Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Payphone
tag
válasz
SoupSayse
üzenetére
Én a Kontrollert nem igazán sorolnám ide. Nem érzem túl nagy innoviónak, és aki mégis érzi hogy többet ad mint más kontroller azse mondja hogy annyira eldobja az agyát. kb mint az extra szuper gyors ssd annyira volt ezis nagy mustbuy cimszalag. Exklúzív címek mostmár nagyon hamar kijönnek PC-re. Szóval igazából én csak magát a márka hűséget tudom felhozni, meg ha mindent (szóval a PS exeket is) a kanapén akarod játszani
-
SoupSayse
tag
válasz
Rossi
üzenetére
Őszintén? A legnagyobb különbség az ökoszisztémában van. A PS5 (és a Pro is) kicsit zártabb rendszer, mint az Xbox, és kevésbé integrálódik a PC-s világgal. A cross-save, cross-buy, meg a Game Pass(?) kényelme lehet hiányozni fog – a Sony-nál ezek még mindig elég korlátozottak. Cserébe viszont a first party exkluzívok tényleg más szintet képviselnek, és a DualSense kontroller élménye is teljesen más dimenzió.
Ha nyitott vagy kicsit más logikára, szeretni fogod. -
Rossi
addikt
Sziasztok!
PS5 Pro vásárlását tervezem ős PC-sként, majd XSX-esként...
Van esetleg bármi olyan sajátossága a PS-nek, amire kiábrándult MS hívőként nem gondolnék?
-
Frod
addikt
válasz
üzenetére
Ohh, azt nem is figyeltem, hogy ő írta!
Igen, vele kapcsolatban én sem szoktam kételkedni, mindig bejön, amit jósol.#204988 ribizly
Elvileg az is jön valamikor: "the PS5 Pro patch likely be timed with some announcements, Born From a Wish DLC should be announced sooner or later, & likely Konami is tying it around the window of the upcoming Return to Silent Hill movie based off SH2." -
NyMRooD
addikt
válasz
üzenetére
Lehet is, most éppen a gp emelés miatt nyávogok a másik oldalon, de itt sem régen volt emelés, az oka pedig az volt, hogy "majd jobb lesz", szóval akkor legyen is.
szerk.: Decemberben jár le a premiumom, tavaly csak azért újítottam meg mert volt pontokból is kuponom, meg olcsósított alzás vagy enebás feltöltőm (már nem emlékszem), meg akciós is volt. Idén az akciós időszakból (az ajándék 5 napnak hála) lehet, hogy kicsúszok, szóval a legalább egy szinttel lejjebb váltás elég biztos, de ilyen húzásokkal az extra lehet marad.
-
cyberkind
félisten
A Dualsense Edge-hez létezik nagyobb akksi? Arra gondolok, hogy ha az ember elég ügyes, akkor kicserélheti a Dualsense akksiját is egy nagyobbra.
-
BBenceTM
tag
[Dealabs] Silent Hill 2 Remake will be on PS Plus Extra later this month
According to our recent information, we can say that Silent Hill 2, the remake of the Konami classic released in 2021, will join the PlayStation Extra game catalog in October 2025.
-
Frod
addikt
!!! Pletyka !!!
SH2 Remake az októberi Extrában!? -
Ahoi!
lelkes újonc
válasz
bmakszim
üzenetére
Kiplatináztam az AW 2-őt aztán mivel közös univerzumban van a két játék gondoltam végigjátszom a Controlt. Körülbelül 4 óra szenvedés után mondtam azt, hogy inkább elolvasom a wikipédián a kapcsolódásokat az Alan Wake világával, de ezzel nem vagyok hajlandó játszani tovább. Számomra a harcok önismétlődőek voltak és túl soknak is érződött. Maga a világ megvalósítása túl steril semmilyennek tűnt. Persze sokan szerették, pár eurót éppen megérhet, talán neked tetszeni fog.
-
STC Speed
őstag
Tudtok ps store feltöltő kártya akciot? Eneba oct1week kupon már nem él sajnos
Yotei kérdés is lenne: feliratot ami zárójelbe van, érzelmek stb ezt nem is lehet kikapcsolni?
-
SoupSayse
tag
-
sittes79
addikt
Csak behuztam egy pro-t, nem birtam a veremmel.
Kerdeseim vannak:
1.Data transfer eseten a profilok, mentett allasok minden esetben a belso meghajton vannak(regi PS5), mert azt mondja, hogy m.2 ssd-rol nem masol ilyeneket.
2. Lan kabellel ossze kotom a gepeket akkor mukodhet a masolas?
3. ha siman at rakom az m.2 ssd-et a pro-ba akkor lazan felismeri az ott tarolt jatekokat?
4. Allitva tarolashoz ajanlott a stand, haver tudna nyomtatni, mert 30 eur mar sok lenne egy talpert

Koszonom
-
Moby
veterán
Az XBOX-ok ezt rendszerszinten tudják, hogy bármit (VRR-től, és fps-től függetlenül) 120Hz-es konténerbe csomagolnak. A user dönti el. A sonynál meg kézzel kell belebindzsizni a deveknek. vagy megteszik, vagy nem (ált. nem). A (valós) fps-nek ehhez nem sok köze van. vagy annyi, vagy a fele, vagy a harmada. Szemre, vagy analízissel megmondható. A TV nem fogja. Képtelen rá.
-
Moby
veterán
Meg VRR-el is, igen. A framerate-el sztonkronizálja, a konténer framerate-jével. Ugyanezt teszi az LFC is, de a playstation-ön nincs LFC, legalábbis rendszerszintű nincs, ők ezt szoftverből teszik meg, duplázzák a framerate-et konténerben, vagy háromszorozzák 40fps-en. VRR-el is, meg anélkül is (nem is értem hogy mindennek mi köze a VRR-hez).
-
-
SoupSayse
tag
Végre a Control is kapott frissítést. Quality módban bekapcsolt PSSR mellett nagyon szépen tartja a 120Fps-t VRR mellett.

-
SoupSayse
tag
-
-
S e t h
nagyúr
-
romero.
junior tag
Yötei.
Most futottam bele egy olyan videóba, hogyJin és Yuna régi, már gazokkal benőtt háza megtalálható a Yöteiben, mennyire igaz ez? -
ribizly
veterán
válasz
matyifej
üzenetére
Aprón sokan csinálják, de Te is meg tudod tenni, ha van otthon megfelelő forrasztóállomásod, kis gyakorlatod és türelmed. Hall-effect vagy TMR-re érdemes cseréltetni, mert azok már nem fognak többé elmászni. Én már ezeket eleve TMR-re cserélném.
-
romero.
junior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Kínai gyártmány, de meglepően jó minőségű. Szépen kidolgozott, és ami a legfontosabb: stabil, nem borul el.
https://share.temu.com/jFtG4SUUMlB -
matyifej
tag
Ha mar analog javitasrol van szó.
Van egy DS4 PS4-es analog hibas God of War-os kontrollerem, es egy Dualsense PS5-os driftelos is. Honnan lehet minosegi analogot sticket venni ha csereltetni szeretnem? -
romero.
junior tag
Itt marad a Temus "ruha"
-
-
matyifej
tag
Ez is megjott. Gyonyoru lett
-
F-ECT$
titán
válasz
Szőkeségféle
üzenetére
Annak a váltásnak a 90%-át hozta a PS4->PS5 váltás, a maradék 10%-ot hozta a Pro a simához képest.
Kíváncsi lennék egyébként a Pro számokra, illetve, hogy lesz-e valamikor egy masszív kedvezmény rá.
-
-
_drk
addikt
Az RPG rendszer miatt a legtöbb játék már ilyen. AC-vel is így voltam, Horizon fodibben Westnél is megkínlódtam legelején.
Emlékezzünk vissza a Days Gone eleje mi szívás volt bár ott főleg a motor miatt...Egyszerűen meg kell tanulni a karakternek pár dolgot, pár skillpont elhelyezése, legalább 1 jobb fegyver, 1-2 attachment elhelyzése és nagyjából ahhoz is van belőve a játék nehézsége.
És sokszor amúgy nem is a learning curve miatt van ez, csak szarul van balanszolva az eleje. -
Frod
addikt
válasz
pr0bi
üzenetére
DS2 nem first party cím, csak vásárolt exkluzív.
De ha az lenne sem számítana, a fenti példánál még egy hónapot sem vártak, sőt... július közepén, nyári szünetben mégis ki a franc adna ki bármit, a Sony pedig egy új IP-t simán ott rajtoltatott. Nagyon más idők voltak...
#204914 F-ECT$
Emlékszem a GoT borzasztó nehéz volt rögtön a legdurvább szinten, viszont ahogyan fejlődött a karakter, idővel meg már csak az volt élvezetes.
(Witcher 3 ugyanez: kb lv10-ig szívás, felette csak a Death March nehézség értelmezhető.) -
S e t h
nagyúr
válasz
Raysen623
üzenetére
Kérem szépen, erről szól a harc.
Kaotikus, véres, fájdalmas. Végre egy játék ahol nem állnak sorban az ellenfelek, hogy egymás után kivontfakarddal verjenek agyon, hanem mindenki egyszerre jön, mint a tsunami.Valami elképesztően jó az explorációs faktor, gyakorlatilag ahogy meglátok valamit oda kell mennem megnézni, bár most már óvatosabb vagyok, mert sokszor volt ronin gangbang.
-
NyMRooD
addikt
Az még 2020 volt, akkor a studiók nem csesztek el rengeteg időt fölösleges live service fejlesztésre. Idén ott volt mint nagy cím a DS2 és a GoY, jövőre ott lesz a Saros és a Wolverine.
pr0bi: nem, én azt mondom, hogy mivel 2026 fall a wolverine, abban az évben már nem kapunk semmit ősszel vagy decemberben, 2027 február--április környékén már simán jöhet.
-
Payphone
tag
válasz
Raysen623
üzenetére
Az annó nekemsem igazán jött be, kb ott is hagytam miatta a játékot, nagyon zavart a kamerakezelés hard közben is lovon is. Meg én mindig eltévedtem
Ez a menj amerre a szél fúj, aztan császkáltam össze vissza. Egy mini térkép lehetne valamelyik sarokban hogy lássam jo fele megyek. -
Raysen623
veterán
Na csak nem tudtam megállni és behúztam GoY-t is. Medium nehézséggel kezdtem, de rájöttem, hogy nekem az sok. Eléggé más a harc ebben, így újra kell tanulnom több mindent. Sajnos azt kell mondjam a kamera mozgás harc közben továbbra is katasztrófa a legtöbb esetben. Kiütik a kezemből a kardot, de nem tudom elforgatni a kamerát, mintha lock-olt állapotba kerülne. Más is találkozott ezzel? Nálam rohadtul zavaró, mivel máskor meg nem követi le a fordulást, de bezzeg ilyen esetben meg egyenesen őrjítő.
A többi része viszont káprázatos, oda vagyok meg vissza.
-
LÁZ
addikt
válasz
Apone33
üzenetére
[ezt a jutub csatornát ajánlom bármilyen headset/bud ügyben]
ps. a bud (saját tapasztalat) bőven korrekt (360 spartial), de az ai-val személyre (fülre) szabott optimalizálást is lehet csinálni vele, mindenesetre zárni is jól zár, plus aktiv zajszűrés is opció, de külön be tudod állitani, hogy mennyi külső zajt engedjen át (köztes opcióként, ha pl utcán vagy, mert az anc offol mindent kivülről
) -
Bad Pritt
félisten
Valahogy sikerült teljesen elsiklanom a pár héttel ezelőtti Dragon Quest VII Reimagined trailer felett, most ámulva néztem végig mind a két percét vagy háromszor egymás után... aztán megnéztem az árakat. Fizikai adathordozón 30K, digitálisan 26K. Normálisak ezek?
DQ I-II HD-2D, III HD-2D szintén 26K és oké, értem én, volt vele meló (bár nem tudom, mennyi, ha fél évente tudják ezeket kipumpálni magukból), jól is néz ki meg új tartalom meg minden, meg tényleg baromi jó játékok... de azért az a ceruza lehet kicsit vastagon fog, ha megnézem, hogy más kiadók hasonló játékainál 22K a plafon day 1, de az már tényleg nagyon.
Szerk.: amúgy ez nem feltétlen DQ specifikum, inkább Square Enix lehúzás, az Octopath Traveler 0 is ilyen áron nyit, ami szintén csak egy remake és a korábbi részei olcsóbbak voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Cyberpunk 2077
- Riasztó topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Házimozi haladó szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Erős hónap ez az október.
A célnak megfelel.

Én ezt nem is használnám,menne ki a polcra diszelegni 
RangerFox