Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
ha márkaszervízben javítatod a kocsit, akkor ját bérautó a javítás idejére, ezt a károkozó biztosítójának ki szokták számlázni..
Ez tök így van, de ez esetben a károkozónak nincs biztosítója. Se kötelező, se semmi.
Az önrész elvileg 10%, de nem tudjuk még, hogy hogy működik ez az egész. Ha azt mondom, hogy nem Mabisz, hanem casco, azzal elismerem, hogy én okoztam a balesetet, nem? Valaki azt is mondta, hogy érdemesebb a totálkár felé elmenni, mert akkor nincs önrész. Ezt se tudom sajnos.
Az autókhoz meg legalább annyira értek, mint a harangöntéshez. Összetört az eleje, egészen az ajtómig, azt is úgy kellett kirúgni. Légzsák kinyílt, meg a biztonsági öv slotjából is kijött valami. A franc se tudja, mennyibe fog ez kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest