- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Mobil flották
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
plömplöm
üzenetére
Három gyerekkel Astra már necces sajnos.
Nekem a kettőhöz még pont elég, az esetleges hosszabb utak miatt meg választottam kombit. A netes listarakból ne indulj ki, az enyémnek 4M volt a listaára tavaly tavasszal (Astra Classic II, 1,6 Twinport), és onnét indult a kereskedő ajánlata, hogy 3,2. Végülis még pár apró extra cuccal, vizsgával, rendszámmal és átírással együtt 3,25-ért hoztam el. Ráadásul egy csomó minden alapból benne volt, ami itt extraként szerepel (klíma, elektromos ablak, tükrök, légzsákok, központi zár, kormány magasságállítás, meg mittudomén még mi).A három gyerekülés egyébként csisszre elfér benne, főleg ha az egyik gyerek már nagyobb, és csak ülésmagasítót használ. Nálunk a gyerekülés és az ülésmagasító (1,5 és 6 éveseknek) közé/mellé még épp befér egy kisebb méretű nagymama.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- AKCIÓ! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem a kettőhöz még pont elég, az esetleges hosszabb utak miatt meg választottam kombit. A netes listarakból ne indulj ki, az enyémnek 4M volt a listaára tavaly tavasszal (Astra Classic II, 1,6 Twinport), és onnét indult a kereskedő ajánlata, hogy 3,2. Végülis még pár apró extra cuccal, vizsgával, rendszámmal és átírással együtt 3,25-ért hoztam el. Ráadásul egy csomó minden alapból benne volt, ami itt extraként szerepel (klíma, elektromos ablak, tükrök, légzsákok, központi zár, kormány magasságállítás, meg mittudomén még mi).