Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
teli a tank ilyen arak mellett

-
dokar
addikt
rendszeresen karbantartott direktszűrőnek mennyi az élettartama, érdemes pl. 4 év után venni egy újat?
-
dokar
addikt
Csövi!
Üresben gurult vagy motorfékkel? Motorféknél elvileg alapjárat alá tudsz menni.
Nekem olyan volt az elmúlt 5 évben mindössze csak 2-3 alkalommal, hogy fékeztem keményet és amikor felengedtem a féket leállt az autó. Nem blokkolt a kerék, nem fulladt le, csak simán leállt. Vajon ez valami hasonló lehet a te problémáddal?
-
dokar
addikt
válasz
csaresz002
üzenetére
ha még időben van a dolog, akkor inkább passau felöl menj, mert arra gyorsabb.
-
-
dokar
addikt
már volt 5-6 olajcserém, sosem cseréltem alátétet, most meglestem és enyhén ereszt
-
dokar
addikt
válasz
tomyoy
üzenetére
egyébként ami a alul van(küszöbnél) szűrő, az a bemenő benzint szűri csak, nem? tehát tanknyílás-> ->szűrő ->tank....
nem

ami lényeges az az Ac-n levő szűrő, nekem az nagyon kutya, bár a tankomat is kikellene takarítani mert enyhén homokos.....
jobb hátsó ülés alatt van a szűrő
-
dokar
addikt
éppen most mostam ki megint a dsz-t, kéne vmi rovarfogó elé nyáron. már visszajött az ára.
az a caravan egy igazi alvó oroszlán

kérdés:
egyre kevesebb E85-öt tankolok a verdába, már csak egy ötödét, de nem jön vissza a benzines nyomaték alul. olyan 1600 rpm alatt szinte semmi sincs. mi lehet a baj?
-
dokar
addikt
KONI 1130 2202 Sport szett -35mm: 110e-130e HUF között mozog. Tudtok hasonlót vagy akár jobbat olcsóbban vagy olcsó helyről?

vélemény?
-
dokar
addikt
holnap megyek az astrával olaszba (ausztrián keresztül)

remélem minden rendben lesz.
-
dokar
addikt
közel feles arányban bioetanollal csupa városi rövid utak: 10.6 lityó / 100 km fogyasztás
1389ccm és nem wankel
-
dokar
addikt
válasz
Daywalker
üzenetére
na beleolvastam az astra f javítási kézikönyvbe. a hátsó tárcsán a kézifék számára be van építve még egy dobfék is. valószínűleg ezért más a méret. a fékkör kétkörös keresztbe. a főfékhenger alatt van ez a fékerő szabályzó. egy van csak belőle, mert több nyomóágat kezel. van még egy rakás huncutság.
TasiA: nincs, ez fapad.
-
dokar
addikt
anno vki linkelt itt egy oldalt, amin volt egy táblázat opel kerékméretekről, furatszám, ET, szélesség, gumik...stb
-
dokar
addikt
válasz
Jim Tonic
üzenetére
erősített? mennyire? golyóálló?

gondolom nehezebb is.
elöl 236-os van, brembo és fogy, mint az állat és mégis taposni kell
hátul dobfék, állandóan baszakszik, úgy szar az egész ahogy van
elölre és hátulra min 256-osat szeretnék, vagy G Astráét vagy A Vectráét.TasiA: jópofa dolgok ezek, de majd döntenem kell, hogy fékekbe vagy vízhűtésbe (PC) ruházok.

durva az a 18"-as felni.

-
dokar
addikt
mi a különbség a G Astra 15"-ös acélfelnije és az F Astra 15"-ös rendőrfelnije között?
F Astrára rárakhatom -e a G Astra fékjeit?
-
dokar
addikt
válasz
Szplöttyy
üzenetére
Az A Corsát még a dínók idejében csinálták, miért nem inkább egy 1.4-es B Corsán (1993-) gondolkozol?
Kerékméret: 155/80/R13 és 175/65/R14
Egy nagyobb kerék nem feltétlenül tapad jobban. Nehezebb autókhoz nagyobb és szélesebb gumi kell, mert a keskeny guminak nincs akkora teherbírása és ezért a felület tapadási együtthatója megváltozik a túlságosan nagy teher alatt. De könnyű autóra felesleges hatalmas papucsokat felrakni, még a teljesítményből is elvesz.
Egy szelídebb sport dob elég lesz.
Ez a 4*50W = 200W. A 45 lovas motor 33556W-os. A két szám úgy aránylik egymáshoz, mint a bolhacsípés az elefánthoz.

-
dokar
addikt
nekem ilyen kéne. összedobjátok az árát?

-
dokar
addikt
nekem a verdám évente 1-1.5 liter olajfogyasztást produkál. fránya 16 szelep.
na de nem is tudtam, hogy az autónak lelke van. 140 ezer km körül volt az órában, mikor beletört a spirál. nem szórakoztam, visszaraktam a régi km órát, amiben csak 93 ezer km volt. azóta az olajfogyasztás is szinte elhanyagolható. fiatalabbnak érzi magát!? 
-
dokar
addikt
válasz
csaresz002
üzenetére
akkor nem is erősködöm
-
dokar
addikt
válasz
fero02
üzenetére
azt hittem csak nálam van így, lebontottam már nagyon sok mindent belül, azt hittem eltömődött vhol. az elzáró működik, na jó nem hermetikusan zár, de zár. ha pl 2-es fokozaton fújatom a meleget, akkor a középsőben akkor is hideg jön. ha lezárom, akkor pedig csak picit fúj, de jéghideg.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)