Hirdetés
- Kiderültek az Oppo Pad 5 Pro és Pad Mini főbb adatai
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amantius
senior tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Az utóbbi jó lenne néha, tönkre csűrik a játékot gyakran. Egyik este már abba is hagytam ez miatt. Ezt tudom ajánlani nekik. A másik a medic kaszt. Tisztelet a kivételnek, de az idióták gyűjtőhelye (ki merem mondani, mert én is az vagyok, első sorban). Minek medic, ha csak puffogtat. Ez a kaszt nem arról szól.
Na, kidühöngtem magam.
A játk grafján nem tudom mi változott, de próbáltam pár órát maxon játszani (Physxet nem lehet még mindig állítani), nagyon szép. 60-70 FPS-sel fut, de játszani nem lehet. A nap vakít, a portól nem látni semmit. Az éjszakai látvány eléggé bazári, minden világít, villog, fényárban úszik, azaz vakít minden, nem látni semmit. Ennek ellenére, aki megteheti próbálja ki, hátha játszható annak is, akinek korábban nem.
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- VR topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest