- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
consono #244417 üzenetére
Ha megfigyeled, akkor ezeket a játékokat pont ugyanolyan szinten leárazzák Plus nélkül is, max kicsit később. Szóval ez így egy hangyányit csalóka. Meg amúgy én ha leárazásra várok egy játék kapcsán, akkor azt azért teszem, hogy spóroljak, mert úgy gondolom, hogy nekem nem ér annyit. De létezik olyan, hogy valaki csak azért vár, hogy a Plus előfizetésének a díját ellensúlyozza vele? A nem tervezett játékok ilyen szempontból nem igazán számítanak. Ilyeneket olyankor veszek ha az ár éppen megüti az ingerküszöböt, de a mikor az kb. mindegy.
-
sting2
addikt
válasz
consono #243100 üzenetére
Én meg sem néztem.
Még a 360/PS3 érában jöttem rá, hogy ami tényleg érdekel arról jobb semmit sem nézni, mert azt a kevés kis meglepetést is elfelejthetem amit így kapok.
Nem mondom, hogy azonnal sikerült rászoknom, de lassan 10 éve már, hogy úgy állok a megjelenésekhez mint anno, az " analóg" korszakban.
Persze, simán belelehet futni egy, egy , elejtett morzsába, de azért nagyjából kijelenthető, hogy ha nem keresem nem is jön szemben. -
keIdor
titán
válasz
consono #243076 üzenetére
Jó helyen kapizsgálsz.
The Last of Us 2 Spoilers Leaked by Disgruntled Employee -
saelin
veterán
válasz
consono #240486 üzenetére
Már jó egy 1,5 éve megéri az árát! Rengeteg content, multi, mission-ök és story is van benne. Az eddig megjelent update-ek mind ingyenesek és valószínűleg a jövőbeliek is azok maradnak. Ennek a játéknak a Ps5 megjelenése nagyon jót fog tenni, mert az egyetlen gond vele konzolon a hülye 30 fps lock. Tudod uncap-elni a frame-et 1080p módban, de az 30-50 között vadul ugrál. Egy sima 60 fps nagyon jót tenne a konzol verzióknak.
-
sxxorp
őstag
válasz
consono #238163 üzenetére
A Slim-em egyelőre példásan csendes, remélem hasonlóan járok, mint te. Ha már konzol, ne kelljen mókolni. Hátha megint kifizetődik az a stratégia, és nem csak játékok szmepontjából, hogy érett szakaszban veszek konzolt (az X360 sem a korai FAT, RROD-os eresztés, hanem egy korrekt Slim).
Ranger Fox: Nagyon kedveltem a Splinter Cell sorozatot, elkeserített, hogy ebben nem maradtam le: ugyanis nincs folytatás... -
saelin
veterán
válasz
consono #235123 üzenetére
Pc-n ott a GTFO. Pár hete próbáltam és az valami hihetetlenül jó cucc! Nézz rá! Sajna itthon nincs játékos Pc-m... úgyhogy max reménykedem egy konzol verzióban és akkor már csak találni kell hozzá embereket.
_drk
Én csak az elsővel és a warhead-el játszottam. Élveztem minden percét! A gépigénye viszont tényleg durva - volt, de még ha nem full-on is játszottad mocsok jól nézett ki. -
válasz
consono #234423 üzenetére
Szuper, akkor menni fog! Net mellé fölösleges nekem TV, szerencsére most vezették be az optikát... csak még be kell költöznöm.
(#234424) .LnB
Igen, ha rámegyek a mobilelőfizetés fülre, akkor is beadja, de 20k HUF-al drágábban, annyiért tavasszal el lehet hozni majd boltból is szvsz... szóval a vezetékes lesz az igazi!(#234431) Moby
Az LG a NANO IPS modellekbe is pakol HDMI 2.1-et, nem csak OLED-be, pl. 49SM9000PLA. -
frankdelgado
őstag
válasz
consono #231313 üzenetére
Na ezen jó röhögtem. Kb,. olyan okos megjegyzés, mint a bukott konzol az x ......
Az legjobb az egészben, hogy hanyattdölve várom, ki és mivel rukkol elő. Az MS nem hagyja magára az x-et, tehát nem kell kapkodni az új vásárlásával. Meglátjuk, hogy a Sony hardver fronton rendbe rakja-e magát (mondjuk kicsit nagyobbra csinálja a DS5-öt, hogy ne csak a kacska kezűeknek legyen kényelmes, nem lesz rakéta hagja, stb..). A legtöbben önigazolást kerestek, h miér cuppanjatok rá az egyik platformra, ahelyett, h szépen kivárnátok, h mi lesz. Ha meg úgyis a ps-nél maradtok, akkor meg mit is vergődtök?
-
sxxorp
őstag
válasz
consono #231311 üzenetére
Nekem is PS4 lett exkluzívok (még ha nem is főleg a gyakran emlegetettek) miatt.
BC: Én arra emlékszem mennyire nem volt szimpatikus lépés, hogy csak nagy nehezen, és csepegtetve, és nem is teljeskörűen kegyeskedett a Microsoft kompatibilissé tenni az Xbox Classic játékait Xbox360-on. Vásárlóként nekem alap, hogy amit a rendszerre beszerzek, az legyen elérhető a folytatáson is.
Ha korrekt BC lesz PS5 esetén, az megkönnyíti a korai vásárlók dolgát, jobb áron eladhatják nagyobb lemondás nélkül a PS4-et. Ez nem szünteti meg azt a problémát, hogy a legtöbb generációt egy drágább, nagyobb méretű, sokszor később optimalizált hardver kezdi, amire a teljesítményét igazán kihasználó játék kevés van. Emellett valószínűleg az ára többet fog esni, mint amennyit a jelenlegi használt PS4 ára még csökken. Ezért az is ésszerű hozzáállás, hogy akár most veszel jó áron PS4-et (bár továbbra sem láttam az Alzás 50eFt-os Slim-nél jobb ajánlatot), játszol a tengernyi, relatíve olcsó játékkal, és a javított, áramvonalasított PS5-verziónál szállsz be.
Például többször említettek itt hangos PS4-et, az én relatíve friss verzióm egy kis kezdeti lemezpörgetést kivéve meg sem nyikkan az Xbox360 zúgásához képest (pedig az is Slim, és nem fat), meg úgy egyáltalán. A régebbiek zajosak?
A Kinect-et rengetegen fikázták megjelenéstől kezdve folyamatosan, de a gyakran pókhálósodó szemű betompult állapothoz vezető kontrollerezéshez képest teljesen más, többnyire feldobódott, gyakran közösségi élményt ad még ma is. Sajnálom, hogy jelenleg nincs hasonló, tökéletesített formában.
Játékidő: a most játszott régebbi Mass Effect 2 mentésében ott az össz játékidő, nem értem, miért nem lehet ezt az információt normálisan megadni. Android-on a Digital Wellbeing irány pont ezzel szemben halad: transzparens adatok a felhasználásról a felhasználó érdekében, pedig a gyártóknak nem feltétlenül ez az elsődeges érdeke. Azért látok itt egy-két adatot, amely már elgondolkodtatóan hosszú... -
ldave
félisten
válasz
consono #229669 üzenetére
Pont tegnap este fejeztem be én is
Egyszer lehet majd megnézek én is pár jelenetet más döntéssel, de jelenleg nem akarom megbolygatni a történetem, az lett a vége, ami sikerült. Azt picit sajnálom, hogy a végén néha elég volt egy rossz gomb ahhoz, hogy valaki éljen-e vagy haljon, ezt olcsónak éreztem az egész addigi játék után.
-
sxxorp
őstag
válasz
consono #228757 üzenetére
Néhány Doom-os ökörködést leszámítva az első FPS, ami berántott, ráadásul az atmoszférájával is a Halo1 volt Xbox1-en, utódaival most is etalon -> 99,8%-ban kizárólag kontrollerrel játszottam FPS-t, de hasonló az arány bármi egyéb esetén is. Emlegettétek a Black-et: a parasztvakító grafika ára a rohadt lassú horizontális forgás, és az erősen csőkorlátozott pályák voltak, ha jól emlékszem.
A PS4 apró session-öket kivéve pihen, single-ben a Witcher3 elé vettem az X360-as Mass Effect 2-3-at, míg a párommal kifejezetten élvezetes co-op élményt ad a Borderlands1 GOTY szintén X360-on, szintén verhetetlen áronFogalmam sincs, miért nem adtam ennek a sorozatnak korábban esélyt. Az Overcooked sokkal stresszesebb, főleg ha 3 csillagra hajtunk
-
sp8787
addikt
válasz
consono #228757 üzenetére
En most ott jatszom FPS-t 50 felett ahol dugig van olyanokkal akik ott "elnek". Sokukra tobb mint 1 evvel ezelottrol is emlekszem.Van olyan ,hogy 5-6 korre szinte tokugyanazokkal megy a menet mert 8-9 emberke fixen bennmarad.
Szoval jahh ha pl. en nem lennek ott az o K/D-juk sem lenne olyan amilyen.Nem kell ezzel foglalkozni csak siman elvezni a jatekot es ha neha jol megy es jol sul el a dolog meg tudod oket egyszer ketszer lepni.
Volt olyan is ,hogy ugy sorsolta szet a jatek a csapatokat ,hogy szabalyos meszarlas volt. Na itt latszott ,hogy ki mennyire veszi komolyan mert egyedul maradtam 6 ellen mivel mindenki mas kilepett. -
válasz
consono #227879 üzenetére
Van magyar szinkron, ha Netflixen nézed akkor kiválasztható.
A harmadik rész megnézése után is amondó vagyok, hogy engem nagyon meggyőzött a sorozat.
(#227874) sp8787: Szerintem remekül alakítja Geraltot, a modora pont ugyanaz amit a játékban is imádtam. Ezért is mondtam, hogy kedvelni kell azt is, hogy itt is bejöjjön.
-
30z.Samu
félisten
válasz
consono #217278 üzenetére
Nekem is ez volt az első gondolatom, hogy ez a játék Switch-nek áll jobban, szerintem majd oda is fogom megvenni. A Soundtrack brutál jó.
Én is úgy tudtam, hogy a MK11-ben játszható lesz a Terminator, erre lock-olva van.
Ettől függetlenül persze próbálgatom a játékot, online még nem merem tolni, mert még szokni kell.
De alapvetően tetszik, jó a hangulata, bár kicsit nehezebben tanulhatóak a kombók, a Dragon Ball-ban pár perc alatt elsajátítod az alapokat. De hát nem egy kategória a két játék.
Kicsit OFF is lennék, szeretném tapasztalataimat megosztani a TV-vel. Röviden, eddig rohadtul bejön.
Kicsit hosszabban: Kicsit bújtam a beállításokat tegnap, próbáltam kiismerni a rendszerét (Tizen), kicsit állítgattam itt-ott és a kép sokkal, de sokkal jobb lett.Pedig az alap beállításoknál is seggreülős volt számomra a képvilág, de tegnap sikerült jobbat kicsikarni a TV-ből. Kicsit utánajártam miképpen érdemes beállítani a HDR-t PS-en, kicsit ezzel is játszadoztam. Előljáróban annyit ezzel kapcsolatban, hogy nem voltak úgymond elvárásaim, nem akartam bebeszélni hogy hű mennyivel szebb lesz, mint HDR nélkül. Úgy álltam neki hogy ha más nem kikapcsolom és kész. Szóval kicsit állítgattam és én úgy vettem észre, hogy a színek mintha kicsit mélyebbek lennének, különösebben a fekete és a "fényhatás" is (nem tudom, hogy érthető-e így mire gondolok) mintha más lenne, persze azoknál a játékoknál, amelyiknél játszik a HDR. Alapvetően tetszik, amit látok, de ha ezzel kapcsolatban van bármi meglátásotok, tapasztalatotok, szívesen veszem.
A méret talán kicsit overkill (50"), de rohadt menő az ágyban fekve kényelmesen játszani úgy, hogy mindent is látok rendesen.
-
RangerFox
veterán
válasz
consono #216625 üzenetére
Szerintem kicsit overrated játék. Persze kis csapat első nagyobb játéka, egy nagyon szép köntösbe bújtatott, szívet melengető és egyben tragikus története két gyermeknek, akik végighaladnak a földi poklon. Viszont ez nem palástolja a rengeteg újrahasznosított assetet, valamint az unalomig ismételt gameplay mechanikákat. És így az összkép korrekt, de nekem ez kevés, hogy GotY legyen. Anno a Hellblade hasonló esélyekkel indult, mégis nagyobbat/maradandóbbat alkottak vele, mint ami a Plague Tale lett.
-
válasz
consono #215884 üzenetére
Az első részben, illetve pontosabban a Left Behind DLC-ben még nem volt konkrétan leszbikus. Persze nyilván ezt akarták felvezetni vele. Viszont belegondolva az élethelyzetébe, hogy miket tapasztalt és tett meg, szerintem annyira nem meglepő, hogy inkább egy lánnyal fűz szorosabb érzelmi és testi kapcsolatot.
-
Deck
titán
válasz
consono #215884 üzenetére
De ő már azt is eldöntötte, hogy sztoriba az 1 nyomába se érhet mikor még megsem jelent a 2 és nemis játszott vele.
Az, hogy valaki leszbikus nem tudom miért zavar valakit.. Aki ilyeneket nem tud elfogadni elég elmaradott és primitív ember.
Ellie idősebb lett és más lesz a sztori de ő elvárná, hogy ugyanaz az aranyos kislány legyen és ugyanazt a sztorit akarja.. Oh, akkor játszom az első résszel..
-
bbdzyx
senior tag
válasz
consono #215661 üzenetére
Még szép, hogy nagy az ugrás, tekintve, hogy 5 év eltelt a Remastered kiadása óta, így gondoltam az animációk terén is sikerült egy ekkora ugrást abszolválnia a Naughty Dog-nak, mint amit a tavalyi videóban bemutattak és nem játsszák el ugyanazt, mint az első rész 2012-es E3-án. Csalódnom kellet, mert sajnos de, így pedig a kutyákon kívül nem sok játékmechanikai különbséget vélek felfedezni az első részhez képest.
@Moby Ettől függetlenül nem mondok le róla, első napos vétel lesz, az első rész életem legjobb játékélményét nyújtotta és nekem már az is bőven elég, ha azt megismétlik.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
consono #214807 üzenetére
Igen, ez a svájci
-
-
-
malystryx
senior tag
válasz
consono #204484 üzenetére
Hidd el az a hétvégi 1-2 óra is sokat jelent, én sem játszom vele többet, sőt napi fél óra esetleg 50 perc 2 részletben, túlzásokba nem esem, nehogy rosszul legyünk.
@Fausto #204482 nálam meg a helyigény egy kicsit kényes dolog, úgyhogy a superhot egyelőre marad.
Viszont estefelé kipróbáltam a Wipeout-ot, az annyira nem jött be, fáradtan beszédültem tőle, aztán 2-3 percet még engedtem magamnak, és már jobb lett, de nem az én stílusom, de a VR Worlds kiváló szintén, csak kamilláztam hogy mik vannak abban is, ajánlom ha esetleg nincs meg. Sportjátékok, felfedezős, ismeretterjesztős, lövöldés játékok vannak benne, sztem amolyan demo jelleggel, de kiválóan működik, és élvezetes, főleg a lövölde. Hála az égnek, ilyenre vágytam, úgyhogy egyelőre ilyesmiket nem kell venni
-
válasz
consono #204397 üzenetére
Nálam is volt mikor még gyerekek sok nickelodeon meg társait néztek, hogy ott maradt pár napig, de utána eltűnt szerencsére. Mostanság viszont már nem nagyon néznek tv-t illetve mi is csak filmet/sorozatot így ez a veszély nem áll fent. Játékoknál meg nem nagyon játszottam olyannal aminél agresszív hud van, de természetesen felhasználófüggő a tv választás is. Videofilként nekem ez volt a tökéletes..
-
nemorino
tag
válasz
consono #199057 üzenetére
Jól van, akkor nem csak én vagyok így
A DOS2-re már szereztem coop partnert, úgy talán könnyebb lesz megszokni a játékot. Abban bízok, hogy a második után az elsőt is könnyebb lesz megszokni, szerencsére nem kapcsolódnak szorosan, mindegy milyen sorrendben játszik velük az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest