- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
Wesder #225145 üzenetére
Oks,de Te nem is vagy PlayStation-os......
En meg azt vallom,h aki velem/velunk akar jatszani az vegyen ps-t.(is) Nalam a Nintendo meg az aki konzolt gyart es adnek is erte penzt ,de nincs ra szuksegem,igy nem veszek.
Az m$ az nalam mindig a "futottak meg" kategoria lesz csinalhatnak barmit. -
Carlos Padre
veterán
válasz
Wesder #225147 üzenetére
Nem igazán. Míg a Microsoft örül, hogy jön valahonnan a pénz a gaming üzletágukba, az xbox brand is multiplatform már, és tudatosan Gamer PC Replacement konzolon dolgoznak évek óta (jobb híján és egyébként okosan), addig a Sony Playstation brandje igen erős, főleg az exluzív tartalmaknak köszönhetően. Ha igazak a pletykák az csak egyet jelenthet, hogy a PC-s PS Now-ban is megjelennek a letölthető, natívan futtatható játékok, kizárt, hogy átadják harmadik félnek a profit jelentős részével együtt, az teljesen logikátlan.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #225132 üzenetére
Samu-val értek egyet, ha emiatt vettem volna ps-t zavarna, mert a konzol ára mehetne a PC fejlesztésére is az, hogy mennyivel később jelenik meg PC-re nem érdekelne, mert átverve érezném magam. Én szerencsére nem egy konkrét cím miatt vettem a konzolt, hanem azért mert akartam egyet és az ex címek miatt a ps4 jött be, ha minden ex cím menne PC-re az zavarna, de így jó játékot a (csak) PC-s kollégáknak.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Wesder #225143 üzenetére
Sokan úgy azért vettek PS-t mert csak ezen van exc, + ez is ilyen szifonos szerű életérzés, hogy nekünk van kiváltságunk ezekkel játszani és a PC-sek hagy irigykedjenek, mondhatni egy kis extra, amitől jobban érezzük magunkat, hogy jól döntöttünk, ha a jövőben jönne minden Ps ex cím pc-re, akkor miért vennék ps-t? majdnem fele annyiba kerül pc re a játék mint konzolra, + pc-n "végtelen" grafika van
Microsoft exc ide vagy oda ha lenne 1-2 ilyen cím a másik oldalt, akkor valszeg ott se örülnének ennek, de abban is biztos vagyok, hogy nem is lenne day1 gamepassban
-
30z.Samu
félisten
válasz
Wesder #225136 üzenetére
Nem, mert volt már itt ebből vita, nem is egyszer, én pedig nem akarok vitát gerjeszteni itt egy kósza beszólás miatt. Meg egyébként sem szokásom a másikra fröcsögni.
(#225138) wesder: Ha jönne a HZD PC-re, egy nagyobb összeget fel mernék tenni arra, hogy Epic Store exkluzív lenne egy ideig.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Wesder #225124 üzenetére
Én úgy általánosságban fejtettem ki erről az egészről a véleményem, nem konkrétan a HZD miatt. Csak ha már így feljött a kérdés, akkor gondoltam kifejtem a véleményemet. Volt olyan játék, ahol nem 3 év után jött a PC port a "semmiből". De amit leírtam, az szubjektív vélemény, ha nincs egyetértés, az sem gond, béke van meg minden ilyesmi.
(#225116) Wlac: Ebben végül is látok rációt, csak utána már elvárás lenne hogy a második rész is jöjjön PC-re.
-
wierra
senior tag
válasz
Wesder #225097 üzenetére
Ha az ebből befolyó bevételt beforgatják legalább ugyanolyan minőségű játék(ok) fejlesztésébe, szerintem simán vállalható a multiplatformizáció.
Meg egyébként is...nincs ezzel semmi baj, a bevétel erősíti a szabályt.
Mindemellett sztem Wlac is jó helyen kapisgál #225116-os hsz-ében. -
30z.Samu
félisten
válasz
Wesder #225097 üzenetére
Őszintén szólva engem valahol zavar, hogy egy exkluzívként eladott játékot egy idő után fognak és átportolnak más platformra is. Félreértés ne essék, nem az a bajom, hogy PC-sek is tudnak az adott játékkal játszani, oda is kellenek a minőségi munkák. De bakker, ha már úgy lett beharangozva, meg úgy volt eddig eladva, hogy "Only on Playstation", akkor maradjon már is úgy. Személy szerint kicsit becsapva is érzem magam, amikor kiderül, hogy egy X ideig exkluzív címmel ellátott termékről egyszer csak közlik hogy megjelenik másra is. Még egyszer írom, nem az a bajom, hogy a PC-sek tudnak vele játszani, hanem hogy valahol úgy érzem hogy nekem hazudtak. De hogy konkrétan írjak a HZD hírhez is, szerintem ez nem fog megtörténni, mert belsős cég csinálta. Hacsak nem történt valami a két cég között, ami lehetővé teszi, hogy a fejlesztő brigád kacsintgasson másfele is. De ha fontolgatják is, érdekes lenne, ugyanis már arról is voltak pletykák, hogy a PS5 egyik nyitó címe a HZD 2 lesz. Előtte egy évvel beharangoznák, hogy az előd érkezik PC-re is? Nem tudom, hogy ez marketing szempontjából mennyire lenne jó húzás.
-
vg
addikt
válasz
Wesder #224916 üzenetére
Vered az asztalt, égnek az idegeid és játszod a főnököt egy karácsonyi téma miatt.
Jóvan, itt a 10% kód is, remélem nem kapsz agyvérzést:
Mit szólnál egy kis extrához, hogy idén karácsonykor bővíthesd a gyűjteményedet? Hogy stílusosan ünnepeljük ezt az időszakot, fogadd e kis apróságot, amit kifejezetten neked szánunk: 10% kedvezmény a PS Store kosaradban levő tételekre! Csak használd személyes kódodat 4R4PBAFRBH a kasszánál. Érvényes: 20/12/2019 00:59 (CET).
-
Lackooo84
nagyúr
-
Steve1207
veterán
válasz
Wesder #224853 üzenetére
Mennyire vártam pedig... de gyanítom ugyanaz itt is a helyzet, mint a többi vonalon, csak már a javításokkal (az első két rinyálós héten jöttek frissítések, aztán hagyták is az egészet úgy, ahogy van). Tavasszal azért megérhet 2-3e-et heti akcióban annak, akit érdekel, de többet tuti nem.
-
-
Xaels
félisten
válasz
Wesder #224510 üzenetére
Pro-n is szarul fut, totál hányingert kapok tőle. Trico-n kívül a táj is elég ronda, az irányítás nyőgvenyelős (tudom sokan a macskák makacsságához, hasonlítják Trico durciját) és a főhős irányítása sem az igazi. Szeretni akartam, de többszöri nekifutásra sem jutottam a végére.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Wesder #224314 üzenetére
Azok után, hogy így megkopasztottam a számlát? Ne viccelj...
Úgy terveztem, hogy csak belenézek a Days Gone-ba, erre 4 órát úgy beletettem, mint a pinty észre se vettem hogy így megy az idő, nem bírtam letenni.
A grafika szerintem rohadt jó, audio fogjuk rá. Volt olyan, hogy bent voltam egy épületben és úgy hallottam hogy a közelben vannak fertőzöttek, közben meg nem is voltak annyira közel. A felirat szerintem rendben van, bár itt-ott azért kicsit finomítottak a szövegen és nem szó szerint fordították le, de így is oké. A motor irányítás elsőre kissé nehézkes, de hozzá lehet szokni kb fél óra után. A story egyelőre tetszik és maga a játék összességében Slim-en is egész jól muzsikál. Azonban az utolsó fél órában volt egy komolyabb frame dop, illetve akkor sikerült is crash-elni neki. Nem tudom, hogy megjelenéskor ez mennyire volt sűrű jelenség, most szerintem vállalható. Mindent összevetve nem bántam meg, hogy lecsaptam erre a címre, kár lett volna kihagyni.
-
marilllyo
veterán
válasz
Wesder #223663 üzenetére
A GTA V egy 2013-mas játék. Tudod milyen k*rva sokáig tartotta magát? Ha jól emlékszem ilyen 2015-6 körül dobták be először félárra egy karácsonyi ádventi akció alkalmával.
Na most ehhez képest NFS HEAT már féláron van....és mióta van kinn? 2-3 hete? Érzed, hogy mire célzok ugye?Egyébként a Forza is kopik már. Vagyis...nem is maga a Forza..ez a genre, ami egyre kisebb réteget mozgat meg manapság. Rétegjáték lett az arcade autóversenyzős cucc. Mondjuk én szeretem és a Forza H-ért én odaadnám az Uncharted szériát cserébe.
De ez én vagyok....
-
Robi86
senior tag
-
30z.Samu
félisten
válasz
Wesder #222896 üzenetére
Ahhoz szerintem majd az is kell, hogy a MS vonalon is legyen több színvonalas exkluzív cím, de ahogy elnéztem a következő generáció ebből a szempontból is érdekesebb lesz. Legalábbis a Gears 5 már biztató számomra.
Bár akkor meg azon fognak acsarkodni, hogy melyik platformon jobbak a címek...
-
Frod
addikt
válasz
Wesder #222739 üzenetére
Sajnos annyira nem könnyű összeülni, pont mind a 4ünknek, hiába fizetek egy hónapot, talán heti 4 óra összejön, ami gondolom ehhez kevés, akkor már inkább lemezen.
A Wildlands is volt vagy 4 hónap hármunknak, heti egy játékalkalommal.
(Plusz a lemezest még mindig be tudom adni valahová 500-1000 Ft-ért)
Üsse kavics, megyek ma amúgy is, megkérdezem meg lehet e oldani okosba, hogy mégis 4 kerüljön kosárba.
-
-
sxxorp
őstag
válasz
Wesder #222454 üzenetére
Köszi srácok, ez így OK.
Uh, ne! Elég sok minden kimaradt, Red Dead Redemption 2, Spiderman, és itt a Witcher 3 is...
Amikre felfigyeltem: Detroit Become Human, Cyberpunk...
Lehet, hogy nem kellene volna ébresztgetni az alvó oroszlánt
Most látom a PSnow-n vannak korábbi címek, pl. Heavy Rain. -
Deck
titán
válasz
Wesder #222456 üzenetére
Most sem lehet csak régi fw-vel. De akkor nincs net, multi, frissítés.. Bár zavaró, hogy van.
És persze jó lenne valami végleges megoldás ahogy írod. Örökös bannolása a konzolnak talán. Vagy ha PC-n is lenne rá megoldás az is jó lenne.. Sokan csak azért játszanak ott ugyebár.
-
sxxorp
őstag
válasz
Wesder #222432 üzenetére
Sajna az értő olvasás még ritkább: teljsen tisztában vagyok vele, hogy mi a helyzet, különben 5.05-ös fw-ű használtat vettem volna. A kérdésem arra vonatkozott, ha fizetni kell, akkor a lehető legkvesebbet, de remélem ez lehet közös alap... Inkább segíthetnél (mi az a zöld lista?), mint pl. Penge111: köszönöm.
Deck: neked lehet, hogy igen, nekem pl. jól jöhetne bepótolni korábbi PS játékokat emulátoron, a laptopom nem játékra való.
A csak digitális játékoknak van valami hátránya? A régióválasztásnál a nyilvánvaló hazai, vagy érdemesebb másra állítani? -
-
markknight
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- PS Plus előfizetések
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest