Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Farkassacred
őstag
válasz
KaitouP
üzenetére
Bár ha jönnének is ezerszám az ilyen hangulatos játékok, az ipart a Gta és Battlefield társai pumpálják törvényszerűen.
Most is a hattal várják a részvényesek a nagy változást.. Amit várok én is, de ennyi játék mellett bőven ráér. Valszeg egy kövi Bloodborne-nak meg jobban örülnék úgy is.
Kíváncsi leszek milyen friss címeink leszek jövőre. Ha lesz egy két ígéretes megveszem day1 az tuti, max az éppen aktuális pihenni megy. -
Petya XT
senior tag
válasz
KaitouP
üzenetére
Köszönöm, ezt fogom nekik tanácsolni, gariba vissza, vagy elállás. Én sajnos csak addig láttam a gépet, amíg beállítottam, nem tűnt fel semmi, de nem is volt játékkal kipróbálva.
Gyerkőcnek vették karácsonyra.... teljesen új.
Holnap lenézek azért, hogy mennyire is nem meleg...az a nem meleg. Nekem is túlmelegedésnek tűnik. De nem ismerem az 5-ös gépeket, csak PS4 Pro-m volt, de azon is rántottát lehetett volna sütni néha, de ilyet soha nem csinált. -
TBT
addikt
válasz
KaitouP
üzenetére
Szerintem egész vállalható:
Nyilván nem egy Tifa vagy EVE, de ott már-már majdhogynem zavaró a méret. Ez az új Lara pont jónak tűnik - hasonló volt a 2013-as részben is a modell. Eléggé formás és nőies. Nem lesz gond ezzel, csak a játék is legyen jó - bár az Unreal 5 motor miatt nem igazán vagyok bizakodó.
-
-
Szoke1982
senior tag
válasz
KaitouP
üzenetére
Jah szintén! 😅🙏🏼(Már nyugodtan alszom el.)
Amúgy pont szülinapom után érkezik most nézem , ez jelenthet valamit.😅 (Már tudom mit kérek legalább)De az lemaradt ,hogy beszéljen kezelő orvosával és TBT-jével.
Amúgy viccet félretéve, reméljük jó lesz a játék és nem csak a ruhákkal akarnak vevőt csalogatni. -
nrg.960
tag
válasz
KaitouP
üzenetére
Valójávan nevelés kérdése, az Xbox nem is érdekelte, se a Series S se az X

. Szerintem PS párti lehet
.Kibontás után nézegette, szagolgatta, körbejárta, most hogy közel fél napja itt van már annyira nincs meg neki az "új" faktor. De ha megyek dolgozni vagy el itthonról le lesz takarva porvedővel, onnantól meg nem piszkálja az ördög.

Köszi szépen!
-
Scholes9
nagyúr
válasz
KaitouP
üzenetére
Én még nem vittem végig, hála égnek még mindig nincs vége, bár direkt nem nézek utána hol tartok a játékban. Vannak olyan részek, amik kevésbé tetszenek, de összességében nagyon rendben van szerintem is. Az atmoszféra itt is baromi erős, a hangok, a zene és a látvány is elképesztően jó.
-
válasz
KaitouP
üzenetére
Én már befejeztem mint írtam, te pedig máskor ne ajánlgass senkinek bátran, hogy vegyen meg bármit, mert SZERINTED mennyire jó ennyi, ezért pedig te utálhatsz, ja és én soha nem is akartam hozzáértő lenni, sima gamer vagyok semmi több, maximum te képzeled magadat többnek 🤷
-
Beegabor81
tag
válasz
KaitouP
üzenetére
Tényleg 4x vitte végig a trófeák alapján

Én is most futok át rajta 3. alkalommal, pedig nem a szívem csücske nekem sem, de az endingeket meg akarom csinálni és sok dolog pl csak NG+2 -ben lesz világos vagy lesz elérhető, nyílik ki,szóval nem vitted végig, ha csak 1x játszod végig. Így a 3. nekifutásra sem tetszik a harc benne, kivéve ha a frankó "upgrade"-et használhatom
Nem az utolsó a SH játékok között, de a hátsó fertályban van nálam -
-
markknight
nagyúr
válasz
KaitouP
üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy a minőségről mást gondolunk. Nincs ezzel baj, de Wolverine-en kívül ez béna volt. Se egy új bejelentés vagy valami komolyabb megjelenési dátum.. Final Fantasy Tactics jó drágán PS1 grafikával, meg PS Plusba jön majd a Tomb Raider és a Soul Calibor, de az is valamikor év végén. Hát csodálatos. Ezeknek az eseményeknek ki kellene nyitnia a pénztárcát, de nem teszi már nagyon régóta. Üzleti szempontból kettő dolog volt jó, hogy a rajongók ráharapnak majd a PS hangszóróra (aminek képzelem milyen minősége lesz) és a PS Plusra az Alan Wake 2 miatt. Ráadásul azt gondoltam, hogy mivel itt a Yotei a nyakunkon ezért mutatnak valami olyat amit eddig még nem, hogy még az is elgondolkodjon akit amúgy nem érdekel. Nem tették.
-
Frod
addikt
válasz
KaitouP
üzenetére
Attól, hogy ez most - szerintem is - egy jobban sikerült showcase volt, még nem mindenszarizmus az, amikor a korábbiakra (legutóbbi 2-3) fanyalgott bárki, azok tényleg borzasztóak voltak.
Ha a kis earbuds fülesük is egy 100as, ezek a hangszórók min 150 körül lesznek.
-
-
romero.
junior tag
válasz
KaitouP
üzenetére
Csak nem tudom mi indokolja ezt a hulladék teljesítményt, mert a látvány fixen nem. Ez is valami UE5 parádé? Vicc az az engine komolyan, az meg még szánalmasabb, hogy olyanok használják, akik igazából szinte nem is értenek hozzá. Nincs mit csodálkozni, még a PC-s közösség is temeti kb előre azt a játékot, ami ezzel a csoda engine-al jelenik meg.
-
-
markknight
nagyúr
válasz
KaitouP
üzenetére
Méretet mondjuk nem írtam, ez igaz, de 24 col felett már nagyon cink az 1080p és alatta sem a legjobb. 1440p-s monitor meg felesleges, nem támogatja a PS5 azt a felbontást.
Én amikor 21 colon játszottam a Rebirthöt sima PS5-ön, akkor nagyon elfogadhatatlan volt ahogy performance-ban kinézett a játék. Amikor megvettem a Pro-t, akkor már nagyon tetszett, aztán rögtön utána szerettem volna 4K-t, így amikor meg már azt megvettem akkor túl szögletes lett minden, szóval alapesetben nekem a sima 1080P vs PS5 Pro kombó annál a játéknál sokkal jobban tetszett.
Egyébként ja, nagyon számít ám a méret mert 27 colon jobban fest egy játék mint 32-n mondjuk. Ha meg TV-ről beszélünk, akkor elég fontos, hogy milyen közel ülsz a TV-hez. Minél közelebb vagy, annál rusnyább lesz minden.
-
Xaels
félisten
válasz
KaitouP
üzenetére
Nekem is egyből megtetszett, de az összerakás tervezést igényel, itt nem tudod előre összerakni az alaplapot meg a hűtőt mert utána szinte semmihez nem férsz hozzá, legalábbis, ha ilyen nagy lehűtőt raksz be és akkor ugye az sem mindegy, hogy az alaplapon a csatlakozók hova esnek. SFX moduláris táp nélkül ne is kezdj bele.
#200982 markknight képen nem adja jól át, az üveg nagyon tükröződik, de amúgy jól néz ki.
-
markknight
nagyúr
válasz
KaitouP
üzenetére
Hát ja csak 70-es fovval játszani meg full röhej. Úgy könnyű azért 60 fps-t összenyalni ha 4x nagyításon van a játék. Nincs nekem szódásszifon szemüvegem vagy nem tudom mit gondolnak ezek. Erősen rombolja Night City érzetét ez a bedobozolt nézet. Sőt alapból gyomrost kéne adni minden FPS fejlesztőnek aki nem biztosítja azt, hogy legalább 100-ig fel lehessen húzni a FOV-ot. Jedi Survivorben TPS létére megoldották, hogy aki monitoron játszik ne érezze magát hülyén. Itt semmi..
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
KaitouP
üzenetére
Őszintén szólva, én erre számítottam, hogy ha egyszer az egyik fél nyit az egyik felé, akkor ez menni fog mindkét, vagy akár mindhárom irányba majd. A PC-s vonal korábban jött, de az után borítékolható volt ez is, a mikor volt kérdéses.
Őszintén szólva a jelenlegi híreket olvasgatva erre nem számítottam, bár ha a handheld vonalat fogja tartani az MS, ott is jól jöhetnek majd ezek.

Nagyon más időket élünk.. őszintén szólva én azt gondolom, hogy nincs is baj ezzel.

-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
KaitouP
üzenetére
Nekem pl. ezért nem tetszik ez, hogy a PS5Pro ennyire rohadt drága egyrészt, másrészt meg azért, mert külön kell venni a lemezlejátszót.
Az is még egy plusz vagyon, és akkor hozzáveszem, hogy egyes játékok digitálisan abszolút nem úgy csökkentik az árukat, ahogy az jó pár év távlatából normális lenne, ha pedig teljesen kikopik a lemezmeghajtó, akkor meg konkrétan rá sem lesznek kényszerülve a nagyobb akciókra, mert nincs konkurencia lemezes hiánya miatt. -
-
30z.Samu
titán
-
Payphone
tag
válasz
KaitouP
üzenetére
Inkább valami másra céloztam volna azzal amit leírtam csak nem mertem nagyon részletezni. De nyilván woke-ra gondolok nagyrészt. És amúgy elhiszed vagy sem de nem csak a giga mellek tetszenek benne
pl a Lies of P is angyon tetszik na az abszolút nem a mellekről szól de mégis ázsiai játék
Rise of ronin és nagyon bejött azis japán kézből való
Szóval annyiba védeném magamat hogy a Stellar balde persze pont egy animesebb gigamelles visitos karaktertel megáldott játék. De ez egy a sok közül ami tetszik. Én nekem a nulla történetű, unalmas sz*r játékmenetű dolgoktol lettem ki. -
Payphone
tag
válasz
KaitouP
üzenetére
Legalább őket még nem érte utol ez a mai világ nézet
Én 1 éve kezdtem el az ázsai fejlesztésű játékokat nyomni mert tetszik hogy minden természetes benne. És egyszerűen jobban beveszi a gyomrom. Nem mellesleg hogy minőségben is oda bas*nak a játékaik. És még optimalizáltak is szoktak lenni. Nekem az a hihetetlen hogy a Stellar Balde PS5-ön 32-3 gb. És kész egy ekkora játék 2024-es megjelenéssel 32gb. Amikor a fifa meg 80 GB. És egy nagyob studió AAA játéka meg 120 GB. Szóval érdekes hogy aki akar az megtud csinálni egy játékot jol optimalizáva kevés tárthelyet foglalva jó minőségben. Ez ma már kevés helyen megy. Szerintem már-már élvezik hogy sz*r játékokat fejlesszenek -
negyven2
nagyúr
válasz
KaitouP
üzenetére
Ha jól tudom, akkor ez a Persona 5: The Phantom X (amit nem az Atlus csinált, hanem a Black Wings Game) már egy ideje elérhető, de csak Kínában. Most (magyar idő szerint holnap du 4-kor lesz az event), lesz a Japán és a globális megjelenése mobilokra és PC-re (és bár kicsi az esély rá, de talán konzolokra is).
Ugye ez egy f2p mobilos (Genshin szerű) spin-off.Viszont elég nagy az esély, hogy a júniusi Xbox event-en bejelentik a... Persona 4 Remake-et (legalább P3 Reload szintű lesz). Illetve kisebb az esély rá, de elvileg ugyan ott, vagy máshol, leleplezik a P6-ot is).
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- darkFlash CF8 Pro
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kendek
RangerFox