Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
mohabá 007
üzenetére
Méresen hiányzott pár ló, ezért is cseréltem ki az injektorokat felujitottakra. Azóta meg is vannak a lovak és ez a probléma is
A lanbdaszonda egy hónapja került be kb, gyári uj. Amint hazaérek megnezem, hogy hogy indul és hogy a gyertyák milyenek. -
zsnorbi21
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Budapesten tudtok-e jó szakit aki javított már C Corsa műszerfalat. Állítólag típushiba, de mindenki mást mond, minden szerelő/autóvillamosságis másba nyúl bele, de egyelőre mindegyik szervíz után újra előjött a hiba.
Egyébként a tünet: az összes mutató a műszerfalon leesik 0-ra, ilyenkor indítani se tudom az autót, csak teker.
Ha a jobb felső sarokban nyomom a műszerfalat visszajönnek a mutatók, tudok indítani, de az első kátyúnál újra leesik minden (aztán ha jön egy nagyobb kátyú és néha visszajön).Köszi előre is.
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Na hát 3 napja nem nő az olajszint, szóval csak kosz mehetett az injektorba ami nyitva maradt és telehányta az olajat de most már zár rendesen, kitisztult. Öntöttem bele azért injektortisztítót, valamint új olajat és szűrőket megrendeltem jövő héten csere. Az elmaradt benzinszűrő csere volt a hiba forrása, azaz én mivel nem cseréltettem le. Olajszintet továbbra is hetente nézem majd.
-
stickermajom
addikt
C/X14NZ-be milyen gyertyát érdemes venni?
Tegnap volt egy kis égéskimaradás, torpant az autó. Kezdem a legegyszerűbbel, amúgy is esedékes a cseréjük. -
mohabá 007
aktív tag
válasz
_seth_
üzenetére
Azért nem könnyű bármit is mondani, mert a felújításnál mindent cseréltél. Amikor mérték a motorteljesítményt,gondolom kibukott volna ha nem jók az injektorok. Sok a benzin, a lambdaszonda meg néma,sehol semmi hibakód.
Esetleg egy próbát megér majd, hogy visszateszed a régi fojtószelepállás érzékelőt,hátha.... A gyertyáról várjuk a beszámolót,de főleg azt, hogy lesz e bármilyen rendellenesség, ha egy kicsit meggyötröd Ha a gyertya be van köpve, az a gyertya nem működik... -
ArthurShelby
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
Áh, az utolsó mondat, és a figyelmetlenségem. Sorry
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
"...De ezen elmélet szerint ez szerintem jó megoldás.
Tévedek?..."Jól látod,nem tévedsz.Le van írva,az egr lelefalazás tömör lefalazóval, kifordítva szerelve.
Amiért morcos lettem,hogy ezek szerint el se olvastad amit írtam.
"...Gyógymód a tömör lefalazó,és a perem miatt a kifordítás..." -
Tikakukac
titán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Belement egy nagy tábla PF 830 meg összesen 2,5 tábla OVF SOFT
Ördögi kör amúgy, mert most meg olyan dolgokat hallasz meg, amit eddig nem. És töröd az agyad, hogy hát az oszlopok is kellenének, meg a tető meg az ajtók. Utóbbi kettő tutira lesz, kárpit amúgy is cserés, szóval no para. Zár miatt ajtót is kell bontani, hátul kábelt toldok és magasat faragok, szóval na. Olyan 50k körül megúszható a kocsi tippre.
odorgg: Ajtóba STP megy majd. Amúgy persze, bontani kell. De hátsó ajtót pölö 10 perc alatt megcsinálok egyedül is. Egyszerű ha már láttál egyet

-
_seth_
veterán
válasz
_seth_
üzenetére
Raktam be tartaléknak korábban elrakott keveset futott gyári GM gyertyákat a bosch gyertyák helyére. A csere során ami feltűnt, hogy a gyertyák benzin szagúak és mintha kicsit benzinesek is lennének. Miután visszaraktam a GM gyertyákat meghajtottam egy kicsit az autót, holnap majd megnézem, hogy akkor is lesz-e rajtuk benzin.
Korábban arra gyanakodtam, hogy azért nem indul mert nincs elég benzin az injektorhídban, most inkább arra, hogy valahogy túl sok is van és "beköpi" a gyertyát, emiatt nem indul szépen. Olyan lehetséges, hogy a felújított injektorok álló helyben eresztik a benzint? Vagy hol érdemes még keresni ennek a bosszantó hibának az okát?
-
Jofi81
őstag
A színkódot hol tudom megnézni G Astrán?
-
beg
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Ezért van az örök elcsépelt mondás, állapotot veszünk nem futott km-t.
Autópályás EU futár H astra 360e km-el olyan szépen muzsikál keresztapámnál, hogy öröm nézni. Enni lehet az összes furatból és a hengerekről, mikor mutatott képeket a tömítések cseréjekor.Az örök kedvencem akkor is egy korábbi hahu hirdetés volt, ahol 60 ezres kisautónál ott volt a megkímélt, női tulajdonos meg az, hogy 1 hónapja friss kuplungtárcsát kapott
és erre büszke is volt. Továbbá csak városon belül óvodába hordásra volt használva.Na ezek folyatják az olajat, csörög a vezérlés, meg kelepelnek a hidrók.
-
Sziasztok.
2005-ös H-s Astra.
Menet közben gyenge a rádió jel. Állóhelyzetben egész jó,de amint elindulok halkulgat,recseg stb.
Tapasztalt már valaki ilyet? CD 30 az egység,teljesen gyári minden, CD-ről természetesen jól szól a cucc,csak a vétel rossz menet közben rádiónál.Köszönöm előre is a válaszokat.

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Na megvolt az állapotfelmérés...
Opelbe vittem, előre lebeszéltem, be is mehettem nézni.
A rétegvastagság mérővel kezdték, törve nem volt sehol, nem rohad, futómű jó, első gumik cserések, de ezt ugye bele is kalkuláltam hogy mind a 4-et lecserélem majd amúgy is. A motor viszont nem volt okés, 3 ottani szerelő is mondta tuti lánc cserés hangjából ítélve, illetve valahonnan folyt belőle az olaj...:/ Km-re viszont tényleg 56 ezer volt benne, valami gépre rádugták és ott is minden stimmelt, csak ugye érdekes volt hogy 56 ezer volt benne és a motor miért ilyen? Hibakódmentes volt amúgy minden más. Illetve úgy hirdették van benne fedélzeti computer, és tempómat is, ezek nem voltak benne. Motorral kapcsolatos javításokra elég sokat írtak árban, de ha még okosba megcsináltatom olyan 200 ezer lett volna a költség mindennel. Így úgy voltam vele, ha 150 ezret engednek megveszem. Visszamentünk a kereskedésbe, mondtam mi van, de 150 ezret nem engedtek, max 30-at akartak, így mondtam akkor köszönöm...50 ezret visszakaptam (normálisak voltak, veszekedhettek volna ezen visszajár e, de nem volt semmi vita).
Éppen lehet megvehettem volna mert egy komplett olajcserét szűrökkel amúgy is rászántam volna, de a motor kaphatott valamit mert nem így kellene kinéznie egy 56 ezer km-esnek, így hogy nem volt alku amennyit akartam nem mentem bele.Szóval keresek tovább...
-
Tikakukac
titán
Le lett szigetelve az 5. ajtó is. Hogy basszus mekkora fos, hogy 800 forint anyagköltséggel és 20 perccel olyan szinten lehet egy ajtót elkussoltatni... áh, szavak nincsenek. Tényleg, mintha 2 kateggel fentebbi lenne a kocsi, és 20k-t ha költöttem eddig. És még tető meg ajtók kész sincsenek.
-
-
Astra G z18xe
Két hete szerdán menet közben lecsökkent a fordulat és gázadásra sem reagált. (előtte való nap tankoltam OMV) Félreálltam, benzinszag, motorháztető fel látom hogy a benzincsövet félig lenyomta magáról. Bilincs meglazít, visszarak meghúz és megyek tovább. Látszólag minden rendben volt egészen a szokásos hétvégi olajszintellenörzésig amikor meglepődve láttam hogy a max érték felett van és benzin szagú. (előtte való héten néztem a szintet és jó volt)
Nem vicces, ezt odáig fajult hogy kedden le kellet szívni belőle. Fél liter jött le hogy a max alatt legyen, egyértelműen benzin került bele. Ez azért 300km alatt kissé sok, szóval fogyasztáson is kell látszania (enyhén látszott is 7,9-re ment fel a szokásos 7.5 höz képest de az is igaz hogy sokat városoztam, ahhoz képest meg nem sok). Amióta le lett szívva azóta nem nőtt a szint, de nyilván az olaj kuka lett. Megnézte szerelő a közeli műszakzón de idő hiányában csak gyorsba, Co értékek rendben a motor normálisan jár, nem füstöl, lambda érték kicsit magas,de jól megy, hibakód csak az eddigi ami volt (lamda szonda döglött és pillangószelepnél szar valami érzékelő, ettől mehet dúsan de nem ennyire)
A gyanú az hogy az előző olajcserekor (ami 4ekm óta volt) nem lett cserélve a benzinszűrő és valószínű valami szemetet felszedett ami kiakasztotta az injektort és nem tudott zárni, ömlött bele a benzin. Vagy a benzinnyomással lehet valami baj és az csöpögteti időnként.
Hétfőn megy kompressziómérésre, bár inkább injektor lesz de nem árt ha megmérik meg a gyertyák is bekoszolódhattak ennyi benyától. Annyi biztos hogy injektortisztítót belenyomtatok, meg olajcsere lesz szűrővel és persze benzinszűrő.
Ha szerencsém van akkor csak kosz került bele amit lehet már kiköhögött. Ha nincs akkor injektoral vagy benzinnyomással lehet baj. Komolyabb nem hiszem, azaz remélem... -
PETEE78
senior tag
Sziasztok!
Opel Zafi 2003 as világításkapcsoló b@szakszik. Felkapcsolom és nem világítanak a fényszórók csak, ha egy picit jobbra megfeszítem a kapcsolót. A kapcsolót ki lehet" pucolni" vagy kuka és csere?
üdv,
Peti -
ArthurShelby
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
"... Anno ezer éve valaki linkelt egy lezáró/falazó alkatrészt. Ilyet hol lehet venni?..."
Itt le van írva minden,még az is,hogy a bolti lefalazó miért nem jó neked se.[link]

-
mohabá 007
aktív tag
válasz
Jofi81
üzenetére
Neked bovdenes a gázpedál,a hibakódot így tudod kivillogtatni:
A kézifék kar alatti borítást fel kell nyitni egy vékony csavarhúzó segítségével. Az ott található OBD2-es csatlakozó 5-ös és 6-os érintkezőjét rövidre kell zárni lekapcsolt gyújtás mellett.

Be kell kapcsolni a gyújtást, és akkor a narancssárga szervízlámpa villogni kezd.
A 10 villogás 0-t jelent. A kódok 4 jegyűek, és sorba adja be őket.
A hibakódon belül a számok közt rövidebb, a hibakódok közt kicsit hosszabb a szünet.
A hibakódokhoz van egy kódlista.
Ha a 6-os érintkező nincs bekötve,csak műszerrel tudsz hibakódot kiolvasni. -
Magnum_
nagyúr
válasz
mohabá 007
üzenetére

-
Magnum_
nagyúr
válasz
mohabá 007
üzenetére
Z14XEP
A P alatt van az L es melleboktem

-
amargo
addikt
válasz
ArthurShelby
üzenetére
A hűtővíz folyása neked is vélhetően a tartálytól ered. Én 5e vettem utángyártottat és kicseréltem (a gyári nem jó, mert mind hibás).
-
bandi0000
nagyúr
na kicseréltem az F-en 3 gyertyát, de a negyedikhez vagy nem elég a szerszám(kicsi az erőkar) vagy jó bele van szorulva, de nem mertem tovább erőltetni, azzal mit lehet csinálni?
Illetve ki akartam cserélni azt a fránya fojtószelep érzékelőt, de az egyik csavar torx az ki is jönne, a másik meg vagy szét lett cseszve és forog benne a torx vagy nem is az, de ha jól láttam akkor sima villáskulcsal lehetne csavarni, de nem férek hozzá mert elég közel van a csavar fejéhez a fojtószelep és még ami van itthon krova az se fér be mert vastag, erre lehet valami spéci cuccot vagy krovát venni?
-
Magnum_
nagyúr
Z14XEL-be hany darab gyertya kell?
Jofi81: valahol a Balaton delipartjan laksz? Ott mrg ki tudom olvasni

-
Jofi81
őstag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Értem, köszi, akkor megpróbálom kiolvasni.

-
Jofi81
őstag
válasz
mohabá 007
üzenetére
De az már elmúlt. Vagy ilyenkor eltárolja?
-
Sanki
addikt
Van itt olyan, aki levette G Astra-ról az oldalsó műanyag küszöböket és nem rakta vissza?
Úgy hogy néz ki? -
Jofi81
őstag
Történt ma egy fura dolog az autóval. Nagyon nehezen indult, utána meg világított a motorhiba ikonja. Ezután gázadásra leesett a fordulatszám, majdnem lefulladt. Néhány próbálkozás után eltűnt a hibajelzés és minden normálisan működött. Újraindítva simán indult és nem volt semmi probléma. Mi lehetett ez? Kezdjek el aggódni?
-
ArthurShelby
addikt
Az A zafin eddig is folyt a hűtővív, viszont most már nagyon megnőtt a fogyás, szóval szerelőhöz került emiatt.
Viszont ha már ott van a kocsi, akkor megcsinálnám véglegesen az egr gondot.
Vennék bontóból egy egr-t, amit lefalaznék.
1. Hol vegyem meg? Itt, vagy itt, vagy itt, vagy itt, esetleg itt? Van valakinek bármelyikkel tapasztalata?
2. Honnan tudom mikor megveszem és elhozom, hogy nem hibás, jól működik (mivel ugye ez ennél a típusnál ilyen korban gyakori probléma)?
3. Anno ezer éve valaki linkelt egy lezáró/falazó alkatrészt. Ilyet hol lehet venni? -
Declare
őstag
válasz
bandi0000
üzenetére
minel dragabb es ujabb es jobban felextrazott autot veszel, annal több gond lehet vele
az elettartamat nem tudod az F astraval összehasonlitani, de a biztonsagat, kenyelmet es szolgaltatasait sem.Kell a szerencse, hogy egy jo allapotu, jo esellyel ceges flotta autot megvegyen az ember. Ez az insigna/passat a tipikus ceges auto a nemeteknel es nem a menedzser vagy felsö vezetö körökben. Sok esetben "Baustellenwagen", cipelik koppig pakolva a cementeszsakokat padlogazon....en asszem csak maganszemelytöl probalnek venni ilyen autot, de ugye ott a talalti arany leszükül a tizedere kb.
Kell a szerencse, de nem remenytelen, csak asd bele magad a temaba rendesen egy kiszemelt tipussal kapcsolatban. Nezz meg sokat, probald ki es akkor talan jobban latod, mire kell majd figyelned.
(#84531) B-L-A-C-K neeeeeeeeeee.....miiiii?? Nem tetszik a fiat panda???? Nem ertem....

-
_seth_
veterán
válasz
mohabá 007
üzenetére
Injektor csere előtt, de már a szekunder rendszer kiszerelése után indult könnyedén. Ha nyomom a gázt indítás közben ugyanúgy indul.
-
Tikakukac
titán
Bedobom ide is: nem bovdenes kuplungos Astráknál van lehetőség a pedál útját befolyásolni? A pedálgumival évek óta szopó van, mert alapból nagyon közel van a pedál a gumi alsó része meg így nonstop leesik róla. Most meg szigetelve is lett a verda és hát nyilván nem lett jobb

-
mohabá 007
aktív tag
válasz
_seth_
üzenetére
Szerintem a szekunderlevegő rendszert hiányolja Indításkor ez adja automatikusan a magasabb alapjárati fodulatot.(dúsított keverék).Mivel kikaptad a rendszert,indításnál rá kell lépned a gázpedálra
Ha a gyújtást ráadod,kb: 2mp-ig hallani az üzemanyagszivattyú hangját,ezidő alatt lesz meg a megfelelő nyomás a rendszerben.Ha csak rövid ideig állsz le,ujraindulsz,nem hallani a szivattyú hangját,mivel még megfelelő a nyomás a rendszerben.A nyomás több óra állás alatt lecsökken -
-
_Zsolt_
tag
Sziasztok.
Van egy F astrám. 96 évjárat C14NZ F10 váltóval. 250000KM
A problémám az, hogy kevés a váltóban az olaj. Sok helyen olvastam hogy csak gyári GM olaj a jó bele.
Ahogy néztem 80W90 Gl-4 szabványú olaj kell bele.
Viszont sehol se találok GM olajból ilyen viszkozitásut csak 75W90 est ami már GL-5 szabványú.Régen tuti volt ebből 80W90 cucc. Hol lehet ilyet kapni?
Szerintetek milyen olajat rakjak bele és esetleg rá lehet tölteni a régi olajra, vagy akkor már csere? /kb 1,6L kell bele/
Bárdinál ezt néztem ki ha nincs más CASTROL (CAS 118-1) Manual EP 80W-90, de inkább gyárit szeretnék....
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
én azért a sok elektronikától félek, mert az stimm hogy nem fogja bírni 20 évig mint a mostani F, de ha veszek egy 5 éves autót az talán hiba nélkül futott, de aztán szerintem sorban jönnének elő, és ezekhez elég drága minden, persze ez bármelyik márkánál így van, mind agyon van bonyolítva, persze a sok elektronika nem függetlenül rossz, de sok tök felesleges
-
bandi0000
nagyúr
Az új Insigniákról mik a vélemények?
Persze csak álom egyenlőre, meg drága is, esetleg pár év múlva vennék ha vennék, mert ugye ez az utolsó Opel
Nagyon durvák ezek az 1,5 literes 140Le-s motorok, de ennek nem pont ez a hátránya? hogy ki van sajtolva? Mert ugye annak idején a Calibrák tudták ezt a 100 pár lóerőt a 2000-es motorral

Amúgy ajánlottak ezek az insigniák? Német autót akarok, szóval még a Passatok vannak a listán, de az opelt mint márkát szeretem eddig
-
_seth_
veterán
Hátha van valakinek ötlete az alábbi problémára:
B Vectra nehezen indul injektor csere óta, előtte kulcs fordításra egyből beroffent. Kapott felújított injektorokat és azóta elsőre kulcs elforditasra beindul ugyan, de olyan mintha nem kapna benzint. Üzemanyag pumpa és szűrő új, motor egy éve felújítva. A tömítések rendben vannak, injektor hidat, bebzinnyomas szabályozó szelepet illetve híd szelepet már csereltem, de nem változott semmi. Néha elsore is beindul, olyankor azt hiszem mindig, hogy megjavult
Ha már jár akkor hibamentes teljesen. Ha az injektor hídon megnyomom a szelepet akkor vagy jön ki a benzin ha frissen van leallitva vagy ha régebben akkor semmi sem történik. Járó motornal is nyomtam már be a szelepet, hogy kidolgozza a levegőt, de ettől sem javult meg.Ötlet?
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
16-17-re cseréltem volna max, de ha nem 15-ös hanem 16-os, és 17-es nem is jó rá, így akkor nagyobb sem lehet meg cserélni sem kell...
Viszont a 4 gumi az ~120 ezer, hátha lesz majd akcióba... -
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ez is jó hír...

-
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Megkerestem az autódat, már csak azért sem lehet 15" mert összesen kettő típus van belőle és azok is a nyolc küllős.
Tiéd ahogyan írtam is a tíz küllős abból is a
6.5J x 16 ofszet 37, 4-csavarral szerelt, mert van ugyan ez csak öt csavaros.
Abroncsméret:205/55 R 16 91H vagy 205/55 R 16 91V.Így keresd.
Katalógusszám 10 02 126
Alkatrészszám 13116621 -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
15-ös van rajta, vagyis a méretét elfelejtettem megnézni mikor nézegettem, de hirdetésben úgy írták. A tegnap linkelt facebookos képekből meg nem állapítom meg az mekkora...
-
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Ha jól rémlik a jelenlegi egy 16" 205/55 R16 5x110 6-os szélességű gyári tíz küllős "alumamusz" van.
A következő lépcső gyárban 17" 215/45-R17 ezzel semmi baj sem lenne még ez ET vel sem.
Viszont 7" szélességű és sokat fog, kevés neki az 1.4-motor.Szerintem maradjon a jelenlegi , ami szép is és olcsóbb is hozzá egy négyévszakos.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Én azt hittem mindig az vezérlés része...

De jó mert akkor majd nem cseréltetek benne ilyen szíjas vezérlést ha nincs is...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Pedig ez tuti szíjas, vagyis a motor oldalon ott volt a szíj...
De rákeresve gondolom nem árulnak hozzá ha nem az lenne...
-
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Mi csak jót akarunk neked, ha jó akkor jó, ebből nem csinálunk vitát.
De én nem tudok olyan H-ról ami az 1.4-es között szíjas vezérléssel rendelkezik. 🤔
Ha csak nem a XEL kiadás ami 75 pacis, de az elvileg nem került GTC-be.
Többi 1.4-es xep ami ecoflex (LPG) és twinport az mind láncos. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
+ Declare: Kipróbáltam, úgy ültem bele hogy természetesen tudtam mire kell számítani, de még kicsit csalódás is volt, mert jobban ment mint vártam, persze nem egy Insignia, de mondom városba ahol ugye eleve nem megy az ember 70-nél többel, illetve ugye dugókban is kell araszolgatni arra nekem ez is elég, cserébe nem sok gondom lesz vele remélhetőleg.
Amúgy ebbe nem lánc van, azt hittem olyan mint a Corsa 1.4, mert ugye abba elvileg láncos a motor.
A másik meg még ugye nem vettem meg, csütörtökön lehet állapotfelmérésen nem felel meg...
Bár úgy érzettem tényleg egyben van a kocsi. -
-
athomi
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Szerintem ugyanúgy 5% etanol van benne, mint a többi sima 95-ösben.
A prémium üzemanyagokba valószínűleg nem szoktak tenni, ahogy az Auchan 98-asában sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Licencek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A lanbdaszonda egy hónapja került be kb, gyári uj. Amint hazaérek megnezem, hogy hogy indul és hogy a gyertyák milyenek.
Esetleg egy próbát megér majd, hogy visszateszed a régi fojtószelepállás érzékelőt,hátha.... A gyertyáról várjuk a beszámolót,de főleg azt, hogy lesz e bármilyen rendellenesség, ha egy kicsit meggyötröd Ha a gyertya be van köpve, az a gyertya nem működik...

és erre büszke is volt. Továbbá csak városon belül óvodába hordásra volt használva.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Viszont a 4