- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Elnézést, tudom, nem ide tartozik, de ez a legaktívabb topic. Valaki használja a HD textúracsomagot UT & Unreal (Gold)-hoz? Megfelelően telepítettem (dx11 renderer fájlai a megfelelő helyeken és a textúrák felülírva, use s3tc=true) de sajnos ilyen "mákos" a kép, pedig már ezen is látszik, mennyire szép lenne. Valaki belefutott már ebbe? Unreal Gold GOG verzió.
Üdv
-
SySERR
csendes tag
Újraindult a Bermuda UT2004 DM szerver!
- Egyedi mapok
- Mindenki kedvence, a Kamikáze kombó
- És a Bermuda szerver szintén kötelező kelléke a translocatorSzerver cím: bermuda.unrealgames.hu:7777 (vagy 87.229.24.114:7777)
Igény szerint kisebb változások még lehetnek, de a hagyományokat megtartva a lényeges dolgokon nem szívesen változtatnék.
-
erer1000
őstag
egyre kevesebb szerver van, tegnap péntek este amikor a csúcs szokott lenni, kb 70 játékos volt a teljes játékba fent.
hatalmas közösség volt régebben. hatalmas munkát fektettek ebbe egyesek, modok, pályák készítéséhez.
hogy ezt megőrizzük, elkezdtem elkérni a nagyobb oldalaktól a teljes UT file készletüket. hisz nem tudhatjuk melyik oldal fog megszűnni, vagy fogja abbahagyni az UT tartalom megosztását mert már nincs rá igény.
az alábbi oldalakra írtam rá:
ceonns
ldg
gamebanana
unrealcentral
utzone.de
beyondunreal
unrealplayground
mapraider
gamefront
gamemaps
eliteownage
greatemerald
gamewatcher
fileplanetszerencsére támogatnak, és még csak 3 oldal írt, de már 50GB anyagot küldtek
nyílván valamennyi átfedés lesz, de ez legyen a legnagyobb probléma
-
erer1000
őstag
valaki szokott még nosztalgiázni az UT-val rajtam kívül?
-
törölt tag
-
Studibugi
újonc
válasz
@rglaaf #2785 üzenetére
Esetleg tudnál valamit ajánlani az ut-helyett, ha tényleg nem játssza már senki ?
Nekem pl a Crysis multija egészen bejött abban a pár órában, amit rászántam
Mondjuk igazából a hangulat a lényeg, ha megvan az a feeling, mint ut-ban - ha nem is olyan maga a játék - akkor jöhetnek az ajánlások.köszi!
-
-
Studibugi
újonc
válasz
@rglaaf #2783 üzenetére
Igen, kicsit sokkoló volt, de azt is csak ma láttam meg, hogy a Clanbase megszűnt... Kicsit kiestem a dolgokból.
Szerintem téged én még BaXi-ként ismertelekImi
. Ha tévedek sorry.
nincs sok időm sajna, de szívesen pötyögnék egy kicsit valamivel mostanság. Viszont tényleg nagyon kiestem a képletből az elmúlt 5 évben. Azt sem tudom kb milyen alternatívák vannak. Ja, a QuakeLive-t láttam, de az nem nyerte el annyira a tetszésem. Bár, ha lenne társaság.
-
@rglaaf
veterán
válasz
Studibugi #2782 üzenetére
El kell hogy szomorítsalak tulajdon képen a játék úgy mond kimúlt, a kegyelem döfést a clanbase bezárása adta meg neki, nálam is már csak pár szerver maradta a favoritba 1-2 ictf, 1-2 tam pár duell az a kevés kis magyar community ami volt az nincs már irc-n van még pár pickup chanel de az sem magyar szóval ennyi, majd talán az új UT talán újra beindítja az embereket
milyen nick-el toltad régen hát ha toltuk régen valahol együtt? -
Studibugi
újonc
Sziasztok!
Van még valami élet ebben a játékban? Public serverek? TDM, dm, tam , ctf, vagy egyáltalán valami kis közösség létezik még? Régi motoros vagyok, néha elkap a nosztalgia, jó lenne pár régi játékossal összefutni, hülyülni az éterben.
azért elég vicces visszaolvasni a régi posztokatPfff lassan 10 éve...
vagy egyáltalán van valami hasonló érzést adó csak modernebb játék, ami felveszi 04-el a versenyt? Pár órát szívesen elhülyülnék. Mondjuk régen is inkább a közösséget szerettem. Tehát ez lenne a fő viszonyítási pont.
-
@rglaaf
veterán
válasz
FehérHolló #2780 üzenetére
A multkor én is gondolkodtam rajta hogy x64 patch-t rakjak e fel de nem látom sok értelmét vagy van?
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #2779 üzenetére
-
FehérHolló
veterán
Honnét lehet beszerezni a 64-bites patcheket, ECE-t és hasonlókat? Mármint van olyan hely, ahol ezek össze vannak gyűjtve?
Teljesen alap játékot raktam fel újra, még az előrendelt verzió 6 CD-jéről. -
törölt tag
játszik még valaki?
Írtok egy ip címet és már megyek is! -
csibe1
addikt
-
Ata88
csendes tag
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni hogy Hamachin keresztül szeretnénk játszani haverokkal, de a játékba sehol nem tudom beállítani az IP címet automatikusan a gépem IP címét állítja be a játék és sehol nem tudom módosítani.Előre is köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
Újra nekikezdtem. Igazából nem is értem, miért hagytam abba pár éve. iCTF-et játszok általában, mert azt még tolják publicon. Ha valakinek van kedve hozzá, írjon. Ha lennénk legalább 10-en, bármilyen módban ellennénk
-
Hunork
veterán
válasz
Winner_hun #2770 üzenetére
Köszi, megoldódott
, az Epic/Midway nézőpontjából az 1 az egyenlő a kis L, betűvel, azaz l-el...
Már telepítve is van!
-
Hunork
veterán
Sziasztok!
Kérem, hogy segítsetek. A héten rendeltem egy Unreal Anthology játékot. (CD Galaxis)
Azonban NEM FOGADJA EL A TERMÉKAZONOSÍTÓT!
Egy kulcs van, a kézikönyv hátoldalán, mely kézikönyv sarkai már igencsak gyűröttek voltak...(folyton azt írja, hogy írjam be a CD Kulcsot...)
Sem a kisbetű/nagybetű csere nem segített!
A játékot a CD Projekt forgalmazza, de ha jól tudom, épp megszűnőben vannak. Remek... -
GâLî
tag
Már alig alig játszik valaki...
-
ÁdiBá
veterán
Haverokkal úgy döntünk belevágunk a lecsóba megint.
Magyar Public Szerverünk bárki aki szereti a DM/TAM/iCTF-et szeretettel látjuk a szerverünkön.
ut2004://87.229.24.114:20180 Hungary Team -
BMWFan
senior tag
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Ubuntu Linuxban hogyon kell telepíteni a javítást?
Valaki letutná írni a folyamatot? -
Brucehun
aktív tag
És még egy kérdés, hogy Linux 64bit-re lehet e telepítení vagy csak a 32 bit-re?
-
Brucehun
aktív tag
Mivel van több tartalma a Unreal Tournament 2004: Editor's Choice Edition
az Unreal Tournament 2004-él? -
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Az Unreal Antology packhoz úgye nem szükséges a Steam? -
GâLî
tag
Van még bermuda dm: ut2004://87.229.24.114:1111
-
ViTaZi
aktív tag
Hali
Mostanában vettem elő ezt a remek játékot!
Ha van kedvetek esténként tolhatnánk!
-
@rglaaf
veterán
válasz
FehérHolló #2754 üzenetére
Ez igaz public élet majdnem teljesen eltünt már pár tam ictf servert lehet találni amin vannak még
-
FehérHolló
veterán
Jelentem, ez a játék olyan, mint a biciklizés. Nem lehet elfelejteni.
3 év kihagyás után még mindig tudok 33% fölötti találati átlagot produkálni shock prime-mal és lg-vel... Kár, hogy kevés olyan szerver maradt meg, amire még érdemes járni.
Kultúrált CTF szerver már nincs, szinte az összes európai DM csak demo és TAM-ból is már csak a f00k maradt (TG, mi5 fun és társaik eltűntek). -
kutga
félisten
Nem a reklám helye, de most a cdgalaxisnál 2000-ért hirdetik az Anthologyt, ami tartalmazza
az eredeti Unrealt és a kiegészítőt
az Unreal 2-t
az eredeti Unreal Tournament GOTY változatát
az Unreal 2004-etSzerintem ez így korrekt és megéri, ezekkel lehet is neten játszani.
-
Brucehun
aktív tag
Tud valaki neten játszani?
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok! Aki tud netre menni és eredeti a játéka az a képen [link] a látható fájlt küldje el nekem e-mailban (flatouthun@freemail.hu), mert abban a fajlban van master server ipcíme! Előre is köszönöm!
-
Brucehun
aktív tag
válasz
Winner_hun #2745 üzenetére
És ezt hol tudom megnyitni? Tudom a tűzfalnál, de azon belül hol?
-
Brucehun
aktív tag
válasz
Winner_hun #2743 üzenetére
ezt hogy értsem?
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok az lenne a problémám, hogy amikor netre szeretnék menni akkor mindig azt írja ki, hogy "Connection Timed Out" ! Ilyenkor mit kell csinálni?
-
old gray
addikt
válasz
Winner_hun #2739 üzenetére
Val.színű hamarosan igénybe venném a segítségedet.
Cserébe max. el tudok juttatni pár 100db lemezt a szék-projected támogatásához.
-
old gray
addikt
válasz
Winner_hun #2735 üzenetére
Nincs is benne sok szerencse, skill a nagy része..
A készítők írják is: "People often used the word lucker at us, and if one of us shot something better Morph immediately shouted on ts: "What the hell did you just luck again?!" You can find the answer in the movie
"
Asszem jöv. héten megpróbálok vadászni egy eredeti 2K4-et.
-
old gray
addikt
Egy jó kis 2K4 frag-movie, magyar vonatkozással:
A movie láttán erősen elgondolkoztam, hogy az UT3-at így 2 év után abbahagyom (mert egy rakás bughalmaz) és elkezdek a 2K4-el játszani.
-
Scytha
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet szervert csinálni, úgy hogy neten tudjunk játszani a haverjaimmal? 4-en vagyunk és mindegyikőnknek eredeti a játék. Nem akarunk arra várni, hogy kiürüljön egy 4-es szerver, meg mi szeretnénk pályalistát is összellítani. De neten sose sikerül. Dedicated szerver kéne vagy mi? Egyszerűen nem látjuk egymást a server browsernél... van valami titka a szerver készítésnek? Gondolom ez más játéknál is így lehet, szóval, ha onnan van tapasztalat mondjátok. Gyorsan kéne a válasz, mert este lenne a játék. köszi
-
zso73
veterán
Új oldal nyílt Unreal fanoknak.
ut2003.hu
ut2004.hu -
Winner_hun
félisten
-
<cafat>
senior tag
a ballastic weapons szerver még létezik ebbe?
-
looser
addikt
válasz
Winner_hun #2721 üzenetére
Ne haragudj, nem értetlenségből kérdezem, de akkor most van benne valami olyasmi (nem olyan, mint az UT1-ben, hogy botok elleni single player játék), hanem egy történet, ami esetleg egy 3rd party dolog, szóval fanok csinálták hozzá? UT1-hez volt pld az Operation Na Pali, egy szuper kis ingyenes kiegészítő, na ilyesmire gondoltam, csak mert a képek alapján látom, hogy ez egy igen szép játék (s viszonylag elég olcsó is), viszont engem a hálózatos játék nem izgat...
-
looser
addikt
válasz
Winner_hun #2719 üzenetére
Úgy érted olyasmi mint az U1 volt? Szóval egy mod történettel, szörnyekkel, NPC-kkel, a legvégén főszörnnyel?
-
looser
addikt
Sziasztok, ehhez a játékhoz létezik single player mod, amit ajánlotok is?
A google az "ut 2004" "unreal tournament 2004" "single player" kifejezésekre nem adott találatot, a - talán - legnagyobb kapcsolódó filegyűjteményen (planetunreal.gamespy.com) sem találtam ilyesmit. Pedig ezzel a szép grafikával örömmel játszanék egy SP-t. Hm? -
válasz
Winner_hun #2715 üzenetére
Végül letöröltem a könyvtárakat, hogy legalább a helyet ne foglalja. A registryben benne maradt, de mostmár mindegy...
-
Hétvégi lanpartyra feltettem az UT2004-et. Most le akarnám szedni, de az uninstalljával nem csinál semmit, a programok hozzáadása/eltávolítása sem. Mit lehet tenni?
-
ádyz
addikt
válasz
Winner_hun #2712 üzenetére
-
ádyz
addikt
válasz
Winner_hun #2710 üzenetére
Ez vát iz disz?
by. Zimmer Frei -
ádyz
addikt
válasz
Winner_hun #2708 üzenetére
Én azt hittem, hogy egyel feljebb jársz...
-
ádyz
addikt
válasz
Winner_hun #2706 üzenetére
Hát igen....
A középiskola előnye.
-
ádyz
addikt
válasz
Winner_hun #2704 üzenetére
Kéj, péntektól úgyis szünet lesz.
-
ádyz
addikt
Winner, holnap játszunk?
Jöhetnek mások is.
-
ádyz
addikt
válasz
Winner_hun #2701 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest