- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
de, arra. a legtöbb Huntress skillhez kell frenzy charge, hogy működjön, viszont a Combat Frenzy gemet csak jó sokára tudod craftolni. Elvileg a parry generál(t volna) frenzyt, de az a mechanika láthatóan nagyon nem jön be a játékosoknak, nehézkes, nagyon szituáció- és időzítésfüggő, egy csomó dolog ellen nem jó, szóval a 99,9% charge-ok nélkül játszott és az szopás.
Tegnap direkt elkezdtem ligában egy huntresst, hogy lássam, mire lehet vele menni, de csak nagyon keveset tudtam vele játszani, lvl5 vagyok, majd most megyek a Red Vale-be. Visszaemlékezve a decemberi indulásra, annál simábban ment, de egyértelmű, hogy a játék eleje nulláról indulva negyon nehéz. Ott egy sorcival kezdtem és már a Clearfell banyánál elhulltam vagy tízszer. Indulásnak nekem a whirling spear jött be a legjobban sima stabbal, nem erős, de kiszámítható, tudok vele mozogni.
Egyértelműen sokat számít, hogy tudom, nagyjából mikor mire lehet számítani. A cuccom egy rakás fing, egy mini plusz sebzést adó dárdát találtam összesen, nem találtam tekercseket, hogy eladhassam a magic cuccokat, de a minibossok kivételével így is elég sima a játék. Kíváncsi leszek erre az új skillre, mennyire fog működni, de még nem tartok ott.Közben ma is bejelentettek egy módosítás csomagot, érdemes lesz átnézni, kit mi érint belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest