- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
FunPro #258522 üzenetére
Miből szűrted le ezt most? Én nem gondolom, hogy elvakultan fogalmaztam volna, egyedül annyit mondtam, hogy "aki végigvitte tuti jóra értékeli" értsd: jó= 8-10 között, egy szóval nem mondtam, hogy 10/10 a játék, ezt már ti magyaráztátok bele, hol írtam ilyet másold be kérlek
Egyébként tényleg nem értem, mit nem lehet azon elfogadni, hogy ez egy jól összerakott, nagyon sok ideig fejlesztett sony exkluzív játék, ami jó lett, jobb mint az átlagos játékok, szerintem ez tény, nem is értem....
-
consono
nagyúr
válasz
FunPro #257393 üzenetére
Jah, hát a vita a vita kedvéért megy
Amúgy most végiggondoltam a dolgot, én a 360 óta vagyok konzol gamer, előtte mindig PC-n játszottam (286-oson kezdtem, 486DX2, Cyrix, Celeron, Athlon, P4, C2D, stb.), az előtt meg Enterprise-on, meg C64-enMostanra viszont az erős PC és a folyamatos fejlesztgetés helyett szinte mindenhol céleszközök vannak a lakásban. NAS, médialejátszó a filmnézéshez, ha offline akarnék, Alexa, PS4, sőt az előző két gépem is 2in1 Windowsos tablet volt. Nekem kényelmesebb így, legalább a szabadidőmet nem az íróasztal előtt töltöm. Igazából most is csak a zenélés miatt van notebookom, de lehet, hogy ha csere lesz már azt is egy iPad-re fogom cserélni... A fiamnak (14 éves) persze van gépe, fejlesztgetem is neki, de ott is csak az alsó közép kategóriát visszük, mert ő sem játszik kompetitív multit, csak Minecraftban
-
Yodamest
veterán
válasz
FunPro #257393 üzenetére
Pedig én is csak ezt mondom nekik
hogy nem full top top top PC-hez kell hasonlítani, ami túlárazott marketingbullshit, hanem egy józan ésszel tervezett PC-hez, amin ugyanúgy minden futni fog nagyon jó minőségben.
Mondom nekem mai napig semmi gondom a 2070 super kártyámmal, minden kiválóan megy rajta. Nem csak 2080TI SLI létezik a világon, azt azoknak nyomják, akik csőlátással csak a legdrágább cuccokra mennek, még ha nem is éri meg az.
-
válasz
FunPro #257378 üzenetére
Nem szamolta el. Az az ssd egy igazi isteni ihlet volt, zsenialis, hidd el. Ez a munkam, a szakmam, az eletem fele, soha semmi nem rugott meg tokon bottleneck-et annyira, mint most ez a brutalgyors ssd. PC-n sok ido fog kelleni ahhoz, hogy oda merje irni barki minimum kovetelmenynek, hogy xy sebessegu ssd, marpedig amig ez nem tortenik meg, addig most elonyben lesznek a konzolok, plane a ps5, mert az MS ugye erolteti, hogy minden jojjon PC-re is. Lehet grafikaban nem feltetlenul, de -plane az ex-cimeknel- olyan minosegbeli ugrast fog tudni hozni az ssd sebessege, hogy csak nezunk. Persze ez meg odebb van kicsit, hogy altalanos legyen, meg az ex cimeknel is, de ott lesz, hidd el.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
FunPro #257341 üzenetére
azért írtam,hogy mindkettōt lehet okosan csinálni, de akkor számoljunk (sajnos forintban nem tudok gondolkodni)
idén decemberben egy ps5+sulis hordozható cucc (swift,chromebook,de még egy ipad is elég) valahol 800€ környékén megáll. ezzel minimum 4-5évig elvan a gyerek
ennyibōl nem hozod ki a ps5 teljesítményét, csak a zen2 és a gpu lesz 650-750 között...és a desktopot nem viheti sehova, neadjisten pár év múlva kiderül,hogy az új konzolok ssd-vram-gpu teljesítményéhez kell majd az rtx4000 széria dedikált tömôrítésselstb.
de ha ezt a kérdést felteszed ~2év múlva amikor a pc középkategória elérte/lehagyta a konzolokat akkor már más lenne a matek -
VTom
veterán
válasz
FunPro #257319 üzenetére
Nem tértem el a tárgytól, azt írta, hogy költséghatékonybb a PC.. Szerintem meg nem.
Meg lehet magyarázni azzal, hogy nem kell 600 ezres gépet építeni, meg nem kell fejleszteni, stb., de akinek volt már gamer PC-je, az tudja, hogy ez nem így működik, és minimum minden VGA generációban cserélni fogsz, mert nem fut el rajta ultrán az új AC, vagy az egyik generációban megveszed az aktuális csúcskártyát, ami jelenleg alsó hangon 300 ezer Ft, és kivársz egy generációt.
A meghibásodást felesleges szembeállítani egymással, mert szélsőséges szempont.Nekem a konzol kb. 130K Ft-ba került tavaly, azóta kb. 70-80 ezer Ft-ot költöttem el játékokra, PS+-ra, kerekítsük fel az egész elköltött pénzt 250 ezer Ft-ra egy év alatt.
Ebből kijött volna egy valamire való Gamer PC GPU nélkül, amire minimum elköltöttem volna egy 100-ast, és akkor még nem vettem egy darab játékot se. Tehát nekem egy év alatt 150-200 ezer Ft-tal gazdaságosabb, hogy konzolom van.Nyilván ha konzolon minden új játékot megveszel teljes áron day1, akkor az sem lesz gazdaságos, de a hobbik már csak ilyenek.
Nyilván vannak más szempontok, amik a PC felé billentik a mérleget, immerzívebb gaming élmény, magasabb fps, natív felbontás, szebb grafika, sokoldalú felhasználás, G-sync, stb. de ha pusztán az anyagi oldalát nézzük, akkor sajnos egyre inkább úgy tűnik, hogy gamer PC-t tartani manapság erősen luxuskategória.
-
Moby
veterán
válasz
FunPro #257328 üzenetére
>Anyagi szempontból mivel (és mennyivel) járunk jobban?
Van egy egész más szempont is, ami legalább olyan fontos. Konzolon a felhasználói fiókok kezelése évtizedekkel jár a pécé előtt. Beállíthatom előre, hogy a gyerek milyen tartalmakat érhet el, miket telepíthet, mennyit játszhat, heti szinten statisztikákat kapok arról mivel és mennyit játszik, miket néz, stb...Van normális kontroll a dolgok felett, van normális felhasználói fiókkezelés, tudja a rendszer, hogy én vagyok a faterjuk, nekem van jogom engedélyezni dolgokat, stb. A pécé ettől olyan mocsokosul messze van, hogy játék szempontból két felnőtt használata esetén is kínszarás a rendszer, nemhogy ilyen parental controlling. Nálam 15 év alatt pécé elé maximum úgy ülhetnek le játszani ha én is ott vagyok, mer ami ott megy, az felnőtt embernek sem való, nemhogy gyereknek, de ebbe pont beleszarik mindenki.
-
Yodamest
veterán
válasz
FunPro #257294 üzenetére
"Az a probléma, hogy a ps csak papíron tűnik költséghatékonyabbnak, összességében nem sokkal jössz ki jobban."
Ez amúgy mennyire igaz! Szerintem nagyon egysíkú, tipikus tudatlan vásárlói nézőpont az, hogy "hát a konzolt megveszem 150-200-ért, 8 évig elvagyok vele a PC-be meg 8 év alatt 1 milliót beleköltenék". Ez marhára nem igaz, de sokan ebben élnek. Mondom:
1. PC-n INGYEN multizol, konzolon pedig ehhez egy külön díjcsomagra elő kell fizetned gyakorlatilag. Lehet mondani, hogy kapsz érte játékokat, de én inkább amondó vagyok, hogy ami érdekel úgyis megveszem, ez inkább egy teher.
2. Konzolra van 1 év garid, ha utána tönkremegy és nem vagy konzol szervizes, akkor veheted meg újra a teljes áron, míg egy PC alkatrészekből épül fel, ha most pl. meghal a tápod, azt kicseréled egy kisebb összegért, illetve sokkal több garanciád lesz a PC alkatrészeidre mint 1 év, úgy általánosságban.
3. A konzol önmagában olcsóbb, de csak játékra való, míg egy PC-t az egész család tud használni, munkaeszköz is lehet, médialejátszóként is funkcionál, egy PC egyébként is kell, hogy legyen a háznál.
4. A konzol önmagában olcsóbb, de gyengébb is, illetve hangosabb, jobban melegszik, mint egy átgondoltan összerakott PC. Egy PC a konzol megjelenése után pár évvel már sokkal erősebb tud lenni egy kevéske ráfordítással. Annyi, hogy a VGA-t kell fejleszteni pár évente és akkor nagyon sokáig kiszolgál egy PC is, nem kell mindig mindent csereberélni benne.
5. PC-re alapvetően olcsóbb beszerezni a játékokat, állandóan vannak akciók, 3rd party hivatalos oldalakról potom pénzekért lehet megvenni mindent. -
hombre[EU]
veterán
válasz
FunPro #257038 üzenetére
nem hiszem, tudom értékelni a tsushimánál is, fantasztikus a megvalósítás, de...gameplay,irányíthatóság,technikai oldala,történet,audio stb. mind hozzátartozik (legalábbis nálam) az összképhez.
pl. az uc4 nálam nincs a generáció top3 (lehet a top5-ben sem), de nyugodt szívvel megkapja tōlem a 10/10-et, mert látom/tudom hogy tökéletesen kivitelezték azt,amit megálmodtak, amire vállakoztak, az utolsó részletekig. -
hombre[EU]
veterán
válasz
FunPro #257032 üzenetére
mész és mobokat kardozol
vagy openworld akciójáték, ami elég kemény kategória...
én összesen másfél órát harcolgattam benne, még nem játszottam végig (majd,ha lesz hozzá 40órám), de az eddig tapasztalt gameplay alapján pl. egy spiderman jobbnem láttam a komplett csomagot, nem mondom,hogy nem lehet 10/10...csak azt,hogy ez a meta-user-score nem egy "egészséges" dolog. kb. 90%-ban ez a szitu: tetszik 10/10, nem tetszik 0/10 (akár youtube alapján is). zéró gondolat mögötte
-
hombre[EU]
veterán
válasz
FunPro #257026 üzenetére
hát nem...azt jelenti mestermū, legjobb a kategóriájában (abban a pillanatban)...de ha egy játék pl. harcrendszerre van kihegyezve és hiányzik belōle a lock-on (ami kell,hogy teljes kontrollod legyen) vagy az ai-t szabotálja egy egyszerū tereptárgy...arra nehéz azt mondani,hogy a legjobb a kategóriában.
-
-
saelin
veterán
válasz
FunPro #256999 üzenetére
A Nioh-ban nagyon jól meg van oldva a lock-on. Most játszom a Code Vein-t is és itt rengeteg baj van a kamerával. Ha túl nagy a boss nem tudja mire fókuszáljon rajta, falba beleakad, ha túl közel jön egy nagy ellenfél semmit nem látsz belőle csak a köldökét, meg hasonlók. Egy ilyen arpgk-nél rengeteget számít a kamera és gondolni kell a fenti helyzetekre is ha jó élményt akarnak nyújtani.
A Code Vein-ben az egész harc animációstul a mozgás érezhetőségén át egy millió ponton megbukik. Jó eséllyel is középszerű alkotás max! Ennek ellenére a lore-ban és content-ben van benne annyi, hogy az anime stílus kedvelőinek kellemes órákat okozzon, de sehol nem marad emlékezetes egy pillanata sem.
-
-
TCr
veterán
válasz
FunPro #256688 üzenetére
Teli tartállyal indulsz a garázsból.
Ahogy írtam, sokkal rugalmasabb, könnyebben emészthető játék lett.
Ettől függetlenül még így is lesznek felesleges köreid, pl. félúton jössz rá, hogy a jármű amit viszel a feladathoz, a túl nagy sár miatt oda még kevés, így vagy visszateleportálsz a garázsba másik gépért, vagy elindulsz egy másik feladathoz.
Mert ugye itt a rendszer is más, nem úgy mint az elődjénél, hogy vedd fel a fát a kitermelőnél, majd vidd el a feldolgozóba, hanem nagyobb térképeken többféle feladat van, bármikor bármelyiknek nekiindulhatsz.
Első trailert látva azt hittem, hogy ez csak egy havas Mudrunner lesz. Szerencsére nem az lett. -
TCr
veterán
válasz
FunPro #256676 üzenetére
A Mudrunner-nél szerintem némileg könnyebb, "rugalmasabb".
Viszonylag hamar meg lehet szerezni jó kiegészítőket a kocsira / teherautóra (pl. offroad, vagy sárhoz való gumik, emelt felfüggesztés, komolyabb váltó), ilyen az előző részben ugye nem volt, adva voltak a járművek, azt csók. -
TCr
veterán
válasz
FunPro #256506 üzenetére
Szerintem a mai átlag játék már pont átesett annak a bizonyos lónak úgy a túloldalára, hogy a nehézség növelése, illetve maxra húzása pont hogy kiegyenlíti az összecsapásokat. Ma egy átlag játék normál fokozaton istenséggé avanzsálja a játékost (ofc kivétel ezalól a soulslike játékok). Nagyon jó példa erre a most megjelent Tsushima, de vehetjük példának bármelyik COD-ot, amiben bármelyik ellen 2 golyótól fekszik, de ha veteránon nyomod, te pont ugyanígy, míg normálon Rambó módjára végigb@szol mindenkit. Nagy átlagban szvsz nem arról szól az állítható hard mód, hogy vért hugyozz, hanem hogy odafigyelősebben játszál.
Az megint más kérdés, hogy ez szórakoztat-e, de pont ezért írtam úgy fentebb, hogy a "mai átlag játékok", mert régen nem így volt.
Én még játszottam régen C64-en Ghosts&Goblins-t, Bionic Commando-t és sorolhatnám.
Kurvára elkényelmesedtek a játékok. -
oliwire
őstag
válasz
FunPro #256506 üzenetére
Egyet tudok ezzel érteni, a főhős sebzését csökkenteni és az ellenfelét növelni féle difficulty settings nem túl ötletes és kreatív. Én jobbnak találom a reality felé irányuló részt, hogy a főhősünk a valóságnak megfelelő sebzést tud elviselni, DE az ő sebzése is valóságos marad. Emellett az ellenfelek szintén reálisabban, stratégikusabban támadnak. Így több ésszel és ügyességgel kell a harcba menni.
-
-
TCr
veterán
válasz
FunPro #255117 üzenetére
"Gondolom ez is optimalizáció kérdése."
Pontosan.
Az NMS-re meg aztán sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy jól optimalizált lenne.
Pár hete belenéztem újra, ,mert többen írták, hogy hű meg ha, mennyivel jobb lett, mint amilyen megjelenés utáni hetekben volt. Hát... same shit. -
Zoleee83
addikt
válasz
FunPro #254041 üzenetére
De most komolyan, szinte hetente jönnek ki jobbnál-jobb játékok, az hogy semmi nem jó azt nem hiszem el.
Tipikus eset mikor a LOU2-nél elkezdték fikázni hogy mekkora hulladék lesz, meg hogy senkit se fog érdekelni, őket pláne nem, erre mikor Zoly megkapta a press kit-et, kiirta Twitterre hogy akkor most elmegy szünetre a LOU2 miatt.. Úgy lement kutyába mint a szél.
Nálam innentől nincs respect-jük. Pláne a Death Stranding-es gusztustalan köpködés után, és nem azért mert szerettem a játékot, hanem a stílus miatt.. -
Gery9112
őstag
válasz
FunPro #254041 üzenetére
Számomra akkor nem szimpatikus, amikor kijelenti, hogy ezt a játékot ő nem játszotta végig mert szar..... jó értékelem az őszinteségét de akkor a videót se érdemes elkészíteni, hisz nem a teljes játékról ad egy átfogó képet.
Vagy amikor valamit hibaként hoz fel a játékban és közben látni, hogy nem hibáról van szó, hanem valamit nem csinált meg/nem vett észre. -
.LnB
titán
válasz
FunPro #253814 üzenetére
"Szerintem sokan úgy vannak a dologgal (köztük én is), hogy egy witchert vártak sci-fi köntösben."
Ez CDPR játék, nem Ubisoft.
A CP77 sokkal mélyebb játék lesz mint a Witcher volt. Sokkal inkább RPG. Csak sokan nem tudják magukat túltenni azon, hogy FPS lesz. Pedig nagyon jó lesz az, mivel a játéktér vertikálisan lesz igazán brutális, azt pedig FPS-ben lehet a legjobban éreztetni/átélni.
-
saelin
veterán
válasz
FunPro #253807 üzenetére
Érdekes. Mi a baj az fps-el - vagy fpp-el? Szerintem egy 99%-városban játszódó játéknak igen is jót tesz az fps nézet, mert autentikusabb így. Ennél a perspektívánál semmi nem adja vissza jobban a "te vagy a főszereplő" érzést.
A Witcher-ben még érthető volt a tpp, de itt szerintem indokolatlan még elvárni is.
-
RangerFox
veterán
válasz
FunPro #253799 üzenetére
Nyilván elkerülhetetlen, hogy az őszi megjelenéseknél zsúfoltság alakuljon ki, de ilyenkor az egyik játék mindig a rövidebbet húzza. Két masszív AAA open world játék egy hétre azért nem semmi. És értem mire akartál kilyukadni, de vannak akik csak egy-egy résszel játszottak, mert az adott kor érdekelte őket csak.
-
válasz
FunPro #253571 üzenetére
És a poszt apokaliptikus drámába miért nem férnek bele az emberi kapcsolatok? Vagy akkor szerinted az Unchartedba sem fér bele a csók?
Mondjuk nekem aztán tényleg mindegy, hogy ki min akad fent egy játékban, amíg az nincs befolyással az én élményemre (például a hangos kisebbség véleménye miatt változtatnak a folytatáson), de (és ez most nem neked szól!), remélem, hogy senki nem annyira hipokrata, hogy kiakadt a másságon a TLoU 2-ben, de vidám pofával próbálta összehozni az édes hármast a Witcher 3-ban, vagy dúrta a wiki-t azután, hogy hogyan lehet mindenkivel lefeküdni a Mass Effectekben.
-
hyggelig
senior tag
válasz
FunPro #253565 üzenetére
Akkor ti azt is elhiszitek és agymosodának tartjátok, hogy egy egyszerű férfi simán átugrik óriási szakadékokat, úgy, hogy még edzésben sem volt, mert visszavonult? (Nathan Drake, UC4) éltek az 1200-as évek körül olyan férfiak, akik mindenféle rituálék után hivatásos szörnyölők lettek? (Witcher) Ha meglőnek egy játékban, akkor ha sokáig fedezékben maradsz, felgyógyulsz? (szinte az összes fps)
Ez egy képzelt világ. Akár egymás lábujjait szopogatva is szaporodhatnának az emberek, ha a készítők azt akarnák. Annyira sok furcsa, elnagyolt, akármilyen sztori volt a videojátékokban és az emberek azon vannak kiakadva, hogy egy nő túl izmos? Hát b*szk*! Én sem értem az egészet.
-
TCr
veterán
-
Gáboromm
tag
válasz
FunPro #252330 üzenetére
Tv-re füles. ez volt az első gondolatom. De sajnos nincs jack csak usb port rajta.
Ezzel a kábellel menne szerintetek?
https://www.pcx.hu/equip-245320-usb-3-5mm-jack-audio-mikrofon-atalakito-217467?referer=google_merchant&gclid=CjwKCAjw_-D3BRBIEiwAjVMy7MyZMBMRfDSWSkTe3kkAz85BHvOUBhbkN5eJcwyn2D9nMSIodBv90BoCzdAQAvD_BwE
-
Mezcal
addikt
válasz
FunPro #252247 üzenetére
De a pc-vel soha nem tudod versenyeztetni (meg nem is fair), ameddig nincs azonos fps szám és nincs azonos felbontás.
Eszemben sincs versenyeztetni, nálam a PS4 már győzött az exluzívok miatt, minden platformot belevéve. PC-n még hírmondót sem találok, nemhogy hasonló minőséget. De ha megnézed a csgo-t 30 fps-el és az UC4-et is 30-cal, akkor nagyot fogsz nézni a folyamatosságon a PS4 javára.
-
S e t h
nagyúr
válasz
FunPro #252263 üzenetére
Ha ez így menne, nem lennének konditermek.
Igen, az egyszerű testépítőnél valóban csak a felsőtest edzése számít, de van aki mellette kardiózik és lábra is edz, ehhez meg az otthoni körülmények nem mindenki számára megfelelőek.Sem a húzódzkodástól sem pedig a fekvőtől nem lesz pl. olyan karod mint ami annak a nőnek van.
Van akinek kevesebbtől is van, de monitor mögül valóban másnak tűnhet a világ.Ismertem egy hölgyet, nem írom le az igazi nevét, de hasonló volt, legyen Laci Mari.Nomen est omen alapon elég erős maszkulin vonásokkal rendelkezett, ránézésre NDK úszónő, akik azért fogyasztottak némi rásegítést.
Ennek a hölgynek alapból hasonló testalkata volt, mint amiről itt már napok folyik a diskurzus.Furának tűnhet a videójátékokból megismert világ után, ahol a szereplők action hero fiatalemberek és modell alkatú lányok, szemben a Naughty Dog által megálmodottakkal, ahol átlagoshoz közelibb, vagy csak éppen nem a média által folyamatosan, nap mint nap a pofánkba erőltetett karakterek szolgáltatják az alapot.
-
-
Szabi®
addikt
válasz
FunPro #252258 üzenetére
Ha elolvastad amit írtam és elméleti síkon meg is értetted,láthatod hogy pont azt írtam nem is kell semmi extrém plusz bevitel.Jössz ilyen baromsággal hogy napi 2x 1,5 óra ?
Profi versenyszintű testépítők nem gyúrnak napi 2 x1,5 órát.....abszolút katabolizmus.
Ha van egy kis rálátásod (sztem semmi nincs,és soha nem sportoltál) gondolj bele, 3x8 felhúzodzkodás (szabályosan),4x20 felkvőtámasz (szabályosan) heti 4 szer 2 éven keresztül simán csinál ilyen testet egy nőnek,mindenféle extra tápkieg nélkül.
Az egész megvan háromnegyed óra alatt !! -
ImACeltic
őstag
válasz
FunPro #252258 üzenetére
Én is képben vagyok a gyúrós témával, úgyhogy tudom a macerákat. Viszont a grammra pontosan kiszámolt kalória, bcaa, fehérje turmix, kreatin, stb nélkül is nézhet ki így, akár egy nő is szerintem. 4 év alatt meg pláne. Most a heti időbeosztását hadd ne tippeljem meg, hogy mennyit pihen, melózik meg gyúr egy hét alatt.
-
ImACeltic
őstag
válasz
FunPro #252214 üzenetére
Amúgy páran úgy beszéltek Abby-ről, mintha Arnold szinten lenne a kinézete. Azért messze nem olyan izmos, mint amennyire itt a rinyálás van miatta.
Másik, hogy kb 4 éven át gyúrhatott, hogy így nézzen ki, azalatt meg ha pl 1 héten 5-6 alkalommal edz, naponta akár 2 alkalommal, simán nézhet így ki. Eltökéltség kell hozzá, neki meg aztán lehetett ismerve a körülményeit. Persze biztos nem ivott whey protein shake-t, de volt elég ellátmányuk a bázison a kajáláshoz, az látszott.
-
Mike
veterán
válasz
FunPro #252214 üzenetére
amúgy azt ugye vágjátok hogy ez nem a valóság?
olyan mint egy film. és a karakterek is olyanok amilyennek a rendező/készítők elképzelték
alkotói szabadság, ez az ő történetük
egy filmet sem kötelező megnézni
de nem emlékszem valaha olvastam volna ennyi tiprodást bármelyik film főhősérőlelőző hszben lemaradt hogy a pc
-
S e t h
nagyúr
válasz
FunPro #252214 üzenetére
Általánosságokról írsz, ami alapján csak az adott környezetet vizsgálod mint meghatározó tényezőt.
Ismerni kéne hozzá a fogyasztott táplálék minőségét, mennyiségét, genetikai hátteret.
Nem emlékszem nagyon, hogy kiemelten foglalkozott volna a sorozat az éhezés problematikájával, szóval egy adott karakterre nem is értem miért húznánk rá az apokalipszis összes velejáróját. -
Mezcal
addikt
válasz
FunPro #252232 üzenetére
Azt te nem érted, hogy konzolon elég a 30 vagy 60 FPS, főleg netes játéknál, mert mindenkinél annyi, míg PC-n óriási a szórás. A szép grafikához meg semmi köze, az UC4 30 fps-el is szép. de azért sorolj fel 10 PC-s játékot, ami szebb náluk. Arról nem beszélve, hogy a pc-s grafika steril, még a szebb játékoknál is.
-
Mezcal
addikt
válasz
FunPro #252224 üzenetére
Meg azonos játék. PS4 minőségi játékok terén amúgy is üti-vágja a PC-t. Én már csak egy-két játékkal játszom PC-n, ami nincs és nem is lesz PS-re. Az FPS-háború PC-s dolog, mert ott van, aki 30-cal játszik, más meg 300-zal és rage lesz a vége. Ilyen PS-en nincs, mindenkinek annyi.
-
saelin
veterán
válasz
FunPro #251910 üzenetére
Nekem kicsi a kezem és eléggé ízületi bajos is vagyok, úgyhogy így alapból a rendszerben fel van cserélve az R1-R2 és az L1-L2. Nálam érdekes lesz visszatérni az alapfelállásba a Ps5 kontrollere miatt, mert már úgy megszoktam ezt. De lehet pont ennyi kell, extra vissszajelzés a ravasz húzásakor, ami ha elég élményt ad a játékhoz, akkor beáldozom a kényelmet érte.
(elaludtam a kommentet írva még reggel
)
-
sp8787
addikt
válasz
FunPro #251657 üzenetére
Nem varhatod el ,hogy mindenki day0 nolife ejjel nappal tolja es addig ne olvasson forumot amig nem vegez. Mindekozben van 3 masik topic ahova be lehet irnia a nyavalyait azoknak akinek nincs jobb dolga.
A 3 kozul raadasul van egy ahol meg kimondottan tart karokkal varjak a fobiasokat, a videonezojatekosokat, a se nem jatszo de meg videotsemnezojatekosokat..etc.
Szoval aki nem ezekbe ir az imo egy sima ahole vagy csak default aljas.
-
NyMRooD
őstag
válasz
FunPro #251478 üzenetére
Nem teljesen tiltja a törvény az önkényuralmi jelképeket, pl filmben/játékban/könyvben, etc ahol indokolt használhatod, viszont ha horogkeresztes/sarlókalapácsos zászlóval vonulgatsz, azért megy a dádá, tehát ha az eszme ábrázolására/bemutatására használod (vagy valami ilyesmi, akkor mehet).
-
.LnB
titán
válasz
FunPro #251434 üzenetére
Ez csak plusz érdekesség.
Oroszországban egyetlen egy játék nem jelent meg. A Call of Duty: Modern Warfare. Érdekes módon azt nem a kormány tiltotta be, hanem a Sony nem adta ki abban az országban a játékot. Sokan azt hiszik, hogy biztos a sztoriban szereplő karakterek miatt. De ez fura, eddig nem volt ez probléma?
Nekem leesett, hogy miért van ez. A sok noob Orosz troll miatt!Azoknak csak a Quake való, abban jók. Minden más multiplayer közösséget úgy is csak bomlasztanak.
-
.LnB
titán
válasz
FunPro #251434 üzenetére
Minden digitális áruház a saját szabályzata szerint tilt játékokat. Maximum vannak országok, ahol teljes mértékben tiltanak néhány játékot. Ausztrália, Németország, Közel Kelet, szoktak ilyeneket meghúzni. De minden platform a saját értékrendje szerint ítélkezik.
Injustice:
"Despite being initially marketed for Middle Eastern distribution under the title of Injustice: The Mighty Among Us, the game failed to surpass the NMC's censors for a period of time,[114] and was banned likely due to the case package and on-disc software title itself being identical to its European release, with the term "God" retained (the official reason was not given). The game had been demonstrated at various events in the U.A.E. without incident for many months before the official release date. However, the ban on the title has since been lifted.[114] The expanded Ultimate Edition was released on schedule and distributed regularly."
Egyesült Arab Emírségek
-
válasz
FunPro #251333 üzenetére
írni akartam én is a játékról és talán pont rá tudok kapcsolódni a mondanivalódra.
A grafika meg ilyeneket hagyjuk azt elég megnézni, jelenlegi ps-es tudásom és élményeim alapján nem a grafika miatt kell next gen az biztos. De én pont a grafikával vagyok úgy, hogy egy idő után hozzá nem tesz, csak elvehetne a játékélményből ha xar. Az hogy slimen röccenés mentes tökéletes játékmenetet kapunk az is alap (mármint elvárás de nem mindegyik játéknál valósul meg) mondjuk nem open world (hálisten) de mint az elsőnél tökéletes a tér mérete, van pár ház amibe még ha open world lenne se biztos hogy bemennék, mert "messze" van.
Az első részt végignéztem youtuben mert nem volt ps-em (gőzöm sincs miért gondolom mert alapból mindig játékos voltam ezért érdekeltek a játékok, de nem volt se gépem se konzolom akkor) aztán nyilván mint kötelező darabot végigjátszottam és még így is életem egyik legnagyobb játékélménye. Itt jön amit mondtál ha valakinek ez film akkor csak egy morcos faxkalap kísér végig egy lányt közben meg "történnek dolgok" játék semmi extra.
Játékos tipus (meg aktuális kedv) válogatja hogy egy adott játék mechanikája mit hoz ki. Outlast 1. Rohadt para volt egyik pincés jelenetet napokig alig mertem felnőtt fejjel csinálni szekrényben bújkáltam, Dying light volt egy éjszaka amikor végig egy bokorban bújtam. Outlast 2... Meghalok ki nem xarja le, nem kell újra kezdeni majd sikerül. Így álltam neki teljesen más is volt a játékélmény, mint az egyben. Ha nem éled bele magad egy karakterbe akkor nyilván teljesen mást jelenthet egy adott játék. Ezért imádtam a souls játékokat. Hiába halsz meg 100x a halálnak jelentősége van mert újra kell csinálni mindent, nem az éppen halált okozó mob előtt éledsz újra.
Személy szerint már most látom hogy a karakterek (meg a köztük lévő viszony) meg a sztori miatt már nem lesz az a véleményem mint az 1-ről mert mivel van gyerekem, teljesen máshogy éreztem magam Joel "bőrében" mint Elliében érthető okból. Simán abba tudom hagyni a játékot hogy majd folytatom másnap. Nem éreztem pl. késztetést hajnali egykor hogy reggelig játszak vele. (nyilván én is változtam ebből a szempontból a "korai" ps énemhez képest).
Ettől függetlenül eddig a játék tökéletesen és nagyon játékosbarát módon megcsinált
-
Deck
titán
válasz
FunPro #251321 üzenetére
A játékmenete is szuper lett a játéknak. Nincs semmi gond vele.
Eszméletlen látvány stb. Amiket írtál mind igaz. Stabilan fut a játék ami elég nagy szó is mellette hisz más stúdióknak sokszor kihívás, hogy egy játék normálisan fusson..
Azt a grafikát amit én látok nem fogod tudni tömörített videók alapján megnézni, főleg úgy még HDR sincs is úgy. Teljesen más monitorokon is mint normális TV-n.
Egy játékkal más játszani mint nézni, teljesen más élmény és a játékokkal játszani is kell nem pedig csak végig nézni. Nem is értem..
A játék sok negatív kritikája a sok user által meg vicc..
Elég elolvasni miért annyit adnak amennyit.
Akik már kiakadnak egy női csókon is és szerintük csak propaganda a játék meg összeesküvés.A játék 18+as felnőtteknek szól. Kemény, nyomasztó az atmoszféra sokszor, kegyetlen a világ de ettől az egésztől tűnik valósnak. Örülök, hogy hosszabb játék lett és nem csak egy átlagos 10 órás alibi játék. Egy mestermű lett!
.LnB véleményére leszek majd kíváncsi
-
Szabi®
addikt
válasz
FunPro #251321 üzenetére
Ha már ilyen szépen felhoztad.Abban a bizonyos spoilerezős topikban kik is hirdették hogy meg sem veszik ? Meg most aztán jól megnézheti magát az ND ? Meg hogy mekkora bukó lesz ? Meg az ND-nek vége,mert hányan vissza mondták ?
Azt a kétszínű, képmutató bagázst is le lehetne dózerolni még az oldaról is......
-
Mike
veterán
válasz
FunPro #251321 üzenetére
ps baráti körből csak 4en jatszanak vele, ebből 3nak nagyon tetszik, a 4.ről csak azért nem tudok, mert még nem beszéltem vele
nekem nem különösebben tetszik, de én nem is játszom vele, arra meg azért nem vetemednék hogy magabisztos értékelést adjak a játékról egy videó alapján. mert nem mindegy ki játszik azon a videón, ugyanis lehet ugyanarról a játékról élvezetes és halál unalmas videót is csinálni
szóval nem ugyanaz
jó hogy nem ír róla ismertetőt
a múlt évezredben azért amiről véleményt mondtunk, cikket írtunk, azzal játszottunk is. igaz offline sajtóban
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest