- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cirmero
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Van egy 96-os évjáratú B Vectrám. A minap kigyulladt az ABS és a TC visszajelző lámpája, azt szeretném kideríteni, hogy miért. Ennél az évjáratnál még ki lehet villogtatni a hibakódot? És még az érdekelne (de nagyon), hogy hol a fenében találom meg a csatlakozót. Ha tudnátok segíteni az nagyon jó lenne.[ Szerkesztve ]
-
cirmero
csendes tag
''sajna'' a gyertyák nem kormosak, legfőképpen akkor csinálja, ha gyakran van leállítva és elindítva, akkor kb a 3. indítás után nem akar indulni...olyan mintha nem kapna benyát. Lehet hogy a légtömegmérő? bár azt mikor mértem mindig jó eredményt produkált, szóval fogalmam sincs.
-
cirmero
csendes tag
válasz parandroid #744 üzenetére
Nos...
Bár nekem nem opelom van, hanem daewoom, de a működésük nagyjából ugyan az.
Ha ráadod a gyújtást célszerű várni az indítással olyan 3-4 másodpercet, hogy az üzemanyagrendszer kellő nyomásra beálljon. Ha így is nehezen indul, akkor passz.
[Szerkesztve] -
cirmero
csendes tag
válasz Foglalt név #739 üzenetére
Látom nagyon vágod az opelokat
Szóval valóban a 136le-s változat érdekel, mert hát ha már ekkora a kasztni, akkor legyen erő is benne, egyébként jól megy? Én sajnos még csak utasként ültem egy omegában és azóta azt akarok venni, de majd most talán sikerül
Vectra nekem olyan fapadnak tűnik és árban is mintha drágább lenne egy fokkal. 1996-tól felfele nézelődtem, mert ettől az évjárattól galvanizált az alváz ha jól tudom ?
Amúgy mi a baj a motorral? -
cirmero
csendes tag
Szép Napot!
Opelt szeretnék venni csak még nem tisztázott hogy milyet...
Vagy Vectra 2.0 16V
vagy Omega 2.0 16V
Olvasgattam a fórumot és nem igazán láttam omegás hozzászólást. Nagy a különbség a két autó között? Vélemények?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- alza vélemények - tapasztalatok
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Spórolós topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós kamerák
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest