Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vaakuum

addikt

Tegnap 3 órát tököltem a billentyűzet és egér beállítással, és bár elég jó egerem van (g500), valahogy a szükséges gombokat nem tudom jól bedefiniálni, mert valahogy mindig kimarad 1-2 a komfortosan elérhető tartományból. ÉS amíg agyilag nem állok rá, addig a játék sem megy igazán.
    (Sajnos nálam ez egy szokás, hogy néha 2 hét után átdefiniálom a kiosztást, hogy hátha úgy jobban kézre állnak a funkciók. Olyankor persze megint megy a bénázás egy darabig, de rendszerint azért össze szokott jönni ez a művelet.)

Ezért felmerült bennem, hogy pl. a rezer Nostromot használta-e már valaki ilyen lövöldözős játékban úgy, hogy nem a gombokkal mozog, hanem a nagyujj alatti D-paddel. Elvileg az ideális lehet, mert nem szükséges 3 ujjat fenntartani a mozgáshoz, mert az átlós mozgás is megoldható eggyel.
    Akárhogy lesem youtubot, eddig mindenki spelleket, meg ugrást-mászást-hasalást, meg mittoménmit bindelt a d-padra. Én lennék az egyetlen, akinek eszébe jutott, hogy a d-pad mozgási navigálásra lenne ideális, és mellette egy csomó gomb elérhető lenne egyéb célra?

Új hozzászólás Aktív témák