Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz
KaitouP
üzenetére
Nekem olyan kütyü kéne, amivel végre hibátlanul használhatnám a PS5 kontrollert PC-n!!!
Már 3 BT adaptert is kipróbáltam, de midegyikkel azt csinálja, hogy néha 1-2 sec-re elveszti a jelet és nem reagál. Triwarden-nél is azt mondták, hogy sajnos mindig is fos lesz, amíg nem kap egy dedikált dongle-t, mint annó a PS4-es. Most már 7. éve használom azt a Sony cuccost PC-n. -
negyven2
nagyúr
válasz
KaitouP
üzenetére
Inkább az az érdekes, hogy elvileg az volt a szóbeszéd (valami hivatalos is), hogy a Sony esetében jövő év (2027) első negyed/harmadáig be van biztosítva a RAM ellátás, és eleve úgy gondolkodnak, hogy a gépek áremelése helyet, inkább a jelenlegi játékosok monetizációjára helyeznék a hangsúlyt, innen szednék be a kieső bevételeket.
Amúgy a RAM pánik esetében azóta pici változás ált be, mert most elvileg az a helyzet állt elő, hogy mégsem kell annyi RAM mint korábban. Illetve a RAM dolog az inkább a GDDR7 esetében probléma, és nem feltétlenül a PS5 által is használt GDDR6-ot. Itt igazából az a probléma, hogy ki szeretnék már vezetni (gyártósorokat szeretnének felszabadítani), és emiatt növekedhet az áruk (nem annyira mint a GDDR7 esetében).
-
pzstm
titán
válasz
KaitouP
üzenetére
2027 vege es 2028 Q1 a legfrissebb pletykak szerint handheldel parosan.
emelik anportal arat, abbol kiadnak kicsit rancfelvarottat 300eur korul, 400 lehet az uj handheld minimum vagy 500 es siman 900 korul a PS6. 2027 vegi uj Xbox ha premium kent 800-1000 EUR korul indul maris nem veszes. Aztan majd meglatjuk nyilvan
-
tomee007007
addikt
válasz
KaitouP
üzenetére
Gamer fejes topikban várunk szeretettel
-
Farkassacred
őstag
válasz
KaitouP
üzenetére
Abból úgy már nem biztos, hogy kérnék.
Csípem ezt a mostani Sony tévémet is, kíváncsi leszek ő vagy az lg bírja majd tovább.
Amúgy volt már technikailag bőven probléma a Sony tévékkel idehaza is, úgy hogy pedig csak töredékét adták el az Lg-nél.
Valszeg már akkor sem érdekelte különösebben őket ez a gyártás. Úgy hogy összeségében semmiképp nem érte meg a felárat az a80k (500k), attól még hogy szép nagy név olyan trehányak ezek is mint a rosseb, sőt.. -
pzstm
titán
válasz
KaitouP
üzenetére
Ugy latom ma reggel indult a tavaszi szél
https://blog.playstation.com/2026/03/24/the-spring-sale-comes-to-playstation-store-march-25/
-
válasz
KaitouP
üzenetére
"amikor kiakad a hülyeség-mérő, akkor néha muszáj reagálnom"
Nem, semmi sem muszáj "barátom" mert az csak téged minősít, és ne alacsonyodj le az én szintemre, hidd el nem éri meg komolyan, sőt örülnék ha írok valamit akkor tovább görgetnéd, mintha ott se lenne, így lenne a legjobb, további szép estét 👍
-
válasz
KaitouP
üzenetére
Ja értem, és az aki hirtelen megjelenik itt, hogy ő az USA-ban él amikor írok valamit, az teljesen hiteles és hihető, véletlen erre járt meglátta mit írok és egyből reagált rá, miközben én még életemben nem láttam őt ebben a topikban, valóban életszerű és teljesen hihető, ja nem😂 Miért kellene amúgy, nekem vagy bárki másnak bármivel is alátámasztanom amit olvastam az interneten, ha ennyire érdekel valami, akkor nézzél te is utána, ahogy azt én is teszem, én nem fogok itt linkelgetni meg bizonygatni semmit, írtam valamit ezt vállalom, az, hogy mi lesz 6 hónap vagy akár 1 hónap múlva természetesen még isten se tudja, én csak az árakra reflektáltam, hogy minden csak felfelé megy, és nem igazán szokott lentebb menni ha már elért egy bizonyos árat valami, tehát az csak drágább lesz nem pedig olcsóbb! És mint írtam maximum a használt cikk piacon ott lehet olcsóbb, de a boltokban tuti nem lesz az, a mostani dolgokat figyelembe véve 👍
markknight kolléga is írta amúgy, hogy ő is olvasta ezt amiről írtam az USA-s dolgot, tehát ja megint én vagyok a hülye és ostoba, te amúgy mindig csak ilyenkor jelensz meg már megfigyeltem, amikor lehet a "sz*rban turkálni" 😂
-
ribizly
veterán
válasz
KaitouP
üzenetére
Ezt értem is. Csak azt nem miért fáj, hogy ott marad egy account? Igazából ez már csak költői kérdés.

@#211538PTM
Na épp ez az ami miatt nem látom értelmét törölni, hacsak nem tiltják ki az embert.
Hiszen bármikor alakulhat úgy, hogy kérdezne valamit egy fórumban, eladna-venne valamit. Még ha másik országba is költözik. -
válasz
KaitouP
üzenetére
Tisztában vagyok vele, ez nem ordít hanem szimplán baromi halk, ami bizonyos játékoknál hátrány és nem előny+közel a 60-hoz már nem igazán érdekel a hallás károsodás, szemem az szar, de a hallásom tökéletes hála istennek, de köszönöm az "aggódást" 😁
Ezért nem erőltettem eddig sem ezeket a füleseket, mert amiket eddig próbáltam, nos egyik sem győzött meg, ami meggyőzött régebben amikor még aktív hifista voltam, az meg annyiba került, hogy annyit sajnáltam érte, el kell engednem ezt a vonalat
-
ldave
félisten
válasz
KaitouP
üzenetére
Az Arc sikere pont jól jöhet a Marathonnak, mert az emberek megismerték ezt a stílust, sokan meg is szerették, így talán nagyobb kedvvel próbálnak ki más, hasonló játékot. Ha jól tudom lesz még egy open béta is Marathon megjelenése előtt, az Arc béta is remek volt, mi amiatt vettük meg.
-
-
-
Farkassacred
őstag
válasz
KaitouP
üzenetére
Bár ha jönnének is ezerszám az ilyen hangulatos játékok, az ipart a Gta és Battlefield társai pumpálják törvényszerűen.
Most is a hattal várják a részvényesek a nagy változást.. Amit várok én is, de ennyi játék mellett bőven ráér. Valszeg egy kövi Bloodborne-nak meg jobban örülnék úgy is.
Kíváncsi leszek milyen friss címeink leszek jövőre. Ha lesz egy két ígéretes megveszem day1 az tuti, max az éppen aktuális pihenni megy. -
Petya XT
senior tag
válasz
KaitouP
üzenetére
Köszönöm, ezt fogom nekik tanácsolni, gariba vissza, vagy elállás. Én sajnos csak addig láttam a gépet, amíg beállítottam, nem tűnt fel semmi, de nem is volt játékkal kipróbálva.
Gyerkőcnek vették karácsonyra.... teljesen új.
Holnap lenézek azért, hogy mennyire is nem meleg...az a nem meleg. Nekem is túlmelegedésnek tűnik. De nem ismerem az 5-ös gépeket, csak PS4 Pro-m volt, de azon is rántottát lehetett volna sütni néha, de ilyet soha nem csinált. -
TBT
addikt
válasz
KaitouP
üzenetére
Szerintem egész vállalható:
Nyilván nem egy Tifa vagy EVE, de ott már-már majdhogynem zavaró a méret. Ez az új Lara pont jónak tűnik - hasonló volt a 2013-as részben is a modell. Eléggé formás és nőies. Nem lesz gond ezzel, csak a játék is legyen jó - bár az Unreal 5 motor miatt nem igazán vagyok bizakodó.
-
ldave
félisten
-
Szoke1982
senior tag
válasz
KaitouP
üzenetére
Jah szintén! 😅🙏🏼(Már nyugodtan alszom el.)
Amúgy pont szülinapom után érkezik most nézem , ez jelenthet valamit.😅 (Már tudom mit kérek legalább)De az lemaradt ,hogy beszéljen kezelő orvosával és TBT-jével.
Amúgy viccet félretéve, reméljük jó lesz a játék és nem csak a ruhákkal akarnak vevőt csalogatni. -
nrg.960
tag
válasz
KaitouP
üzenetére
Valójávan nevelés kérdése, az Xbox nem is érdekelte, se a Series S se az X

. Szerintem PS párti lehet
.Kibontás után nézegette, szagolgatta, körbejárta, most hogy közel fél napja itt van már annyira nincs meg neki az "új" faktor. De ha megyek dolgozni vagy el itthonról le lesz takarva porvedővel, onnantól meg nem piszkálja az ördög.

Köszi szépen!
-
Scholes9
nagyúr
válasz
KaitouP
üzenetére
Én még nem vittem végig, hála égnek még mindig nincs vége, bár direkt nem nézek utána hol tartok a játékban. Vannak olyan részek, amik kevésbé tetszenek, de összességében nagyon rendben van szerintem is. Az atmoszféra itt is baromi erős, a hangok, a zene és a látvány is elképesztően jó.
-
válasz
KaitouP
üzenetére
Én már befejeztem mint írtam, te pedig máskor ne ajánlgass senkinek bátran, hogy vegyen meg bármit, mert SZERINTED mennyire jó ennyi, ezért pedig te utálhatsz, ja és én soha nem is akartam hozzáértő lenni, sima gamer vagyok semmi több, maximum te képzeled magadat többnek 🤷
-
Beegabor81
tag
válasz
KaitouP
üzenetére
Tényleg 4x vitte végig a trófeák alapján

Én is most futok át rajta 3. alkalommal, pedig nem a szívem csücske nekem sem, de az endingeket meg akarom csinálni és sok dolog pl csak NG+2 -ben lesz világos vagy lesz elérhető, nyílik ki,szóval nem vitted végig, ha csak 1x játszod végig. Így a 3. nekifutásra sem tetszik a harc benne, kivéve ha a frankó "upgrade"-et használhatom
Nem az utolsó a SH játékok között, de a hátsó fertályban van nálam -
-
markknight
nagyúr
válasz
KaitouP
üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy a minőségről mást gondolunk. Nincs ezzel baj, de Wolverine-en kívül ez béna volt. Se egy új bejelentés vagy valami komolyabb megjelenési dátum.. Final Fantasy Tactics jó drágán PS1 grafikával, meg PS Plusba jön majd a Tomb Raider és a Soul Calibor, de az is valamikor év végén. Hát csodálatos. Ezeknek az eseményeknek ki kellene nyitnia a pénztárcát, de nem teszi már nagyon régóta. Üzleti szempontból kettő dolog volt jó, hogy a rajongók ráharapnak majd a PS hangszóróra (aminek képzelem milyen minősége lesz) és a PS Plusra az Alan Wake 2 miatt. Ráadásul azt gondoltam, hogy mivel itt a Yotei a nyakunkon ezért mutatnak valami olyat amit eddig még nem, hogy még az is elgondolkodjon akit amúgy nem érdekel. Nem tették.
-
Frod
addikt
válasz
KaitouP
üzenetére
Attól, hogy ez most - szerintem is - egy jobban sikerült showcase volt, még nem mindenszarizmus az, amikor a korábbiakra (legutóbbi 2-3) fanyalgott bárki, azok tényleg borzasztóak voltak.
Ha a kis earbuds fülesük is egy 100as, ezek a hangszórók min 150 körül lesznek.
-
-
romero.
junior tag
válasz
KaitouP
üzenetére
Csak nem tudom mi indokolja ezt a hulladék teljesítményt, mert a látvány fixen nem. Ez is valami UE5 parádé? Vicc az az engine komolyan, az meg még szánalmasabb, hogy olyanok használják, akik igazából szinte nem is értenek hozzá. Nincs mit csodálkozni, még a PC-s közösség is temeti kb előre azt a játékot, ami ezzel a csoda engine-al jelenik meg.
-
-
markknight
nagyúr
válasz
KaitouP
üzenetére
Méretet mondjuk nem írtam, ez igaz, de 24 col felett már nagyon cink az 1080p és alatta sem a legjobb. 1440p-s monitor meg felesleges, nem támogatja a PS5 azt a felbontást.
Én amikor 21 colon játszottam a Rebirthöt sima PS5-ön, akkor nagyon elfogadhatatlan volt ahogy performance-ban kinézett a játék. Amikor megvettem a Pro-t, akkor már nagyon tetszett, aztán rögtön utána szerettem volna 4K-t, így amikor meg már azt megvettem akkor túl szögletes lett minden, szóval alapesetben nekem a sima 1080P vs PS5 Pro kombó annál a játéknál sokkal jobban tetszett.
Egyébként ja, nagyon számít ám a méret mert 27 colon jobban fest egy játék mint 32-n mondjuk. Ha meg TV-ről beszélünk, akkor elég fontos, hogy milyen közel ülsz a TV-hez. Minél közelebb vagy, annál rusnyább lesz minden.
-
Xaels
félisten
válasz
KaitouP
üzenetére
Nekem is egyből megtetszett, de az összerakás tervezést igényel, itt nem tudod előre összerakni az alaplapot meg a hűtőt mert utána szinte semmihez nem férsz hozzá, legalábbis, ha ilyen nagy lehűtőt raksz be és akkor ugye az sem mindegy, hogy az alaplapon a csatlakozók hova esnek. SFX moduláris táp nélkül ne is kezdj bele.
#200982 markknight képen nem adja jól át, az üveg nagyon tükröződik, de amúgy jól néz ki.
-
markknight
nagyúr
válasz
KaitouP
üzenetére
Hát ja csak 70-es fovval játszani meg full röhej. Úgy könnyű azért 60 fps-t összenyalni ha 4x nagyításon van a játék. Nincs nekem szódásszifon szemüvegem vagy nem tudom mit gondolnak ezek. Erősen rombolja Night City érzetét ez a bedobozolt nézet. Sőt alapból gyomrost kéne adni minden FPS fejlesztőnek aki nem biztosítja azt, hogy legalább 100-ig fel lehessen húzni a FOV-ot. Jedi Survivorben TPS létére megoldották, hogy aki monitoron játszik ne érezze magát hülyén. Itt semmi..
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
KaitouP
üzenetére
Őszintén szólva, én erre számítottam, hogy ha egyszer az egyik fél nyit az egyik felé, akkor ez menni fog mindkét, vagy akár mindhárom irányba majd. A PC-s vonal korábban jött, de az után borítékolható volt ez is, a mikor volt kérdéses.
Őszintén szólva a jelenlegi híreket olvasgatva erre nem számítottam, bár ha a handheld vonalat fogja tartani az MS, ott is jól jöhetnek majd ezek.

Nagyon más időket élünk.. őszintén szólva én azt gondolom, hogy nincs is baj ezzel.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Tomato firmware
- Fotók, videók mobillal
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Konteó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProDesk 600 G5 DM i5-9500T / 16GB DDR4 / 512GB NVME SSD
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már 3 BT adaptert is kipróbáltam, de midegyikkel azt csinálja, hogy néha 1-2 sec-re elveszti a jelet és nem reagál. Triwarden-nél is azt mondták, hogy sajnos mindig is fos lesz, amíg nem kap egy dedikált dongle-t, mint annó a PS4-es. Most már 7. éve használom azt a Sony cuccost PC-n.
mennyi időm lehet kb az áremelés előtt?

Plusz azt írják ps-re jobban is van optimalizálva.
A kettő együtt meg pláne. Nem tudom miért emlékszem másra a grafikát illetően, igazából mindegy is. Azt hiszem most kezdtem el igazán rákapni. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kendek
RangerFox