- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
Ha ellenőrzéskor nem koszos az olaj, akkor valószínűleg nem lebegteti és így leül a teknő aljára ahonnan a szivattyú szipkázza.

(#39729) Skizz Nem tudom, van-e olyan, hogy nem koszolódik el. Dízelnél erősen fekete szokott lenni a koromtól. Benzinnél is kell valamennyire koszolódnia, mert olyan szerintem nincs, hogy 10k km-en keresztül olyan marad, mint ahogy belekerült.
(#39730) tboy93 Eneos Premium Hyper 5W-40 van benne. Talán valamennyivel szebben jár tőle a motor, de még mindig kicsit zajos. Dugattyú lehet kopott és valószínűleg kicsit oldalra billeg amíg hideg. Viszont se hidegen, se melegen nincs kartergáz, illetve nagyon kevés. Láttam már olyat, hogy sok volt, szóval tudom mennyi a kevés.

Q8 10w40-ből max 3 deci fogyott 5000km alatt folyamatos rövidtávokon a télen. Eneosból eddig nem fogyott semennyi, igaz még 1000-t sem ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Windows 11
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest