- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Én se kapkodok. Ha van időm, akkor tolom.
Rám vár egy Half-Life: Alyx még, ami most félre lett téve Csucsima miatt. Aztán Mafia 1 remake és Wasteland 3. Ezek a tuti biztos címek. A többit majd menet közben meglátjuk. Lehet meglepem magam majd használt lemezes RE3-al és MW-el a single kampány miatt.
-
Steve1207
veterán
Szóval a generációra csináltak egy játékot és azt foldozták végig, szép teljesítmény. Én már abban bízok, hogy a 2K elkezdett más sportjátékokat is csinálni, hátha az NHL is sorra kerülne. Egy kezdő kis csapat szerintem ezt a toldozott foldozott szinten tudná hozni tőlük, mert nem elveszettek.
-
ProEvoFan
nagyúr
Ha már PC.
Minap olvastam a Steames felmérést, miszerint a közvélemény kutatást kitöltő felhasználók kőrében csak 2,5%-a(!!!!!!) használ 2160p vagy feletti felbontást...
Ennyit arról, hogy PCn mindenki a maximális szintre törekszik és PCn minden szebb/jobb, mikor a konzolok ellen kell érvelni. Így van.Szebb meg stb...,csak minimálisan használják ki, mert kibaszott drága, inkább a többi általánosságban gtx1060 vagy alatti vgat használ. -
marilllyo
veterán
-
TCr
veterán
Én pont ugyanígy voltam az első résszel. Végiguntam. Aztán PS4-en már végig sem tudtam játszani. Az égő házas jelenetkor fogalmazódott meg bennem a kérdés, hogy mi a f*sznak szenvedek ezzel a semmitmindó dögunalommal? Nem tudtam rá válszolni, így kivettem a lemezt és eladtam.
Mondom ezt aként, aki végignézte 3x az Űrodüsszeiát, vagy együltébe végignézte a Stalkert (nem, nem a PC játékot). -
gyuromoj
veterán
Wiki-n Ruben Fleischer-t írják rendezőnek.
-
Edgar2621
őstag
Angliában tudtommal még nem, viszont Belgiumban és Hollandiában nem elég a dobozon feltüntetni, ott konkrétan kikerült a játékból a lootbox rendszer. A gond ezzel csak annyi hogy mivel más országokban még létezik így a Hollandiában és Belgiumban élők is meg tudják oldani hogy vegyenek Fifa pontot. Szóval eddig az EA a nyerő, de reméljük egyszer majd nekik is csinálniuk kell egy jó játékot...
-
Carlos Padre
veterán
-
bbdzyx
senior tag
Most ez valami posztapok cucc akar lenni, vagy mik ezek a tákolt lángszórók meg szögbelövők?
Nem értem ennek a karikaturista ábrázolásmódnak az erőltetését, ami a Team Fortress 2 óta terjedőben van...a Half-Life Alyx-ben is ez volt az egyetlen főbb kivetnivalóm.
Annyira mégsem elnagyoltak a karakterek, így főleg nem értem, hogy ez most az FC5 utáni atom súlytotta világban játszódik vagy wtf? A latin országokban könyebben szereznek kalasnyikovot meg uzit, mint eszkábálnak össze ilyen szarokat a favelákban. -
Gery9112
őstag
Egészen biztos elkéri az árát. Régóta nem követem már a sportjátékokat csak a régi Fifákkal játszottam 2000-2006 WC de valahogy annyi maradt meg bennem, hogy néha 1-2 játékosnak a képen más volt a frizurája.
Jó mondjuk...legyünk reálisak, évente megjelenő játéknál ugyan mit tudnának beletenni és ha így is viszik mint a cukrot hülyék lennének nem ennyiért adni.
-
-
-
Gery9112
őstag
Szerintem is durva előzetest kapott az FC6.......egy tornyot se láttam.....bár vártam, hogy a srác fejest ugrik a szénaboglyába, amikor Gus Fring a tetőn prédikált....vagy az az Assassin's Creed?
Vicces, hogy Michael Mando annyira zseniálisan alakította Vaas karakterét a 3. részben, hogy az őrült gonosz karaktertől azóta nem tudott az Ubi elszakadni. -
Mike
veterán
te egy mozifilmet a filmkritika alapján nézel meg? akkor miért csinálod ugyanezt egy játéknál?
izlésben nincs objektivitás. max azt tudod csinálni, hogy adsz x véleményére, mert olyasmit szeret mint te, vagy alapos. vannak olyan, igazi gyöngyszem játékok ami a nagy többség észre sem vesz, vagy szarnak tartja, pedig nem az.
izlés terén csak megmondóemberek vannak akik előtérbe tolják magukat. hibás ezeket objekítv értékelésnek tekinteni. -
Zoleee83
addikt
"Egyedül attól kezdek el tikkelni, amikor valaki a Witcher 3 elé helyezi az AC-ket..
"
Van néhány platina AC-m, de a Witcher 3 az a játék amit 4x sikerült elkezdeni és mind a 4x abba maradt most éppen 35 óráig jutottam benne, egyszerűen nem adja.
Erre írtam neked, hogy mindannyian mások vagyunk, kinek-mi jön be, és ez így van jól. -
Bad Pritt
félisten
Na, ami pluszt Te a Days Gone-ban éreztél, azt más valamelyik AC-nél ugyanígy. De én se vagyok amúgy szent,. nekem az Infamous Second Son bármikor ezek előtt van, pedig az még üresebb, még kopárabb és öregebb, mint bármi, amit itt felsoroltunk, de valami miatt mindig szívesen előveszem.
Most én is Indie-k felé kacsintok amúgy, meg is vettem az Outer Wilds-ot, tavalyi év egyik legjobb játéka szerintem. Nagyon furcsa élmény, idegesítenie kéne, hogy 22 percenként mindent újra kell kezdeni, de valahogy játszatja magát és működik.
-
Bad Pritt
félisten
Nincs veled baj, fel lehet úgy fogni, hogy baj van velük, de szerintem nincs semmi komoly, korrekt iparos minden stúdiójuk, közepes-jó játékokat fejlesztenek, de nyilvánvalóan nem ők fogják az iparágat előrébb lökni. Láthatóan van igény a játékaikra és tökéletesen érezni, hogy szinte mérnöki pontossággal van mindegyik címük az ilyen 80% körüli kritikákra belőve, se több, se kevesebb
Most lehet nem leszek népszerű, de pl. a Spider-Man sem sokkal jobb náluk, kevesebb a bug meg lehet lengedezni, cserébe ha lemerészkedsz az utcaszintre zombi az egész város. Ugyanúgy fetch questek, érdektelen mellékkarakterek, expozíciós halmazok tömege az is, a Days Gone sem különb, csak ahogy ott a motoros szubkultúra ad egy pluszt, az Origins-nél Egyiptom, az Odyssey-nél a görög téma. Színes-szagos, hosszútávon üres mindegyik, de ezek is kellenek szerintem, mert néha jó ezekbe sok tíz órákat ölni, gyűjtögetni, fejlesztgetni, ilyesmik.Mondjuk azt én se szoktam érteni, mikor valaki menetrendszerűen vesz minden ugyanolyat, hogy nem unja meg... Nekem az Origins, a Spider-Man meg a God of War után kellett pihi, mert kiégtem a sok pusztítástól, de még inkább a gyűjtögetéstől.
-
ProEvoFan
nagyúr
Roppant érdekesek az Ubisoft játékok.
Wildlands, FC V, FC New Dawn, AC Origins, Division 2 amivel eddig játszottam és a Division 2t leszámítva, mind ki is platináztam.
Mitől érdekes?Az összes repetitív.Nem kicsit, nagyon.Könnyen beleunhat az, aki nem szereti a sok(k) szabadon mászkálást, gyüjtőgetést, stb... Én pont szeretem.Leköt.A recepten tényleg kellene frissíteni, de ne kérdezd meg hogy mit, mert azt én sem tudom megmondani.
Teljes áron nem venném meg őket, de nyomott áron, jól leakciózva veszek még jó pár Uborka címet, az tuti.Miért?Mert szórakoztat.
Ja, éppen a Breakpointon gondolkodok, mert jönnek gépi játékosok.Hív a dzsugel. -
Bad Pritt
félisten
Itt a like/dislike mutató szerintem azért nem mérvadó, mert nem a játékoknak szól közvetlenül, hanem a show-nak. Vártak az emberek mindent, Splinter Cell, Prince of Persia, Gods and Monsters, Beyond Good and Evil 2 jó lett volna, helyette valami szaros mobil Might & Magic játékelőzetest kaptak.
Ha megnézed a külön feltöltött videókat, sokkal pozitívabb az arány mindegyik alatt, mert nyilván azok nézték meg, akiket amúgy is érdekel az adott játék. -
S e t h
nagyúr
Ez a tudjuk jól dolog eléggé becsípődhetett nálad a Breakpointtal, mert nem tudom hányadjára jössz elő vele, én már a játékra sem emlékszem, de te próbálsz mindig emlékeztetni, az okát nem tudom, téged vmiért nagyon baszkurálhat.
Ja és igen, azért én voltam a balfax, mint ahogyan te meg a Divisionért, nem nagyon szoktam másra kenni a felelősséget, nem olyan nehéz beismerni, hogy na ezt elcsesztem.
Ezt az elcseszést írom úgy, hogy megvettem talán 23 ezerért, és most is itt porosodik vhol a lemez, mert letojom, nem viselt meg, nem érdekel, tedd te is túl magad rajta. Ez csak egy játék volt számomra, nem piaci elemzés egy játék és egyben cég hátteréről. Tudod, amolyan homo ludens módra.De wesderrel jussatok már közös nevezőre, mert ez az ubis dolog már odáig eszkalálódott, hogy egyikőtök szerint a játékosok a hibásak, a másikótok meg ubis logós szalmabábokat éget.
Vmi közös nevező? Mármint az utálkozáson kívül.
-
Zoleee83
addikt
Elfogadom a véleményed.
De szerintem meg évek óta jobb irányba tart az Ubi, kifejezetten jól fejlődnek a játékaik a franchiseokon belül lsd AC, FC. (Brakepointra pont nem ez igaz).
Ráadásul rájöttek hogy nem kéne félkész játékokat kiadni, és most pont nem a lóvéra mentek rá, kiadhatták volna úgy is, nagyon sokan megvették volna. -
Bad Pritt
félisten
Pont az a lényeg ebben a vitában, hogy a negatív hangok nem erősebbek, legalábbis ami a lényeges hangokat illeti. Vagyis írkálhattok, amennyit akartok, ahány fórumra csak tudtok, ezek a játékok minden alkalommal kasszát robbantanak és ez a lényeg, nem néhány topik az interneten, ahol pár havonta futólag felvetül a téma.
-
Zoleee83
addikt
Akkor TE nem veszel Ubisoft játékokat, ettől még nem kell téríteni azokat, akiknek bejönnek a játékaik. Felnőtt emberek vagyunk, gondolom el tudod dönteni hogy megveszed-e JMF-ért, vagy meg tudod várni az első teszteket vele.. Senki nem áll ott melletted hogy megnyomd a preordert.
-
saelin
veterán
Engem az teljesen a Saints Row-ra emlékeztet. Biztos fun egy darabig, de csak addig és nem tovább. Hihetetlen hogy megváltozott pár végigjátszott/kipróbált játék után az Ubisoft-ról a véleményem.
Ugye amikor megvettem a konzolt az első játékaim között volt az AC Syndicate, amit eleinte élveztem, de ahogy rájöttem hogy bizony ez ennyit nyújt, onnantól nagyon szenvedősen, de végig vittem (a lemezt egy Destiny 1-re el is cseréltem) . Aztán egy jókora szünet után akcióban jött a Division első része... Gyönyörű játék volt, és kb ennyi. Aztán a Blackfag egyik standalone dlc-jét játszottam pár óra erejéig, amit gyorsan kukáztam a Syndicate rossz élménye miatt. Aztán jött a Primal és Fc 4 bundle, amik egy darabig lekötöttek, de a sztorivezetés itt is teljesen félre ment és elvesztettek pár óra után. Az fc viszonylag hamar, 3-4 óra után, míg a Primal-ba a setting miatt vagy 8-9 órát belepumpáltam. Ezt a játékot még lehet előveszem a jövőben, mert nem sok ősemberes játék van!
Jött a Origins, amire bólogattam hogy jól néz ki, tetszenek a változtatások, de várok vele (azóta sem vettem meg). Az Odyssey-el viszont már muszáj voltam beszállni! Görög világ, rpg-s fejlődés, választható karakter stb, így 100+ órát toltam bele. Ennek ellenére olyan fokú elégedetlenséggel szálltam ki belőle, hogy azt valami hihetlen leírni is. A fő story minősége egy fokkal jobb mint amit a Syndicate-ben láttam, de így is minősíthetetlenül botrányos a forgatókönyv! Komolyan mondom, hogy ps4-en ennyire unalmas és semmit mondó játékkal én még nem játszottam! Sokszor csak fogtam a fejem a szuper gáz karaktereken, szövegeken és úgy en bloc az egész quest rendszer felépítésén. Szerintem ilyen sokáig csak a remény és a szépen kidolgozott világ tartott a játék mellett, no, meg a rpg rendszernek hála a buildelés. Vártam a Valhalla-t, hogy hátha egy újabb szintet ugrik az AC széria, ami a szivárgások és a tegnap látottak alapján nem igazán történt meg.Én kimerem mondani, hogy az Ubisoft játékai unalmasak, lelketlenek a béna vagy semmilyen story miatt, és a legdurvább az egészben, hogy képesek ugyan azt a játékmenetet eladni 5x egymás után. Szerintem felháborító amit az Ubisoft csinál! Az elmúlt pár évben ami tényleg kiemelkedőek voltak tőlük, azok pár indie játék személyében történetek meg: Raymanek, Valiant Hearths, Child of Light és most a Spiritfarer tűnik a következő nagyobb kreatív dobásuknak. A Beyound Good and Evil 2-t félve várom tőlük, mert az első játékot én gyerekként játszottam, imádtam, viszont amit mutattak eddig belőle az nem emlékeztet az elsőre semmiben sem.
Nem szokásom a stúdiók megbélyegzése... Ezt az Ubisoft Forward hozta ki belőlem, mert már elegem van minden termékükből! Egy ekkora AAA stúdió, ami anno a kedvenc játékaimat készítette nekem, hogy a jó fenébe süllyedt ennyire mélyre a kreativitást és storytelling-et tekintve? A mai reggeli közbeni trécselés erről szólt végig és erre a konklúzióra jutottam tőle: Hogy ha kikaparom az agyam sem jövök rá mi történt velük az évek során, mintha egy teljesen más stúdió lenne. Nem mernek kockázatot vállalni.
Sorry a wall of text miatt, de már betelt a pohár tőlük.
-
cyberkind
félisten
Mondjuk én nem szeretem az fps nézetet, legyen az bármi, de mivel tudom mit várhatok ebben a témában tőlük, így nem kérdés, hogy ez les annak az évnek a játéka, amikor kijön, az ilyen bóvlik mint az AC és társai még lötyögésnek is gyenge. (ha csak egy részét hozza a játék a Blade Runner témának, már akkor egy remek játékot kapunk)
-
-
Rigormortiis
veterán
Erre én is kíváncsi vagyok, mert nem feltétlenül akarnék még egyszer 70-80 órát rááldozni erre a címre, bármennyire imádtam is az alapváltozatot.
Plusz csak a margóra: ez az üzleti modell sem gyere be, hogy vedd meg még egyszer a teljes játékot, ha részesülni akarsz az újdonságokból.
Azért a P4G-nél nem ez volt a helyzet, mert az egy új konzolra, ráadásul handheldre jelent meg a PS2es előd után.
-
Bad Pritt
félisten
Én nem veszem rögtön, de az első végigjátszásom fekete-fehér lesz.
Amúgy azt becsülöm a Sucker Punch-ban, hogy nem álltak le végtelen Infamous játékot gyártani, hanem kvázi rebootolták, majd elhagyták, jött a Horizon, most a Tsushima, tök jó, hogy nem ragadnak le egy siker franchise-nál, az meg külön tök jó, hogy a Sony nem erőltette rájuk.
-
Frod
addikt
Japán hang + magyar felirat (amennyiben nem kell a gépi menünek is annak lennie, különben angol)
A fekete-fehér mód tetszett, meg jópofa, viszont félek ez nem lesz az 2x kijátszós játék, így marad a színes, és esetleg a térkép clean-up idejére, a sztori után majd bekapcsolom. -
hyggelig
senior tag
Kizárt. És pontosan olyan okokból, amiket a többiek is felhoztak.
Nem vagyok ellene, de mellette sem.Nem nagyon olvastam utána, így megkérdezem. Kérlek, ne dobáljatok sárral érte, de lehet tudni, hány óra a végigjátszás? Google search: 50 óra. Na, ehhez is lusta voltam eddig
Ugyanis belekezdtem a Persona 4 Goldenbe Steamen és nem tudom, mennyire kell félretennem majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest