Új hozzászólás Aktív témák

• Har_melin

addikt

válasz pomk #3534 üzenetére

de, arra. a legtöbb Huntress skillhez kell frenzy charge, hogy működjön, viszont a Combat Frenzy gemet csak jó sokára tudod craftolni. Elvileg a parry generál(t volna) frenzyt, de az a mechanika láthatóan nagyon nem jön be a játékosoknak, nehézkes, nagyon szituáció- és időzítésfüggő, egy csomó dolog ellen nem jó, szóval a 99,9% charge-ok nélkül játszott és az szopás.
    Tegnap direkt elkezdtem ligában egy huntresst, hogy lássam, mire lehet vele menni, de csak nagyon keveset tudtam vele játszani, lvl5 vagyok, majd most megyek a Red Vale-be. Visszaemlékezve a decemberi indulásra, annál simábban ment, de egyértelmű, hogy a játék eleje nulláról indulva negyon nehéz. Ott egy sorcival kezdtem és már a Clearfell banyánál elhulltam vagy tízszer. Indulásnak nekem a whirling spear jött be a legjobban sima stabbal, nem erős, de kiszámítható, tudok vele mozogni.
    Egyértelműen sokat számít, hogy tudom, nagyjából mikor mire lehet számítani. A cuccom egy rakás fing, egy mini plusz sebzést adó dárdát találtam összesen, nem találtam tekercseket, hogy eladhassam a magic cuccokat, de a minibossok kivételével így is elég sima a játék. Kíváncsi leszek erre az új skillre, mennyire fog működni, de még nem tartok ott.

Közben ma is bejelentettek egy módosítás csomagot, érdemes lesz átnézni, kit mi érint belőle.

Új hozzászólás Aktív témák