Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sunrider987

aktív tag

válasz pomk #4646 üzenetére

A story az csak a bemelegites es bar eleinte tenyleg surun jonnek a levelup-ok azert kesobbre lelassul az. Attol fuggoen hogy milyen szerencsed van akar mar lvl 60+ meg is vagy vele es akkor johet a kovetkezo cel juss el es old meg az Arbiter of Ash-t, a Pinnacle bosst. Ehez ugye sokat kell mappozni hogy elokeruljenek a citadell-ek hogy azokbol a bossok dobjak a kulcsokat amivel bejutsz majd Arbiterhez. Aztan hogy ez ne legyen ilyen egyszeru ott az atlas ami egy masik fajta progress, de legalabb eldontheted mit akarsz jatszani, ugye ott van a ritual delirium breach strongbox wisp stb. Ahogy haladsz az atlason ott tudsz pontokat rakni az adott tevekenysegre ami neked jobban tetszik. Ritual ugye az instant reward ezert sokan szeretik, deli az mar keteselyes, kellenek a dropok hogy rakhass az amuletre passivot, breach gyuruk ha beut a mazli akkor fonyeremeny minden aktivitasnak megvan miert is lehet jo. Farmolod esnek dropok izmosodik a kari, eljuthatsz akar lvl 94+ is.

Aztan jott Jonathan es agyonbaxta az egeszet a temple of atziri-vel. Annyira jol sikerult hogy kb felesleges is mast jatszani, csak azert mappozol hogy legyen meg a belepo a templomhoz. Ott bent minden is esik foleg irgalmatlan mennyisegu currency lehet craftolni lehet tradelni satobbi. A jol osszerakott templomban az xp is annyira omlik hogy ebben a ligaban sokaknak egynel tobb lvl 100-as karija van ami korabban kicsit nehezebb volt.(nem kicsit). Mindegy en ettol fuggetlenul nem feszultem ra maradtam a regi szerelmemnel poe1be is abyss rajongo voltam itt is az van ,nekem onnan lett kb 200+ div a tobbi meg fractured orb farm.

Szoval most nem konnyu megmondani mi is a jo ut, a mapozassal itemhunt van es ha esik amit keresel akkor erosebb leszel aztan megint es megint. Az atlas tetejen van egy boss tree ott unlockolhatsz 3 tovabbi nehezsegi szinten(+ boss level). Tehat van cel miert jatszani es akkor kell a jo build/gear hogy ezt a celt el is tudd erni. Kb ez van a mappozassal szerintem. Mint irtam en abyss miatt mappozok meg rakaptam a fractured orb vadaszatra, jo penz volt az elejen aztan mar tul sokan farmoltak azt is, ugyebar.
    Ha mapoknal abbahagyod akkor a karaktered kb felig van kesz nincs geared az igazi potencialjahoz a buildnek nincs eleg skillpont satobbi. Szerintem probald ki egy olyan karival ami tetszik hogy minel messzebb juss vele, elso cel a lvl 94 az realis onnantol ha megfekszel tul nagy az xp bunti de ki tudja lehet kovi ligaba ezt nem nerfeli szet a kedves Jonathan fiu es akkor templommal megfuszerezve konnyebb lesz. Lattam streamert akit 50 div-ert athuztak a storyn par ora alatt. Masodik/akarhanyadik karit. Meg ott volt Raxx aki a community-jebol 2-3 embert vitt mindig magaval templom runokba bevitte oket lvl 69en es kijottek lvl 90+.
    A jatek nem a story-rol szol a lenyeg pont utana kezdodik. Szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák