Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
haddent
üzenetére
Végtelen ilyen képem van

Persze, izlesek es pofonok
amig ezzel nem vered fel a környeket, nincs is vele baj
csak nekem nem jön be, mert ez a tipikus többet akarok mutatni, mint amim van. Egy 200 lo fölötti auto eseten lehet szvsz sportossagrol beszelni, alatta minden ilyen kamu spoiler, kamu hang, kamu diffuzor, nekem visszatetszö.A skoda hogy mit rezget vagy nem rezget, azt nem tudom, de az egy 2 literes 220 lo körüli turbo benzines "kis szar"
Azert azzal en mar igencsak kiegyeznek. Mas kerdes, hogy annak sem csinalnek M5 ös hangot, mert nem az.....De mondom izlesek es pofonok
Mas a nyalat csorgatja a porig ültetett autokra, en meg mosolygok rajta...föleg amikor a fekvörendörökön egyensulyoznak 
Új hozzászólás Aktív témák
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Elmag Yamaha motoros áramfejlesztő aggregátor
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- ParkSide digitális forrasztó 48 W PLSD 48 B2 használt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

amig ezzel nem vered fel a környeket, nincs is vele baj
csak nekem nem jön be, mert ez a tipikus többet akarok mutatni, mint amim van. Egy 200 lo fölötti auto eseten lehet szvsz sportossagrol beszelni, alatta minden ilyen kamu spoiler, kamu hang, kamu diffuzor, nekem visszatetszö.
Azert azzal en mar igencsak kiegyeznek. Mas kerdes, hogy annak sem csinalnek M5 ös hangot, mert nem az.....