- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
cibus
senior tag
válasz
Nuada herceg #3693 üzenetére
Én is leellenőriztettem, nem ment, utána töröltem, felraktam újra, nem ment. Épp lett volna kis időm nyomni , hát nem sikerült
-
cibus
senior tag
válasz
Nuada herceg #3688 üzenetére
Jött talán valami Update? Frissített belépés előtt a steam?
-
cibus
senior tag
válasz
Nuada herceg #3681 üzenetére
Letöröltem, újra raktam, ugyanaz!
Nincs esetleg ennek valami safe mód indítása? -
boogie84
veterán
válasz
Nuada herceg #3626 üzenetére
Semmi real money!! hivatalos trade oldala van a poe-nak: [link] (sajnos)
Leveling-nél azért még esik annyi item h fejlődhess.#3624Edge
#3629CptAdamica
Ezt is megértem, na de miért weboldalon?? Olyan okos programozók vannak a világon.... nem lehetett volna betenni játékba? Online kell lenni ahhoz h eladhassak vmit ami amúgy is a stashben van?
Az telejesen kizárt, hogy a játékban essen craftolható, vagy felhasználható item? Miért jó ez a trade dolog? Ezzel mire akarnak rávenni a feljlesztők? Nekem valahogy a "jutalom" a játékban kevés. -
Har_melin
addikt
válasz
Ha rám hallgatsz, akkor a real money trade oldalakat gyorsan felejtsd el. Azon kevés dolgok közé tartoznak, amelyeket a GGG nagyon szigorúan büntet, és jellemzően ki is szúrják a delikvenst.
Ha még csak A2-ben vagy, akkor a trade-nek nem sok hasznát veszed, hacsak nincs irgalmatlan mázlid. Nagy valószínűséggel még nem esett olyan, amit érdemes lenne eladni, venni meg még nincs elég currencyd. -
Lokids
addikt
válasz
Egy skill amazonnál. Spear kell hozzá a kézbe. Bleedet okoz. Kell hozzá support gemnek stomping ground meg brutality. És szinte csak azt használva lehet haladni act3 végéig.
-
Lokids
addikt
válasz
Nuada herceg #3622 üzenetére
Amazonnal early game (act1-3) nyugodtan mehet a rake. Azzal easy.
-
boogie84
veterán
válasz
Nuada herceg #3622 üzenetére
Trade nélkül nincs győzelem. Ezt sajnálom csak igazán ebben a játékban. Esni nem esik hasznos item, szinte csak trade-ről beszerezhető.
-
Har_melin
addikt
válasz
Nuada herceg #3607 üzenetére
Van egy ilyen mocsok rare mod. Én először azt hittem, csak valami necro casting, mert először A1 kriptában futottam bele, de aztán később más monsztéknál is előjön. Az a szopás vele, hogy tényleg egy fél megyével arrébb van a rare, amelyik okozza és sokszor eleve rohadt nehéz megtalálni, különösen egy zsúfoltabb mapon.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Nuada herceg #3609 üzenetére
Pár felkelés után otthagytam őket.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Nuada herceg #3607 üzenetére
Nálam már volt ilyen, csak másfajta ellenfelekkel.
-
scyllafren
senior tag
válasz
Nuada herceg #3577 üzenetére
A permanens tame pont ma valtozik/valtozott: disenchant-olni lehet a gemet, ujra ures lesz, es befoghato egy masik szorny.
-
boogie84
veterán
válasz
Nuada herceg #3575 üzenetére
Hogy mukodik az a befogos skill? Megolod es megidezed?
-
Jacktor
aktív tag
válasz
Nuada herceg #3553 üzenetére
Amasonnal létezik olyan build hogy ne 5+ perces legyen az Act2-es boss? Mert ha nem akkor hagyom a picsbe
-
CptAdamica
veterán
válasz
Nuada herceg #3551 üzenetére
Áh, köszönöm a tanácsot!
-
Edge
veterán
válasz
Nuada herceg #3536 üzenetére
Sztem se túl jó... Indítok egy lich miniont.
-
pomk
őstag
válasz
Nuada herceg #3292 üzenetére
Igen, aktív lehet mindkettő egyszerre.
DE mindkettőnek van feltétele hogy mikor adja be.
- Thunder esetén: "While active, killing Shocked enemies with Attack damage, will cause subsequent Attack hits to release lightning bolts which deals Attack damage to all surrounding enemies."
- Ice esetén: "While active, Shattering an enemy will cause an icy explosion that deals Attack damage to surrounding enemies."
Egy érdekesség, amit én is nem rég láttam egy videóban. A "shattering" nem feltétlenül kell, hogy frost kapcsán történjen. Itt megfagyasztja, majd az explosive shot felrobbantja őket => shattering, ami pedig beadja a Herald of Ice-t, ami újabb fagyasztás, robbantás, stb. és újra indul a kör. -
pomk
őstag
válasz
Nuada herceg #3275 üzenetére
Olvass vissza, itt is sok tipp van és rengeteg guide videót is látni. De ha minion buildet viszel, akkor a passive treen minion pontokra pakolj.
-
Jacktor
aktív tag
válasz
Nuada herceg #3261 üzenetére
A kicsi 2-ből 3-at, a közepes (ritka drop) 3-ból 4-et, a nagy (nagyon ritka drop) 4-ből 5 socketet csinál.
Nem mindenhez kell az 5, az én buildemben pl. csak két skillnél van, de van olyan skill is amihez meg nem is raktak support gemet. -
Pocok256
veterán
válasz
Nuada herceg #3256 üzenetére
A spell gemekrtnazzal tudod maxra.fejkeszteni hogx több szpport gemet.tudj bele rakni. Esszenciális hogy meg legyen
-
pomk
őstag
válasz
Nuada herceg #3256 üzenetére
Bár a witch az egyik "legpasszívabb" karakter, legalábbis játékos interakció oldalról, de az egyik legkönyebben játszható és egyben szvsz elég erős karakter is. HA jó skilleket és megfelelő passive tree pontokat választasz. Van pár leírás withcről amit nekem tanácsoltak ezen a fóuon is, ha gondolod keress vissza. Kezdőknek kifejezetten ajánlott karakter!
Az a perfect jewellers orb az olyan nagy dolog?
-> Igen, eléggé!Örüljek én is, ha találok?
-> Igen, nagyon!Még az is lehet, hogy zúztam már be olyat.
-> Act3ban szerintem még nemMire tudom használni?
-> Fextralife WikiVan belőle "Lesser" és "Greater" verzió is. Lesser szerintem már neked is kéne, hogy legyen. Egyébként arra jó, hogy egy adott skill gem-hez + socketet ad az alábbiak szerint
Alap skill gem 2 socket -> Lesser jewellers orb +1 socket => összesen 3db socket lesz
3 socketes skill gem -> Greater -> 4 socket
4 socketes skill gem -> Perfect -> 5 socket -
Csokishurka
őstag
válasz
Nuada herceg #2978 üzenetére
Jah igen Fortressel érdemes használni, nagyobb területet terítesz be vele.
-
Csokishurka
őstag
válasz
Nuada herceg #2970 üzenetére
Mehet ugyanarra helyre, de a tűzfal sebzése elenyésző, az csak 2 dolog miatt van használva:
-Raging spirits (2 tűzfalat kell letolni, hogy a 2x5 raging spirit meglegyen)
-Minionok projectile dolgai kapjanak plusz fire sebzést (arsonist bombák, frost mage frost boltok) -
Remiel
őstag
válasz
Nuada herceg #2903 üzenetére
igen az a belépő az első 2 ascendancy ponthoz, de mielőtt mész azért nézz róla videót
Infernalist a minionos witch
-
Remiel
őstag
válasz
Nuada herceg #2893 üzenetére
még egyszer utoljára elmondom én is
minionos buildnél te nem fogsz spammelni semmit, mert minek? ha arsonistokkal mész lesz maja a firewall meg az RS, ha magekkel akkor meg valami frost skill aztán kb ennyi, ezeket ellövöd és nézed a tájat, vagy futkosol, hogy a mobok ne csapjanak le
tankos miniont meg ne várj itt nem tauntolnak a minionok, hanem szépen pakolj majd blockra ahogy mondtuk
-
Remiel
őstag
válasz
Nuada herceg #2890 üzenetére
semmit nem kell erőltetned a firewall csak a raging spirit miatt kell, rakj mindkettőhöz megfelelő support gemeket
a többit majd a minionok intézik később
kell valami scepter neked kis szintre2 vagy 3 minion skillel
este leszek, van egy unique chest ami ad 100 spiritet, egy shield ami ad 50 spiritet ezekkel kb elleszel jó sokáig, majd írd meg a karakterneved és megkereslek ha fenn leszel
nézz buildeket mik azok a support gemek amiket be kell tenned a skilljeid mellé és kellenek majd az ascendany pontok is de ezzel nem sokkollak még ha ennyire kezdő vagy
-
Csokishurka
őstag
válasz
Nuada herceg #2890 üzenetére
Pár napja írtam egy kollégának:
Figy tényleg dióhéjban, el kell dönteni minion buildet akarsz játszani vagy spellcastert.
Minion --> Nem kell spell DMG se wand se semmi ilyen.
Spelleni akarsz --> akkor meg nem kell se minion (max hellhound tanknak) se olyan cuccok amiko miniont erősítenek
Igen a spirit miatt, a macet peig nem az attack speed miatt hanem a 3 minion level miatt, sokkal erősebbek tőle. Prio lista: Minion skill - Spirit - Minion DMG - Minion attack vagy cast speed - minion life - minion resist
Minon DMG meg ilyenek inkább Jewelek vagy passive tree pontok. Illetve van egy spéci siprites jewel:
Ezekben az itemekben van minion skill: sceptre - Fejes - Nyaklánc
Amilyen stat előtt nincs ott az a szó hogy minion akkor nem hat rájuk ergo semmit nem érsz vele.
sceptre + shield a legjobb kombó mert akkor kapsz egy kis defet meg blockot, ergo ha pár kóbor mob az arcodba mászik nem csuknak össze egykönnyen. -
Remiel
őstag
válasz
Nuada herceg #2882 üzenetére
act1 ben kapsz egy sipirit gemet az egyik bosstól ami mellékúton van King of the mist a neve, bekarikáztam... ad 30 spiritet is ha jól rémlik... raging spiritet meg automatikusan kasztolsz ha leteszel firewall
-
Csokishurka
őstag
válasz
Nuada herceg #2878 üzenetére
Fentebb írtam pár dolgot én is.
Személy szerint Helm Breaker buildjeit tudom javasolni. Jól összerakott guideok, van leveling is közte:
[link] -
freddirty
senior tag
válasz
jól mondja tibee, annyit tennék hozzá, hogy a minionjaid sebzését leginkább a szintjükkel tudod skálázni ( illetve a skillfán meg a minion damage-el). A szintjüket egyrészt az adott skill gem szintje plusz a cuccaidon levő "+x to Level of all Minion Skills" stat adja meg. Na ez utóbbit nagyon kell vadászni. Minden amit találsz és van rajta ilyen, vagy minden szintugrásnál irány a legközelebbi vendor és erősen át kell nézni minden cuccon amin lehet: sisak, sceptre, amulet. Kezdő szinteken gyakran szokott lenni magic sceptre a vendornál +2-3-as minion skillel. Azzal meg raging spirittel meg van oldva egy időre a damage probléma. Aztán ha már megy a trade akkor jöhetnek az olcsó +1-es sisakok és amuletek illetve egy oaksworn pajzs (+50 spirit level 7-től használható), és egy enfodling dawn armor(+100 spirit). Rariry-re figyelj már szintezéskor, ha találsz valami cuccot amin van akkor használd, több magasabb rarity-s item esik (több sárga a kék és fehér rovására) ami, meg jobb currency esik.
-
tibee77
őstag
válasz
Pedig jo iranyba indultal el, witch amiböl kesöbb infernalist lesz az egyik legjobb kezdö minionos build.csak ahogy latom meg nem esett neked ezen a szinten egy lvl 4es spirit gem, vagy esett csak elnyomtad valami masra es nem a raging spirit-re.az a skill lesz az ami hard carry-zni fog teged.mindenki a 2 csontival meg ijasszal kezd kb., azokkal kell "vegigszenvedni" az elsö 10 szintet kb, aztan beindul a kari.amugy meg pont ,hogy a jatek eleje az ami nehez, föleg ha bevalasztasz egy olyan buildet/skillt ami nem a legjobb.ha esetleg kellene , tudok adni par filleres dolgot ami megkönnyiti a dolgodat a jatek elejen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Ingatlanos topic!
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest