Új hozzászólás Aktív témák

• lesaux

veterán

Ma kijött elém az elsőbbségadás kötelező tábla mögül két hülye ribanc egy kis Polskival. Nemrég vették a kocsit 30 ezerért, biztosítás nincs rajta, műszaki rég lejárt, casco soha nem is volt. Ők meg valami olyan gettó környéken laknak, hogy nincs mit elperelni tőlük.
    Kihívtam a rendőröket, kérdezik tőlük, ki vezette az autót. Hát ők nem, egy srác, de az elment. Jó, hogy hívják a srácot? Azt ők nem tudják. Milyen számon lehet elérni? Azt se tudják. Hol lakik? Azt se tudják.
    Ezt így szépen bemondták a rendőr szemébe. Aztán amikor bevittek minket a kórházba, állítólag az egyik csaj szökni próbált, csak éppen ezért jött velünk egy rendőr.
    A rendőrök egyébként tök normálisak voltak, megszondáztatták mind a két csajt is (engem külön, később), és éreztették velük, hogy nem kéne hülyeségeket beszélniük.
    Itt tartunk most. Mínusz 2.312.000 forint. Azt mondták, hogy van valami Mabisz vagy mi, ami majd fizet nekünk, valamikor, valamennyit, de hogy kb. egymilliót bukunk rajta, az kurvahétszentség.
    Utólag belegondolva még szerencsém is van, hogy nem jelent meg a helyszínen a balesetet okozó autós "népes családja". Merthogy róluk van szó, ha a 2. és a 3. mondatból nem derült volna ki.
    Októberben fizettük be a kocsi utolsó részletét. Úgyhogy két hétig volt egy autónk. Új forgalmi 12.000 (a múlt héten csináltattam meg, még ki se küldték a törzskönyvet), zöldkártya 9600 (ezen a héten intéztem), még jó, hogy ma nem tankoltam tele, már világított a sárga benzinkút. Ablakon kidobott pénz lett volna a többivel együtt.

Új hozzászólás Aktív témák