Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• haddent

addikt

válasz Louis #42941 üzenetére

Többiek nem fognak egyetérteni ezzel de szerintem igen, mindenképpen márkakereskedés használtjaiból válogass. És hát igen.. ezek szerint ők is egyetértenek, hogy olcsó húsnak híg a leve, azaz ennyiért insignia az... hát.
    Előző kérdésedre a válasz nagyon is egyszerű: (" törött autó (javítva) vagy a visszatekert óra")
    Milyen törés? Ha alváz, motor(tartó) stb.. röviden fémszerkezet sérült akkor kerüld. Ha a műanyag lökös szarrá tört és a lámpa is "csak" Hella nem gyári GM (hozzáteszem ők a beszállítók ,tudom mert nálam pont így van), de a fém sérülésmentes maradt, akkor az esztétika. Ha neked megfelel és/vagy majd te kijavítod akkor király cucc.
    A tekerés az mindenképpen baromira gáz, mert ott már 1 dologgal át***ták a fejed és valamit rejtegettek. Ki tudja még mit...
    Én a személyes példámmal tudok érvelni, nyilván a többiek is ezt teszik, egyik sem rossz, aztán te is majd kitalálsz valamit. Én azt mondom, hogy márkakereskedésben, használt, és annyi pénzből szvsz. már lehet insignia, csak mint írtam más arányokban gondolkozz a vételár-tartalék téren. Ha nem akkor a J astra is nagyon jó lehet persze, sőt talán jobb mert full extrás lesz. :R

trassher és olyanról még nem hallott, hogy leszerelem, kimosom / mosatom gőzzel, majd vissza? :W

Új hozzászólás Aktív témák