- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
A matching a játék legnagyobb rákfenéje, játszottunk végig ranked! meccset 3v5-ben nem egyszer, a csúcs 2v5 volt. Meg persze hiába ranked akkor is összedob diásokkal ha nálatok nincs még goldos sem. Meg a smurfos boostolás. Meg hosszan tudnám még sorolni. Most már kicsit jobb, mert legalább a tk-zást büntetik végre, de a hátam közepére nem kívánom púpnak azt a szart.
-
saelin
veterán
Azért a leaver-ektől is lehet agyérgörcsöt kapni. Emlékszem anno LOL alatt volt hogy majdnem ketté fejeltem mérgemben a notit! Tiszta jól álltunk, megölte a dps-t az ellenfél jungler-e többször is, mert volt olyan zizi hogy belement az 1v1-be. Végül kilépett és utána szenvedtünk egy sort mire megnyertük. Ha jól emlékszem a meccs több mint egy órán át tartott. Kegyetlen macska-egér harcok voltak ott. Hiányzik is, meg nem is az a játék!
-
Bad Pritt
félisten
-
saelin
veterán
Ha jól értem az RFF aktiválódása után a már rám irányított lövések sebzését a csapattárs kapja? Ez annyira nem hangzik rosszul, de akkor is ott van, hogy egyszer be kell kapni a bullying-ot. Ha lesz free weekend megint, akkor teszek vele egy próbát és videóra is veszem mi történik.
Bad Pritt
Jogos. Egyik általam felsorolt játékban sincs friendly fire... szerencsére. Ha lenne szerintem ugyan az lenne mint R6S-ben. Bele sem merek gondolni. -
Bad Pritt
félisten
Persze, csak a CoD nagyobb létszámú meccseket pörget respawn rendszerrel, kevésbé tűnik ki, ha egy-egy ember hülye vagy troll, a BF-nél meg végképp ki lehet szűrni az ilyeneket. El is gondolkoztam, hogy mennyivel szarabb lenne a taktikai része a Siege-nek, ha nem lenne friendly fire, ez nagyon alap a játékban.
Az MM-hez hozzátartozik, hogy mit kezd a játék a kilépkedőkkel, TK-zókkal, feltölti-e a csapatokat, ha valaki kilép, ilyesmi. Nálam is befigyelt már a sok perces várakozási idő, ez tuti valami bug csak a matchmaking rendszerben.
-
GEIL
addikt
Egyetértek amúgy.....de a "játékoknak" még mindig a gyerek a célközönség......túlnyomórészt.
Nézzünk gyors számokat világszinten:
Fortnite 150 millió gamer
PubG: 30 millió gamer
COD + Raimbov six + CS : 60 millió gamer összesenAz adatok persze eltérhetnek valóságtól.....de látni hogy a többség nem biztos hogy komolyan akarja venni a játékot akár 25-40 éves korában sem...........játék az kikapcsoljon és szórakoztasson, de ne tegyen függővé.......ha család és párapcsolat mellett (ezek rovására) 3-nál több óra a játék és még idegeskedik is rajta az illető az már nem a kikapcsolódás kategória.
Csak annyit akartam kihozni ebből, hogy jóval jóval több a "casual gamer" és az egyszerűbb játékokat játszó mint a vérkomolyan vevő "hardcore" gamer......
-
Deck
titán
Azért, nem kell túlozni.
"A COD csak a skinek unlockolásáról szól."
És a gameplay-ről.. Vagy attól függ melyik játékmóddal játszasz."Nem sok kihívást találtam benne."
Hát aki ilyen jól nyomja és profi az elhiszem, hogy nem talál benne kihívást és megunja."Ami meg van, azok a challange-ek. Amikért megint csak vagy skint kapsz, vagy calling card-ot vagy valami hülyeséget."
Ezek amúgy nem hülyeséget és gyorsabban gyűjthetőek mint az R6S-be. Mert, az R6S-be aztán mást kapsz jutalmul.."A pályák unalmasak,"
Szerinted, szerintem nem. Az R6S-be mióta jönnek a pályák? 6 éve? Jönnek majd idén folyamatos a mapok is.."a fegyverek szinte csak külsőre különböznek. Elég hamar az volt az érzésem, hogy ismétlődnek a dolgok, nem túl változatos."
Ezt mondod úgy, hogy maxoltad mindet? Nem hiszem. Mert, különben nem írnál ilyet.. (igen én maxoltam mind.)
Na meg az R6S papírfegyvereit hasonlítani hozzá.. Ne már."Sokszor mondjuk, hogy egy multiplayer játékban minden kör más, hát én ezt a COD esetében elég hamar nem éreztem már."
Rossz játékmóddal játszasz akkkor."De gondolhatod, hogy ott miért nincs TK."
Igen, mert core-ba nincs."Mindenhol van hülye. Akkora merítésből meg, amekkora a COD játékosbázis?!"
Van mindenhol de itt nem annyira számít mint az R6S-be. Ott full csapat kell, COD-ba meg nem." A kilépkedőket sokkal durvábban büntetném. Az meg nem ilyen egyszerű."
Énis. -
Bad Pritt
félisten
Engem kétszer lőttek meg direktbe rögtön kezdés után, nem tudom miért, de nem haltam meg. Ezen kívül volt egy tk a túloldalon a másik oldalon egy másik meccsen, meg egy nálunk megint másik meccsen. A kilépkedés állandó, pl akit kilőttek rögtön lelécelt.
Biztos vagyok benne, hogy a meccsek színvonala is emelkedik majd, csak győzze az ember kivárni. Az tuti, hogy ehhez a játékhoz az átlagnál több türelem és még több alapvető konzolos skill kell, mert auto aim nélkül egy hétköznapi halandó vért izzad, mire megtanulja irányítani.
De tényleg ambivalens érzéseim vannak, mert jó a játék maga, arányaiban több a sikerélményem, mint vártam volna, már MVP is voltam párszor.
És az is igaz, hogy a három nagy irány közül (BF, CoD meg R6) ez a legszimpibb, bár én a CoD-ot sem látom annyira pusztulatnak, mint pár éve. -
ProEvoFan
nagyúr
💰 az úr.
Mondjuk kellemesen csalódtam amit az új CODban kitaláltak.Egyszer megvettem az alap szezonbérletet, utána ha normál ütemben játszok - nem kell elérnem a max tiert - akkor következő két szezon ergo ingyen van.További szezon is "ingyenes" lehet ha rámegyek a max tier szintre.
Mapok ingyen jönnek, erre sem kell költeni.
Ok, a sok(k) skint meg veszik, mint az állat, szóval nem fognak éhen halni. -
_drk
addikt
Rólad most a nyuszis vicc jutott eszembe ennyi pvp online game után
saelin: én is ugyan így voltam a Dotával.
Ezek a játékok egyedül, ha nincs valami különlegesebb játék stílusod, ( volt egy pali aki kihozott egy láthatatlan hőst, úgy el volt vele hogy őt nem látják, abszolút nem érdekelte hogy nyerünk vagy vesztünk, el flashelt magának mindig valamivel.) vagy nem vagy troll, vagy szuperpro akkor szerintem hosszú távon kiégsz.Most egyedül Casulba nyomva rendesen repkednek a pillangók, csiripelnek a madarak.
Lehet kicsit uncsibb, nincs meg az a feszültség és adrenalin, viszont más hülyesége miatt nem kapok agyvérzést és ez jó! -
saelin
veterán
Egy full baráti team-el darálnátok a meccseket. Nem is értem hogy van türelmed ilyen csapat alapú játékot egyedül RNG-zni. Anno LOL-ban én is szenvedtem a haverok kiesése után még pár hónapig, mert na, szerettem a játékot, de végül elkezdett frusztrálni a sok vereség, a toxic viselkedés, meg úgy az, hogy nem úgy mennek már a dolgok ahogy régen. El is engedtem... Azóta inkább csak casualabb multit vagyok képes megemészteni. Overwatch, Sw Battlefront 2, Fortnite pvp és pve... és pont azért amit te is írtál. Nincs annyi időm, hogy ezek a rossz meccsek beleférjenek. Milyen rossz már úgy felállni a gép mellől, hogy több vesztett meccsed van mint nyert? Nagyon, és én ki is tudok tőle égni seperc alatt. Nem pazaroljuk az értékes gametime-ot ilyenekre.
Nem szentírás amit fentebb taglaltam, hanem csak az én véleményem és okfejtésem. Nem akarlak meggyőzni hogy neked mi a jó, de akaratlanul is a régi énemet látom most benned.
-
A TLoU-ban annyira nem jellemző a toxikusság, de mostanában szinte minden nap találkoztunk olyannal öcsémmel, hogy az egyedül játszó 0-ás és 1-es szintű játékosok a randomokkal való harc helyett olyan matchmakinget választanak, ahol engedélyezettek a party-k. Aki ismeri a TLoU-t, az tudja, hogy nagyon fontos a jó csapatmunka, a buildek megfelelő használata stb. Pár napja teljesen normális hangnemben rákérdeztem egy gyereknél, hogy miért a durvább játékmódot választja, ami sem gyakorlásra nem jó és sikerélményt sem könnyű ott szerezni, miután a csapat 20 respawnjából 14-et ő vitt el (persze mellé egy darab kill sem társult), de a válasz csak az én édesanyám volt (szakmával feltüntetve persze). Sose fogom megérteni, hogy ez hol poén másoknak.
-
Deck
titán
11 év CS és 1000 óra D2? Egész eddigi életembe nem játszottam ennyit. Bár csak több mint 3 éve van PS-em. Előtte meg csak 1-2 rövidebb játékkal játszottam mert, nem nagyon érdekeltek. Se CS se semmi ilyen.
Poénként írtam amúgy, szeretem az ilyen mémeket. Viccesek
Amúgy aki játszik rendszeresen multis játékkal annak sok jó sztorija van, hidd el.. -
sirarcheer
senior tag
A PUBG szoktam PC-n játszani (4 fő), de a "szinte alig észrevehető" csökkenés, már odáig jutott, hogy sokszor perceket kell várni péntek este, hogy elinduljon a játék, pedig pár éve max 5 másodperc. A fortnite a gyerekeknek/koca gamereknek való, az APEX meg ragaszkodik a 3 játékoshoz és csak alkalmanként tér el ettől.
-
F_Peter
őstag
2018 december után jött a 2019 január, a linkeden +5,12%. Erre gondoltál?
Amúgy komolyra fordítva a szót, nyilván elmúlt az új pálya hatása. 18 évvége és 19 évelején egyértelműen azért volt növekedés csak, mert az emberek kiakarták próbálni az új pályát.
Az eredeti pálya felújított verzió hatása is látszik, na meg az hogy hiába dicsérik agyon a mostani új pályát, hogy mindenki erre várt mióta, még sem hoz számokat.Amúgy a legsúlyosabb hibája a játéknak még mindig a csalók, mert ez az ami nagyon elveszi az emberek kedvét tőle és ha nem csaló őli meg, akkor azt mondja hogy "biztos hogy csaló volt". Szerencsére ez konzolokon nincs igazán jelen.
-
F_Peter
őstag
A folyamatos nem igaz, mit nem látsz rajta?
A folyamatos nálam azt jelenti, hogy soha nem nő hanem csökken.De ha arra godnoltál, hogy nem volt soha több mint 2018 februárjában, akkor az nyilván igaz.
(Szerk: Itt éppen ezt cikkezték https://metabro.hu/hu/2019/01/13/pubg-jatekosszam-novekedes-statisztika-steam-gamer-hir/
2019-es. Mondjuk nem mintha bármit is számítani ez.) -
F_Peter
őstag
"A Pubg játékosbázisa 2018 februárja óta folyamatosan csökken"
Ez nem igaz, de részlet kérdés.Nem írtál semmi újat, és amit írtam arra ezek nem cáfolatok, bár lehet nem is annak szántad.
Apex népszerű, egy szóval sem mondtam hogy nem az, de ahogy írtam a kezdetben volt "óriási" a népszerűsége és az is csökken folyamatosan. De ez így normális szvsz. -
F_Peter
őstag
Szerintem egyik sem konkurencia, hiába hívják mindet BattleRoyalnak, teljesen más jellegűek.
Én Apexbe csak bele bele nézek, de tudtommal ott a kezdeti fellángolás volt csak óriási és hamar csökkent a népszerűsége, amit természetesen ideglenesen megdob az éppen aktuális update.(#235154) GEIL : Ismerem őket és nyilván tudom. Ez azoknak szólt akik PUBG-t szeretnék másik konzol tulajdonossal játszani.
-
saelin
veterán
Sűrűn kell változtatni jelszót minden platformon, ennyi. Nekem a League of Legends fiókom akarták feltörni. Onnan tudom, hogy jött az értesítő a gyanús bejelentkezésről, meg hogy xy ideig zárolták a bejelentkezéseket a sok hibás jelszó miatt.
Sosem szabad ugyan azt a jelszót megadni mégegyszer máshol, mert ha ott feltörik az adatbázist és kikerülnek a kódok, akkor hatalmasat bukhat az ember mind anyagilag, mind befektetett időben. Ez sajnos az illető felelőtlenségének eredménye. Ilyenkor meg lehet próbálni a személyigazolványos azonosítást, esetleg korábbi tranzakciók alapján... Fel kell venni a supporttal a kapcsolatot.
Btw: ajánlom a last pass-t minden olyan embernek, akik lusták ilyen téren. Megbízható, több platformos, de csak ésszel szabad ezt is használni! Ha telefonon van fent az app, akkor a telefont jó alaposan le kell védeni. Képernyő zár pin, ujjlenyomat, az app alapból kér jelszót vagy ujjlenyomatot és pár rossz jelszó után törli a bejelentkezési adatokat. Nem fogsz tudni biometrikus védelmen keresztül bejutni, és x időre le is tiltja a bejelentkezéseket. Azt hiszem ha folytatódik a hibás jelszavak bevitele, akkor egyre hosszabb időre tilt ki. Nagyon észnél kell lenni a mai világban.
-
GEIL
addikt
igen...felelőtlen és hiszékeny volt....valóban pár skinről volt szó....(ritkaságokat ígértek...stb).
A kártyán nincs sok pénz és úgy néz ki vásárláshoz valami megerősítő kód kell ami miatt nem tudtak vásárolni eddig a kártyáról.
A "zsaroló"-val zajlott hosszú beszélgetés meg van lementve......csak aza gond hogy ezzel nem lehet rendőrséghez fordulni szerintem........esetleg a tolvaj szüleivel felveszik a kapcsolatot....stb stb.(Takony 14 éves gyerekek ilyenekre képesek.....pfuu
)
-
saelin
veterán
Tőled függ. Én mindig valamelyik barátommal együtt veszem a verekedős játékokat, de nálunk mind bebukott. Nagyon hamar el lettek felejtve, pedig régen baromi sokat nyomtuk a Mortal-t, Tekken-t, Little Fighters 2-t stb... Lehet mert nincs akkora dedikációm feléjük és így nincs siker élmény? Vagy szimplán csak ráuntam a zsánerre, mint az autós játékoknál vagy sportnál? Ki tudja, ha én nem.
-
Deck
titán
Nem egy hosszú játékról van szó..
A COD pörög így is többet mint eleget (mióta megvan nem vettem más játékot) a Damascus a cél (24 Gold skin megvan már) , új BP-be is 35 felett járok.. Aztán csak most indult az új Season.
Amúgy idén a Darksiders-en kívül ami érdekel az a Nioh 2, Last of Us 2, Ghost Of Tsushima. Nem valami sok játék idénre.. -
Bad Pritt
félisten
Priviben elküldhetnéd ezeket a videókat, meg majd ha nálad letisztult, hogy neked hogy néz ki a dolog.
Most még egy kicsit szenvedős, de főleg az a cél, hogy megszokjam a játék ritmusát, meg kiszedem ezekből a pve meccsekből az összes renown-t, kezdésnek az is jó, aztán meglátjuk. Az a baj, hogy hosszabb etapokra nem tudok mostanában leülni, pedig az kéne gyakorlásnak, a Dark Souls is akkor indult be, mikor legalább 2-3 órákat egyhuzamban tudtam vele foglalkozni. -
-
Bad Pritt
félisten
Igen, ezt rohadt nehéz még megszokni, hogy amúgy futok, de ha célzok, akkor kinéz balra.
Ezt lenne jó kiküszöbölni a back buttonokkal, de 10-et én is sajnálok rá.
Amúgy nekem semmi bajom a gombkiosztással, kb ez a sztenderd. Érzékenységet meg ilyesmiket még állítgatok, mert nem érzem teljesen magaménak, de majd az is beáll, meg megszokom.
-
Steve1207
veterán
Összehasonlító videóban, annyira furcsa így mellette a régi harc
De hangulatra mindkettő ott van részemről.
-
penge111
addikt
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy az FF 7 remake, megtudja ismételni a 1997-es cím sikerét. Az egy tökéletes játék volt, korszakalkotó grafika, csodálatos zene, döbbenetes és csavaros történet, fantasztikus karakterek. Számomra a videojátéktörténelem legikonikusabb gonoszával, minijátékaival, fejlődési rendszerével, kismillió titkával. Nekem a világ nyolcadik csodájának számított. Nagyon szorítok, hogy nagyot durranjon ismét!!!
Ui: mi a fene lett a h.apró automata helyesírás javítójával???
-
Peace
nagyúr
Nagyon komoly az a játék!!! Én is 2018-ban toltam, de én szinte minden PS-es elmaradásom akkor, mert akkor vettem a gépet. TLoU volt az első játék, de én már attól is elvoltam ájulva és még csak utána jött a H:ZD, GoW, UC4 és a többi.....
Tegnap vettem meg és ugrottam neki a Death Strandingnek, az is valami elképesztő!!! TLoU Part II meg gondolom ilyen instant magömlés szint lesz! Imádok most élni!!!!! <3
-
saelin
veterán
Szép lenne, de rengeteg idő lehet és én nem akarok olyan sokat szöszölni egy játékkal, meg amúgy sem vagyok egy platinázós emberke. A diablo 3 van csak 99%-ra és platra megcsinálva, ami amúgy is véletlen jött össze.
Úgy éreztem, hogy egy ilyen jó karakterekkel bíró játék megérdemelné azért... Inkább meghagyom úgy a játékot ahogy van és legalább szép emlékeim lesznek róla. A grind amúgy is megöl mindent számomra, így is volt olyan mission, ami már nagyon a határaimmal játszott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest