- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
ha márkaszervízben javítatod a kocsit, akkor ját bérautó a javítás idejére, ezt a károkozó biztosítójának ki szokták számlázni..
Ez tök így van, de ez esetben a károkozónak nincs biztosítója. Se kötelező, se semmi.
Az önrész elvileg 10%, de nem tudjuk még, hogy hogy működik ez az egész. Ha azt mondom, hogy nem Mabisz, hanem casco, azzal elismerem, hogy én okoztam a balesetet, nem? Valaki azt is mondta, hogy érdemesebb a totálkár felé elmenni, mert akkor nincs önrész. Ezt se tudom sajnos.
Az autókhoz meg legalább annyira értek, mint a harangöntéshez. Összetört az eleje, egészen az ajtómig, azt is úgy kellett kirúgni. Légzsák kinyílt, meg a biztonsági öv slotjából is kijött valami. A franc se tudja, mennyibe fog ez kerülni. -
helkis
veterán
ha márkaszervízben javítatod a kocsit, akkor ját bérautó a javítás idejére, ezt a károkozó biztosítójának ki szokták számlázni..
ha 10% az önrész, akkor nem csak 230k-ban van a balhé számodra? mármint a biztosító kifiteti a teljes kárt, te meg 10%-át állod.. vagy rosszul gondolom?"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
lesaux
veterán
válasz Calogero #2897 üzenetére
helkis: Van cascóm, de azzal se járunk jó, 10% az önrész.
Calogero: A Mabiszt mondták nekünk is, csak az isten tudja, ezek mennyit fizetnek. Lehet, azt mondják, hogy kétéves autó, Eurotax vagy milyen árfolyamon adnak 1,5 milliót. Akkor már csak 800.000 a kár. Ráadásul a honlapjuk is elég kuplerájos, én nem igazodom el rajta. Hétfőn reggel 7-re kell mennem az Opel Dunához, addigra talán okosabb leszek.Ami még rosszabb: azt tudom, hogy ha van a balesetet okozó félnek kötelezője, akkor az fizeti a buszjegyet, jobb esetben taxit, még jobb esetben adnak csereautót. Gondolom, ez Mabisz esetében mind nem játszik. Én meg a franc tudja, hogy jövök haza a melóból este 8-kor vagy 11-kor.
-
Calogero
addikt
Részvétem
Amikor én esetem volt a motorossal, akkor volt átmenetileg bibi a motoros biztosításával. Akkor nekem is a MABISZ-t. javasolták.
Mekérdeztem hogy működik ez.
A MABISZ megtéríti a te károdat (az én esetembe fizette volna a teljes javítást), majd a MABISZ a költséget peres úton behajtotta volna a motorosan. Szerencsémre megoldódott, könyvelési hiba volt a motoros biztosításánál.[ Szerkesztve ]
-
lesaux
veterán
Ma kijött elém az elsőbbségadás kötelező tábla mögül két hülye ribanc egy kis Polskival. Nemrég vették a kocsit 30 ezerért, biztosítás nincs rajta, műszaki rég lejárt, casco soha nem is volt. Ők meg valami olyan gettó környéken laknak, hogy nincs mit elperelni tőlük.
Kihívtam a rendőröket, kérdezik tőlük, ki vezette az autót. Hát ők nem, egy srác, de az elment. Jó, hogy hívják a srácot? Azt ők nem tudják. Milyen számon lehet elérni? Azt se tudják. Hol lakik? Azt se tudják.
Ezt így szépen bemondták a rendőr szemébe. Aztán amikor bevittek minket a kórházba, állítólag az egyik csaj szökni próbált, csak éppen ezért jött velünk egy rendőr.
A rendőrök egyébként tök normálisak voltak, megszondáztatták mind a két csajt is (engem külön, később), és éreztették velük, hogy nem kéne hülyeségeket beszélniük.
Itt tartunk most. Mínusz 2.312.000 forint. Azt mondták, hogy van valami Mabisz vagy mi, ami majd fizet nekünk, valamikor, valamennyit, de hogy kb. egymilliót bukunk rajta, az kurvahétszentség.
Utólag belegondolva még szerencsém is van, hogy nem jelent meg a helyszínen a balesetet okozó autós "népes családja". Merthogy róluk van szó, ha a 2. és a 3. mondatból nem derült volna ki.
Októberben fizettük be a kocsi utolsó részletét. Úgyhogy két hétig volt egy autónk. Új forgalmi 12.000 (a múlt héten csináltattam meg, még ki se küldték a törzskönyvet), zöldkártya 9600 (ezen a héten intéztem), még jó, hogy ma nem tankoltam tele, már világított a sárga benzinkút. Ablakon kidobott pénz lett volna a többivel együtt. -
marsu
veterán
Egykor volt Magyar Autóklub-os kollégám, aki most Opelekkel foglakozik:
Pécsi Sándor Opel Autóbontója
Budapest, XX Nagykőrösi u 4
tel: 06-70-380-20-88Van minden, vagy szinte minden, és ha valami nincs akkor azt pár nap alatt beszerzi.
Press any key to continue ...
-
Tacso
aktív tag
Na hát tegnap megvettem ezt a Osram Silverstar +50% cuccost, és még este be is aplikáltam, a próba is megvolt még éjjel (ugyebár péntek este vétek nem elmenni partyzni )!
Szóval röviden, és tömören: "megvilágosodtam" Egészen kellemes, fehéres fénye van, messzebbre is világít mint ami benne volt (azt hiszem sima Tungsram), meg a bevilágított terület is részletgazdagabb. Egyébként most akciózzák őket a Shell kutakon, egy pár H7-es, energiaitallal, volt 2900Ft, ennyiért mindenképp ajánlott vétel, sőt a H1/H4 még "olcsóbb"...No Stress on Cres - I love my Cruze
-
Hikvision
senior tag
HI. Wan walakinek tapasztalata a Tescoban kapható Sárga színű előkevert -35fokig "jó" hűtőfolyadékról? Nem tesz kárt az alu hűtőben?
20 éve a PH-n.
-
cirmero
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Van egy 96-os évjáratú B Vectrám. A minap kigyulladt az ABS és a TC visszajelző lámpája, azt szeretném kideríteni, hogy miért. Ennél az évjáratnál még ki lehet villogtatni a hibakódot? És még az érdekelne (de nagyon), hogy hol a fenében találom meg a csatlakozót. Ha tudnátok segíteni az nagyon jó lenne.[ Szerkesztve ]
-
dokar
addikt
Kedves Opelos testvéreim!
Mivel hamarosan megnősülök, ezért egy ilyet kérek nászajándékba: KLIKK
Köszönöm támogatásotokat.extra - SEXRay
-
dokar
addikt
-
dokar
addikt
-
helkis
veterán
válasz BaKeSZ87 #2877 üzenetére
egyébként nem nagy különbség, akár még 185/60-as R14-es is mehetne a kocsitokra, kanyarban a szélesebb gumi jobban tapad, a nagyobb kerékmérettől és kisebb magasságtól (peres-ség) kevésbé dől be a kanyarba a kocsi, persze erre hat a rugóerő, ill lengéscsillapító hangolása..
[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
BaKeSZ87
őstag
Sziasztok! 93-as Opel Corsa B gyári kerékméretére vagyok kíváncsi.
-
nemcso
őstag
Eladó 4db Lassa Snoways II téligumi (egy téli idényt használt) acélfelnire szerelve.
Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
dokar
addikt
itt a vége szegénykémnek: végsebesség
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
megvan a műszaki + zöldkártya
fólia + rossz kézifék + sportkipufogó rendszer nem problámaextra - SEXRay
-
plömplöm
őstag
válasz Calogero #2861 üzenetére
hát az elmélet az megyen nekem is, csak valahogy ez az egész alkudozásosdi nem megyen
olvastam sokmindent már erről a sokhelyről kérek árajánlat témáról, totalcar és tsai, és mégsemtom... vagy vékony a bőr az arcomon, vagy csak simán rutintalan vagyok, vagy passz. kéne ilyen tanfolyamokat szervezni a magamfajtáknak
de azért köszi a tippeketAll systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
Calogero
addikt
válasz plömplöm #2860 üzenetére
Nem nagy ügy
Az autó listaára 4 milla, amiből a kereskedő elenged 800 000 Ft-ot hogy nála vedd az autót. Ha hitelre veszed az autót többet engednek a listaárból, mert a kereskedő banktól jutalékot kap.
Lehet még alkudni is... ha azt mondod hogy másik kereskedésbe ugyan ez az autó, ennyivel olcsóbb, hiddel nem fogja azt mondani hogy menjél oda.Én országszerte kértem árajnálatot az autóra, majd az orra aládugtam hogy itt ez ennyi.
Elég eltérő árak vannak. Pesten és nyugati országrészben olcsóbb az autó mint itt nálunk keleten.
Volt olyan hogy a pesti és a debreceni ár között volt 300 000 Ft különbség. -
plömplöm
őstag
válasz parandroid #2822 üzenetére
ezt annyira nem értettem sosem, hogy hogy van ez, hogy egy négymillás autó 3.2millába kerül... mesélhetnél részleteket akár priviben hogy hogy miként kell ezt csinálni...
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
helkis
veterán
én ilyet használok, jobb mint volt a gyári, de azért nem xenon..
a 2év gari fogott meg amit, ha kiég bármelyik, blokk + rossz izzó ellenében azonnal cserélnek.. sok jót hallottam több embertől, hogy a tungsram superblue-k milyen jók, de aztán ugyanezektől jött az infó, hogy félévente tönkrementek.. így inkább ezt vállaltam be..
igazából neked kell döntened, az lesz az igazi tapasztalat, elvégre mindenki másképp érzi a változást egy izzocserénél, ha másért nem, mivel más a szemünk.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Tacso
aktív tag
Gondolván arra, hogy vasárnaptól 1 órával hamarabb sötétedik (téli időszámítás ugyebár), gondoltam befizetek valami jobb fajta izzóra, ha már xenon-ra nem "fussa"!
Na már most H7-esből van ilyen, hogy:
-Tungsram Megalight Plus +60% -os fényerő 3k/pár
-Osram Silverstar +50% 4k/párTi használtátok ezek közül már valamelyiket? Vagy esetleg van valakinek hasonlókkal tapasztalata?
No Stress on Cres - I love my Cruze
-
Calogero
addikt
Ma kipróbáltam szakadó esőbe.
8-10 fok
Olyan eső hogy az ablaktörlő is alig bírta.Vizes úton szépen viselkedett.
Volt egy nagyobb intenzív fékezésem is, azzal sem volt gond, nem csúszkált, hanem tette a dolgát, tapadt rendesenHa így viselkedik majd hóban is akkor nem lesz rá panasz.
-
Calogero
addikt
Nekem sajnos kellett lemezfelnit is venni, mert nyári kerekek nálam 16"-sak.
Valamint Structure kerekem van, és nem akartam a sóslével tönkre tenni.[ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
válasz #35685120 #2843 üzenetére
Szia, Laci!
tudom ajánlani Győrben Horváth István-t, aki autóvillamossági szaki!
tőletek nincs is messze: Koppány u 23. könnyü felismerni, mert sok kocsi áll általában elötte korrektül dolgozik és az árai sincsenek elszállva! tel.: 06209120502
egy szakvéleményt simán megér!"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
marsu
veterán
válasz Calogero #2844 üzenetére
Nekem a lemezfelnik már meg voltak, mert azzal vettem az autót. Később vettem hozzá alufelnit, a lemezfelniket elraktam, hogy őszel majd veszek rá téligumit. Én 68.040.- pénzt fizettem a négy gumiért, a szerelésért nem kellett fizetnem, saját műhelyben csinálták meg a szerelőim ...
Press any key to continue ...
-
helkis
veterán
válasz Calogero #2840 üzenetére
nem rossz!
múlt héten rakattam fel a én is a téli gumikat, ill. elötte héten rendeltem innen a settet: téli gumi akció
nálam 185/65 R15 lett a méret: Michelin Alpin A3 pedig a tipus..
az egész kijött 77000.- ből, házhozszállítással, szereléssel, centírrel, jattal
szerencsére voltak lemezfelnieim, így arra most nerm kellett költeni.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
törölt tag
Sziasztok!
Gyors kérdésem lenne. 1998as opel astra g 1.6 caravan boldog tulajdonosa vagyok már most novemberbe 1 éve... Nagyon szeretem. 1x volt vele gondom generátorba valami ment tönkre, 1 nap alatt megcsinálták tizenpárezerér...
Ami miatt írok a következő:
Pár hete változó időközönként néha felpislog az akkumulátor visszajelző led. Az akkumulátorom jó, generátorom megfelelően tölt, nem laza a szíj... Felpislog úgy marad, ha rálépek a gázra üresbe elalszik, leállítom kocsit, újraindítom eltűnik. A gép pöccre indul, akkumulátor töltöttsége jó, semmi hiba nincsen... Érintkezési, kontakt hiba lehet? Vagy mi?
-
Calogero
addikt
Nha megvettem a téligumikat, már fönt is vannak, most már jöhetnek a fagyos szentek
-
-
TasiA
senior tag
válasz urban racer #2833 üzenetére
Ezesetben semeddig nem tart egy pozitív szálat elhúzni az akksitól a kívánt helyre.
Dokar: Nem konyítok sokat az elektronikához, én kivettem a komplett kábelköteget az autómból, meg melléraktam a donor kábelkötegeit és szépen kicseréltem azokat, amik nekem hiányoztak. Szóval így egyenként átraktam egyikből a másikba. Csak ilyen józan paraszti ésszel és sikerült, mert működött minden, sőőt még a napfénytetőm is elektromos lett.
Ügyi vagyok mi??!!! -
urban racer
senior tag
Akkor abba inkább nem babrálok bele. Lehet nem lenne jó, ha 150-es tempónál csak úgy leállna a moci
Azért cseréltem le, mert a gyári kp motorok gagyik voltak, szétrohadtak... Az egyikben motor se volt(valaki lenyúlta) a másik nem működött a másik 2 még épphogy ment. Már 2 éve ki volt kapcsolva. A csere azé kellett, mert sz*r kulccsal nyitogatni, meg pöcköt huzogatni. Azonkívül meg a bicskakulcs nagyon fájn
Most azon dolgozok, hogy a csomitartónyitó a kulcson ne csak kinyissa, hanem kinyissa. Érted. Szóval ne csak épphogy kinyíljon a csomitartó, hanem teljesen kinyíljon.
Feladat: Anyósülésen szerezni 12 voltos tápot a kp.vezérlőnek. A legjobb az lenne, ha valahonnan tudnék lenyúlni olyan ágat az akksiról, ami direkt megy valahova(nem megy biztosítékdobozba). A vezérlőnek van biztosítéka. A szivargyújtó biztosítékát kinyírtam, az nem volt elég neki...Lassan hajlok affelé, hogy 2 akksi legyen a kocsiban
[ Szerkesztve ]
"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
TasiA
senior tag
-
TasiA
senior tag
válasz urban racer #2825 üzenetére
Szasztok, ha Ámment nem is, de valami okosat megpróbálok.
Szerintem az a motor vezérlő Computer. Legalább is én nem tudok külön kpzár vezérlőről. A két első motor vezérel, tudtommal. Mikor a régi fapados Vectrámba építettem be a gyári kp zárat, meg elektromos ablakot, akkor nem láttam semmilyen vezérlőt. Csak behúztam a fölös vezetékeket és midnden működött.Miért vettél újat???Mi a baj a régivel??
[ Szerkesztve ]
-
-
helkis
veterán
válasz urban racer #2825 üzenetére
úgy tudom központi-zár vezérlő, riasztót nem tudom beleintegrálták-e.. majd jön TasiA és kimondja az áment!
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
urban racer
senior tag
Újra A vectra kérdés: anyós oldalon, lábtól jobbra van egy fém doboz sok kábellel. Az a risztó+központizár akar lenni?
"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
Calogero
addikt
Gazdasági és közlekedési miniszter 84/2005. (X.11) GKM rendeletének 3. §-a szerint személygépkocsik esetén, nem csak a hátsó oldalsó ablakok, de a hátsó szélvédő is bármely sötétségű fóliával jogszerűen ellátható, amennyiben a fólia magyarországi minősítéssel ("H" engedély) rendelkezik, valamint a gépjármű két oldalsó tükörrel van ellátva. Pontosítva:
-A "B" oszlop mögötti üvegek (hátsó oldalsó, hátsó szélvédő) csak érvényes "H" minősítő jellel rendelkező anyaggal fóliázhatók, a fényáteresztéstől függetlenül.
- A vezető üléssor melletti üvegek is fóliázhatók olyan anyaggal, mely rendelkezik érvényes "H" minősítő jellel, de összegzett fényáteresztő képessége nagyobb, vagy egyenlő 70 %-nál
- Az első szélvédő esetében, kivéve a lehajtott napellenzők által takart felület (ahova sötétítő csík szerelhető), is fóliázható, érvényes "H" jellel rendelkező anyaggal, ha összegzett fényáteresztő képessége nagyobb, vagy egyenlő 75 %-nál.
-
parandroid
félisten
válasz plömplöm #2805 üzenetére
Három gyerekkel Astra már necces sajnos. Nekem a kettőhöz még pont elég, az esetleges hosszabb utak miatt meg választottam kombit. A netes listarakból ne indulj ki, az enyémnek 4M volt a listaára tavaly tavasszal (Astra Classic II, 1,6 Twinport), és onnét indult a kereskedő ajánlata, hogy 3,2. Végülis még pár apró extra cuccal, vizsgával, rendszámmal és átírással együtt 3,25-ért hoztam el. Ráadásul egy csomó minden alapból benne volt, ami itt extraként szerepel (klíma, elektromos ablak, tükrök, légzsákok, központi zár, kormány magasságállítás, meg mittudomén még mi).
A három gyerekülés egyébként csisszre elfér benne, főleg ha az egyik gyerek már nagyobb, és csak ülésmagasítót használ. Nálunk a gyerekülés és az ülésmagasító (1,5 és 6 éveseknek) közé/mellé még épp befér egy kisebb méretű nagymama.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
dokar
addikt
válasz deicide #2820 üzenetére
ezt mondtam a manusnak, de mondta, hogy ez nem így van, semmilyen fólia nem lehet elöl
mellesleg az üvegeim színezetlenek
a vezetőoldali és anyósülés oldali ablak 70%-os áteresztőképességgel kell rendelkezzen
tudod esetleg a törvény vagy rendelkezés számát, hogy lehessen rá esetleg hivatkozni műszakin?
[ Szerkesztve ]
extra - SEXRay
-
deicide
veterán
-
dokar
addikt
bazz, most voltam a vasútállomás mellett a fékpadon.
az üzemi fékeim rendkívül jók, de a bal hátsó kézi nem fog semmit.
jövőhéten műszaki.
a másik dolog, hogy mondta a manus (zöldkártyás+műszakis), hogy hiába a bizonylat, az első ablakokon nem lehet fólia hazánkban. ez komoly?
mivel van protekcióm az alföldön, remélem nem lesz problémám.extra - SEXRay
-
zfarkas
senior tag
Egyik munkatársam vett most 5 éves családi Opelt (Zafira, vagy fene tudja, mi a neve, 7 személyes) külföldről, garantált 50e km-rel, sosem volt törve, valami 4 szerelővel nézette meg. 2,5M Ft volt mindenestől.
Ment vele 100 km-t, aztán autópályán pár másodperc kopogás, aztán egy nagy durranás, és addig volt motorja. Állítólag valahogy kilyukadt a blokkRaw Dark Pure
-
KrAt
veterán
Családi autó - Opel Kadett E 4 ajtós, 500+ literes csomagtér, apu meg én elég nagy darabok, tesóm anyum szintén 180+ cm, és simán elmegyünk bárhova. Csak akarat kérdése
-
plömplöm
őstag
válasz deicide #2806 üzenetére
két gyerek már "megvan" és az asszony rágja a fülemet egy harmadikért, mert mostmár össze kell jönnie egy lánynak is
az asszonnyal ketten elvoltunk a régi swiftben is, de mostmár az ötajtós régi laguna a kicsi néhaAll systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
helkis
veterán
válasz plömplöm #2805 üzenetére
igazat kell adjak, nálam is sima G astra van, párommal + ikrekkel már elég "szoros" a dolog, most még csak 2 hónaposak a picik, így kirándulni még nem megyünk, de amit lesz babakocsi (épp modellváltás van ahol rendeltük és még nem jött meg ) lesz hátul aztán ennyi. pelenkák, cumisüvegek, babaruhák, hihetetlen menyni dolgog kell mielött elindul az ember 2 babával.. amit tudom lecserélem egy zafirára vagy galaxy-ra..
[ Szerkesztve ]
-
plömplöm
őstag
szerintem a "családi" autó 4ésfél méternél kezdődik
vagy mondjuk félm3 kalaptartó alatti csomagtérnél. én megértem hogy itt nálunk ezeknek kell betölteniük a "családi" szerepet, de azért "bőven"-nek egyáltalán nem nevezném a dolgot. ha befér hátra két gyerekülés mellé (vagy közé) a nagymama, vagy befér három gyerekülés, akkor nem szóltam. ráadásul valaki az előbb mondta hogy classicii-t vett és jajjdejó, hát ebből kiindulva még olcsónak sem nevezném a dolgot. nade ez egy opel topik, szóval inkább kussolok, off-ba is rakomAll systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
TasiA
senior tag
Itt Szegeden meg az Ö és Ő betű a szokás. Na az is fura, tud lenni. Párom szülei FULL Ö betűvel beszélnek.
Sajna helyesírás nem az erősségem. Pedig igyekszem ám, de ez sosem ment. Tanáraim mindíg kiakadtak. Világ életemben jól tanultam,meg általában 4-esnél rosszab bizonyítványi jegyeim nincsenek, de nem tok helyesen írni. Biztos valami gügye vagyok.[ Szerkesztve ]
-
dokar
addikt
amúgy én is í-vel ejtem. de itt a dunántúlon sajnos nem használják a hosszú magánhangzókat. egyszerűen bántja a fülemet ahogy itt beszélnek. néhány példa:
sir, tiz, husz, tyuk, buza, hus, cim, ...stb
és meg ezek mondják az alföldi emberre, hogy parasztosan beszél
ja a kedvenceim, amit hallani szoktam még errefelé:
hüttő, pappír, melegittő, ...stbextra - SEXRay
-
TasiA
senior tag
válasz bolondember #2800 üzenetére
azért ahhoz kissé több kell
Nem vagyok én EMO, gyerek, meg nincs rózsaszín ingem sem, na meg nem kezdek el sírni, ha azt mondják, hogy csúnya vagyok.
Poénnak szántam!Nekem csak ilyen "ly-j" izém van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Napelem
- DIGI internet
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?