Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Többiek nem fognak egyetérteni ezzel de szerintem igen, mindenképpen márkakereskedés használtjaiból válogass. És hát igen.. ezek szerint ők is egyetértenek, hogy olcsó húsnak híg a leve, azaz ennyiért insignia az... hát.
Előző kérdésedre a válasz nagyon is egyszerű: (" törött autó (javítva) vagy a visszatekert óra")
Milyen törés? Ha alváz, motor(tartó) stb.. röviden fémszerkezet sérült akkor kerüld. Ha a műanyag lökös szarrá tört és a lámpa is "csak" Hella nem gyári GM (hozzáteszem ők a beszállítók ,tudom mert nálam pont így van), de a fém sérülésmentes maradt, akkor az esztétika. Ha neked megfelel és/vagy majd te kijavítod akkor király cucc.
A tekerés az mindenképpen baromira gáz, mert ott már 1 dologgal át***ták a fejed és valamit rejtegettek. Ki tudja még mit...
Én a személyes példámmal tudok érvelni, nyilván a többiek is ezt teszik, egyik sem rossz, aztán te is majd kitalálsz valamit. Én azt mondom, hogy márkakereskedésben, használt, és annyi pénzből szvsz. már lehet insignia, csak mint írtam más arányokban gondolkozz a vételár-tartalék téren. Ha nem akkor a J astra is nagyon jó lehet persze, sőt talán jobb mert full extrás lesz.
trassher és olyanról még nem hallott, hogy leszerelem, kimosom / mosatom gőzzel, majd vissza?

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest