Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
válasz
föccer
üzenetére
Ez akár vissza is tolható, tekintve hogy ránézésre nem ma kezdődött a hiba - nem ismeretlen/rejtett hiba.
Ugyanakkor ha inkább rendbe rakatnád, tudok dobni kontaktot Bp-i műhelyhez ahova járok.Hogy melyik legyen, abban nem tudok tanácsot adni, én a fejemre estem, mindig inkább megcsináltatom.
-
válasz
föccer
üzenetére
Biztosat csak akkor tudsz ha megbontják legalább minimálisan, és elkezdik a folyamatot.
Az meg ki tudja hol áll meg.
Csak tippelni lehet de nem valószínű hogy ez a hiba most jött elő először, így sanszos a madárnak nézés, pláne hogy szerelő nélkül elmentél, megvetted a leírás alapján.
Ez a tény, meg hogy nem csinálták meg, kockáztatva azt ami meg is történt, ez egyrészt feltételezi hogy azért nem csinálták meg mert jelentős a költsége, másrészt az általános állapotnak is lehet egy jelzője, vagyis előfordulhat hogy nagyon lelakott csak kicsinosított az autó.
Előfordulhat hogy nincs igazam, és csak egy kis javítás kell, de szerintem a fogadóirodák egész nagy nyereményt adnának erre a verzióra...
Kereskedésből van? -
föccer
nagyúr
Sziasztok, szép napot!
Nagy család, ne menjünk két kocsival, megláttuk a zafirát megszerettük, megvettük történet. Próbakörön nem zörög, nem kotyog, nem billeg, érzésre minden jóság. Hozzá teszem teljesen hülye vagyok a kocsikhoz, egy marék csavarra is azt mondom, hogy teljesen jó lesz.
Jövünk haza, minden zsír. 50-60 km, megállunk pihenőbe, megyünk tovább. Szervíz lámpa, majd motorkontroll, computer visszaveszi a teljesítményt szervíz módba áll. Max 120, erő semmi. Feljövünk vele, este gurulgatok vele a városba. Alapjáratot nem tartja szépen, kicsit rángatja, váltó 5-ben néha pöccen egyet a kezem alatt, de ez már most nem is érdekel.
A17DTR motorkód. Pedállal nézve 068302 hibakód a műszerfalon (izzítógyergya hiba?), diagnosztikai műszer valami olyasmit ír, hogy kipufogógáz visszaáramlás.
Lepattintva a motorburkolatot kissé homlokráncolós a festett kép.
Üzemanyag rendszer mintha erresztene, tocsogós a cucc, ugyan akkor a kocsi alatt nincs folt. A 2-es hengernél van valami cucc kijőve, fingom nincs, hogy micsoda.
Toljuk vissza egyből, vagy egy ügyes kezű szerelő rendbe tudja kapni nem túl nagy kupac pénzért?
Köszi!
üdv, föccer
-
csoszogi
tag
válasz
cappa72
üzenetére
Mint látjátok fentebb, én is csomagtartóban utazom. Ha fixpontos, ott a cumi, hogy az eddigi használt hirdetések átnézése után az a véleményem: ami jó, és jó árban is van az gyorsan elkel. Viszont rengeteg pontatlan hirdetés is van, ha rákérdezek, a pontos típusra, vagy hogy jó-e nekem, vagy tudja vagy nem lásd #105593 kérdésem, még én sem tudom
És túl sok idő ez a keresgélés, vagy én vagyok a béna.. 
Ezért is hajlok affele, hogy veszek egy újat, ami biztos jó. A régi F Astra-ra is vettem azt hiszem a Cora-ban valami nonamet, és jól tette a dolgát. -
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Szüleim kértek meg, hogy válasszak nekik valami tetőcsomagtartót a Zavira B 2006-os autójukra.
Az alábbiakat találtam, van esetleg ajánlott márka? Nem ismerem egyiket sem, nem vagyok járatos ilyenekben.
Vagy vegyük amelyik szimpatikus, és döntsön az ára?
Esetleg tudtok olcsóbbat, ami jó minőségű?
Mire érdemes ügyelni?
Acélosra gondoltunk minél nagyobb teherbírással (munkásautó, ami nem fér be, megy a tetejére
)CAM 50 kg 52 e.
MENABO 75 kg 48 e.
K39 55 kg 35-36 e.
Cruz 75 kg 37-42 e.
Atera 100 kg 65 e.Köszi szépen előre is a tanácsokat!
-
Sanki
addikt
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Yep ezt láttam, és amúgy megy is a lámpa, de valamiért egy másik csatlakozó meghülyül a kocsiba, ha a lámpa be van dugva.
Van a tetőkárpit felett egy 3 lábas csati, ami ugyanúgy egy kapcsolt negatív, folyamatos negatív és állandó 12v.
Na ha bent van a lámpa, a kapcsolt negatív fordítva megy... Kapcsol,ha zárva az ajtó és lekapcsol, ha nyit az ajtó.. -
csoszogi
tag
tetőcsomagtartó kérdésem lenne:
Astra J típusú tetőcsomagtartóra ha rákeresek, fixpontosra, akkor feldobja, hogy más típusra, Corsa D, E Meriva A,B stb... re is felszerelhető. Például középtájon írja: [link]
A kérdésem az lenne, ha találok eredeti gyári Opel tetőcsomagtartót Corsa D, re, akkor az simán felmegy AstraJ-re is? Ugyanakkorák a tetők?
Igazából találtam két cikkszámot, de nem mentem sokra vele, méret infót nem találatam, csak azt hogy az egyik Astra J a másik Meriva/Corsa
GM13347255 Astra J gyári
93199364/365 Meriva Corsa -
Sanki
addikt
Akinek gyárilag a képen látható térképolvasós lámpa van (riasztóval), tudna segíteni pár multiméteres méréssel? (G Astra)
pin 1 (ami a szürke és elvileg multitimer által kapcsolt negatív) és másik tetszőleges testpont között mérhető feszültség az alábbi 4 esetben? (úgy hogy a lámpa nincs lehúzva. hanem be van dugva)
1. nyitott ajtó gyújtás nélkül
2. nyitott ajtó gyújtáson
3. zárt ajtó gyújtás nélkül
4. zárt ajtó gyújtáson
[kép]
[kép]
[kép] -
v.attis
őstag
Sziasztok!
Sárvédő ív műanyag borítást rakott fel valaki utólag G Astrára? Érdekelnének a tapasztalatok, használt ragasztó, ajánlott típus/webshop.
A küszöb fölött van felületi rozsda, gondoltam normálisan lekezelem, de nem fújom színre, mert úgysem lesz ugyanolyan. Ez a borítás teljesen eltakarná. Az autó világos kék metalizált, gyári festés, szerintem nagyon jól mutatna rajta. -
H astra ablakmosó szivattyú: nézegette már valaki közelebbről ezt az egyedet?
Próbálgattam kiszedve de csak az egyik irányba akar pumpálni hiába fordítom meg a polarítást. Belefújni is alig lehet az egyik irányból. (Visszafelé fújva természetese, ilyenkor hallani hogy mintha egy membránt nyitna, de ez mitől nyílna ki alapból? És nincs tüdő amivel lehet fújni, fecskendővel meg mint amikor ereszt a lufi, vicces fingós hangok) Gondolom van valami szelep benne, csak nem igazán értem a működését. Veszek majd újat, de azért jó lenne érteni. -
bul07
nagyúr
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Mielőbb le kellene takarítani, van olyan fajta ürülék ami napok alatt is maradandó kárt tud okozni.
Főleg ha közvetlen napsugárzás is éri. -
ArthurShelby
addikt
Reggeli indulásnál konstatáltam, hogy a kocsi szép nagy panoráma szélvédője elég durván (gondolom madár) sz*ros. Rossz fa alatt álltam meg a kocsival, ott állt 2 napig.
A probléma, hogy a benzinkúton nem bírtam lesikálni, pedig becsülettel próbálkoztam...
-
-
Sanki
addikt
válasz
body007
üzenetére
Szétszedtem darabokra az órát:
1. eredetileg ezen a helyen a xenon visszajelző van: ugye az óralapon a jel megvan (kimaszkoltam a két fel- meg le mutató jelet, így megkaptam a tompított ikont). [kép]
2. A panelon pedig felforasztottam a megfelelő helyre 1 fehér ledet (meg elé természetesen a szükséges ellenállásokat). [kép]
3. A stekkerbe vettem bontóból komplett csatlakozót és abból kivettem egy szálat, majd azt a sajátomba illesztettem a megfelelő helyre.
4. A 3-as pontban lévő stekker jelet, pedig átalakítottam 1 optocsatolóval (mivel a lámpakapcsoló pozitívat kapcsol, de az órának meg negatív jel kell). [kép] -
Integrale
veterán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
A FL LED-es.
-
Igen, az nekem is feltűnt, hogy mindig a középső olvad csak meg. Mondjuk én vettem komplett ellendarabot (aljzatot/anya-oldalt), de ott is vékonynak találom a spagócát.
Ki is fogom cserélni, az biztos.
Már csak az időtényezőt kell legyőzni, és meg is leszek vele
.Ja, és bátor voltam, olajteknő-tömítést is cseréltem.
Röpke 5 óra alapp meg is volt. -
válasz
cappa72
üzenetére
F-nél nekem nagyon hamar meg lett oldva a világítás-kapcsoló ellendarabjában a vastag piros vezeték csatlakozása, mivel eléggé melegedett, a kapcsolók is attól mennek tönkre (meg attól hogy gagyik...).
Az a foglalat ki lett vágva, és egy hosszabb kábellel lett megoldva az az egy kontakt - kivettem a kapcsolót, az az egy kábel jött is vele, külön lehúztam, majd vissza fordított sorrendben ment.
Ha úgy hagyom, az egész foglalat szétolvad / bekeményszik rövid úton.Nappal indokolatlanul villognak - nappal igen, nem is akkor villogtak

LED hátul: legelső szériás J-ben nincs led (2009-es gyártás)
-
-
válasz
Sanki
üzenetére
Ez a világításvisszajelzés piszkálja a csőrömet.
Annál is inkább, mert a viágításkapcsoló ellendarabja kissé viseltes, és már megevett 4 (utángyártott) kapcsolót. Ha szétborítom szegény Kisöreget, hogy ezt javítsam, akkor én is megnézem, hogy mit tudok kezdeni, hogyan lehet majd beépíteni.
Ötletem az van.@#105553Sanki
Utólagosan is csak úgy, ha a sima szivargyújtóról viszel hátra villanyt. Most, hogy szétbontottad, szerintem érdemes előről hátra vinni, nem máshonnan "csapolni".
(Biztosíték miatt is így célszerű) -
válasz
body007
üzenetére
Emlékszem, az E Kadettban mennyire idegesített hogy nincs tompított visszajelzés.
Aztán tettem egy izzót a vonóhorog ikon alá, ami szintén zöld, és meg volt oldva a dolog, világított az, minden egyéb akció nélkül.
Most meg a J-ben megszoktam hogy nem kapcsolom le sosem, gyújtás levételével úgyis lekapcsol.
Csak akkor van gond amikor a szerelő pl. nézeget dolgokat és lekapcsolja hogy ne fogyasszon amikor csak gyújtáson van, én meg nem értesülök róla és nem kapcsolom vissza.
Ilyenkor a nappali menetfény vagy hogy hívják bekapcsol automatikusan, de az csak elöl kapcsol, és elöl hasonlóan világít a tompítotthoz, én meg nem értem hogy mit villognak hátulról
-
Sanki
addikt
-
Tamagocsi123
tag
Sziasztok. Találkozott e már valaki ezzel a hibával. Meleg idöben tehát csak melegben a biztonsági övet amikor ki akarom huzni megakad hiába lassan huzom akkor is . Ez mitöl lehet esetleg valaki tud rá gyogymodot? Köszönöm a segítséget.
-
Sanki
addikt
G astra: valaki rakott már csomagtartóba utólagos szivargyújtót?
Érdemes hátra vinni kábelt elölről vagy hátul is van olyan, amit meg lehet bontani és használni?
Xiaomi pumpa menne róla, illetve majd egyszer hűtőláda (ha veszek egyszer
). -
csoszogi
tag
válasz
mephi666
üzenetére
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást. Tetőcsomagtartóba beruházok, a többi gondolkodok...Autópályázás lenne, a bérlés lehet játszik, vagy a kölcsönkérés. Amúgy trükkösek a bérléssel, most 1500 nyáron meg a duplája. A légellenállásban igazad van, habár ez az Astra se egy fürge nyúl..
. A puha mellett szól, hogy leszedhetem könnyen, és gumipókkal, ha kevés cucc van benne, akkor laposabb lesz, nem fix a mérete. Tárolni én is tudnám a tetőboxot egy másik városban szüleimnél. Ígértem régebben és most előkerestem, anno így mentünk négyen a Balcsira:
-
mephi666
nagyúr
válasz
ArthurShelby
üzenetére
...ja hát mi is szüleimnél tároltuk a pincében

...az a napi 1500 tényleg nem vészes, de ha úgy nézed hogy 3 1hetes nyaralás/síelés alatt visszahozza az árát egy olcsóbb (használt) ...megéri beruházni egyre
főleg, hogy a 15éves thule is még mindig kifogástalan és a mi olcsóbb boxunk is tökéletes állapotban ment el... -
ArthurShelby
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
Mi azért vettünk anno thule-t (kb 15éve), mert az minőségben, fogyasztásban (légellenállásban) jobb, illetve ez volt a legnagyobb (900-as). Síelésnél/nyaralásnál kell (min évente 2szer), de végül kölcsön is adjuk a családban. Szóval így utólag szerintem megérte.
A legnagyobb probléma a tetőbox tárolása (ahogy a kérdező is mondta, hogy a puha az összehajtható, az ezt a problémát próbálja csökkenteni). -
mephi666
nagyúr
válasz
ArthurShelby
üzenetére
nekünk ilyen g3 krono 320 volt, pár évig használtuk, kb 30ért vettük és ugyanennyiért adtuk el... még befektetésnek sem volt rossz... a tetőcsomagtartón buktunk csak párezret, de azzal számoltunk
hihetetlen, milyen áron megy most... magyar oldalon nem is találtam, de valami 45ezer körüli utolsó ár rémlik, amikor be akartam lőni a használt tetőboxunk árát...néztem, hogy bérelni is lehet a városban, de az is alkalmanként 10esekbe fájt volna... jobban megérte beruházni egyre
...és ez még csak nem is thule volt, ami valószínű jobban tartja az árát -
ArthurShelby
addikt
válasz
csoszogi
üzenetére
Általában tetőboxot az ember hosszú autópályás utazáshoz használ. Én nem ajánlom ezt a puha tetőboxot.
Ha az autódon nincs tetősín, akkor fixpontos a rögzítése a tetőcsomagtartónak. Én thule-t vettem anno, drága, de ajánlott márka. Használtan vettem a tetőcsomagtartót (3 részből áll: maga a sín, a lába, és a fixpontos rész, ami a kocsidhoz egyedi).
Ezenkívül kell még venned tetőbox-ot, az sem lesz olcsó (itt a thule szintén jónak mondható, de drágának), esetleg használtan ki tudsz fogni jót olcsóbbat. -
csoszogi
tag
Egy kérdéssel fordulok hozzátok: Írtam már ide és kaptam is tanácsot mephi666 barátunktól, hogy J Astra tetőbox esetén mit tegyek bele, illetve mit ne..

Szóval, a gondolatot nem engedtem el, véletlenül láttam meg egy hirdetést, ahol nem tetőboxot, hanem puha anyagból készült tetődobozt ajánlanak. Előnye, hogy összehajtható kis helyen elfér.
Az autón nincs tetősín. Kétféle megoldás létezik, az ártól tekintsünk el utána nézek csak példaként:
1, Tetőcsomagtartóra rögzítés:
[link]
2, Tetőcsomagtartó nélkül, közvetlenül a tetőre helyezhető, és kampókkal rögzíthető.
[link]Nem tervezek nagyot venni. A véleményeteket szeretném kérni, esetleg tapasztalatot, szerintetek melyik a megbízhatóbb, stabilabb? A másodikkal kételyem van, be kell valljam, habár sok videó van arról a megoldásról is a youtubon.
Hol érdemes nézni tetőcsomagtartót, és milyen márka az ajánlott/nem ajánlott? -
peet137
tag
Van arról valakinek valamilyen infoja, hogy a levélrács és a szélvédő találkozásánál lévő "szivacs" tömítés fénykorában milyen méretű volt? Ill milyen anyag lehetett... Nem a külső levegő beszívásánál található szivacsról van szó, hanem, amelyik végigfut a levélrács belső felén (vagy lehet, hogy a szélvédő alján lévő nutban volt gyárilag, ez nem derült ki egyértelműen, mert külön jött ki a rács után
) -
peet137
tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Tudom, ezért is a sok felkiáltójel
Azt nem néztem, milyen színű most, de ránézek du, hátha látszik valami rajta.
Ja és a másik oldalon - nyilván - nincs kézifék sem, úgyhogy lehet a kézifék a ludas mindenben. Ezt a gumis mondta, mikor le akarta venni a jobb hátsó kereket és a szemét elforgott
-
peet137
tag
1,6-os (Z16XE1) H Astra hátsó fékbetétből valaki tudja, mi a tuti méret? 1-2 mm eltérés van csak a típusok között, de biztosra mennék. Plusz a Bosch 2 év alatt elkopott - hátul!!! - fémig, ott lehet, h valami árulás volt a betétekkel és/vagy a nyereggel.
TRW-ben gondolkozom, azzal a Nissanomon sosem volt gond, de abból is többféle van, megmérni meg esélytelen a kopott betétet már... -
SPF
senior tag
Sziasztok, első lengéscsillapítók cseréjénél ajánlott még valamit cserélni? J Astra, a16xer, ha számít. Köszönöm.
-
Itt nem akarsz érdeklődni sesetleg? --> [Milyen autót vegyek?]
Sokat segítettek nekem is a mostani off autónál, kb. másfél hónapig agonizáltunk nejemmel, hogy mi is legyen... aztán olyat vettünk, ami eredetileg benne sem volt a kapalban.
Egy próbát megér
-
ArthurShelby
addikt
válasz
cappa72
üzenetére
Igaz, az s-max jobb (minőségibb, jobban néz ki), viszont ott ritka a panoráma tető, és nem létezik panoráma szélvédő. Ezek tényleg sokat dobnak a hangulaton vagy a térérzeten.
Vezetőként a panoráma szélvédő (ha épp nem süt szemedbe a nap, vagy épp nem pottyantotta le egy madár) iszonyat jó.
Lassan valószínűleg el fogjuk adni a paripát (2019-es golf kombi lesz), de mindenki sajnálja a családban, mert valahogy hozzánőtt a szívéhez (pedig sárnehéz, nem egy kanyarvadász, és kapta az ívet) -
-
embe
nagyúr
válasz
Tikakukac
üzenetére
Igen ... több Fordom is volt. Most legutóbb több mint 5 évig egy Focus kombi, csak szűkös volt az utastér. Emiatt adtam el, és szeretnék venni egy egyterűt. Van egy Golf 5-ös is, az mintha egy kategóriával fentebb lenne a Focushoz képest, helykinálat szempontjából.
Integrale: Köszi!
Kellenek az ilyen baromságok. -
embe
nagyúr
válasz
ncc1701
üzenetére
Annak vettem.
De még mindig nem tudom, hogy a váltót valóban le kell-e bontani egy vezérléscseréhez....
S-Maxot szeretnék igazából, de a rászánt összegből esélytelen. Csak PS váltóssal van tele a piac.
Tetszik ez a Zafira Tourer is, nagyobb a választék is, de nem akarom hogy valamit benézzek, vagy legalábbis csökkenteni szeretném ennek az esélyét. -
-
Sanki
addikt
válasz
cappa72
üzenetére
Ha kell valami segítség, hogy mit hova kellene, akkor írj és megnézhetjük privátban, nincs F Astra a környéken, de neten sokminden fent lehet igen.

Ma reggel óta bent van az óra, nagyon tetszik (eredetileg kéket akartam, csak rosszat rendeltem így az nekem nem lett jó.)
-
mephi666
nagyúr
válasz
bul07
üzenetére
kompresszort mi valami dunlop-ot vettünk a tesco-ban: oké, hogy gagyi kínai, került is vagy 5-6ezerbe
eddig labdákat fújtunk vele és nagy strandmatracot... adtak hozzá vagy 4féle fejet, hogy bármilyen szelephez használható legyen
nyomásmérős, szivargyújtós, baromi hosszú vezetékkel (mondjuk Zafinál ez a legkevesebb, mert a csomagtartóban és a hátsó üléssor előtt is van szivargyújtó csatlakozó) ...ilyen xiaomi-kon gondolkoztam először, ami akkus és be lehet állítani előre a kívánt nyomást, de annyit felesleges lett volna rákölteni... (hosszú útra én amúgy jumpstarter-t vinnék mindenképp: oké, hogy nyáron kisebb az esély arra, hogy pl a hideg lecummantja az akkut és elég hosszú a megtett táv is, ahol a generátor tölthet, de bármi gebasz, vagy hirtelen megjelenő rejtett fogyasztó, rajta hagyott világítás is elég lehet ahhoz, hogy a semmiből bikázó embert kelljen keresgélni... mellékesen powerbanknak is jó, ami hasznos egy hosszú úton) -
Sanki
addikt
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Igen a LED-ek nekem se voltak fent, azokat be kellett forrasztani.
12V-ot a panelről kapja, azt ellenállással le kell venni, a negatív pedig majd az adott eszköt által lesz kapcsolva. (Ugye mivel a lámpakapcsoló +12V-ot kapcsol, ezért majd fordítanom kell, hogy negatív jel legyen és így a panel szinte gyárilag van megcsinálva most). -
Sanki
addikt
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Tempomat nincs a kocsiba, azt csak felforrasztottam, hogy ne kelljen szétszedni, ha megint mókolni akarok.
(Egyszer láttam egy ardunio-s gps-es sebességmérőt, arra gondoltam valahogy összekötni 1 térkép adatbázissal és világítson, hogyha max sebesség felett megy.)Milyen/Mihez volt az a DarthVödör modul? Sajnos letörölt a kolléga mindent.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Sanki
üzenetére
Heheee, ügyes.

A xenon ellenörzője még rendben van, de a tempomatét nem tudtam hova tenni. Mielőtt eladtam az Astrat, elindult a projekt hogy beépítsük a DarthVödör féle modult. LED-et felforrasztottuk, de sehogy sem sikerült a bekötés a leírás alapján, reggelre leszívta az akkut.
-
volvoguy
addikt
Sziasztok! C Vectra 1.9cdti-n gondolkodom. 150 lovas facelift. A motort az Alfakbol ismerem, tudtommal váltó F40 jobb mint az m32. Tehát manuálisat szeretnék.
Viszont nem ismerem a típust. Mennyire drága a fenntartása? Futóműve bonyolult? Rozsda mennyire szereti? Egyáltalán mit várhatok ha találok egy 300.000km alatti példányt?
Jelenleg egy Volvo s60 d5-t hajtok 640e km-el ősszel műszakis és nagyon de nagyon sokat kellene rá költeni. Heti 700km-t megyek. Ingázom. Keret 2,5 millió Ft. Köszi
Amúgy képben van még az Mk4 Mondeo 2.0tdci és t25 Avensis d4d.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Opel Zafira Tourer 1,6 dízel mennyire betegágy? Igaz hogy horror áron lehet vezérlést cserélni benne? Valahol olvastam hogy a váltót is bontani kell ...
Olyan 2015-16 -os évjáratot nézegetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És túl sok idő ez a keresgélés, vagy én vagyok a béna.. 
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)