Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Srácok, G sedanba kellene elölre 2db kutyacsont, jobbos és balos.
Kovácsautóról linkelné nekem valaki, h melyikkel érdemes foglalkozni és hogy biztos jó legyen jobbra és balra?
Köszönöm
[link] -
amargo
addikt
Én már mindig csak sírni járok ide a szerelőkkel kapcsolatban, de akikhez eddig vittem és elégedett voltam velük ma úgy döntöttek ők is inkább több pénzt kérnek / átvágnak és még valami mesét is kitalálnak. A munkát elvégezték, csak dupla áron (mint eddig), amihez a mesét kerítették.
Az autóban GPS és kamera is van.Beírtam a naptárba a talit én is.
-
Tikakukac
titán
Napi móka pedig: ugye kati után lejön a kipuff és nyilván kelleni fognak új anyák, talán csavar is. Opel kipuff anya M8x10-es vörösréz, gallérral. Ára: 900 forint darabja.
Ha nem Opel zacsiban kéred: 67 forint

Szánalmas.
-
Tikakukac
titán
No hétvégén bedobtam hátra az új Sachs lengéscsillapítókat. Finoman szólva is kellett már a gépnek. A gyáriakat összenyomva 2 óra alatt sem bírtak terhelés nélkül kiengedni.
Plusz kicsit haboztam a klímát meg ment a pollenszűrő is befele. A hab egyfelől rendben van, másfelől tutira 6 havonta kidobom a pollenszűrőt. Kegyetlenül nézett ki szerencsétlen 11 hónap után.
Légszűrő csere is szerintem évente már nagyon plafon.
Cseréltem Bosoko lapátokat elöl, Valeo-t hátul. 3-4 év után ez is áldás lett.
Plusz kartergázszellőztető meg sapka tömítés is volt.
Kövi héten pedig jöhet le a karter, belül is minden tömítés, pufótömítés csere és már vár az olaj. Buli lesz az is.
Sanki: Bármi jó ami nem eszik műanyagot.
-
Sanki
addikt
Ide is feltenném a kérdést:
Motortérben lévő, olaj által szennyezett csatlakozókat mivel érdemes/szabad letisztítani?
Brigéciol van, de azt ugye hígítani kell vízzel, így azt nem alkalmaznám elektromos csatlakozóknál.Ez a mannol féle kontakttisztíó spray jó lehet?
-
Szada85
aktív tag
válasz
Markizmark
üzenetére
Ne is mondd, nekem is közel 1000km.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
Itten lesz elvileg.
-
Szada85
aktív tag
Mivel még friss a téma, így talán érdemes bedobni közösbe.
Urak/ hölgyek, 2018.10.24 (szerda) miként mutatna a következö Topiktalálkozó dátumjaként?
Vélemény/ellenvélemény,óhaj, sóhaj?

-
Bitpalace
senior tag
válasz
Markizmark
üzenetére
Igen, mint kiderült bevizsgálták, és az előtöltésért felelős része az elektronikának ami elköszönt közülünk. Korrektek, rögtön hívtak is, és ma kapták meg de már postán van a csere darab melyre 3 év garit biztosítanak.
Nagyon korrekt csapat!

Üdv!
-
tutis
addikt
Sziasztok!
Opel ingsignia (régi változat) benzinesből van olyan amelyik típushibamentes? Ha igen melyik (motorkód, évjárat, stb)
-
Bitpalace
senior tag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Nekem egyik ismerősöm ugyan így járt, és neki a vezérlővel volt baja. Ők csinálták meg és utána minden flottul ment. Elvileg még kevesebbet is fogyaszt neki azóta az autó. Én most elküldtem hozzájuk a vezérlőegységet hogy szűrjük ki az rendben van-e. Aztán megyek tovább mert ebbe nem látok bele.
Üdv!
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
hibakodot hogy tudok torolni?
vagy nem lehet?
udv
b -
Szada85
aktív tag
válasz
_seth_
üzenetére
Már beszéltük Petyyyyyvel, hogy legközelebb október végén leszek otthon (20-28 között), akkor biztosan összefutunk az "ikertornyokkal", szóval azon a héten is is lehet egy konkrét dátum akár.

Vagy persze előbb is lehet még egy, nehogy a végén az legyen, hogy mindig én diktálom a talikat.
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
Bitpalace
üzenetére
"....Hozott egy P0251 hibakódot. Amit én hallottam hogy ez EDU javítás nélkül nem fogom megúszni,...."
Szerintem az ECU /ECM/- nek semmi baja.Érzékeli,hogy gubanc van, ezért is dobja hibakódot.
P0251 Befecskendező-szivattyú tüzelőanyag mennyiség szabályzás 'A' (Bütyök/rotor/porlasztó)
Kicsit bővebben: [kép]
Én leghamarább ezt tisztáznám,...
-
_seth_
veterán
válasz
Petyyyyy
üzenetére

Ügyeskedek én, de ez a hiba nem akar megoldódni. Lehet, hogy a végén a benzinszabályozót kell kicserélni.
Már is sokkal jobban megy mint korábban, a szívósornak hála 0-6500-ig torpanás nélkül húz folyamatosan

Kész lesz, addigra, hacsak nem a jövőhéten tartjuk
De amúgy időszerű lenne, neked is meglesnénk az új verdád 
-
_seth_
veterán
Szépen lassan haladok a projekttel:
-C18XE GSi szívósor berakva, az X20XEV Dual Track nagy ívvel repült ki a motortérből, bár nem adta olyan könnyen magát:

-Gyári papír légszűrő helyére passzoló sportlégszűrő is bekerült a helyére:

-Korábban már bekerült az X20XER leömlő.
-Jövőhéten pedig helyére kerülnek a C18XE vezérműtengelyek is
Az autó már most is sokkal jobb mint korábban volt, de a tengelyek dobnak majd rajta igazán + majd valamikor egy programozás is követi. -
bexinho23
őstag
válasz
bexinho23
üzenetére
na megneztem reggel. 12.1 volt. 0.1et esett. szepen elindult. inditora le is ugrott 11.6ra, majd szépen felment 14re. beugrottam a hazba, aztán lattam, h 12.2. 5 perces 90es temponal sem ment felfele. vilagitassal 12re lement.
lealltam egy masik helyen. elinditottam, szepen indult, felment 13,5re, majd szep lassan visszacsokkennt 12.1re.
mivel nincsm ultimeterem, igy most nem tudok rameretni, hogy akkunal mit mutat. lehetseges hogy a szivartyujto nem mutaz jo erteket? 2 honapja biztositekot kellett cserelni, mert nem mukodott. mondjuk ha jol tudom, a riaszto is azon van. annak a hangja nem megy 1 eve...
-
Bitpalace
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Y17DT 2002 G Caravan, ami 2x produkálta hogy menet közben leállt minden előjel nélkül. Másodjára már be sem indult. Hozott egy P0251 hibakódot. Amit én hallottam hogy ez EDU javítás nélkül nem fogom megúszni, viszont találtam valakit aki 40 ropiért megcsinálja. Ez valós ár lehet érte?
Üdv!
-
Fandango
veterán
-
peppe79
senior tag
Szép lassan közeledik a téli szezon, és szeretném még a nagy roham előtt lecseréltetni a nyári gumikat. Amúgy is esedékes a cseréje, mivel öreg, és már egy kissé kopott állapotúakkal vásároltam az autót. Arról nem beszélve, hogy a gyári előírás szerinti 195/60 R15 vagy 185/65 R15 helyett 195/65 R15 van rá felszerelve. Még szerencse, hogy leellenőriztem, és nem rendeltem be a rossz méretűeket.
Mivel keveset szoktuk használni az autót (évi 2-3 ezer kilométer), úgy döntöttem, hogy négyévszakos gumikra váltok. A Continental All Season Contacttal szemezgetek. Van valakinek ezzel a gumiabronccsal tapasztalata? -
máyköl
veterán
Sziasztok,
C Corsa mennyire megbízható technika? 2005, 1.2 benzin.
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Uj akku, 3 nap alatt par km-es szakaszok, ma hazaerve gyujtasra kapcsolva 12,2V-ot mutat a szivartyujtos tolto.
Ez elfogadhato allapotu, vagy legalabb 12,5V-nak kellene lennie?
-
trialboj
őstag
2002es opel astrára kellene egy antenna, mert az eredeti megadta magát, és az utánagyártott amit hirtelen felindulásból megvettem, még a helyi adókat sem fogja tisztán, városok között meg semmit nem fog sajnos.
Az érdekelne, hogy mi a jobb választás, ha egy bontóban keresek eredetit, vagy ha választok egy jobb után gyártottat, amit ti ajánlotok? max 5k-t szánnék rá.
-
peppe79
senior tag
válasz
peppe79
üzenetére
Közben eszembe jutott, hogy van egy rakás dekoros ismerősöm. Úgy látom, az Avery fóliák közt van is kimondottan ilyen célra való (Avery 7500 széria), strapabíró, áttetsző fólia.
-
peppe79
senior tag
Küszöbvédőt, illetve hátsó lökhárító védőt tudnátok ajánlani, ami nem egy vagyonba kerül? Műanyag is jó, nem ragaszkodom az aluhoz.
-
pvt.peter
őstag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Ertem, koszi.
Van itt a forumon olyan aki foglalkozik ilyennel? -
kentucky
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Szuper, köszi a választ.
-
válasz
kentucky
üzenetére
Hali!
G 1.8(125le)-asom van kombi klasszikus 4seb automata.
takarékos vezetéssel olyan 7.3-7.5 körül eszik nagyrészt országúton (szar gumival és lambdaszondával, telepakolva szeméttel), ha kissé jobban nyomom vagy több a városozás akkor olyan ~8L. 100-ig szerintem lassan gyorsul a motorjának erejéhez képest, 1-2-3 fokozatban mintha csúszna kicsit de ~80 felett 4. fokozatban összekapcsolja a hajtást. (nem tudom mi a normális működése mert sehol nem írják de egyértelműen érezni hogy 4.-ben összekapcsol és motorfék is erősebb)
Nem egy rakéta, inkább nyugodt közlekedésre van, előzni lehet vele de pörgetni kell hozzá. Sport mód is van de még nem használtam. Illetve téli mód ami úgy tudom azt csinálja hogy nem kapcsolja szét teljesen a váltót alacsony fokozatban sem. (alapból városban ha nem nyomod a gázt kirakja magától üresbe)
Szerintem az az 1.6-os kevesebbet fog enni kicsivel. -
speedernet
aktív tag
Üdvözletem!
Van egy Chevrolet Cruze LS em 1.6 os ECOTEC motorral. F16D4 a motorkódja de 16XER valójában. Egy idelye gyorsításkor, kettestöl felfele 1500-2000 fordulat között kerregő recsegő hangot ad valami. 2000 felett abba hagyja, egyesbe meg ha lassan gurulok és minimális gwzt adok akkor csilingelő hangot hallani.
Találkozott már valaki ilyennel?
A hővédőket átnéztem, nem az rezonál az biztos valami a difi és a váltó környékén lesz szerintem.
De remélem tudtok segíteni.
Köszönöm -
Danecay
addikt
Sziasztok! H Astra kipufogódob feletti hővédő lemezét 3 anya fogja amik tőcsavarokra csavarozódnak fel. A hővédőlemez furatai átszakadtak és javítás során sajnos az egyik tőcsavart letört így csak 2 csavarral tudtam visszafogatni. Látható módon ez egy tömbből állt ki és arra gondoltam, hogy fúrok bele furatot majd menetet és hagyományos csavarral odacsavarozom, esetleg önmetsző csavarral. Ami érdekelne, hogy milyen vastag lehet ez a tömb vagy pogácsa amiből eredetileg a tőcsavar kiállt? Jó lenne nem befúrni az utastérbe

-
kentucky
őstag
sziasztok! Opel Astra G 1.6 16V 101 LE automatáról mi a véleményetek?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Tudna nekem vki bővebb felvilágosítást adni, hogy lehetséges-e OPCOM -mal felokosítani egy ilyen kijelzőt?
Egy Opel Vectra C (2004) -ről lenne szó és az átlagfogyasztást illetve a következő tankolásig megtehető km -t szeretném vhogy odavarázsolni.
Amennyiben lehetséges, hol vehetek igénybe ilyen szolgáltatást?Köszönöm a választ.
-
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Igen, annál kintről nézve is necces már a hátsó üveg. Kombinál egész jó, nekem nem hiányzik a kamera, radarral és a tükrökkel egyszerű a parkolás.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
stickermajom
üzenetére
5 ajtós
-
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Kombi?
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
farkas-j
üzenetére
K Astrán a rendszámtábla felett közvetlenül van a kamera. Szerintem kicsit túlságosan jól is látni, hogy mi van pontosan a lökhárító előtt, és nem eléggé a környezetet
A rendszámot is majdnem leolvashatom 
Mondjuk amilyen hátsó ablaka van, e nélkül eléggé közveszélyesnek érezném a tolatást. -
farkas-j
őstag
válasz
_seth_
üzenetére
A rendszámtábla világításba integrált kamera felszerelése valóban egyszerűbb és gyáribb kinézetű. A probléma az, hogy nagyon lent lesz a kamera, valamint nem lesz viszonyítási alap tolatáskor. Ez saját tapasztalat.
A Meriva A autónkba vettem egy fullos CMP multimédia fejegységet, amihez tolatókamera is járt. Be lett szerelve az is. Azt nem mondom, hogy használhatatlan, de nagyon lent van és emiatt szűk szöget lát be oldalra és nem lát eléggé hátrafele. Nem látszik az autó lökhárítója (és semmilye sem), így nem lehet pontosan felmérni, hogy mögötte pl. a másik autó milyen közel van. Kísérletezés alapján tudjuk, ha a második sárga csíkot eléri a mögötte való tárgy, akkor már nem célszerű hátrébb menni
Tehát jó jó de nem az igazi. A Meriva B-mben gyárilag bent van magasan a kamera, belátom a teljes hátteret. Ezenkívül látszik a lökhárító széle, így miliméter pontossággal lehet tolatni, nem csak a radar füttyögésére és a képernyő csíkozására kell hagyatkozni.
Öcsém e Dacia Dokkerénél a felső féklámpába fúrta bele a kamerát (pont volt annyi hely) így neki is tökéletes panoráma képe van hátulról. Ezt utólag az Opelen nem igen lehet kivitelezni.
Öcsém leszerelte a belső tükröt és helyette feltett egy tükörbe épített Androidos eszközt. Ez kezeli a tolatókamera képét, van benne előre néző menetrögzítő kamera, valamint fut rajta a Waze navigáció. Így egyben elegáns, sokoldalú és egyszerű kezelésű. Egy bibi van, nehéz megjósolni, hogy egy Kínából rendelt eszköz mennyire lesz megbízható és stabil működésű. Neki már új korában fagyogatott. Talált a neten egy szakit, aki egy új firmware feltöltése után viszonylag stabillá tette az eszközt. -
peppe79
senior tag
válasz
_seth_
üzenetére
Néztem egy ilyen kis játékot. Ehhez van monitor, meg a kamera körül néhány LED.
Ettől nagyobb hülyeségekre is dobtam már ki pénzt, 30 USD-ért nekem egy próbát megérne. A gond csak annyi, hogy papíron Astra H-hoz való. Az Astra G rendszámtábla világítása nem kompatibilis a H-val? -
_seth_
veterán
válasz
Tikakukac
üzenetére
Én pl ilyet:

Rakok majd be az egyik világítás helyére, jelenleg 4 lökhárítóba fúrt parkoló szenzor látja el ezt a feladatot, viszont a következő lökhárítót nem akarom megfúrni, így marad a kamera megoldás, a keretre szerelhetőek nekem nem tetszenek, ez még egész úgy fog kinézni mintha gyári lenne + ott annyira nem is koszolódik.
Már csak azt kell kitalálni, hogy mi legyen a monitor hozzá, tükör vagy külön emiatt rakjak be valahova egy kis monitort? Egy univerzális kijelzős tükör tűnik a legjobb megoldásnak, de abban az nem tetszik, hogy a gyárira kell ráerősíteni. Inkább átalakítanám úgy, hogy a gyári ne is legyen a helyén, csak az univerzális. És itt jön a következő probléma: akkor már lehetne benne egy kamera...
-
peppe79
senior tag
Sziasztok!
A G Astra Caravan még picit idegen a nejemnek. Tudnátok ajánlani olyan tolatóradart, esetleg tolatókamerát, amihez nem kell megfúrni a lökhárítót? A kábelt egyébként hol szokták ehhez behúzni?
-
Danecay
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Köszönöm a választ! Ilyet még sohasem csináltam de utána járok! Szerintem nem vagyok egy bén a gyerek, és szerintem a szükséges szerszámaim is megvannak, szóval kivitelezhető a dolog szerintem

-
diablo1984
veterán
válasz
Danecay
üzenetére
Olajteknő és szelepfedél le és azokat takarítsd el! Az olajleeresztőn nem folyik ki az összes olaj, kb fél liter marad benne, a motortisztítóból is ugyanúgy maradhat benne a moslékkal! Inkább teknő-szelepfedél le, kitakarít, új tömítésekkel összerak és nincs gond, fekete zagyvalék nem marad benne! nekem is mikor a teknő lent volt, kitakarítottam az olajszivattyú szűrőjét tele volt, kocsonyás olajjal amit nem tudott a szűrőn áthúzni és 1-2 kis darab műanyag is volt benne! Megérte szétszedni.
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
A motortisztító szóra rákeresve kb. másfél éve nem volt téma úgyhogy bevállalom és ismét felteszem a kérdést
Vezetett német szervizkönyvél ami gondolom semmire nem garancia és ettől függetlenül 0 infóval az előéletről egy januárban vásárolt Németországból behozott H Astra olajcseréjéhez ajánlott e a motortisztító használata? Az én tulajdonomban ez lesz a második olajcsere, az elsőnél nem volt használva. Lehet erről hallani és olvasni mindenfélét, van aki ajánlja, van aki inkább nem de kíváncsi lennék a Ti véleményetekre is! Tavaly balesetben eltávozott 20. évét futó F Astra-m utolsó pár olajcseréjénél használtam ilyen tisztítót, bajt nem okozott de azt sem tudom, hogy használt e bármit is. Az aggodalmasabbak azt mondják, hogy le tud oldani olyan szennyeződést is amit inkább jobb lenne békén hagyni amivel nagyobb kárt lehet csinálni mint hasznot? Szerintetek?
Ja még annyival egészíteném ki, hogy jelenleg egy MOTUL X-Clean FE 8100 típusú 5W30-as olajjal tervezem (fogom mivel már megvan
) felönteni. -
diablo1984
veterán
válasz
mohabá 007
üzenetére
Egy részecskeszűrős nagynyomású dízelhez képest csattogós lepke!

-
nyemi
csendes tag
válasz
bazsimano
üzenetére
Szia bazsimano
Elmesélek történetet : Ismerősnek csekklámpa világít . Elmegy szakszervizbe, teljes átvizsgálás mondanak , hibát kiolvasták és törölték , λ szonda cserét javasolnak. Ügyfél nem kéri.
De otthoni bogarászás közben meglát egy szakadást az egyik gumi csövön. Vesz ujjat kicseréli, Jobb az autó de néha még rángat. Velem konzultál, ajánlok neki egy profit :félóra se, benzinnyomás mérés csak 2,2 bar , benzin szivattyú csere 35 ezer. Ujjé a kocsi tökéletes
-
tutis
addikt
Easytronic váltóban cserélt már valaki olajat? Illetve ellenőrzött olajszintet?
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Az A16XER motorra én nem mondanám, hogy ékegyszerű motor, mivel abban már vannak "huncutságok"

-
Jofi81
őstag
X16XEL G Astrában kellene főtengely jeladót cserélni. A szerelő szerint csak gyárit érdemes belerakni, viszont az sokkal drágább, mint az utángyártott. Nem tudja esetleg valaki, hogy a gyári milyen gyártmány? Lehet, hogy saját néven olcsóbban megkapnám.
-
Tikakukac
titán
válasz
athomi
üzenetére
Szoktam olvasgatni ha nagyon ráérek a diag progit, de azért ennyire szerencsére nem egyszerű. Szinte mindig ott van, hogy mire mérjen rá az ember, mert a gép a hibakódot kidobja mondjuk szondára, de maga a kiváltó ok nem csak a szonda lehet. Ez igaz még sok másra is.
Az, hogy egyből szondát cserélnek, multiméter meg sehol, na az meg már a szerviz baja. Vagyis inkább az ügyfelé aki szondát kap, pedig nem is biztos, hogy az a baja.
-
athomi
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
Márkaszervizben úgy javítanak, hogy amit a diagnosztika hibás alkatrésznek hoz fel, azt cserélik gyárira. Pedig lehet valamelyik alkatrészt csak a másik hibája miatt hozza fel hibásnak a diagnosztika, közben meg semmi baja. De ott nem szaroznak, ott megy a csere. Aztán mindjárt ott járunk, hogy 4 gyertya, 1 gyújtásmodul és egy lambda-szonda ~110.000 + dignosztika ~8.000 + munkadíj. Aztán hogy pár rutinfeladatot jelentő alkatrészcserére hogy sikerült a szerviznek majd 50.000-res rezsidíjat adnia az rejtély. Én azért kíváncsiságból rákérdeztem volna.
Mindenesetre fentiek miatt is a márkaszervizek nyugodtan kerülhetőek.
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
bazsimano
üzenetére
A Cromax-nál megnéztem az árakat.
Eredeti opel lambdaszonda: 48605Ft. Szállitási hat idő:10 nap.
Eredeti opel lambdaszonda: 54212Ft. Szállítási hat idő: 1 nap.Megrendeled, emész egy szervízbe,mindenkinek van olyan kulcsa amivel spécin megfogja a szondát,kitekeri,újat becsavar,beméri,hogy jól működik e,és kész.Használod az autót,és ha gyújtásmodul is szaraxik, eredeti opel gyújtásmodul 47205Ft. Ennek a cseréjét te is meg tudod csinálni,nem kell szervízbe menni.
Középső takaró fedelet leveszed, elektromos csatit széthúzod, a két rögzítőcsavart kicsavarod, [kép]
és kezedben is van a gyújtásmodul.[kép]
Gyertyákat bele az új cuccba,és mehet is az összeszerelés.Ezért kár órákat várni a szervízbe.
(Ennyi melóért 70 ezret elkérni pofátlanság)

-
ArthurShelby
addikt
válasz
bazsimano
üzenetére
Én az opel gyulait ismerem, oda járunk. Nem rossz, de ajánlani nem merem. Csak olajcserét csináltak eddig.
Anno volt aki az Interatnál járt. Nem különösen jók, de rosszat nem tudunk róluk.
Egyébként az opel gyulaihoz kapcsolódik az insignia fórum, és a j astra fb csoportba is jóhaverjuk az admin (kinn van a gyulais hirdetés, és az admin állandóan up-olja)
-
diablo1984
veterán
-
bazsimano
őstag
válasz
bazsimano
üzenetére
Ezt kaptam schillertol
Ha vam ajanlott szerviz 13 kerulrt kornyekennlegy szives adjatok tippet.
Udv
B -
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Jött már olyan számról Banggood phishing sms, ahonnan amúgy asszony Waze üzenetei szoktak jönni. Gateway függő gondolom, nem biztos, hogy minden azonos számról érkező gyanús.
-
amargo
addikt
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
OnStart rajta van a telefonodon? (gondolom igen) valamilyen Android-os (iOS) app-ot letöltöttél, ami kibányászta ezeket az infókat a telefonodról és így tud célzottan küldeni.
-
Tikakukac
titán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Utolsó 2 a gyári méret, ha lehet, olyat rakj fel.
Minden más meg már eléggé vallásos.
-
Astra G kombira szeretnék rakatni 4 évszakos gumit. Nexen N Blue 4 seasons-t néztem ki. Méretben mit ajánlanátok? (195/65, 195/60, 185/65?)
Most valamilyen olcsó hankook nyári van rajta 195/60/15 méretben a gyári acél felnin.
Napi 50km-t megyek (90% városon kívül) -
nyikszi
őstag
Sziasztok! Keresnék Astra G-re fehér, ködlámpás első lökhárítót és merevítőt, elsősorban Bp-en vagy környékén. Valaki tudna segíteni hol lehet kapni jó eséllyel? Már egy halom bontót felhívtam.
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
A 1345e-s hibaval elvittem az autot a schillerhez ...elvigelg megvolt a diagnosztika es lambdaszonda cseret es elvileg gyujtas modul cseret mondanak. erre 164ezres ajanlatot adtak!
astra h a16xer motor...
erdemes mashova vinni? vagy nyugodjak bele es fizessem ki..?
udv
balazs -
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Kérdésem az lenne hogy 1.7 isuzu G astraba (2002) utólag nagy meló tempomatot szerelni ha egyáltalán lehetséges? Mi az amire szükség lenne ha igen?
Előre is köszönöm!
Üdv! -
-
Szada85
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Sandisk Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tehát jó jó de nem az igazi. A Meriva B-mben gyárilag bent van magasan a kamera, belátom a teljes hátteret. Ezenkívül látszik a lökhárító széle, így miliméter pontossággal lehet tolatni, nem csak a radar füttyögésére és a képernyő csíkozására kell hagyatkozni.