Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FischiPiSti

csendes tag

Pár dologra válasz:

(#1575) hipó
    de bugos, (pl terminálok nem működnek, szerverről ledob).

Ez az EU szerverek hibája, PU1 előtt pár nappal jött elő. Pár havernak szintén volt ez a hibája, vmiért nem ad session IDt a játék. Ideiglenes javítás ha előjön, akkor kezdj el futni warpgatetől kifelé amíg ki nem dob. Ilyenkor észreveszi hogy "instancet" váltasz, és legközelebbi belépéskor kapsz új IDt.

(#1577) Blade_W
    , de rengeteg grafikai buggal találkoztam, leginkább animációk terén

Ez intended sajna. Távolabbi emberkéknek egy lecsupaszított animáció seteket rendelnek amolyan LOD megoldásként, ezért pl light assaultok repülés helyett sétálnak a levegőben. Tán a lenagyobb javulást ezmiatt érték el, így valszeg maradni fog. Kísérleteznek a karakterek dőlésével éles kanyaroknál, de ez még nem vmi jó. A kipattanó emberkék viszont bug szagú, bár lehet lagg miatt is, az EU szerverek, különösen miller szarakodnak, én még nem találkoztam vele ceresen pedig ott is vannak gondok.

(#1585) RichieTri
    viszont egy apróság...60 fps-nél nem is lehet több.valahogy lekorlátozták LOL

Új grafikai opció, smoothing miatt van, ami default.

In your UserOptions.ini file you can find the section [Rendering] and add the following lines:

Smoothing=1

SmoothingMaxFramerate=60

SmoothingMinFramerate=20

Smoothing=1 enables the frame rate smoothing, 0 disables it.

SmoothingMaxFramerate - The game will try to avoid going higher than this frame rate. You can make this higher if you like, but for most people and average monitor refresh rates, 60 is a good number.

SmoothingMinFramerate - The game will try to avoid smoothing when under this frame rate.

Új hozzászólás Aktív témák