterán
Sony vajon emel árat a tegnap Game Pass hírek után?
-
Eljött az a játék ami miatt újra PS tulajdonos lettem. Most üzemeltem be a Prot és szépen települ a Yötei.
Nagyon vártam már, mert a GoT az egyik kedvenc játékom a mai napig.
Első benyomások róla spoiler mentesen?
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ott nem az volt, hogy mindkét módban 60 FPS-sel futott, szóval nem volt értelme performance módban játszani?
-
stilo18
addikt
válasz
Ronaldohun
üzenetére
Sokkal szebb....
-
Ronaldohun
tag
válasz
VoltanIgor
üzenetére
Azért ez elég merész kijelentés, hogy egy lehelettel sem szebb a Tsushimánál.
Nemcsak textúrában, de a környezeti hatásokban és fizikában is történt előrelépés, melyek szintén növelik a szépségérzetet.
[összehasonlító videó] -
TBT
addikt
-
S e t h
nagyúr
3 óta játék után én mentem vissza Dying lightozni, de ez nem a játék kritikája, túlságosan is betalált a Dying light The beast.
Egyfajta tiszteletlenség lenne nem befejezni azt, mivel cseszettül élvezem, de eközben a Jotei full figyelmet igényelne de igazság szerint ezzel én már játszottam 5 éve és eléggé meg is kedveltem Jin Sakait.
Nem lehet egy seggel két lovat megülni, túl közeli a két játék megjelenése, nem dobom el csak ezért a Dying lightot.A helyzet az, Kyle Cranet jobban kedvelem, mint Jin Sakai udódját, plusz a Jotei valóban teljes figyelmet érdemel az új mechanikák miatt is.
Szép, de nem olyan szép, mint a Shadows, viszont totál westernes leszámolós zenei aláfestéses, várom, hogy folytathassam, de a Crane zombis sztorija nagyon becsípődött nálam.
-
stilo18
addikt
Na, akkor legyen egy ilyen vélemény is :
Pro -n a Yotei, a sugárkövetés Pro módban szerintem fantasztikusan jól néz ki.
Nem zizis, nem kásás a kép.... tükörsima, tiszta, jó minőségű... nálam telitalálat. -
sting2
addikt
Éppen ezért, vagy ebből adódóan és tudva azt, hogy pár évente jön szemben egy ilyen minőségű alkotás.
Badarság első napon venni, " harmincrongyért" digitálba.
Komótosan, lassan közelítve felé, majd akkor csapok le rá, amikor már józanabb döntés anyagilag..
Mert a Ló... nak is van vége, hogy lassan egy fél használt Ps5 ára, egy, egy, kód ha megjelenéskor akarod tolni.
Igen, én egy megélhetési Gamer vagyok. 🤘 -
TBT
addikt
válasz
VoltanIgor
üzenetére
Performance módban megvan a fix 60 FPS (a patcheknek hála) érzésre. Viszont ott nincs RT + a felbontás + minden textúra, grafikai effekt visszább van tekerve. Ezért én beérem a Quality móddal is (ott van RT, nagyobb felbontás mindenben), de ugye csak fix 30 FPS.
Ugye a review anyagok még az 1.02-es verzióval készültek, ez meg már az 1.07-es verzió.
-
VoltanIgor
aktív tag
-
GEIL
addikt
PS3-ról PS5-re való grafikai fejlődés jóval kisebb, mint pl a PS1-ről a PS3-ra ugrás volt anno.
Ezt már írtam (én is) múltkor, hogy a videojátékok nagyjából elértek egy olyan látványszintre, amiről feljebblépni már nehezebb és jóformán a felbontás és az alkalmazott részecskerendszer és effektek (fény-árnyék hatások stb) miatt lehet érzékelni pár játékot "szebbnek".
S megint oda lyukadok ki, hogy a jelenlegi felhozatal nem feltétlenül az aktuális csúcs konzolok hibája....egyszerűen alig vannak olyan "új" címek, amik mérföldkövek lennének a nextgen játékok között.....helyettük rengeteg a "remaster meg patchelt", de amúgy alapjaikban még inkább jó pár éves játékok.
Persze van már olyan hogy "unreal engine 5.x"....de a fejlesztők nem tudják kiaknázni amire képes, mert a hardverek kevesek hozzá ha igazán nagyot szeretnének villantani vele.... -
TBT
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Szép a játék:
Akarom mondani... a PS3-as grafikát magabiztosan hozza.

-
Farkassacred
őstag
Kíváncsi leszek majd a véleményekre itt a Goy-ról, legfőképp a párbeszédeket/sztorit illetően. Ha jó lesz tuti megveszem én is.
-
S e t h
nagyúr
Még egy patch a yoteihez, wtf.
-
dunc
nagyúr
Igen ismerős is panaszkodott, nálam Prón elég acélos. (ezért is váltottam alapgépről, mert sok játéknál az alap már elvérzik, az új Mafiánál volt pár rész ahol kb annyira belassult (autós üldözések a romoknál) , hogy kb annyira hitványul futott mint anno sima PS4 en a Days Gone!
) -
Xaels
félisten
-
Mr X
veterán
Urak, játszik esetleg valaki Borderlands 4-et ps5-ön? Hogy fut nálatok? Pár napja (már a patch után) coop-oztam asszonnyal és performance módban minden nagyobb harcnál akadozást vettem észre. Másnál is megvan ez?
-
marinea2
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
En ezen kivul csak a SH2 remekkel jatszottam, annal azert nem jobb az fix.
Egyebkent en nem is annyira csipem a japanos settinget, de ez valamiert megfogott es beszippantott. De megtudom erteni azokat is akik csalodtak benne, a harcrendszer kifejezetten nem volt a kedvencem nekem sem peldaul..
-
válasz
marinea2
üzenetére
Örülök ha tetszett, ha kizárólag SH játékként kezeljük akkor nálam 10/5, ha egy sima japán tini horrornak akkor 10/7, ennyi 👍 Nekem óriási csalódás volt mint SH játék kedvelő, mert én még mindig azt mondom, hogy ez nem SH, maximum karcolgatja azt, de azt is nagyon gyengén teszi
Természetesen aki máshogy gondolja azt is elfogadom, ez van nem vagyunk egyformák, szerencsére... -
válasz
S e t h
üzenetére
Addig nem néztem, de az egész aputest megnézhető, nem csak kizárólag a SH-t linkeltem...😳 Csak kíváncsi voltam a SH f, hogy valóban én vagyok ennyire gyökér és csak nekem nem tetszett, és nem SH játék és egy középszerű túl értékelt f*s, de hála istennek nem csak én gondolom így ezek szerint...
-
toxicjew
addikt
Megérkezett
-
TBT
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem kell hozzá semmi. Lemezt beteszed a gépbe, telepíted, szükséges patchet úgyis letölti a konzol és már megy is a játék. Semmiféle plusz előfizetés nem kell hozzá.
-
Roland861010
veterán
Helló
Ha csak a Ghost of Yotei-t akarom végig tolni ahhoz kell bármilyen előfizetés ha lemezen veszem meg,?
Sosem használtam anno PS-t előfizetés nélkül. -
ProEvoFan
nagyúr
Ghost of Jótej
Eddig két tesztet olvasva kb 70 óra a játékidő?
Ki mit hallott erről?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
Természetesen aki máshogy gondolja azt is elfogadom, ez van nem vagyunk egyformák, szerencsére...
Kendek
RangerFox