- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
válasz
hombre[EU] #258649 üzenetére
Tourette-szindróma
-
válasz
hombre[EU] #258645 üzenetére
ja az mekkora már. osonsz be egy tábora közben meg ordibál
ezt a kanna dolgot nyilván nem lehet annyira felróni egy játéknak, ettől függetlenül lehetett volna "értéket" adni annak ha találsz benzint ebben a világban, de akkor a motor se 100l-t fogyasztana 100-on
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #258594 üzenetére
Kíváncsi leszek rá. Itt tényleg írják, hogy single is, meg multi is. Valami majd csak lesz.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
hombre[EU] #258339 üzenetére
-
F-ECT$
titán
válasz
hombre[EU] #258243 üzenetére
Pont most akartam valami verekedős játékot behúzni, így nem kell
Mondjuk gondolom majd kell hozzá pár dlc-t vagy pass-t venni.
-
válasz
hombre[EU] #258248 üzenetére
Nekem így elsőre nagyon bejön a hangulata összességében, főleg ki is maradt nekem ez a sorozat valami miatt, szerintem ezt beszerzem!
-
bbdzyx
senior tag
válasz
A motor és a versenyszivar fizikája nagyon gyenge.
-
.LnB
titán
válasz
Azt hittem, hogy a sz*ros CoD-oknál nincs lejjebb.. el is felejtettem a PUBG-t.
SF meg már megvan, fillérekért dobálják. -
cyberkind
félisten
válasz
Valaki már játszik is a teljes játékkal, jóvan' ismét, megint jól sikerült, hogy a pór nép várja ki a saját sorát.
Egyébként fent vannak videók a játék elejéről is, addig amíg nem épülünk be a családba, ott az szerintem jobb képet ad a játékról, ami összességében jó, de mégis csak a 3. rész gameplay van itt, meg annak a motorja a klasszikus hibáival, mint a tükröződés és társai. Sokat változott az első küldi amikor menekülni kell, mondhatni, hozza a kor elvárt szintjét, ami sok eksön, robbanás, de persze ez mind könnyű módon. Ha minden igaz lesz a játékban egy rohadt nehéz mód a fanoknak, én szerintem rögtön azzal kezdem, mert ez így lötyögés. Amit most nézek gameplayt, abban ugyanúgy becsúszik a távolban a kocsi a semmiből mint a 3. résznél, ebből azt merem tippelni, hogy nem biztos a stabil és jó futás=optimalizálatlan lehet (finoman fogalmazva).
-
EczkE
veterán
válasz
Konyvtarban elfernek.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Meeehhh...ez egy rakás kaki.
Nem lehet minden hónap jó, kedvemre való. -
NyMRooD
őstag
válasz
Egy kicsit meh első ránézésre, de pont ilyenekért tartom a ps+-t, ezekből talán egyiket sem vettem volna meg, de jó verekedős játékom jelenleg nincs (mondjuk ha veszek mk-t vettem volna), szóval az SFV jól jön, a PUBG-t meg kiakartam próbálni, igaz PC-n (ps4-en van benne TPS nézet?).
-
penge111
addikt
válasz
hombre[EU] #258185 üzenetére
Igen 65 a cél, nagy ugrást akarok, most 48" Sony van.
-
Chalez
őstag
válasz
hombre[EU] #258133 üzenetére
Csak mivel ennyire közel a ps5 és még van mivel játszanom, eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne, ha ps5-ön kezdeném el
God of War is még visszavan, kb. 5%-nál jött valami más...
-
penge111
addikt
válasz
hombre[EU] #258142 üzenetére
A lezárt régiókban, amit lehetett mindent megcsináltam, egy plusz feladatot nem dobott fel. Itt az utolsó régióban picit kezdtem ezekbe belefáradni, nagyon önismétlő dolgok vannak benne. Nem rossz játék ez a Days Gone, de számomra jelenleg ez idáig a leggyengébb ex cím amihez szerencsém volt, de lehet még történik csoda a történetvezetésben.
-
penge111
addikt
válasz
hombre[EU] #258126 üzenetére
Ne vicceljetek már, 40 óránál járok, azt olvastam 50 óra a játék, ha platizni akarom 70
Rákerestem most egy végigjátszásra, és ebben szinte a legvégén járok, pontosan itt:You Alone I Have Seen (Chemult Village Horde) -
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #258138 üzenetére
Átgondoltam miután leírtam.
Gyors ki is töröltem.
-
_drk
addikt
válasz
hombre[EU] #258063 üzenetére
Ez az Excel dolog is remélem kihal!
Mert az alapján az Xbox szárnyalna, a Nintendo Switch meg egy bukott konzol lenne.
Egyre több helyen futnak lukra a rossz megközelítéssel a geekekhez. -
boost
veterán
válasz
hombre[EU] #258041 üzenetére
Szerintem ez nem úgy mukodik, hogy a fejlesztő mire akar dolgozni. A Sonynak nyílván bele kell vágni az új generációba, és a fejőstehén állapotban levo PS4-et vissza kell fognia, hogy egy még sikeresebb fejőstehenet építsen fel.
De a multiplatform fejlesztőcsapatot pénzelő kiadónál az Excel dönt. Ès ha ott az hozza ki, hogy van már most 115 milló PS4 a piacon, és a megjelenés utáni két évben lesz 16-20 millió PS5, akkor a PS4 lesz az alap platform, és majd PS5ön fut ugyanaz 60 fpsel, 4Kban, HDRben...
Foleg, ha amúgy is elfut a PS4 verzió a PS5-ön, de fordítva meg nem.
Ès azt is vegyétek figyelembe, hogy a PS4 399€-ról indult míg ezt nehezen tudom elképzelni a PS5 esetében, ezért elso két évben a 20 milliós eladás már egy nagyon szép szám lesz. Mellette szerintem simán eladnak még 20 millió PS4et még mindig a kovetkezo két évben.
-
válasz
hombre[EU] #258012 üzenetére
Lehet, de az is lehet, hogy akkor én néztem be valamit anno ezeknél a videóknál, mert most, hogy mondod ezt az opciót, lehet arról néztem a videót és ez maradt meg bennem😂
Màs: valaki játszik az Othercide nevezetű játékkal? Nagyon hangulatosnak tűnik, csak nem tudom megéri-e a 40 dodot 🙄
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #258012 üzenetére
Én az Avengers-ről tudom hogy nem mindig tartja a 720p-t, de azt is csak One S-en. Aztàn lehet bullshit, mert csak egy képet làttam róla amin rajta volt az aktuàlis felbontàs.
-
sp8787
addikt
válasz
hombre[EU] #257998 üzenetére
Ezt a jatekot 3szor kezdtem el eddig.
-
penge111
addikt
válasz
hombre[EU] #257998 üzenetére
Na, ezt meglesem majd
A játékot évek óta kerülgetem mint a forró kását, pedig lehet bejönne
-
S e t h
nagyúr
válasz
hombre[EU] #257825 üzenetére
Remélem nem csak mandarin nyelvjárásban adják ki, mert akkor kell majd szótárazni.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #257724 üzenetére
Ha a COD Modern Warfare-ra gondolsz, akkor az storeban többször volt akciós kb 12Kért, és a megjelenés óta ingyenesen kibaszott nagy tartalommal töltötték fel.Rengeteg új pálya, játékmódok...stb...
-
marilllyo
veterán
válasz
hombre[EU] #257728 üzenetére
Én lesz*rok minden techb*ziságot. Felőlem lehet olyan is, mint a PC-s eredeti, csak legyen meg a 60 fps.
Egyébként itt jön ki megint az, amiről már többször is beszéltem.
Nekem nem kell "backward compatibility". Rosseb akarna ennek a PS3-mas -kockaemberek csatájás- verziójával játszani. Adják ki szépen felhúzva. Most jön ez, novemberben a Need for Speed HP remaster,... aztán, ahogy hallom jön a Mass Effect trilógia....Ha azt is szépen felcuncizzák, akkor nagyon messze leszek én attól, hogy PS5-öt vegyek....
De még tudnék adni pár tippet, hogy mit szeretnék...
Dead Space Trilogy
Aliens vs. Predator valamelyik része... De még az Aliens Colonial marines is jöhetne... -
Wesder
titán
válasz
-
válasz
Az tuti fix😂
-
válasz
hombre[EU] #257722 üzenetére
Csak is a pénz miatt, 0 fejlesztés, gyakorlatilag úgy ahogy mondod a PC-s verziót kiadják konzolokra, rókabőr ennyi...
-
KD6-3.7
őstag
válasz
hombre[EU] #257700 üzenetére
Ez DMC/FF szeru játék? Kaszabolni kell az ellent agyba-föbe? Lehet ezt kihagynam!
Ramegyek az ingyen kapott CODWW2-re kicsit agyatlanul puffogtatni -
_drk
addikt
válasz
hombre[EU] #257663 üzenetére
Ezt most nem tudom hova tenni. Szerintem katasztrofális állapotban van a játék vagy nagyon elmentek egy olyan irányba amerre nem lett volba szabad.
-
válasz
hombre[EU] #257663 üzenetére
Brian Mitsoda?
Bocs, nem tudtam kihagyni. -
Deck
titán
válasz
hombre[EU] #257567 üzenetére
Meglátjuk. De nem teljes áras játék. 9k
-
Deck
titán
válasz
hombre[EU] #257565 üzenetére
Már töltődik is
-
FunPro
őstag
válasz
hombre[EU] #257495 üzenetére
Ha a DayZ ki tudott jönni bétából, bárkinek sikerülhet!
-
frankdelgado
őstag
válasz
hombre[EU] #257489 üzenetére
A star citizen olyan, mint a diofa...az unokàidnak ülteted....
-
VTom
veterán
válasz
Az már valami lesz, ha valaha egyáltalán elkészül
-
.LnB
titán
válasz
Ezt te se gondoltad komolyan.
6 éve adtam el az accomat. HAT éve.És már akkor is azért, mert kicsit meguntam a várakozást. De legalább kerestem rajta.
-
icemad
nagyúr
válasz
Nekem tetszik a No man's sky is. Ps vr-al lenyűgözött.
-
válasz
hombre[EU] #257419 üzenetére
Adná az ég, hogy arról is jöjjön valami infó...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #257417 üzenetére
If you can best the Story and Survival missions, you may be confident enough to take on the four-player Raid that will arrive shortly after the launch of Ghost of Tsushima: Legends, sending you and your partners to an entirely new realm to challenge a brutal, terrifying enemy.
Ez azért komoly lesz szerintem.
-
FunPro
őstag
válasz
hombre[EU] #257368 üzenetére
Igazából én senkit nem szeretnék megtéríteni.
Valóban sok tényezőtől függ a dolog.Én csak erre reagáltam: "lehet az rtx-benyomatni a dellát" azzal, hogyha nem max. grafikára hajtasz (rtx 2060 pl.), akkor végeredményben nem fogsz annyival jobban kijönni a konzoloddal, ha kell mellé pc/laptop is. Max. csak úgy hiszed, hogy rengeteget spórolsz, vagy rengeteget költesz pluszba a képre.
Mondjuk ahogy nézem itt már mindenki úgy felhergelt mindenkit, hogy olyanon vitázik, amiről szó nem volt.
-
válasz
hombre[EU] #257368 üzenetére
Majdnem, de rosszul szamolsz. Jelen gennel igazad lenne. Sot, az osszes elozo gennel igazad lenne. Nextgennel nagyon nem lesz igy. Most nem ~2 ev lesz, hogy a PC kozepkategoria lesz az XSX/PS5, hanem bo 3-4. Szoval igen, 3-4 ev mulva tudsz venni aranyaron olyan gepet, ami kiszolgal a generacio vegeig, csak eppen... 3-4 ev mulva a generacio vege 3-4 evnyire van. Szoval az van, hogy jelenleg lehetetlen olyan desktop gepet epiteni, ami 3-4 evnel tobbet ad, ~mindegy, mennyit olsz bele (jo, ok, kb 40-50k eur-bol lehet).
-
FunPro
őstag
válasz
hombre[EU] #257337 üzenetére
A beszélgetés anyagi alapról indult, nem pedig pro-kontra. Mennyivel vészesebb ölni az rtx-be a dellát, mint fenntartani egy pc+konzol párost.
Az én véleményem egyébként az, hogy időtállóság szempontjából asztaliból minimum százötven, laptoból inkább száznyolcvan kiló az induló ár. A ps meg valószínüleg 150 vagy afölötti áron lesz. A kettő árból pedig már össze rakhatsz egy használható gépet, ha nem a csúcsra jaratás a cél.
A védelemre irányuló ténykedés egyébként azért fölösleges taglalni, mert szerintem azt inkább személyhez mintsem életkorhoz kell szabni.
-
FunPro
őstag
válasz
hombre[EU] #257324 üzenetére
Ok, tételezzük fel, hogy most lett a gyerek mondjuk 8-9 éves.
A család átlagkeresetű, de senkit nem érdekelt eddig a játék, és senkinek nem volt olyan munkája, ami egy telefonnál több technológiát igényelt.Anyagi szempontból mivel (és mennyivel) járunk jobban?
Veszünk egy alap pc-t/laptopot (előbb-utóbb a gyereknek valószínüleg kelleni fog a suliba), meg egy ps5-öt, vagy veszel egy pc-t/laptopot, amibe beleépíted a ps5 árát is. Az biztos, hogy laptoppal biztos rosszabbul jársz, mint egy pc+konzol kombinációval, kivéve ha sokat ingázik a gyerek.
Ha csak a játékot nézzük, egyértelműen a konzol az aatyaúristen költséghatékonyság szempontjából.
-
FunPro
őstag
válasz
hombre[EU] #257305 üzenetére
Casual gaming-be gonosz dolog belekeverni az exkluzív címeket...
Wesder
Vagy streamelem psnow-al...
(Ami amúgy biztos szar, de a lehetőség adott) -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #257305 üzenetére
Dehogynem. Még 10-15-20 év és emulàlhatjàk.
-
Deck
titán
válasz
hombre[EU] #257282 üzenetére
Az már bőven jó. Akkor előrendelem. Köszi!
Szerk: .LnB: Neked is
-
Deck
titán
válasz
hombre[EU] #257278 üzenetére
Ez hivatalos infó? A PS4 verziója se fog futni rajta? Mert, tuti nem PS4-en fogok vele játszani..
-
mettek
addikt
válasz
hombre[EU] #257270 üzenetére
Kipróbáltam. Az sem az én világom. Sose tetszett pedig fps párti vagyok.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #257262 üzenetére
Ja, én fiam se egy f0rest. Bár tény, hogy legalább nem fordítva fogja meg a kontroller-t.
Most kezdődik nálunk a Minecraft kreatív része, építget PC-n...
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #257260 üzenetére
Akkor te csinálsz valamit rosszul. Én a betöltő képernyő alatt el tudtam neki magyarázni, hogy melyik pálya következik. Aztán egy idő után, már a képből tudta.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #257258 üzenetére
Ugyan már!
Semmi tétje, kiesel akkor kiesel. Minek ide gyakorlómód? Gyakorolják élesben és kész. Fiam is küzd már az első két pályával is, nem baj, ha tetszik neki és nyerni akar, akkor majd küzd. Bár nem igazán hatotta meg. Játszogattunk vele párat, de kétlem, hogy nagyon rákattanna.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #257256 üzenetére
Én sem töröltem le egyébként. Néha lehet, hogy jó lesz menni 1-1 kört.
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #257235 üzenetére
Néha kell az ilyen "paraszt"kikapcsolódás is
Azokból meg a demo alapján ez egy elég jól összerakottnak tűnik. Nem igénytelen, nem gagyi, csak prosztó gameplay szempontból, de abból nagyon
A Hulk-al veretés szerintem kifejezetten oldalhelyes minden szempontból. Ilyenmódon még élveztem is
-
Steve1207
veterán
válasz
hombre[EU] #257235 üzenetére
Ebben van valami. Az elejében, a sok hősváltás után csak nyomkodtam a gombokat kb össze vissza, mint valami ovis és "megnyertem" a chapterharcokat, de az indikátort erősen kellett lesni, hogy most eltaláltam rendesen az ellenfelet vagy mi történt.
Konkrétan annyi ragadt meg tegnap óta, hogy szrkdtam a SE accounttal, a karakterek kidolgozása nekem bejött javarészt (a korábban említett Thor-os dologtól eltekintve), valamint összességében sose tudtam most minek és merre megyek. Azt kerestem, hogy kit tudok lekaszabolni, mert akkor biztos arra lesz valami. -
Rigormortiis
veterán
válasz
hombre[EU] #257201 üzenetére
Ez igaz is lehet, de ugyanez igaz az AW-re is, ott is csak a fenyvesben bolyongtunk. És mégis ott van a személyes top 3 videójátékom között.
-
Peace
nagyúr
válasz
hombre[EU] #257177 üzenetére
Nem rossz!!! Kicsi a hozzá a gépházam.
-
FunPro
őstag
válasz
hombre[EU] #257148 üzenetére
Azért a lionking elég állat darab. A zsiráfos pálya tudott szivatni.
-
F-ECT$
titán
válasz
hombre[EU] #257144 üzenetére
Az a 2 Disney játék úgy él az emlékeimben, mint szivatós, nehéz játékok.
A Mega Drive Classics meg ahogy látom 50 játékot tartalmaz, ennyit biztos megér, ha van legalább 4-5 cím (Golden Axe, Sonic-ok, Streets of Rage 1-3, Virtua Fighter 2) amit kipróbálna az ember, főleg ha anno is játszott velük.
-
Imilenni
addikt
válasz
hombre[EU] #257027 üzenetére
Miaz hogy hiányzik belőle a lock on?
Az a játék játszhatatlan lenne vele
Játszottad esetleg?
Úgy látszik nem, vagy csak baby nehézségen. -
Carlos Padre
veterán
válasz
A lock-in csak a gyengék (játékosok és programozók) mankója.
-
FunPro
őstag
válasz
hombre[EU] #257041 üzenetére
Igazából az összértékelésnél nálam is beleszámít minden, ezért nem adtam még szinte egyik "komplexebb játékra" 10/10-et.
Nálam egy játék érdemelte ki ezt a pontot, és az a golden sun gba-n. Abba valahogy nem tudok belekötni.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
a lock-on miért kötelező?
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz
hombre[EU] #257041 üzenetére
Én nagyon hasonlóan látom. Nekem sincs benne a legjobbakban, mégis azt mondom, hogy remekül összerakott cím.
-
FunPro
őstag
válasz
hombre[EU] #257034 üzenetére
Szerintem itt te is beleesel abba a hibába, amibe én filmeknél szoktam.
Nem értékeled a művészi vonalat!
Komolyan! Én már szenvedtem végig olyan csiliárdosra pontozott, két és fél órás művészi rettenetet, hogy az valami borzalom.
Itt is gondolom ugyanez a helyzet. Nem a játékmenetet értékelik, hanem a művészi vonalat.
Amúgy nekem egyből az Okami jutott eszembe, hogy most arra hány pontod adnék és hova sorolnám. Az biztos, hogy egész magas ponton végezne, a hibái ellenére is.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #257034 üzenetére
"ez a meta-user-score nem egy "egészséges" dolog."
Nem az.Ha az lenne, akkor a Death Stranding 100%on állna. -
FunPro
őstag
válasz
Számomra itt inkább az a kérdés, hogy akkor a csucsima most milyen kategória, és mi a jobb nála?
Mert ha ezen szempont alapján pontozzuk, akkor akár még 10-es is lehet.
-
Deck
titán
válasz
Sokakat nem zavarnak ezek a dolgok, ha minden más rendben van és jó élménnyel gazdagodnak. Ez a lényeg.. Simán lehet sokak számára 10/10-es játék ha szereti.
-
FunPro
őstag
válasz
hombre[EU] #257025 üzenetére
Hádde a tízpont nem azt jelenti hogy tökéletes!
-
Imilenni
addikt
válasz
hombre[EU] #257022 üzenetére
Ami csak ~80 at kap a kritikusoktól az már nem lehet jó?
Általában ezek a legjobbak, a kritikusok sokszor elfogultak -
RangerFox
veterán
válasz
hombre[EU] #256958 üzenetére
Ps-en próbáltam, tényleg szórakoztató, de nincs benne semmi egyedi ötlet. Ráadásként a trofeák is bugosak...
-
válasz
hombre[EU] #256870 üzenetére
Szenved vele a faxom, elég volt ezt a játékot 1x végigvinni...
-
Gery9112
őstag
válasz
Egyedül a grounded lehet szivola......
több jelenetnél van instant halál.Abby részeiben
A permadeath ezek alapján meg olyan so-so:
"As an additional layer of challenge, we’re also introducing a brand new Permadeath mode***. With this custom mode enabled, there are no second chances — you must complete the entire game without dying or start over from the beginning. However, if taking on the whole game is too daunting, you can choose to enable Permadeath mode with checkpoints on a per-chapter or per-act basis. In other words, if you die at the end of Day One, you’ll have to play the entire day over again." -
hyggelig
senior tag
válasz
Ezzel másodpercenként 15-ször halnék meg
-
marilllyo
veterán
válasz
Pitiáner feladat
Majd jelentkezem vele.... Csak rá kéne vennem magam. Kár, hogy annyira nem jött be... -
Scholes9
nagyúr
válasz
Talán végre ki lehet majd kapcsolni a film grain effektet is
-
Steve1207
veterán
válasz
Fú most tolom, 32 óránál tartok és még nem értem a végére. Igaz kb Rambózok és akit lehet lesből kapok el. Ettől függetlenül a napi 5-6 óra lazán megvan (hétvégén nem tudtam letenni), de az tuti, hogy nem egyből kezdek neki ennek
-
Wesder
titán
válasz
Ezzel a móddal is a hàtsó kertbe kerülsz?
-
wolf13
őstag
válasz
Tetszetős
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #256720 üzenetére
Komoly. Jó sokáig tartott nekik ezt megoldani.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #256720 üzenetére
Na végre
-
icemad
nagyúr
válasz
hombre[EU] #256614 üzenetére
Igen, lehet, hogy csak ennyi. De azért csináltam egy fiókot, és megvettem, számlát is küldtek róla. Ha csak ma tudok vele játszani, az sem rossz. Felfogom úgy, mint egy demo játékot.
Ha meg tényleg teljes játék, akkor meg megérte azt az 5 percet ráforditani.
-
S e t h
nagyúr
válasz
hombre[EU] #256588 üzenetére
De mint innen a topikból tudjuk, meg kell venni a konzolt és már nincs is probléma, két konzol tartása meg már egyenesen evidencia.
Egyébiránt csak kapkodom a fejemet, hogy mi az isten folyik Gyöngyösön, a Sonynál, whatever, hogy egy pókgyerek miatt palotaforradalom tör ki a gamereknél.
Na ki milyen pontszámokat jósol az Avengersnek? Lehet a játék lesz inkább probléma, nem a hálószövő, na akkor lehet majd inkább nyüszíteni. -
Deck
titán
válasz
hombre[EU] #256588 üzenetére
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #256570 üzenetére
Talán mert a haterek még nem tálalták meg.
-
S e t h
nagyúr
válasz
hombre[EU] #256564 üzenetére
A kommenteken szakadtam a röhögéstől.
Egyébként mi volt a feltétele a bétának?
-
nemorino
tag
válasz
hombre[EU] #256397 üzenetére
A napokban olvastam, hogy Kínában nem népszerű a Ghost of Tsushima, mert a mongolok a gonoszak benne (akik akkor a kínai császári dinasztiát adták). Kíváncsi vagyok Magyarországon valakit visszatartott-e a játéktól az, hogy a Kingdom Come Deliverance-ben a magyarok ellen kell harcolni - engem nem, bár még nem játszottam vele, de már megvettem
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #256397 üzenetére
Azt azért tedd hozzá, hogy hardcore RPG-zés. Nehogy meglepődjenek páran.
Tényleg, PS4-en egyébként hogy fut? PC-n az elején még a 1080 is vonyított alatta. Aztán szépen jöttek a patch-ek.. -
NyMRooD
őstag
válasz
hombre[EU] #256335 üzenetére
Már mint azzal, hogy nem veszi meg x-re teljes áron az avanger-t, persze ezt elég sok embernek kellene eljatszania, hogy értse a se (square Enix), bár lehet félre magyaráznák.
-
VTom
veterán
válasz
hombre[EU] #256326 üzenetére
csak vicceltem, tudom, hogy nagy igény van rá. Nem csak magamfajta 40 éves gamerek vannak, kevés szabadidővel
-
TCr
veterán
válasz
hombre[EU] #256193 üzenetére
Rákereséssel már elérhető, ingyen.
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #256175 üzenetére
Nem is akárhogy. Ezektől a számoktól szerintem a Sony összes befektetője keményen nedvesedik odalent.
Ha ugyan ilyen sikeresek lesznek a következő generációban is, akkor elmondható lesz hogy telibe találták az üzletpolitikájukkal a játékosokat!
-
Frod
addikt
válasz
hombre[EU] #256146 üzenetére
A(z egyik) messze legnépszerűbb karakterrel meglépni, hogy konzol exkluzívvá teszik...
Szerintem eléggé rossz irány, bár mindenképp egy bátor húzás, ezt el kell ismerni nekik - de az eleve nem túl hype-os játékon nem biztos, hogy ilyen döntések segítenek.(vagy rosszul olvasom, és azt arra mondja, hogy PS-en lesz csak ingyenes, a többi platformon fizetős?)
-
RangerFox
veterán
válasz
hombre[EU] #256175 üzenetére
74%-os software digital ratio
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #256099 üzenetére
A Deamon Souls alatt én kimentem mosdóba. Nem az én jàtékom.
-
i@lex
őstag
válasz
hombre[EU] #256096 üzenetére
Ja... pedig arról volt szó, hogy a Sony még bevisz egy mélyütést a zöldeknek hatodikán , meg hogy van még a tarsolyban... akkor így kuka, köszi.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #256096 üzenetére
Jajajaja, azért linkeltem ide is.
-
V60
aktív tag
válasz
hombre[EU] #256037 üzenetére
Rendben, köszi a a választ.
-
KisTücsök
addikt
válasz
hombre[EU] #255976 üzenetére
Ott sem látom. Csak a BF2 van ott.
Nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest