- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Chapel
tag
válasz
Mezcal #269616 üzenetére
Annak se sok köze volt az assassin's creedekhez. Ellenben egy jó kis kalózos game lett. A hajó csaták nagyon faszigányosak voltak. Azt a 4 elite shipet mire lezúztam...
Valószínű hogy emiatt sokak kedvence, a tengeri ütközetek miatt. Meg a kalózos téma ami hozza a hangulatot. De amint kiteszed a lábad a partra... ott azért csökken a színvonal. Talán még Havanna maradt meg valamennyire nekem az emlékeimben, egyébként elég jellegtelen a szigetvilág. Valahogy a dzsungelbeli futkározások alatt éreztem ezt a nagyon behatároltságot ami a szárazföldi helyszíneket érinti. A jelenkori szál meg egyenesen ebben volt a legszarabb a széria alatt. Ezektől eltekintve, nekem is a kedvenc részem a sorozatból. Amihez az assassinkodás vajmi keveset tett hozzá. Szerintem maga a korszak, a témaválasztás, és a hajós ütközetek, amik kiemelik.
-
oliwire
őstag
válasz
Mezcal #265436 üzenetére
Elhiszem, hogy nem okoz bajt másnak. Csak 2x is pont annál kezdte el a hibát.
Most az a tervem, hogy ezt a 3 játékot hagyom csak fent, hogy működőképes maradjon, majd ha lement a kis összejövetel, akkor egyesével elkezdem visszatelepíteni a játékokat, a tárhelyet minél jobban megtölteni. A Tekkent kihagyom most a telepítésből, hogy kizárhassam azt, hogy az okozta-e.
Lehet egyszerűen 2x is pont akkor léptem át a kritikus tárhely kapacitást, ami már a lassulást, fagyást okozza, amikor a Tekken 7 felkerült.
Olvastam, hogy a HDD-ben rossz szektorok is okozhatják, és akkor ki kellene szerelni, és újraformázni az egészet, PC segítségével.
Semmi rendellenes hangja amúgy nincsen a PS-nek, a venti is tiszta, a HDD sem recseg, nem is forrósodik.
Gyanítom, hogy hibás szektor van a HDD-ben, és az fogja okozni a hibát. -
törölt tag
-
headhunter86
senior tag
válasz
Mezcal #264577 üzenetére
Én februárig tervezek várni, mire lesznek értelmesebb árakon játékok a használtpiacon és kicsit leül a hype körülötte, kijönnek a gyerekbetegségei, stb.
Jelenleg Cyberpunk 2077 ami nagyon érdekel, de lehet megveszem PS4-re és játszom majd tovább PS5-ön, ha átvihetőek a mentések. De ha nem vihetőek át lehet kivárok, meglátom lesz-e mivel játszani egy hónap múlva PS4-en. Addigra szerintem Spider-Man Miles Moralest be tudom húzni már jobb áron. Bár magamat ismerve egy hét alatt ki fogom pörgetni. -
válasz
Mezcal #264577 üzenetére
Nekem még végig kell tolni a HZD-t, a GoT-ot, a Fallen Order-t, meg talán a TLoU2-t.
Úgyhogy egy darabig még maradok. Addigra talán lecsillapodnak a kedélyek és lesz normális áron a boltok polcain is PS5.
Az AC Valhalla-t már az új gépen szeretném tolni, de annak i megvárom, míg lemegy az ára. -
TCr
veterán
válasz
Mezcal #263354 üzenetére
Köszi, maradok, már meg is rendeltem a WD Blue-t.
Van egy ilyenem, PC-n 100 MB/s felett másoltam rá gigabites hálózaton NAS-ról, remélem jó lesz a PS4-hez is. -
syler123
veterán
válasz
Mezcal #262107 üzenetére
Nekem eddig 5-ször fagyott ki, pedig nem sokat játszottam vele (1-szer még a legelején). Amikor nekimegyek valaminek és újratölti az autót az is egy vicc, közben fekete képernyő, na ott is ragadt párszor. Valamikor meg csak a sebességjelző látszódott, mellette fekete képernyő.
Nem értem, hogy 2005-ben a Most Wantedet megtudták csinálni normálisra, de az Underground 1-2 is jó volt és nálam hibamentes.
Maga az árkád száguldozás nekem bejön, ha a drift normális lenne, a játékmenet is jó lenne. A gép persze csal, de az megszokott volt a korábbi nfs-eknél is. -
Frod
addikt
válasz
Mezcal #262068 üzenetére
Én most már nem szórom bele a krediteket ebbe a szezonba, mert most jöttem vissza, kb 35 nap múlva vége, szóval esélytelen kimaxolni, most vagyok lv20.
(plusz nem tetszik a mostani tematika ezekkel az autós banner-ekkel, a maxos G7 skin se érdekel, sosem viszem azt a fegyvert, stb. BH-nak bejön az a hypebeast skinje, de mivel nekem megvan az Intimitador fizetős skin, úgysem cserélném le)
De ha s7-ben végre jön az új pálya, akkor ott a starttól kezdve rámegyek majdAz a baj, mire a PUBG bekerült a Plus-ba már édesmindegy.
Battlefront 2-t is akkor adták ingyen amikor már tudni lehetett, hogy teljesen leáll a támogatása. A platináig szórakoztató volt, de elég volt belőle az a 40+ óra. -
_drk
addikt
válasz
Mezcal #262068 üzenetére
Sose tudták megcsinálni azt a játékot. A pubg hiába jött ki, az mindig is egy Béta verziójú earlyacces game.
Alapvető dolgok sose lettek kijavítva, de szerencsére az azon kívüli fejlesztések, újdonságok is mellé mentek.
Elég megnézni a mapokat.
Azért a többi BR meg működik rendesen, lehet nem kínál annyit és tartalmilag egyszerűbb de azon lehet javítani. -
-
Frod
addikt
válasz
Mezcal #262056 üzenetére
Igazából Apex után minden lassúnak tűnik, pláne movement-ben.
De most s6 eleje óta pihentettem, addig COD:MW pörgött - na most visszamentem, és egy lomhább karakterrel (pl Caustic) már az Apex is lassúnak érződött
Azóta BH-dal megyek, helyreállt a lelki békém.Pubg-t sosem játszanék, taszít ez a 2005-ös vibe-ja a kinézetének (vagy csak kizárólag olyan streamereket láttam akik "mindent low"-ba játsszák, hogy legyen 250+ fps).
-
Frod
addikt
-
F-ECT$
titán
válasz
Mezcal #262022 üzenetére
Most persze, hogy sokan nézik, mert kijött az S2
1 hónapja az esti idősávban nézték 200e körül, tegnap este meg 20e.
Szóval most kiderül, hogy visszajönnek-e azok, akik ráuntak. (Szerintem egyébként csak részben, nagyon kevés új pálya jött, gyorsan unalmas lesz ismét.)
-
Frod
addikt
válasz
Mezcal #262022 üzenetére
Jelenleg 24 ezren nézik.
Az Apex-et (amiről a többség véleménye, hogy "dead game") 32 ezren... mindenki vonja le a következtetéseket.De nyilván a napközbeni számok nem feltétlen mérvadóak, vasárnap este kilenc körül az Among Us javára volt 750e vs 13e a Fall Guys-sal szemben.
Kipukkadt a lufi. -
james001
veterán
válasz
Mezcal #261742 üzenetére
Nekem nem jött be,ezért se "szenvedtem" utána a platináért.
Amúgy se vagyok egy nagy multis srác,kevés multi van ami eddig megfogott. Uncharted 2-3ban nyomtam baromi sokat,The Last of Us-ban is,de kb ennyi. AC Brotherhood-ban próbáltam megszeretni a multi részt de nem ment... Ami nem megy nem kell erőltetni -
-
F-ECT$
titán
válasz
Mezcal #261147 üzenetére
Melyikre? szerk: közben látom. Miben jobb egyébként? (Azt nem tudom, hogy szeretnék-e vezetékeset.)
meke: 2018.11 havi a gép az Alzától, tehát elvileg még van 2 hónap gari, de nem tudom, hogy az a kontrollerre is él-e. Illetve még csak ritkán jelentkezik, jó lenne, ha állandóan produkálná, mert könnyebb lenne bemutatni.
-
Frod
addikt
válasz
Mezcal #260797 üzenetére
Mindig elég a kisebb. Talán 3x(?) annyiba kerül az amikor az első 20 szintet kapásból kioldja, de őszintén, minek?
Ha valaki annyira kedvel egy adott multi játékot, és napi szinten tolja, akkor megvan anélkül is. Ha meg nem játszik annyit, befizetni is felesleges, én is most kihagytam a mostani szezont, a következőre majd visszanézek ha jön az új pálya.
A kredit már megvan a BP-re az előzőből -
Steve1207
veterán
válasz
Mezcal #259163 üzenetére
Hát kinek mi, szerintem nincs érdemi pozitív fejlődés itt, SF4 grafikája is szebb volt, na az tényleg egyedi volt és összeillett minden elem. De én kb ugrok mindenre, ami kilóg a sorból ui szinten
Egyszerűen ez egy rossz irány, nem letisztult, töltés közbeni eseményreklám (nem érdekel mi lesz twitch-en), ez elég, hogy ne legyen meg a játékélmény.
Ha minden felett szemet hunyok a töltési idő akkor is botrányos és ráteszi a bélyegét mindenre, élvezhetetlen.Tekkennél meg hiába a fejlődés, a (szokásosan) jó OST és lehet kiemelkedő a szériában ez a rész, de a konkurencia úgy látom többet hozott ki ebben a generációban vagy már a korábbiban/korábbi részből. Lehet ettől még korrekt, de a régi részek hangulatát nálam nem üti meg, amikor PS2-n csapattuk pl haverokkal.
Jelenleg játszok az Injustice 2-vel, SC vonallal pc-n, BlazBlue tv-n emulátorral alkalmi nosztalgiázásra, FighterZ (ez épp parkolópálya), DOA (néha), most a Guilty Gear is beesett ps-en, mindegyiket élvezhetőbbnek tartom, pedig elég különbözőek stílusilag.(#259167) wesder: ha 10e alá esik szintén vevő leszek rá. Többször is kijátszottam őket, de nálam a 3 volt a legjobb a tracklist és pályák hangulata miatt. Suburbia pályán sokat szerencsétlenkedtem, örök emlék
-
-
marilllyo
veterán
-
fausto
addikt
-
válasz
Mezcal #257439 üzenetére
De, ha 18-ért veszi az ember, akkor sem csak a multiért fizet, és a havi 1500,-Ft az nem tétel. Az csak egy szelete a tortának. Ahogy fentebb is írta Deck, emellett kedvezményes árak, felhőszolgáltatás, havi "ingyenes" játékokat kap az ember.
Én amióta megvan a plus, szinte alig vettem játékot, mert ami volt a haviba, az pont lefedi a játékra fordítható időmet.
Ha 4 évente 70k-t kellene költenem VGA cserére, akkor az kb. ugyanennyi, de az csak arról szólna, hogy kicseréltem a VGA-t. -
Yodamest
veterán
válasz
Mezcal #257433 üzenetére
csak a multi részére reagálnék, mert már többen írták, hogy a "PC = csalók":
Az a baj, hogy multi alatt ti egyből ezeket a battle royal, illetve tipik shootereket értitek, ami persze logikus is, de én nálam nem ez a multi ezt tisztázzuk. Én azt, hogy PS-en fizetős a multi arra értem, hogy pl. a Souls játékokban, mint a Bloodborne is online jelenlét kell ahhoz, hogy te coopolhass másokkal, illetve láthasd mások elesett szellemeit a pályán, ez egy kellemes eleme a játéknak és PS-en pl. tök rossz, hogy PS+ nélkül ez a funkció elvész. Vagy a Monster Hunter World coopoláshoz is PS+ kell, és ezekben a játékokban a coop a lényeg itt nincsenek csalók. Ez egy fun coop élmény, ami PC-n alapból megvan és ott is csalók nélkül. Szóval én ezekre gondoltam, nem a CSGO és társaira, azok persze hogy hulladékok.
-
nemorino
tag
válasz
Mezcal #254702 üzenetére
Korábbi F1 játékban én is így jártam, a gond az, hogy van egy pont, ami után tovább balra fordítva visszaáll alapállapotba a kormányállás. Sajnos ez öngerjesztő folyamatot indít: ha nem sikerül a kanyar, akkor a következő körben még élesebben próbálod venni, ami miatt még gyorsabban áll vissza középre és még kevésbé kanyarodik. Csak úgy működik a gyári kontrollerrel, hogy meg kell tanulni, hogy hol van a pont, ahol visszaugrik és nem szabad azon túllépni.
-
headhunter86
senior tag
válasz
Mezcal #253100 üzenetére
Mert az Origin volt az első ami újított. Azóta az hasznosítják újra harmadszor. Azzal még én is játszottam. Mondjuk a nagy pálya és sok ismétlő mellékmisszió miatt nem értem a végére. Ezek a játékok már túl nagyok nekem. Viszont Witcher 3 lekötött végig. 150 órám volt benne kiegekkel együtt. Szóval van az a nagy játéktér ami nem tántorít el, de akkor legyen tartalommal megtöltve. Sajnos AC-nél ez egyáltalán nincs így.
-
bbdzyx
senior tag
válasz
Mezcal #252868 üzenetére
a személyeskedésre nem reagálok, de a tényeket rosszul vetted le. szimplán eladtam a pc-m és váltottam ps-re, 2,5 éve nem voltam steamen online, ergo a csgo topikban sem trollkodlak már. de pont jó helyre jöttél.
on: Arra nem gondoltál mindig ugyanazokat a playeket erőlteted, az AI meg esetleg ebből tanulva kijátszik? HoF szinten vettem már észre, hogy egy jó taktikát 3x már nem tudtam megjátszani, mert elkezdte fogni az üresedéseket, ahol addig könnyedén bejátszottam a labdát. de az a nehézség már nekem is sok, ott a gép valóban csak zöldeket dobál, amiket 80% zavarással sem lehet eltéríteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest