- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Szerintem az én 1.3S-emről sem gondolta volna az az az X3 tulaj akit levillogtam, hogy egy kadett előzi meg (180nál kicsivel többel ). (De a bmw-s természetesen rendes volt és a záróvonalra lehúzódott).
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
TasiA
senior tag
Cimbimnek van egy nagyon patent kis Kadettja, teljesen felújítva, azintén 1.3-as karbis. Az olyan jól szedte a lábát, hogy az 1.8 vekinek rendesen kellett nyomni, ha el akartam kerülni. A C20NE nem lesz ennyire pörgős, legalább is az enyém az olyan kelletlenül forog 5900-6000 körül, pedig új kipuff rendszer van rajta, félig nyitott hátsó dobbal, oszt mégse az igazi. Na de nem is erre lett kitalálva. NA, majd a HF tuning után meglátjuk.
-
_seth_
veterán
Féltengely és gólyaláb is cserélve lesz + vszeg telót is cserélni kell...
Na igen, 2600-tól már 170nm rendelkezésre áll
Az 1.3S 75 lovas mocit nem sajnáltam... pedig ritka darab az amelyiket 140-nél kell harmadikból negyedikbe átrakni... 7000-nél váltogattam az utóbbi időben... néztek is ám, 4000-től jött meg az ereje igazán és olyan 6500-ig húzott Na igen ez nem lesz meg a c20ne-vel mert nem kell kitaposni, hogy menjen... (azért nem 1-2 autós lepődött meg a kis kadettemen az 1.3-as motorral sem, jó persze ki az aki 7000-ig kihúzatja? én... utána meg hónapokig csak a macskák használják tetőnek az autót na igen de azért jó volt egy "kicsit" sportosra venni a figurát az 1.3S gyújtás-karbi részére volt már pár érdeklődőm is mivel 7000-et harmadikban nem igazán bírják... sokan azt hiszik leszabályoz pedig csak a technika nem bírja tovább...)
Összehasonlítás: ha találok vkit gyári c20ne-vel összehasonlítom
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
TasiA
senior tag
Nem is a 115 ló fog feltűnni, mert az ugye nam a világ, hanem az, hogy már 2200-től úgy fog húzni, mint az 1.3-as 4000-től. Legalább is én mindíg arra jutok, a kis köbcenti sok (90-110) lovas, de nehéz autóknál, hogy mire megindul, már le is szabályoz, aztán váltassz, megint nem az igazi, akkor nyomod, mint a bajnok, megint megy, de már szabályoz is.Haverom a "SEVROLÉ"-nál volt értékesítő, próbálgattunk sok autót.Pl, Lacetti 1.4, 90 lovast össze-vissza körbeautóztam a régi 1.8-as Vectrámmal, ami szintén 90-lovas volt. Aztán cseréltünk és cimbi is így látta, hogy lehet papíron 90 ló, de 4500-alatt csak 40 volt belőle . Na most más lesz a helyzet.HA hosszú a váltód, akkor nem fogod annyira érezni az erőt, csak az fog feltűnni, hogy 140-től még úgy gyorsul, mit a régid 80-tól. Na meg nem kell állandóan kinyomni a szemét, hogy haladjon. Ha rövid F16, akkor jobban kijön a külömbség. Amúgy a féltengelyeket is cseréled? Szerintem az 1.3-as gólyalábon az agyméret kisebb, mint az F-16 féltengelyei, ami C20NE-hez van.
Kíváncsi lennék, mennyit jelent a síkolt HF. Elvileg max 10 lovat+5-10 Nm, ha pont jó a kompresszió viszony. Ha van lehetőséged, akkor hasonlítsd mán légyszi össze valakivel, akinek gyári C20NE-je van a nem széthajtott fajtából. Én is ilyesmire készülök és ezért érdekel nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
válasz DeadMeat #3095 üzenetére
Őő, gyárilag 115 lovas de annál már erősebb Külső és belső 90%-ban eddig is gsi volt szal azzal sincs gond
Köv műszaki: 2009 nyár Eladás: 2008 tél... ezzel nem lesz gond persze eredetvizsgán csak megfelelő motorral megy át... ami akár halott is lehet
-
DeadMeat
nagyúr
Szoval akkor motor,valto,fekek,futomu,mas kul ugye nincs is nagyon.. Nem rossz.115 lovas meglepetes auto.
Bar igy csak a kov. muszakiig fogod tudni hasznlani.
de en a helyedben beszereznek egy 1,3-as mocit is melle a muszaki erejeigMar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
_seth_
veterán
válasz DeadMeat #3093 üzenetére
Én olyan 140-150-re saccolom első körben kerekek nélkül...
Engedélyek... az úgy volt, hogy azt a mocit ha bele akarom papírozni az kb 1 misi... így ez a rész kimarad...
-
DeadMeat
nagyúr
-
_seth_
veterán
Előfordulhat Mindent lecserélek benne gsi-re szal olyan lesz mint egy gyári c20ne-vel szerelt gsi...
-
_seth_
veterán
Asszem lámpánál lesznek meglepetések... csak nem nekem
-
_seth_
veterán
Skacok!
Fenevad születik!
Holnap jön a c20ne moci a kocsimba + F16 váltó + nagy hűtött fékek + még pár apróság....
(a moci hengerfejéből egyébként le van szedve szal nem teljesen gyári már...)
Igaz beszerleve még nem tudom mikor lesz de hamarosan[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
KrAt
veterán
Egyébként elgondolkozva valószínű, hogy rossz a termosztát nekünk is. Van ugye a mérőrendszer, annak van az első fehér része. Nah annak a végén szokott lenni most télen a hőmérséklet, ha megyek is vele (nincs dugó) akkor visszább is esik. Ez szerintem nagyon nem egészséges, és városban sokat is eszik.. Lehet ez a baj?
Kép:
Mod: mellesleg nyáron is maximum függőlegesen állt a mutató.. A legnagyobb melegben És nemrég lett hűtő cserélve
[ Szerkesztve ]
-
KrAt
veterán
Tegnap vettem észre, hogy bibis lett az Opelom jobb szeme Kaptam egy kavicsot, akkormég nem látszott semmi, csak vmi g.cinagyot koppant.. Az 1 éve vett eredeti lámpának annyi, keresztbe végigrepedt..
Rohadjon meg az előttem levő teherautós, ahonnan potyogtak le a kavicsok, csak későn vettem észre és rántottam ki a kormányt..
-
marsu
veterán
Press any key to continue ...
-
aXXon
őstag
Természetesen a küszöb egy b Csak már fáradt voltam.
Ma megvolt az első bioetanolos (E85) tankolásom. Tankoltam 20 liter bengát, majd rá 20 liter bioetanolt, a motorom gyári c16nz, eddig gyenge alapjárati problémákkal. Tapasztalatom alapján az autó mintha picit jobban húzna, az alapjárat egyenletesebb lett, ez még az asszonynak is szemet, illetve fület szúrt. Fogyasztási szempontból majd később nyilatkozom, egyelőre megvagyok vele elégedve. Mikor az etanolt tankoltam, odatévedt egy faszi, aki szintén tankolni akart, csak nem találta a benzin árakat és mikor meglátta a kútoszlopon a 239ft/liter árat, azt hittem elájul.... Egy ideig magyaráztam neki, hogy mit is tankolok Mindent összevetve kerek egy ezer forintot spóroltam a mutatványon. Próbálom majd az 50-50%os arányt finoman változtatni.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Calogero
addikt
válasz Pinya007 #3056 üzenetére
Valószínű CIM modul hülyéskedik veled. Típus hiba
A CIM (Column Integration Module) a kormányoszlopon elhelyezett modul, amely többek között a gyújtászárat és a villogó- és ablaktörlő-kapcsolót tartalmazza. A következő (részben extra) alrendszereket egyesíti:
Indításgátló, kormánykerék-távirányító, transzponder-antenna, gyújtászár, irányjelző kar, fényszóró/tompított fényszóró kar, Sebességszabályozó kar, információs kijelző kapcsolók, ablaktörlő kar, rádióvevő a kulcs-távvezérléshez, kormányszög-érzékelő, kürtkapcsoló, PEPS (kulcs nélküli hozzájutási és indítórendszer) indítógomb és ESCL (elektromos kormányzár). A CIM a kormányoszlop huzalozás költségeiknek és súlyának csökkentése érdekében került kifejlesztésre.
Indításgátló (Immobiliser 3) műveletA CIM-vezérlőkészüékbe beépítésre került az indításgátló művelet (Immobiliser 3). A CIM-vezérlőkészülék a feldugott transzponder-antenna segítségével kommunikál a transzponderrel a gyújtáskulcsban, és kiértékeli a transzponder jelét. Ha a gyújtáskulcsot érvényesnek ismeri fel, még ellenőrzi a REC, UEC, IPC-vezérlőkészülék azonosítóit. Ha ebből legalább 2-t érvényesnek ismer fel, folytatódik az engedélyezési művelet az ECM-vezérlőkészülékkel végbemenő kommunikációval, gyújtás BE állásban. Az ECM-vezérlőkészülék az indítás engedélyezését kéri a CIM vezérlőkészüléktől. Sikertelen engedélyezés setén el kel távolítani a gyújtáskulcsot a gyújtászárból, , és a Key IN státus ismételt felismertetésével kell kezdeményezni az új engedélyezést a transzponderen keresztül. A analóg jelek digitális jellé alakítása a CIM-vezérlőkészülék feladata.
Valakinek használt a kulcs csere, valakinek a CIM modul cserélje hozta a megoldást.
Az én CIM modulom úgy meghülyült hogy egyáltalán nem indult az autó. Szerencsémre garanciába kicserélték, mert állítólag 150 000 körül van az egységnek az ára.
Állítólag van szoftverfrissítés, ami segíthet.Bővebb infó : [link]
Tedd fel itt is a kérdést : Astra H Club -
Pinya007
aktív tag
Sziasztok!
Opel Astra H 1.4 TwinPort motornál figyeltem meg a következő jelenséget:
Hidegen, vagy melegen egyaránt, indítás után egyból leáll, gyújtás le, kulcs ki-vissza, indítás és elindul szépen. Vagy indítás és semmi, service lámpa villog. Gyújtás le kulcs ki-be én indul szépen.Hibatárolóban nincs semmi. Most megy 2 éves nagyszervízre, cserélnek üzemanyagszűrőt is majd, esetleg valami eltömődés?!
Olyan nincs, hogy valamilyen témában ne lenne PH topic! :)
-
aXXon
őstag
Na majd holnap reagálok, ma nagyon fáradt vagyok. Mára csak annyi, hogy nekem is a kerékívek lettek lakatolva, meg a küszöbb alatt, vagy mi
-
TasiA
senior tag
válasz urban racer #3053 üzenetére
Akkor ez igencsak nem jó, se a motornak, se a fogyasztásnak.NE sokat várj vele!! Amúgy csak cserélni kell, nem nagy tétel, 3000ft körül. Azért majd jól nézd meg a házat is, amibe a termosztát betétet rakod. Ha már nagyon ki van kopva, akkor azt is cseréld. Ha 93 előtti a vasad, akkor termosztát csere után, a kék mező felett egy picivel, van egy fehér vonal, majd a fehér vonal felett egy másik fehér vonal 90-es jelzéssel. NA EZ A MŰSZER GYÁRILAG SZARUL VAN kalibrálva. A kék mező feletti első fehér vonalnál van a VALÓS 90 fok, ahol pedig a 90-es jelzés, az már a ~100fok. 93-tól már javították, úgy, hogy lejjeb rajzolták a 90-es számot az első vonalkához.
[ Szerkesztve ]
-
urban racer
senior tag
Ez lesz a gond. nekem nem tud felmenni egézséges hőfokra a vizem. Hiába van 2-3 fok, attól még a termosztátnak úgy kéne nyitnia-zárnia, hogy ~90 fok legyen a víz. Nos nekem a kék sávig sem megy fel a víz hőfoka, kivéve, ha dugóban állok, akkor felmegy 95-re.
Úgyis megyek ékszíjcserére, akkor megnézetem. Termosztát csere kompletten, avgy csak valami állítás is elég?"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
TasiA
senior tag
Fogyasztást, nem sok dolog tudja rossz irányba befojásolni a C16NZ-nél: Lambdaszonda, MOTOR hőfok jeladó(nem az ami a Km órának kell), katalizátor hiánya(nem jelentős), rossz állaputú kipuff, illetve kipuff tömődés, talán még az oktán dugó nem 95, hanem 91-es benzinre van állítva. Bár nekem eddig csak C18NZ, meg C20NE -vel van saját tapasztalat, de a kipuff, meg a szonda az símán csinál +2 literes fogyasztást. Nálam a kettő együtt +4litert összehozott városaban. Kicsit szidtam, mikor 15-16 literekkel jártam.
-
urban racer
senior tag
nekem is ugyanaz, csak metálzöld c16nz. Nekem a kerékívek lettek kilakatolva. A fogyasztása nekem se teccik, de majd visszaveszek a cipőméretből Még gonolkozok azon, hogy jövőre megcsináltassam az egész kocsi festését - OPC kékre
"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
aXXon
őstag
válasz urban racer #3046 üzenetére
Sedan, piros, c16nz. A festés némi javításra szorul, mert pattogzik a lakk, plusz áprilisban a műszakira ki lett anno lakatolva. Ahogy újra itt a jóidő, jön a telibefújás. Vannak gyíkjai, de ezt tudtam, mikor pár hónapja egy A corsa után hozzám került, de az ára is nagyon jó volt. Mindezek a dolgok ellenére, hogy még nem sok mindent tudtam rajta megcsináltatni, nagyon szeretem, csak a fogyasztással nem vagyok kibékülve. Képet majd keresek
-
urban racer
senior tag
ha eljössz este Pénzesmicsodáról biciglivel mínusz negyven fokban, akkor tiszteletbeli opeles leszel, és a bringádra felrakunk egy"nem vagyok részeg, csak a kátyúkat kerülgetem" rendszámtáblát és előre egy opel-jelet
"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
urban racer
senior tag
sedan?(mint az enyém(#2999)?) ha igen, akkor egy fotót nagyon megköszönnék
mod: nekem eredetileg kulccsal nyitható volt, majd kézzel kellet felnyitni. Most bicskakulcsról kinyitja, de továbbra is kézzel kell teljesen kinyitni. Ezért kell gázrugó.
[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
válasz urban racer #3039 üzenetére
Az A vectra csomagtartója alapból felpattan, nekem legalábbis gyárilag olyan rugó van benne, hogy a macskát elkatapultálja....
-
t1
addikt
válasz urban racer #3038 üzenetére
én mehetek biciglivel?
-
helkis
veterán
egyszer én is majdnem elcsábúltam még fiatalabb éveimben: Ascona Cabrio
még a siófoki bontóban találtam rá (talán 96-97környékén), épp már össze volt rakva egy ugyanilyen kis gépezet, nagyon vad volt, de sajna másra kellett a lé.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
marsu
veterán
-
urban racer
senior tag
Valakinek van tapasztalata? [link] Meg akarom csinálni, hogy felpattanjon a veki csomagtartója. Vagy inkább próbálkozzak bontóval?
Jah, és keresek: A vectrára ablakemelő tekerenytűt[ Szerkesztve ]
-
urban racer
senior tag
A publikum kedvéért: Vasárnap este fél 9 Veszprém, kisteszkó parkoló Opel minitalálkozó, nem csak opelosoknak Eddig vagyunk: 4-en
- ottlesz ferykee a tuningolt astrával
- dokar, a férjek gyöngye hozza a házisütit, amit asszony készített."Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
Mr X
veterán
Sziasztok márkatársak!
Keresek C16NZ Vectrához jó állapotú lambdaszondát és hátsó ablak fűtés kapcsolót. Ha valakinek van feleslegben, ne kíméljen...
-
Tufa_
aktív tag
Ha esetleg valakit érdekelne xenon szett, irjon egy privit, nagyker bruttó áron tudok hozni(22től felfele-de nem noname szar..)
-
_seth_
veterán
Nm.
Ami azt illeti nekem nem az álomató kategória, gurul kb ennyire tetszik.
-
_seth_
veterán
Szerintem annyi A legtöbb régi opelnek 4x100.
-
marsu
veterán
Nem tudja valaki, hogy az Ascona gyári felnijének mennyi az osztóköre?
4x100 ?
-
marsu
veterán
Találtam még egy klassz járgányt: Opel Ascona
Van valaki Csepelhez közel, aki megnézi nekem az autót? Ha tényleg olyan jó állapotban van, akkor ennyiért tuti megvenném, csak hogy én is Opel-lel tudjak menni az opeles találkozókra ...
-
dokar
addikt
válasz urban racer #3020 üzenetére
keresztmetszet : hullámhossz : fordulatszám játszik
felvettelek msn-en, egyszer összefuthatnánk itt veszprémben
extra - SEXRay
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Egyszer régen nekem is volt egy ilyen autóm [link] .... Eljátszottam a gondolattal, hogy megveszem, csak úgy a nosztalgia miatt ...
Szerintetek?
-
TasiA
senior tag
válasz urban racer #3020 üzenetére
NA hali!
Természetesen a gázos jobb! Ezek nem is lennének jók komoly célra. Azt nem tom meg mondani mennyit futottak, de mikor kivettem, még teljesen jól végezte a dolgát, nem leharcolt, elgyengült szarok, amivel hajókázol egész úton. Én speciel 5000Ft-ra gondolta a 2 db-ért. Ha érdekel, akkor a többi PM-ben megdumáljuk! -
urban racer
senior tag
Tehát akkor nagyobb dob=mélyebb hang? Vég számít?
Fery sulitársa voltam, tehát Veszprémi vok.
Ez az olajos teló mennyire tuti? Mert én a gázosokról hallottam a legjobbakat. Semmi komoly célra nemkell, teljesen általános használatra. Azért PM-ben jöhet egy ár, gondolom a gyárinál csak jobb! Látom szegedi vagy, nekem posta is ok, ha nem jársz errefele."Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
TasiA
senior tag
válasz urban racer #3018 üzenetére
nem kell kód, 1.6 8V, az elég. HA csak mély hangot szeretnél, akkor valami nagy testű dobot válassz.Nekem régi vasamnál bejött, hogy a gyári dobot, miután 1 év után elrohadt, csak kibeleztük, nem maradt benne semmi, oszt rá egy vég és annyi. Ezt megcsináltam 2 dobbal, utánna ráuntam és csináltattam a mostanit. Elég mély hangja van. Amúgy hová valósi vagy? NEkem van két hibátlan olajos SACHS telóm, amit kivettem a vasból, mert kicsit sportosabbra vágytam. Semmi bajuk, csak nem voltak eléggé kemények az én elvárásaimnak. Valami filléres, jelképes összegért megválnék tőlük.
[ Szerkesztve ]
-
urban racer
senior tag
Tényleg, elnéztem. Késő van már... Vagyonokra kerülő tuningra !csak! izgulok. Nézni nemrossz... Májusban műszakira fékbetétcsere meg első teló csere tuti lesz.
Mocikódot nem tok, mert lenn vagyon garázsban a forgalmi. de azt tom, hogy 1,6-os benzines. Nekem csak a korrekt mély hangzás kell."Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
TasiA
senior tag
válasz urban racer #3016 üzenetére
Háát, az elsőt nem tom biztosra, de komplet C20LET műszerfala van, a második az meg tutira C20LET. Ezeknek semmi köze a C20NE-hez.Amúgy valami jaaa, ezekre már lehet azt mondani, hogy megy is! Motorcserébe, turbósításba, vagyonokba kerülő tuningra meg nem izgulok, meg pénzem sincs rá.Talán tavasszal egy kis hengerfej optimalizáslás, de itt ki is merült a tuning számomra.
Kipuff téren, meg nem tok tanácsot adni, mivel nem tom milyen motor van a kocsiban, meg, hogy mit vársz a kipufftól? Nekem speciel egy gyáriról méretezett egyszerű üres dobom van, mibe a két végén egymással ellentétes oldalon bemegy egy cső, oszt annyi, mindez savállóból+ egy ovál vég. Nekem haveri alapon 9000 volt a dob+4000 a vég+2000 a felrakás.A lényeg, hogy ez nem fog lelesni 1,5 év után. NA meg lehet nyertem +0,1LE-t.[ Szerkesztve ]
-
urban racer
senior tag
170 le az nem a kocsi maxa. Ez a moci tud többet is. Ha @170, az még a mocit sem bántja nagyon. [link] vagy [link] Aszem mind2 C20NE, de a második tuti.
Hemörájton gondolkoztam már, de marad tavaszra, se idő, se pénz, gyűjtök felnire Meg most kárpitoztam át a teljes csomitartót, nem volt kis munka... Kicsit gyönyörködök..
Kipuffban tucc tanácsot adni? Nem gondoltam túl drágára, habár a remus dobok a szivem csücskei. Fery aszonta kb 20-30 körül van újonnan használható, kulturált, 10-ért használt+munkadíj
[ Szerkesztve ]
-
TasiA
senior tag
válasz urban racer #3014 üzenetére
na jóvan, haggyadmán magadat!! Megmondalak a zzóvónéninek! Amúgy meg karambolos a segge, de csak koccos, nem vészes. Én lakatoltam ki, SK, otthon hidraulikus emelővel. Nem megy rosszul, de én szeretném, ha jobban menne.Másoknak tetszik, én már nagyon megszoktam. Számomra valami 170LE és kb 250NM legalább lenne a megfelelő, amit úgy tudnék élvezni ezzel a kasztnival. asszem kicsit sokra vágyom, he-he
Azt a 3 csavart szedd le, ved ki a doboztartót, csiszold fel mondjuk drótkorongal, asztán alvázvédő, vagy színes "hemörájt".
[ Szerkesztve ]
-
TasiA
senior tag
válasz urban racer #3012 üzenetére
Nos! Az enyém, csak azért ilyen, mert a kedves előző gazdája, még új korában elvitte alváz és ÜREGVÉDŐZETENI! Csupán ennek köszönheti az állagát a fém.
-
urban racer
senior tag
Nekem már kivolt lakatolva. Viszont a csomagtartó rozsdás belülről(jobb oldalt az elsősegélyesdobozlehajtóizénál (amire fel van csavarozva az erősítő ). Nah ott van 3 csavar, és annál elkezdett rozsdásodni.
-
TasiA
senior tag
válasz urban racer #3010 üzenetére
Mondjuk nem lesz nagy kaland, eddig is csak beálltam, jöttek a szakik,mindent rendben találtak, osztán tanakodtak, hogy a picsába van ennyire szépen kilakatolva, hogy nem is látszik rajta. Megkérdezték hol csináltattam. Mondtam, hogy a gyárban! Ez még nem volt heggesztve! Gyári állapot és rozsdamentes. Erre meg lestek, hogy Vectrában még ilyet nem láttak.
-
TasiA
senior tag
válasz urban racer #3008 üzenetére
Én a sajátomra gondoltam!
-
TasiA
senior tag
válasz urban racer #3006 üzenetére
Semennyire, mert műszaki után csináltam! Szal majd kiderül 2008 decemberében.
Amúgy meg a vetített fényben semmilyen hiányosságot nem okoz.[ Szerkesztve ]
-
TasiA
senior tag
-
urban racer
senior tag
Ismered? Kicsi a világ...
Ugyanott, ugyanazzal a felnivel:[link]mod: most néztem a szekered, már láttam CS-on... Hát...Foncsor festést javasolta nekem, és pont a te autódon mutatta
[ Szerkesztve ]
-
TasiA
senior tag
válasz urban racer #2999 üzenetére
Nocsak, a Ferikee kerekek eladóak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Napelem
- DIGI internet
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- További aktív témák...
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Xiaomi Yimmy H10 porszivó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest