- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
válasz
Yodamest #257304 üzenetére
PC-n INGYEN multizol, konzolon pedig ehhez egy külön díjcsomagra elő kell fizetned gyakorlatilag.
PC-n ingyen multizok, de a csalók mennyországa, ami tönkreteszi az élményt. Lásd CSGO, PUBG. 8 éve nem találnak megoldást a csalókra! Nekem megéri fizetni a csalómentes multiért!
Konzolra van 1 év garid, ha utána tönkremegy és nem vagy konzol szervizes, akkor veheted meg újra a teljes áron, míg egy PC alkatrészekből épül fel, ha most pl. meghal a tápod,
Nekem a X360-on kívül soha nem ment tönkre konzol, a 360 is a típushiba miatt. Ezzel szemben egykori PC-m videokarija vitte magával az alaplapot is. Új PC lett belőle, konzol árának duplájáért.A konzol önmagában olcsóbb, de csak játékra való, míg egy PC-t az egész család tud használni
És mivel játszunk, nekünk konzol kell, mellé meg elég egy közepes PC minden másra.
A konzol önmagában olcsóbb, de gyengébb is
És mégis szebb játékok jelennek meg rá a mai napig is.
PC-re alapvetően olcsóbb beszerezni a játékokat
Hagyjuk már, milyen játékok azok! nekem is van Steamen 100 körül, a fele fos. Hol van PC-re olyan minőségi és annyi, mint PS-en az exluzívok?
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nintendo Switch 2
- Bluetooth hangszórók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest