- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
tboy93
üzenetére
ja igen, az állapot... ott dől el végülis minden
szerintem a mienk a 23 éve ellenére is jó állapotban van (nem akarom elkiabálni), de ki lehetne fogni olyan alig 10évest is "jóáron" amire utána rá kell még egyszer költeni az árát, hogy tényleg jó állapotban legyen... mondják is körülöttem sokan, hogy "állapotot" veszünk, nem km-t meg életkort... félreérthető voltam, lehet... csak arra akartam célozni, hogy lecserélni egy kocsit egy alig 5évvel fiatalabbra, lehet hogy nem mindig a legjobb, ha az öregebb már biztosan rendben van és az új meg zsákbamacska
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okos Otthon / Smart Home
- Suzuki topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szerintem a mienk a 23 éve ellenére is jó állapotban van (nem akarom elkiabálni), de ki lehetne fogni olyan alig 10évest is "jóáron" amire utána rá kell még egyszer költeni az árát, hogy tényleg jó állapotban legyen... mondják is körülöttem sokan, hogy "állapotot" veszünk, nem km-t meg életkort... félreérthető voltam, lehet... csak arra akartam célozni, hogy lecserélni egy kocsit egy alig 5évvel fiatalabbra, lehet hogy nem mindig a legjobb, ha az öregebb már biztosan rendben van és az új meg zsákbamacska