Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
vaakuum
üzenetére
Közben azon is agyaltam hogy miért lehetséges az, hogy sokszor az 1 vs 1 felállásban is előbb fogok padlót, mint az ellen, olyankor is, ha én kezdem lőni előbb. (nyilván a pontosság is számít, meg hogy milyen páncél van az ellenségen), de ezt most kifejezetten a fegyverek oldaláról közelíteném.
Arra jutottam, hogy talán az általam eddig értékelthez képest jobban számít a fegyverek tűzgyorsasága is. Gyorsan átszámoltam a wikia adatlapján a Carbines oldalon a Vanu fegyverek sebzését másodpercre, és arra jutottam, hogy a Venu mérnök alapfegyó 1663 damot tol egy másodperc alatt. Ezzel az mérnöknek elérhető fegyverek közül a harmadik legnagyobb sebzésű, míg az előtte lévők 1906 és 2013 damot tudnak egy másodperc alatt, bár a lőszersebességük miatt nagyobb távra nem olyan jók. Összességében az SMG, és a sörétes is erősen le van maradva (jelenleg nem látom értelmét a használhatóságuknak a papírforma szerint), a battle rifle meg esetleg akkor jöhet szóba, ha valaki messzire akar lődözni a mérnökkel.
Ebből arra jutottam, hogy fegyver vonalon vagy a Serpent VE92-t, vagy a VX6-7-et kellene kifarmolnom. Úgy rémlik, hogy a VX jobbra-fel húzott a lőtéren, de ma ismét meg kell vizsgálnom mindkettőt, mert itt talán számít az is, hogy esetleg kompenzátort meg első markolatot hogy lehet rájuk szerelni.
Vanu mérnöknél ti melyik fegyvereket preferáljátok? Illetve gyalogsági taposóaknak használhatóságáról tudnátok valami tapasztalatot megosztani? Azt az ellenfélnél minden kaszt és mindig látja, hogy hová van lerakva, vagy tényleg meglepetés, amikor alájuk robban?
A szerelőpuskát is húzom, bár a tegnapi játékban a járműharc volt a legkevesebb, főleg gyalogosok nyírták egymást.
Új hozzászólás Aktív témák

- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bittorrent topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 3D nyomtatás
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Amazfit Cheetah okos óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest