Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Alakul az autó...
Már a kábelezés nagy része készen van, lassan be lehet indítani
Remélem indulni is fog, szikra már van 
A kerék is letudva... a gsi lemezfelnikre tegnap vettem Barum Bravuris 185/60 R14 gumikat, elég lesz egy darabig

-
6120
tag
Sziasztok!
F astrára (96os) színrefújt (fehér) visszapillantók kellenének! Tud valaki jóárasítottan?

-
törölt tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
de felálló hajú punkokkal sem állunk szóba

-
urban racer
senior tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Nah majd szólok csifinek, hogy leretkezted a lanját
Amúgy már szinte csak a társaság miatt járunk... -
Woodslave
félisten
ha valaki esetleg zafír fekete H astra első lökhárítóba tudna olyan kis vontatószem takaró lemezkét, szólhatna
Köszi -
dokar
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
Ide tuttijóarcok járnak, akiknek vérükben a pezsgés
Nem akarok magamra ujjal mutogatni.

Zánkában benne vagyok, de legyen ottalvás és sok benzingőz.

-
deicide
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
vagy vérükben a pezsgő?

-
KrAt
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
Elméletileg miértne?

-
Foglalt név
addikt
válasz
urban racer
üzenetére
Mert szutyok társasággal lanolnál
Ide tuttijóarcok járnak, akiknek vérükben a pezsgés
-
urban racer
senior tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Én tutti megyek, viszem a lokál autóbuzikat is. 5en be, cuccok be, kocsi segge le, pedál le
Ottalvós party -
urban racer
senior tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Mér vagyok én lesavazva?
vagy szavazva? 
Én Zánkában benne vagyok, közel is van, állítólag jó hely. Csak 1 bibi van: amikor érdemes lenne odamenni(nyáron), akkor mindenki nyaral, elutazik, dolgozik stb. Ez szokott lenni a Lan-party szervezéssel is.
-
Foglalt név
addikt
válasz
urban racer
üzenetére
Na. Le vagy savazva.
Veszprém megye vezet, fehérvár sincs messze. Ha olyan az idő lezúzhatnánk Zánkára. Ott szépen le lehet tenni a vasakat, jó a starnd van olcsón szállás, a vének tudnak nosztalgiázni, szép a környék, lehet akár kirándulni is, bla-bla-bla. Ellenvetés? Ha kell szervezek szállást stb.
Téma feldobva, tessék hozzászólni

-
Foglalt név
addikt
válasz
urban racer
üzenetére
Névnapom lesz, mehetünk

-
urban racer
senior tag
Szezonnyitó Tuning Show Budapest, március 22-24!
-
TasiA
senior tag
válasz
urban racer
üzenetére
Mindíg minden tali valahol Pest és környékén van!

-
urban racer
senior tag
Életemben nem szerveztem még iet. Nem az, h nem tudnám megcsinálni, hanem fogg sincs hol álljak neki. Egyáltalán: Mikor, hol, mit? Viszont Opel sütiket tudok sütni

Nahjó, jobban belegondolva: valamikor tavasszal lenne az ideális, amikor jó idő van(alufelniszezon), de még nem punnyad senki a Balcsin. Hol? Valahol Pest megyében, valami kisebb város, ahol esetleg van valami nagyobb placc is. Mit? őőő Ezt télleg nem tom. Attól függ a társaság mit szeretne... Én személy szerint rakaszkodnék hozzá, hogy te pucsíts a kocsid motorháztetőjén és mi majd slaggal locsolunk

-
Calogero
addikt
Én is lehetek ilyen "öreg",papíron, de van még egy másik születési évem is.
A TB-nél és a Honvédségnél is 1971-ben születtem.
Még ált.sulis (10 éves) voltam, amikor jött a papír, hogy jelenjek meg sorozásra.
Akkor bementünk, jót nevettek odabent, és mondták majd javítják a dátumot. De nem tették meg. A következő papírt már akkor küldte a honvédség amikor közölte velem hogy túl koros lettem, s már nem vagyok sorköteles.
A TB már akkor javította, azzal nem is volt gond.Ekkor már azthittem hogy minden rendben lesz, de tévedtem...
2000-ben adókártyát kellett igényelnem. Az igénylés után pár nappal behívattak az APEH-ez... közölték velem, hogy én nem is létezek ebben az országban.
2000 őszén kaptam új személyiszámot, ekkor kerültem nyílvántartásba.
-
dokar
addikt
válasz
urban racer
üzenetére
Télleg Opel tali mikor lesz kb?
Szervezd meg!

-
urban racer
senior tag
Elhülyültem
Délután el akartam menni tankolni, de nem találtam sehol a kocsikulcsom. Keresem mindenhol, de semmi. Belenyugodtam a gondoltba, és unalmamban megnéztem a Terminátor 1-et. Este 6 volt, senki sehol, éhes voltam. Mondom akkor rendelek pizzát. Aha, de a kajajegy meg a kesztyűtartóban. Pótkulcs? Jóégtudja. Ok, mondom akkor megnézem netem, hogy a google mit tanácsol. bepötyögöm a nyűgöm: "hova raktam a kocsikulcsot?" Rábukkantam erre az oldalra[link] Mondom LOL ien helyeket... Lányom zsebe, interneten, zár rossz oldala, és látom, hogy hűtő... Eszembejutott a korgó pocim, mondom megnézem mi van a hűtőben, legfeljebb betolok valami szenyót, ha van alapanyag. Kinyitom, és mit látok??? A kocsikulcsom a telefonom társaságában
Végszó: Öregszem 
-
dokar
addikt

-
e.vid
senior tag
Fiatalok... Én 1971, autó 2007.

-
Mr X
veterán
Amíg még megvan a Veki:
Én 1982, a kocsi 1989.
-
dokar
addikt
válasz
urban racer
üzenetére
nono, azért ne exponenciálisan növekedjen már

most látom, hogy az átlagosnál fiatalabb az autóm és én csak egy picit vagyok idősebb az átlagnál. bár attól függ melyik énem.
van ugye bár a 'rossz' és a 'rosszabbik'. 
-
KrAt
veterán
válasz
urban racer
üzenetére

-
dokar
addikt
válasz
urban racer
üzenetére
engem meg klónoztál is?

"unborned" verzió nincs?
-
zsoltee10
addikt
válasz
urban racer
üzenetére
Elsőkerekes autókat hajtottam csak azóta, de egyikkel se csináltam semmi ilyesmit. Nem mindegy, hogy az ember 100eFt-os autóval csapat, vagy 5-6MFt-ossal. Szóval azóta bárminemű csapatás csak szép emlék.

Egyébként az autózás, mint élmény már nem foglalkoztat. Motorozok, az sokkal intenzívebb élményt ad, és gyorsulásban megveri az utcai autók 99%-át.
-
urban racer
senior tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
kézis 180 megy már, a keresztben autózás alatt gondolom azt érted, hogy kiszélesíted a kanyarokat. Mert aztmár a jogsim kézhezvétele előtt is használtam
A zsiguli aszem hátsó kerekes, javíts ki ha tévedek... Ha utána nem bmw-t vettél, akkor túl sokat nem ér a tudás, max a vezetett km-ek előnye. Hátsó kerekessel máshogy megy a kézi, azzal tudsz gázzal is kormányozni. A 180 fokot énis hóban gyakoroltam, kb 1-1,5 hónapja írtam is ide
Hóban nem kell akkora sebesség egy manőverhez, mert jobban csúszik, viszont szárazon sokkal nagyobb sebesség kell, hogy necsak 90 legyen, hanem 180. -
Calogero
addikt
Szerk: Kétszer ment el
-
Calogero
addikt
Én: 1979 Kocsi: 2007
-
6120
tag
Én 83, a Táltos (astra f, 1.4-nyóc szelep, 60LE) meg 96.

-
TasiA
senior tag
Szasztok!
Én 80-as, kocsi 95-ös.
-
dokar
addikt
válasz
urban racer
üzenetére
amúgy tényleg ott csúszik a legjobban. ja de tegnap esett az eső is.

-
zsoltee10
addikt
Még fiatal, majd kinövi.

Nekem Zsigulim volt ennyi idősen, és toltam neki éjszaka. Megtanultam minden vezetési technikát, a kézifékes megfordulástól, a keresztben autózásig, sok tapasztalatot gyűjtöttem vele, és nem bánom. Persze nem ész nélkül csináltam, sosem lett az autónak baja. Főleg, mert ezeket leginkább télen gyakoroltam, akkor kis sebesség mellett lehetett ezeket a dolgokat végrehajtani. Nyári gumi+hátsó hajtás+hó.
-
_seth_
veterán
válasz
urban racer
üzenetére
Mi a jó ebben a kerékpörgetésben

-
Mr X
veterán
Döntöttem, lecserélem a Vekit. Elegem volt a hülyeségeiből. Az utód még keresés alatt áll.
-
urban racer
senior tag
végre egy korombéli
dokar: Ma nem voltál msnen
Elhoztam a Réfitől a kocsit, elmentem 1-2 helyre. A lényeg: Csolnoky-n lévő Pennynél kötöttem ki, és indultam hazafele(jobbra) kikanyarodtam, és annyira csúszott az út, hogy majdnem a körforgalomig tudtam pörgetni a gumikat kettesben

-
_seth_
veterán
Én nyertem
85-ös autó és 85-ös a sofőr is azaz én
És az autó powerful 
-
dokar
addikt
válasz
urban racer
üzenetére
én vagyok a '81-es, az autó pedig 97'-es.
difi: 16év
nálad mennyi a korkülönbség te és az autód között?
-
dokar
addikt
válasz
urban racer
üzenetére
ja, ez lesz a 2009-es modell: Opel Astra Retro

-
dokar
addikt
válasz
urban racer
üzenetére
vagy túl fiatal

-
urban racer
senior tag
Aszem ehhöz öreg vok -
dokar
addikt
elobb gondolkodni kene, h 1,3 meg 1,4-es motor nem erre van kitalalva
nem az én verdámról volt szó, hanem az elvről, hogy hogyan lehet a lóerőket pótolni.
erre egy jó példa az Ariel Atom:
# 0-60 mph : 2.7 seconds (manufacturer's claim)
# Top Speed: 140 mph, 225 km/h (155 mph, 249 km/h supercharged)
# Power: 220 bhp (300 bhp supercharged)
# Weight: 456 kg (1,005 lb)
# Transmission: Honda six-speed with reverseérted már ember?
-
TasiA
senior tag
"női tulaj"-ez mekkora szar duma, ha meg tényleg azé volt, akkor meg azért gáz.
-
Mr X
veterán
válasz
urban racer
üzenetére
Meglátom még, mi lesz vele. Azért nem szeretném a vételárát mégegyszer rákölteni.
-
urban racer
senior tag
A nők nem tudnak vezetni. Add el.
Amúgy nem csak attól függ, h mennyi km van benne. Az is sokat számít, h mien olajat használt, kellő időnként volt-e cserélve stb. Ha az előző tulaj annyira nem foglalkozott vele, hogy olajat se cserélt benne nagyon, akkor jóhogy ieneket csinál. Ha egyszer átgeneráloztatod, akkor már jön a német precizitás, dolgozni fog neked még min 100000 km-et -
bajuszati
tag
Hello mindenki.
Opel Corsa 1.2 16V Champion vételére szántam elmagam.
7/1999
ABS, Airbag 1X
Central door lock, El. front windows
garázsolt,126000kmHa van valakinek tapasztalata ezzel a típusal kérem irja meg...
a totalcar.hu/nepitelet oldalát már olvastam...csak kiváncsi vagyok egy két dologra amire mondjuk figyelni kell...
hozzáteszem ez lesz az első saját autóm...a hozzászolásokat köszönöm...

-
Mr X
veterán
válasz
urban racer
üzenetére
A kocsiban 184.000 km van. "Női tulajdonosé" volt előzőleg. Kisebb sérülések vannak rajta. Valószínűleg hajtva volt rendesen(a rendszámtábla kerete német), de az előző tujaja nem igazán foglalkozott vele. Meglátom mennyibe kerülne rendberakatni, aztán kiderül, marad-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hobby elektronika
- RAM topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- BOMBA ÁR! ÚJ, bontatlan Dyson V15 Origin (SV51) porszívó
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszi
Ottalvós party
vagy szavazva? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Aszem ehhöz öreg vok