Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
A 4Pro esete teljesen más volt, ott indokolt volt a 4K tévék tömeges elterjedése miatt - kvázi reagáltak a piacra - de ha ezt az érvet el is engedjük, akkor is az volt, hogy kb bekerülési áron tudott váltani a user egy 2,5x erősebb gépre. (És bizony jópár játéknál volt előnye ennek az erőnek!)
Most se nem reagáltak a piacra (nem volt rá igazából igény), se nem úszod meg egy "eladom a gépet + rádobok kicsit" kombóval mert mocskos drága lett, és amit egyedül fel tud mutatni, az a gyerekcipőben járó saját ray-tracing tech, ami valljuk be sokakat nem érdekel. Fanatikus early-adoptereken kívül valójában senkinek sincs szüksége az 5Pro-ra. -
romero.
junior tag
válasz
Szoke1982
üzenetére
Én Slimet váltottam Pro-ra. Lehet ez ilyen zsákbamacska hogy melyik modell milyen hangos, de nekem a Pro sokkal halkabb, mint a Slim. Konkrétan ha nem fut játék rajta mintha be sem lenne kapcsolva, játék közben is csak egy picivel hangosabb. Az, hogy megéri-e a felárat a teljesítménynövekedés nem tudom, én leginkább a PSSR miatt vettem meg, de abban nem csalódtam. A slimen a SW Outlaws és az AC Shadows játékot játszottam, mikor elhatároztam hogy lecserélem Pro-ra. Annyira borzalmasan recés volt minden az FSR miatt ebben a két játékban, hogy számomra játszhatatlan volt. Ezen segített a Pro és a PSSR, tökéletes. Nekem ezért már megérte.
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Kb a Ps4 Pro esete is ilyen volt. Én akkor megjelenéskor váltottam, még elhittem a szép szavakat mennyivel jobb lesz többet tud, meg jött az új God of War, de most biztos kihagyom a Prot mint jópáran inkább megvárom a Ps6 - ot...
-
válasz
Szoke1982
üzenetére
Csatlakozom az előttem szólókhoz, szvsz is felesleges volt a pro, annyival nem ad hozzá mint amennyivel többe kerül...mellette viszont hangosabb (persze nem elviselhető módon de hallani a különbséget) és mikor játszol vele hallani ahogy melegszik mert pattog a műanyag és amikor kilépsz szintén mert tejfölösdobozhoz hasonló olcsó műanyag a borítás....
-
Payphone
tag
válasz
sting2
üzenetére
Azért az elég nagy vicc hogy addig működtek ezek a szuper gyors konzolok szuper gyors SSD-vel amíg a PS4-es játékokkal kellett megbirkózni
(és még azok sem tudtak nativ 4k-t de ez most mindegy.)És most itt vannak velünk kb 1-1,5 éve azok a játékok amik már csak PS5/PRO-ra jönnek és khm
Hát azért máris jönnek a Performance modba 40 FPS
Kicsit azért kiábrándító. Ami engem igazán bosszant hogy kaptunk egy Pro modellt amire mindent megígértek hogy ilyen meg olyan jólesz, és igzából én elhiszem hogy a PS5 PRO perfomance modja grafikában majdnem olyan szép mint a PS4 qualtyben, de annak mi értelme hogy mind a két konzolom az adott beállítás "ugyan úgy" fut. mármint FPS-ben. Szóval ha PS5-ön dadog az adott játék az PS5 Pron ugyan úgy dadog csak kicsit szebben -
GEIL
addikt
válasz
plejik
üzenetére
Igen, viszont ha a GTA6 a pro-n is "csak 30 fps-sel" fog futni mint az alapgépen, akkor az erőtöbblet esetleg egy picit grafikában feljebbtolt látványban lesz észrevehető, ami a GTA6 esetében majd talán picit több járókelő vagy nagyobb autós forgalomban fog megmutatkozni (mert a mostani friss címeknél PC-n a medium / high / very high / ultra szintek között tényleg szinte már "keresni kell" az eltéréseket, mert annyira minimális).

Mondjuk szivesen próbálgatnék én is egy pro-t, de hogy annyi különbözetet kifizessek érte, az mosolyogtató....inkább veszek a 2 éves Fat PS5-be 2 Tb-os Samsung 990 SSD-t és még így is bőven "olcsón megúsztam". Isten látja lelkem, hogy nem kéne a pro, abból kiindulva hogy tuti olyan hangja van mint a slim verzióknak (fiamé is süvítősebb mit az enyém) -
sting2
addikt
válasz
Szoke1982
üzenetére
Első napos Ps5 ment apróra, jött a Pro helyette megjelenéskor.
Semmilyen indokom nem volt rá, hiszen nagyjából 5 éve feladtam az álmodozást, azzal kapcsolatban, hogy jobb lesz azzal minden ha "erősebb " a vas.
Nos, sajnos megint bejött az, hogy gyakorlatilag a konzolos gaming mint hobby, nem csak drága már nagyon, de továbbra is nagy adag humorérzék kell hozzá.
Jelenleg a Metál Gear Delta közben próbálok rájönni arra, hogy mitől érzem kevésnek a gépet.
20 + éves cím felújítása, persze UE5 adja a nyomatékot, de a bakik- amit ez a játék megenged magának, az visszarepit a ps2 korában!..
-
plejik
addikt
válasz
Szoke1982
üzenetére
Szerintem ha eddig nem igényelted ezután se fogod. Én megjelenés napján megvettem, de semmi olyan extrát nem tudok mondani ami miatt azt mondom, hogy menj és vedd meg. Valóban szebbek egyes játékok ez tény, de Én pl. csak egyen vettem észre durván látványosan a javulást az bármennyire is meglepő, de a The Crew Motorfest. Az összes többinél amikkel Én játszok nem igazán. De nekem jobb a "lelkemnek", hogy a Pro van meg..
Szerintem sokan ezzel inkább így vannak. Szerintem ami igazán megmutatja majd, hogy van vagy volt-e értelme a prónak az a GTA 6 lesz. 
-
nova001
senior tag
sziasztok
monitort keresek ps5höz amit kitud hajtani.
100k körül, akár használtan, 32" min, ips elég (oled tudom lehetetlen)lehetséges ilyen paraméterekkel ?
köszi
-
Szoke1982
senior tag
Sziasztok!
Kíváncsi lennék azok véleményére akik alap ps5-ről váltottak Pro -ra, igy már 9 hónap elteltével mi a tapasztalatuk érdemes volt váltani? Meg itt a nyakunkon a ps6 is 2027' vége vagy 2028' elejére gondolom már várhatjuk.
Most már késő venni pro-t, vagy már még nem az? Olvastam azt is jövőre javítják/frissítik a PSSR-t. (És most még ingyenes aki most vesz gépet, de jövőre meg már nem lesz az? )Szerk: azóta persze X -en mindent is megválaszolt a grok, de azért élőben akinek van megfelelő tv-je is hozzá mennyire jobb élőben a változás a sima ps5 -hez képest, és ennyi idő után szintén megvenné e újra most?
Köszi szépen előre mindenkinek! Lényeg saját tapasztalat alapján érdekelne. Jah meg gondolom nálunk is lesz ps5 pro ár emelkedés, így lehet nem kellene már várnom. -
törölt tag
válasz
markknight
üzenetére
Senkit nem érdekel mi volt 2-3-4-5 éve.
Most jól fut Ninti eszközön. -
morfondőr
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Mármint a Bayonetta 3-at? Nem tudom mi kellene ahhoz, hogy a Nintendo kiadjon más platformra valamit!
3 évig kizárólag Nintendoztam, nem mondom, hogy minden patika volt, de azért nem is olyan borzasztó a helyzet, mint sokan írják, de persze ez egyénfüggő is azt alá írom. Gyakorlatilag minden platformon vannak teljesítmény problémák, mert kis túlzással a fejlesztők hamarabb fejlesztik a mikrotranzakciókat, mint a játékot! -
romero.
junior tag
válasz
markknight
üzenetére
Ahhoz képest amúgy nem vészes. Pénzt nem adnék érte, de így hogy ingyen volt tök szórakoztató kis játék, a látvány sem rossz és elég stabilan is fut. Viszont az valami borzasztó, hogy konkrétan a szemem előtt pop-upolnak a dolgok.
-
törölt tag
válasz
markknight
üzenetére
NS2-n fut rendesen, aki meg NS1-en akarna vele játszani, az így járt.
-
Rony949
addikt
válasz
Beegabor81
üzenetére
Egy Bayonetta-DMC crossover játékot annyira adnék. Csak persze fogalmam sincs hogy a Capcom és a SEGA/Nintendo hogyan tudnának ebben a projektben megállapodni.
-
Beegabor81
tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
A Bayonetta egy DMC csak női karakterrel.
-
rodman73
aktív tag
Sacperkb mennyiért lehet eladni egy lemezes slimet ami zsír új? Csomagot kell vallanom a one-nál, de semmi értelmes telefon vagy ami tetszik nagyon drága. Lehet kapok egy kis kedvezményt a nagyobb csomag miatt, 200 körül elmehet kb?
-
james001
veterán
válasz
markknight
üzenetére
De ez most véletlenül lett ingyenes plus-al vagy direkt?
Beraktam library-be de lehet később lakatolják ha lejárt "az akció" 
-
raziel01
veterán
válasz
BBenceTM
üzenetére
Részemről felejtős. Psychonauts első része sem jött be anno pedig többször próbáltam.
---
Eriksholm: The Stolen Dream: köszi az ajánlást. Kb 8 óra volt végigvinni.
1-2 idegesítőbb rész volt benne de összességében egész kellemes, nehéznek nem mondanám. Sztoriban viszont nagyon keveset mutat. 15 ezres áron szerintem drágán nyitott. 10k alatt vehető vagy majd valamikor ps+-ban.
-
PTM
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Hát, ránézve szerintem a címe is.

-
markknight
nagyúr
Durva játék ez a Carx Street
Konkrétan MINDEN AI generált benne, a hangok a bossok, szerintem még a map is 
-
sittes79
addikt
Cronos-rol van valami info futas ugyileg ps5-on?
Nem tudom pc legyen vagy ps5?
-
BBenceTM
tag
-
PTM
senior tag
válasz
belan
üzenetére
A Khazan azért legalább annyira akció-hack 'n' slash is, mint souls. De szerintem ez a legjobb dolog, ami törénhetett vele. (Lehet hagyományos souls stílusban is játszani, de abból lesznek a 10-15 perces bossharcok. Egy van benne, ami dizájn szerint is hosszú, de a többi nem az. Ok, mindet én se győztem le, a főboss még hátravan.)
-
TBT
addikt
válasz
belan
üzenetére
Mindegyik más igazából... Ha tetszett a Nier Automata vagy a legutóbbi Devil May Cry akkor Stellar Blade (akciójáték ez, mintsem keményvonalas souls cucc), de ha inkább Dark Souls / Elden Ring vonalat bírod, akkor Wuchang vagy Khazan.
Amúgy a Stellar Blade (Complete változat = minden eddigi tartalmat és DLC-t benne foglal) most épp akciós áron van PS Store-ban! De ebből van ingyenes demó is, bátran tehetsz vele próbát. -
belan
addikt
Hello khazan berserker vagy stellar blade vagy wu cheng ki játszott mindhárom játékkal ? Nem tudom három közül melyiket vegyem meg .
-
negyven2
nagyúr
-
morfondőr
addikt
Tavaly volt is egy nagy port kavart eset a Disney és egy férj között, aki a felesége halála miatt akart volna perelni: [link]
TL;DR: egy nő súlyosan allergiás volt és a Disneylandben működő étteremben evett, majd meghalt anafilaxiás sokkban. A Disney nem akart perre menni, mert a férj egy pár évvel korábban a Disney+ előfizetése kapcsán alá írta a feltételeket, miszerint nem perelheti a céget vitás ügyekben. Azért nem kicsit morbid az eset! -
Mike
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
olyan EULA-t kell elfogadnod, amiben benne lesz, hogy nem tudod őket emiatt perelni
-
Mike
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Biztos hogy nem így lesz. Nem fognak ígérni semmit jogilag
-
TBT
addikt
Ubisoft ebben nagy mágus volt, de a CD Projekt RED is (lásd Cyberpunk 2077 a megjelenés napján). Nem csak, hogy nem úgy néztek ki, ahogy azokat addig mutogatták (még a Launch trailer is), de még csak nem is működtek jól, továbbá a "beígért" tartalmak is hiányoztak a játékból, egy részük még a mai napig, de ez már valószínűleg így is fog maradni.
-
lmno
őstag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Ilyen mikor fordult elő az elmúlt 30 évben?
Amiatt is kár verni az asztalt, hogy nem úgy néz ki a játék, mint az előzetesekben, ugyanis mindig odaírják, hogy ez még nem a final product, és változhat. -
válasz
zoltannagy
üzenetére
Nem igaz...
-
törölt tag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Mindig up to-ról van szó, pont azért hogy ne lehessen pattogni. Illetve upscale, ami papíron 4K, közben meg nem.
-
törölt tag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Az up to 4K-ba bőven belefér a 1080p, illetve hogy egy játékba mennyi időt tudsz tenni, megint csak rajtad múlik.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Várj, nagy különbség van aközött, hogy nem azt kaptam amit vártam, és aközött, hogy nem aztt kaptam, amit ígértek.
Az előbbi dolog szubjektív, az nem a kiadó felelőssége, az utóbbi meg fogyasztóvédelmi kategória.
Ha minden trailerben azt ígérik, hogy hogy 4K felbontás lesz, de végül csak full HD marad, ha legalább 30 óra játékidőt, de csak 18 lesz belőle, akkor nem azt kaptad, amit ígértek. És te abban a hitben vetted meg, amit ígértek. Fogyasztók megtévesztése.
-
PTM
senior tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Nem, hagyományos potméterek vannak bennük. Az Edge kontrollerben a ravaszok mögött vannak HE szenzorok tudtommal.
Én TMR-re cseréltettem az analóg érzékelőket egypár hete (írtam róla itt ha rákeresel), mert driftelni kezdtek a kontrollerek. Most rendben működnek azóta is, mást nem veszek észre belőle.
-
zoltannagy
aktív tag
Sziasztok!
A Digitális Ps5-ök már Hall Effectes kontrollerrel vannak? Lehet hülyét kérdehztem, de Xboxos vagyok és váltanék Ps5-re valahogy mindig is jobban tetszett a Sony gépe.
Lemezest nem szeretnék, mert a Cod megy általában meg digitálisan szoktam játékokat is venni. Sok különbség van a "sima" és a hall effectes között?
-
_drk
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Ha bugos és droppol az teljesen más mint a gamebreaking bug. De a nagyon csúnya dolgokat általában egyből javítják.
Ugye a 2 említett játéknak túl sok baja volt ehhez, ezért is volt refund.
Ez a nem azt kaptam amit ígértek, hát csődbe megy a játékipar
-
-
_drk
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
A játékok azért kicsit másabbul működnek.
Még a cyberpunk és mindseye-t egyből vissza is térítettêk.Meg amíg a Windows nem fizet nekünk, addig felesleges bármiből beszélni.
-
pzstm
titán
válasz
Alonso0180
üzenetére
köszi behúztam, ennyit megér még ha sosem le sem töltöm is
-
válasz
poszmetpeti8
üzenetére
Ez a füles csak SBC-t támogat, így egy Ugreen CM408 is jó hozzá.
Játék előtt ne felejtsd el aktiválni a low-latency módot, különben zavaróan nagy lehet a hang késése. -
poszmetpeti8
csendes tag
Köszi a tippeket, de ami fontos lenne, hogy fül- ne fejhallgató legyen. Ezért is ütközök a csatlakozási problémába. [link] Leginkább ilyesmi fülest szeretnék használni, ehhez kellene valami eszköz amivel csatlakozik a konzolhoz. Bocsi, hogy nem voltam teljesen egyértelmű, hogy mire is gondolok.

-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Innen már csak pár lépés, hogy a kiadók a bugos játékért fizessenek a vásárlóknak.
Már réges-régen meg kellett volna ezt csinálni. A szoftver is egy termék, arra is vonatkoznia kell a fogyasztóvédelmi szabályoknak.
-
spleenszuru
őstag
válasz
poszmetpeti8
üzenetére
Nem tudom, milyen a 70k alatti kategória, de nem biztos, hogy az a jobb megoldás, főleg hosszú távon.
Én ilyen wifi dongles (de amúgy BT-t is tud, ha mással is akarod használni) fülest használok, viszont árban ez is ott van (Aquan 60k most):
SteelSeries Arctis Nova 7PKiváló hangminőséget képvisel, rendkívül jó akkuidővel, és nagyon kényelmes is. Egy pillanatig sem bántam, hogy ennyibe került, használom már lassan 2 éve, PC-n és PS-en is.
Az is lehet, van ilyen dongles SS füles olcsóbban is.

-
válasz
poszmetpeti8
üzenetére
Én használok.
Steelseries márkát ajánlom. Jómagam Arctis 1-et használok, teljes megelégedéssel.
Ha prémiumabb kell, Arctis Nova 7 -
Xaels
félisten
válasz
poszmetpeti8
üzenetére
[link] ez működik mindennel. PS-hez dongle is van, de PC-hez, telefonhoz vagy Nintendohoz BT-t is tud és ezeket egyszerre, nem kell szórakozni az ide-oda csatlakoztatással. Ne zavarjon, hogy X-es, ez működik a gyártó oldala szerint is PS-sel míg a P-s nem működik Xbox-szal. De a P-s is ennyibe kerül alzán.
-
poszmetpeti8
csendes tag
Sziasztok.
Szeretnék a PS5-höz vezeték nélküli fülhallgatót venni. Mivel a konzol natívan nem támogatja ezeket (innen is köszi Sony) így marad a dongle megoldás. Kérdés pedig az lenne, hogy használ-e ilyet valaki? Van-e olyan eszköz ami jól működik és nem is kerül egy vagyonba? A Sony hivatalos fülhallgatója ps-re olyan 70k körül mozog, ennyit meg nem szeretnék kiadni érte.
Előre is köszi.
-
TBT
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Azt én is várom, de kicsit félek tőle, a csodás Unreal 5 motor miatt...

-
romero.
junior tag
válasz
Alonso0180
üzenetére
Koszi, be is huztam! En errol lemaradtam volna ha nem szolsz
-
Alonso0180
tag
Ha volt már sorry de Európai régióban akinek van PS Plus előfizetése ingyen betud szerezni egy autós játekot - CarX Street (valószínűleg nem a legjobb game de ingyen van
) -
republic666
tag
még egy megérős cucc, AAA játék árért...máshol dupla ennnyi
Outcast – Egy új kezdet Az Adelpha kiadás tartalma:
24 cm-es SAÏ szobor50 oldalas keményfedeles művészeti album3 lemezes filmzeneexkluzív SteelbookOutcast – Egy új kezdet játék másolata
-
Szoke1982
senior tag
-
Szoke1982
senior tag
-
Szoke1982
senior tag
Jah igaz, és ez a Ghost lesz az alap cím ha jól emlékszem, úgy mint most a Black Myth-nél is.
Nekem mindegy kb, lényeg mi játékosok szeressük amit csinálnak és ne félkész játékok jöjjenek ki. Mostanában a Sony annyira nem erőltette meg magát. Persze tudom sok idő egy nagyobb belsős cím 4-6 év.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Sony PlayStation 5 Slim
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) szerencsére tökéletesen halk, csak akkor hangosabb mint a Day1 Series X ha közel hajolok hozzá

(és még azok sem tudtak nativ 4k-t de ez most mindegy.)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

RangerFox