Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lámpafólia
Mi ezt a típust szoktuk rakni fényszóróra. Az enyémre is mindjárt felkerült ahogy megvettem az autót, tökéletesen védi / semmi mattulás (3 év)
Na nem mintha sokat raknánk, nem autó tuning cég vagyunk de ha kéri az ügyfél a full autó behúzásán felül akkor megkapja
Meg van ott kavicsvédő fólia is, az is jóféle (jól lehet vele dolgozni) -
törölt tag
Van valakinek személyes tapasztalata Opel Astra H TT-vel (kabrió)?
Minden évben kitalálom, hogy veszek egy kabriót, mert sajnos rövid az élet, és addig kéne ütni a vasat, amíg még meleg, de aztán minden évben eszembe jutnak azok az élmények is, amikor kabriót vezettem (bérelt autók), és leégett a bőröm, megfájdult a fejem, stb., stb. Ugyanakkor meg menni tényleg jó volt bármelyikkel, pont azért, mert kabriók voltak. Még egy Smart (kabrió) is akkora élményt tud adni számomra, hogy csak na! (Pont mint egy beb@szás, nagyon szuper, csak aztán utána jön a másnaposság...) -
Sanki
addikt
válasz
McDoug6lak
üzenetére
Igen, 2 fül tartja és az szokott törni. Én ragasztópisztoly segítségével javítottam meg a sajátom.
Ha bontóból vennél jól nézd meg előtte.. ha nem az a 2 fül törött, akkor még a rádiónál lévő 2 fül szokott törni. Sokan nem tudják hogy ott is van 2 csavar és kitépik az egészet.. -
McDoug6lak
tag
-
mephi666
nagyúr
válasz
McDoug6lak
üzenetére
Ha műanyag füle van, akkor az évek és a meleg, tűző nap? H Astra / B Zafira légbefúvók műanyag fülei 10-15 évesen sorban törnek le... bontóból vettem egy párat, ott is sok volt a törött, az egyik jó állapotúnak 4 füléből pedig én törtem le egyet beszerelés közben...
Van műanyag, ami strapabíró, de opeléknél 1-2 alkatrésznél jól belenyúltak a szarba
itthon a gyerek műanyag medencéje pl évek óta télen-nyáron kint van, kap mindent és masszív, rugalmas, színét is tartja... raktam ki a kertbe alig 2 hónapja egy piros vileda vödröt, ami mostanra kb fehér és kisebb nyomásra pattanva törik... -
McDoug6lak
tag
Neked is köszi!
Fene tudja, ha lenne hozzá megfelelő célszerszámom, lehet nekiesnék valamikor, amikor nincs a fekete autóban az udvaron állva 60 fok meleg
Na de azt igazából csak szétszerelés után látom meg, hogy az a szar lerázkódott, avagy letörött? Igaz mi a franctól törhetett volna le... -
peet137
tag
Használt valaki már huzamosabb ideig osram cool blue intense izzokat H Astrán? A Nissanomon ezek bevaltak, de annak üveg volt a fényszóró buraja. Ráadásul az Opel automatikusan kapcsol lámpát gyújtásra. Nem szeretném ezt kikapcsolni. Ja és persze a helyzetjelzőket is cserélném ugyanerre, mert a sárga helyzetjelző fura a kék izzó mellett. Van ebben tapasztalat? Nem végzi ki a foncsort?
-
válasz
McDoug6lak
üzenetére
[link] Kamerával a sebváltón alig 4 perc.

-
McDoug6lak
tag
válasz
Sanki
üzenetére
THX!
WTF??? Na az órám nem lesz állítgatva a következő években, erre így a leírásod alapján mérget veszek
ilyen hibajelenségnél eltörik valami tartóelem, vagy csak vajon kirázódott? Remélem nem fog menetközben semmi szirszar zörögni meg ciripelni benne...
Hozzáértő kezeknek, megfelelő szerszámokkal ez mennyi idős meló lehet? -
Sanki
addikt
válasz
McDoug6lak
üzenetére
Ki kell szedni az egész középkonzolt és úgy lehet javítani.
Ugye ki kell szedni a rádiót, a kis tálcát, hamutálcát is. Hamutálva mögött fogja 2 csavar, rádió mellett fogja 2 csavar.
Ha ezek megvannak ki kell pattintani a fűtéskapcsolót, alul - felül 2-2 patent szorítja bele a középkonzolba. Miközben felfeszíted a patentot addig nyomd belefelé a fűtéskapcsolót és ki fog csúszni belőle.
Na ezután tudod kiszedni az egész konzolt az órával együtt. -
mrx1212
tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Köszi! 1.6 XER benzin egyébként!
Gyertya,ki takarítás akkor indulna?
Tudom hogy ki kell cserélni de tudok még utána egy szervizbe elmenni vele? -
McDoug6lak
tag
Sziasztok!
Előbb akartam állítani az órán, és a kijelző jobb oldali része benyomódott a műszerfalba olyan kb. 4 - 5 mm-rel.. most ott lifetyegne ha basztatnám, de nem teszem, mert amúgy tökéletesen működik és a bal oldala betonstabilan áll. Milyen szintű druida képesség kell ennek helyretételéhez? G astra alap kijelző az áldozat. -
mrx1212
tag
Sziasztok!
Az egyik gyertyánál áll az olaj,autó nem indul természetesen.
(hibakód nincs)
Kérdés ez szelepfedéltömítés csere ez a gond? -
Richard!
addikt
Márkafüggetlen autós találkozót szervezünk!
Időpont: 2022.07.03. 17-18 órától
Helyszín: Győr, ETO Parkoló
Gyertek, gyertek
-
MaddeNNNN
addikt
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem.
Milyen motorolajat, gyertyát és váltóolajat ajánlotok egy 2012-es 1.4T (A14NET) Astrába?Motorolajban gondolkodtam a Liqui Moly Special Tec DX1 5W-30 kipróbálásán gyári helyett.
Váltóolajban gondolom gyári kellene bele, csak a gyári mennyiségnél több.
Gyertyáról viszont ötletem sincs, gyári abba is jó vagy van jobb? -
FoLey-v
addikt
válasz
Zolabol
üzenetére
Nekem szombaton 5k/lámpa volt K2,UV kezelést kapott. Általában 2 évet bírnak,de nekem tanácsolta hogy szereltessek bele nappali menetfényt amit meg is fontolom. Meg mosás után viasszal kenegessem és töröljem át,hogy tartós legyen.
A rögzítőfül ha megvan a füle meglehet ragasztani.Ott különbség Mattulva és megcsinálva.

Itthoni kép és pont esőt is kapott.

mephi666 Én ilyen csodaszerekben már nem hiszek. Ha otthoni akkor fogkrém.
A lista, avagy mi kell a melóhoz:szappanos langyos víz
papírtörlő
szivacs
szóda-bikarbóna tartalmú fogkrém pl. colgate
fogkefe -
mephi666
nagyúr
válasz
Zolabol
üzenetére
viccen kívül: láttam ezeknek valahol hirdetését, ahol az emberek nagy része dicsérte a cuccot... hogy 1-2 év után is még jól néz ki a fényszórójuk, holott előtte full be voltak mattulva-sárgulva... elgondolkodtatott, hogy mi van ha mégsem? ...habár a kopasz is tesztelt hasonló csodaszert, ami szart se ért
...na meg közel 0 befektetett munkával eredményt elérni elég hihetetlengondolkozok, hogy kellene valami kezdő polírozókészletet összerakni, amivel időszakosan rendbe tudnám tenni az első fényszórókat

-
Zolabol
tag
Helló.
Első fénysziróim gyalázatosan néznek ki... Matt+ütközés hatására a felső fülek megrepedtek/eltörtek.
Gondolkozok a cserén, esetleg érdemes poliroztatni? Mennyire időtálló?
Ár/érték arányban melyik fényszórót ajánljátok?
Semmi tuning, gyári jellegű, halogén izzohoz. Motoros állítás.Köszi
-
Calogero
addikt
Én nem reménykedem hogy nagyon olcsóbb lesz.... a külön adót beépítik majd az árakba.
Nálam pl most mondta fel a biztosító a lakásbiztosításomat..... évfordulóra..... Eddig egy évre 23 000 Ft fizettem, most ugyanazokkal a feltételekkel kiajánlottak 48 000 Ft-os éves díjat.
-
törölt tag
válasz
zgospel
üzenetére
Én az elmúlt 16 évben, mióta megvettem a B Vectrát, minden évben másik biztosítónál vagyok, mert az aktuális biztosító mindig annyit drágít, hogy soha nem éri meg náluk maradni. Úgy látszik nem érdekük az ügyfelek megtartása.
Kb amíg el nem értem a B10-et, addig tudtam évente olcsóbb helyre menni, azóta meg csak emelkedik minden évben a díj. Tehát a legolcsóbb ajánlatok is egyre magasabbak évről-évre.
6-7ezer Ft volt a legjobb évem, utána már csak több lett ennél, holott soha nem okoztam egyetlen balesetet sem. -
zgospel
őstag
Valószínűleg nincs, mert már visszaigazolták az új szerződést.
#103062 Richard! nekem automatikusan csak nagyon ritkán csökkent volna a díj. Legtöbbször váltanom kellett, és talán ez a második alkalom, hogy ugyanannál a biztosítónál újrakötve ugyanazt olcsóbban jövök ki. Ez volt a G Astrámnál is és ez van a H-nál is. De az Allianz csinált olyat még a G Astrával hogy a 45 ezres éves díjat 90 ezerre akarta tenni a következő évre, úgy, hogy közben bónuszfokozatot léptem felfelé
A figyelmetlen vagy lusta emberekre játszanak, akik nem foglalkoznak vele. -
zgospel
őstag
Megküldte a biztosító a következő éves ajánlatot a H Astrára, B8-ból lépek B9-be, és a tavalyi 33 ezer Ft-os díj helyett most 37 ezer lenne.
Néztem egy új kalkulációt, ugyanaz a biztosító (Genertel) 29 ezer Ft-os ajánlatot adott. Ugyanazon az alkuszon keresztül kötöttem a tavalyit is, a mostanit is ott kalkuláltam, és ugyanaz a biztosító jobb ajánlatot ad ha újrakötöm ugyanazt, mintha simán csak nem csinált volna senki semmit és hagyjuk meghosszabbodni a korábbit.
Ekkora idióta rendszert...
-
törölt tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Takarítottam ma az autó belsejét, eszembe jutott ez az üléses beszélgetésünk, megnéztem, hogy pontosan milyen ülés is van nekem a B Vectrában.
Ennek az ülőlapjánál is van kétoldalt "magasítás", ami megtart, nem csúszkálsz le róla tempósabb kanyarodáskor sem, meg a hátlapnál is van az alsó felénél mindkét oldalon egy kb 15 centi hosszan előrenyúló szárny kétoldalról, aminek a belsejében meg valami kemény (talán fém?) keret van, ami megtart oldalról. -
-
törölt tag
válasz
zgospel
üzenetére
100%, hogy van változás. Legalábbis az én autómnál volt (Opel Vectra B, X20XEV, 136 ló). Több embernek is megmutattam, hogy amint megérintem a gázpedált (teljesen mindegy a sebességfokozat), az autó azonnal reagál. Mol benzinnél ez úgy nézett ki, hogy ha néhány másodpercenként egy kis időre kicsit benyomtam a gázpedált, majd azonnal le is vettem a lábam róla, akkor ezt akár 100-szor is megcsinálhattam egymás után, az autó semmit nem reagált rá, tehát ugyanúgy ment tovább, mintha hozzá sem értem volna a gázpedálhoz (mindeközben folyamatosan ki-be nyomkodtam a gázpedált az autó NULLA reakciója mellett). A Shell V-Power Racing 100-ra azonnal reagált a gázpedál legkisebb érintésére is, akár még 5.-ben városi tempó mellett is. Azt nem mondtam, hogy ehhez az oktánszámnak lenne köze, biztos az adalékokkal kapcsolatos a dolog, de nagyon nagy különbség volt eközött, meg a többi kút sima benzinje között.
Tankolni mindig üres tankra szoktam, és mindig tele tankot.
Sok lerakódás simán lehetett, hisz egy huszonéves B Vectráról van szó. Pár tank után visszaváltottam megint másik benzinre, és újra lehetett érezni, hogy nem úgy megy, mint a másikkal, tehát ez garantáltan nem placebo.
De egyébként még két azonos nevű kút azonos benzinje között is van különbség, tankoltam én már olyan Mol kútnál, ahol utána olyan lomha lett az autó, hogy kb olyan érzés volt vele menni, mintha vízben próbálnál futni. Érdekes módon ez akárhányszor megtörténik, az mindig Mol kútnál van. Itt Magyarországon is jártam így többször, meg Szlovéniában is, hegynek fölfele meg kellett állnom, nem akartam elhinni, hogy nem fog be a fék, tisztára olyan érzés volt, mintha lakókocsit húznék. Utána másik kútnál tankolva (szintén 95-öst) már nem volt semmi gond. -
vzsryl
nagyúr
válasz
Petyyyyy
üzenetére
40km alatt lesz üzemmeleg a technika? A 2.0 CRTDI-m olajhőmérséklete télen max 20km után már 95-100°C-os (ezen tartja), nyáron elég 5-10km is. Benzinesnél ezeket szerintem nyugodtan lehet felezni is, de olyanból sajnos olajhő visszajelzős autóm még nem volt, így nem tudtam megfigyelni.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
üzenetére
Mire üzemmeleg lesz a technika az legalább 40km, és városozás vs főút/pályázás tekintetében az már egy hosszabb távnak mondható. Alkalomszerű szurkálásnál jobbat tesz a konstans magasabb fordulat szerintem.
Hiába forgatom le egy-egy körfogó után a gépet, messze nincs olyan jó hatással, mint mikor 1200-at jöttünk pályán. Érezhetően jobban ugrott mindkét autó.
-
ncc1701
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
Jaja, shell ilyen szempontból kiesett. OMV-nél szoktam tudni extrát tankolni, de asszem innen ez is kérdéses lesz.
-
ncc1701
veterán
Prémium üzemanyagot két féle célból érdemes tankolni:
-vannak olyan mocik, amik nézik az üzemanyag kompresszi tűrését, és valóban erősebbek tőle, plo pókvágen 2.0 tfsi
-minden 5-10-ik tankolást érdemes prémiumot (100+) tankolni, mert sokkal jobb a lerakódásokat tisztító hatásaInsigniám fülre az extrával finomabban jár. De annak eleve olyan a járása, mint amikor betonkeverőbe kavicsot borítasz. Most ugye, mikor 480 a csumpi, és 900 körül van az extra, eléggé megfontolandó a dolog.
-
zgospel
őstag
válasz
HoaryFox
üzenetére
"nem éreztem változást"
Elnézést kérek, de az b*szna be ha éreztél volna bármit is
Kommersz 95 és a 100-as prémium közti különbséget sem éreznéd, hacsak nem valami 2-300 lovas autóval jársz, de két 95-ös prémium köztit meg pláne nem fogod megérezni.Öreg, sokat futott, kopott motoroknál lehet érezni kis különbséget az adalékolás hiánya miatt, főleg dízeleknél picit durvábban jár az alap üzemanyaggal használva, mintha utána prémiumot vagy adalékot töltenél hozzá, de azt sem egyből, hanem 1-2 tank kijárása alatt jön meg fokozatosan a hatása.
#103045 Scorp2011 bocs, de ez eléggé önámításnak és/vagy placebonak tűnik. Ilyen akkor szokott történni, amikor pl a dzsuvás fojtószelepházat kitakarítja az ember.
Esetleg az lehetett még, hogy sok volt a lerakódás a rendszerben és a szelepeken, és mivel a 100-as benzin általában sokkal jobban van adalékolva mint a sima 95, ezért jobb a tisztító hatása is. De ez a hatás nem az első pár kilométeren jelentkezik.A magas oktánszám a nagyteljesítményű motoroknál számít. Itt Opeleknél gondolom ilyen 90-120 lóerőkről beszélünk, ha tegyük fel hozna is mondjuk 5%-ot a két benzin közti különbség, szinte kizártnak tartom hogy a napi használatban azt az 5 lóerőt megérezze bárki.
De mint mindig, le kellene mérni és akkor lehet konkrétumokról beszélni
-
törölt tag
válasz
HoaryFox
üzenetére
B Vectra jól el volt vele, éveken át azt tankoltam bele. A Shell V-Power Racing 100-tól viszont szó szerint megtáltosodott, csak megérintettem a gázpedált, és már ugrott is azonnal. A legrosszabb nekem a Mol benzin volt, annál ha benyomtam egy kicsit a gázpedált, majd egyből le is vettem a lábam a gázról, az autó abból semmit sem vett észre, egyáltalán nem is reagált rá.
-
HoaryFox
őstag
válasz
Sanki
üzenetére
Múltkor V-Power 95 ment a motoromba (Honda CBF 1000), MM95-höz képest nem éreztem változást. És szintén hatósági áras.
Lehet kocsiba is az fog menni, ha ilyen jól el vannak látva Dújv.-ban az OMV kutak.
Legutoljára FuelSave 95-öt az F Astrába tankoltam, na attól minden baja volt a kocsinak
Azóta OMV>MOL>Shell>bármimás preferenciám van. -
Petyyyyy
addikt
válasz
Sanki
üzenetére
Hosszú útra kevésbé releváns hogy prémium vagy sima megy-e bele. Olyankor amúgy is több a meleg üzem, részterhelés, magasabb fordulat, így kellőképp tiszta marad a rendszer. Rövid utakra, városozásra már tudnám ajánlani a prémiumot hogy kevésbé tökéletes égésnél segítsen/védjen ha lehet.
-
Sanki
addikt
Kipróbálnám a Shell benzint is. Eddig mindig sima OMV 95-öst kapott, most mióta ugyanaz az ára a maxxmotion e10-nek meg a sima 95-ösnek ezért a maxxmotiont veszem.
Shellnél is két fajta e95 van:
Shell V-Power 95
Shell FuelSave Euro 95
Náluk ugyanúgy mind a két E10 fajta hatósági áras? Melyiket érdemesebb most hosszabb útra? -
diablo1984
veterán
válasz
Black_Raven
üzenetére
Ha hibakód írja, hogy a 4. Injektor leállt, akkor lehet injektor vagy ami vezérli...
-
Integrale
veterán
válasz
Black_Raven
üzenetére
Víz nem fogy?
-
Black_Raven
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
Nem jelez semmi problémát. Pöccre indul, alapjárat sem ingadozik, indulásnál dadog rendesen. Hibakód~a negyedik injektor leállt
-
diablo1984
veterán
válasz
Black_Raven
üzenetére
Gyújtásproblémát nem jelez? Vagy a check engine-el mi a hibakód?
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok! Astra G 1.8 16V-m egy hete azt játsza, hogy hideg inditáskor, minden oké, amíg kb 70-80C°-lesz a vízhőfok, ekkor check engine be, negyedik henger leáll. Vizhőfok jeladó csere volt, a hibajelenség maradt. Van esetleg valaki akinek hasonlót produkált a vas?

-
De ennek van fordítottja is.
Off Toledo gyári kialakítását 15 év múlva megszólták vizsgán.
konkrétan a fényszóró előtti kerek takaró műanyagot. Hozzáteszem, gyári volt, és úgy helyezték forgalomba (szerk.: és a sors fintora, hogy a Seat szalon a KPM-től 40m-re volt még akkor). Vizsga előtt el kellett távolítani
- szerencsétlen após ott törögette, feszegette le a gyári extrát, amiért annó fizetett.
Ilyenkor jut eszébe az embernek az anyós mértékegysége...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gban
veterán
válasz
mephi666
üzenetére
Attól még a vizsgán lehet kötelező felszerelés

Nem tudom mi a jelenlegi szabályozás de amikor a Kadettomat behoztam még Napóleon idejében, akkor emiatt nem engedték át a vizsgán, mert nem volt rajta - németeknél meg kiröhögték a magyar szabályokat, mert oké hogy a Trabantra kell, de ott más az egész autó kialakítása is. A Kadetton helye se volt gyakorlatilag, rá kellett berhelni. -
Tomek66
újonc
Sziasztok!Segítsen valaki nekem!Opel Meriva B 2011-es autó!A klíma használatakor nem csöpög a kondenzvíz,valszeg el van dugulva,de nem találom a csövet,hogy esetleg ki tísztítsam!Voltam már az autó alatt,de nem találom!Előre is köszönöm a segítséget!
-
diablo1984
veterán
Szerintem gyújtás problémád lehet, de nekünk azt a 2004es h astra pl írta is, mikor kimaradt. Végén gyújtó trafó sor csere lett. De sokminden miatt is lehet ez a tünet, egy élő diagot kellene nézni, hogy mi hibázik, mikor csinálja az autó a hibát.
-
siletto
tag
Sziasztok!
Z16XE motoros, 16 szelepes G Astránál alacsony fordulaton mitől lehet rángatás?
Alapjárata, hangja minden ugyanolyan, de 2ezer alatt néha egy-egy pillanatra gyorsítás közben megtorpan, alacsony fordulaton terhelni se lehet úgy mint pár hete.
Semmi hibakódot nem ír, mértek már üzemanyag-nyomást, ami alapjáraton rendben volt, történt gyertyacsere, ez egy hétre megszüntette a dolgot, de visszajött.Egyelőre hibakód híján nem tudtak a szerelők mit kezdeni vele...
Keressek gyújtótrafót?
Köszi,
Máté -
ncc1701
veterán
válasz
MaddeNNNN
üzenetére
Azt azért elötte nézd meg, h az ajtóból ki tud-e folyni a víz, mert lehet a kifolyók el vannak dugulva. Ha a többi ajtó jó, akkor annak oka van, h az egyik rozsdállik.
Csak a történelmi hűség okán, opció lehet az is, h veszel egy ép bontott ajtót (csak a lemezt), és átteszel mindent. Még árban sem biztos, h több lesz.
-
mephi666
nagyúr
válasz
body007
üzenetére
...vagy ecetes flexkorong, az is szépen eltávolítja a rozsdás részt

péntek óta nem láttam a csavarkulcsos sárgalámpát
péntek reggel munkába érve világított, hazafelé több kört megtettünk és semmi... tegnap reggel és délután kb 1+5kör alatt megint semmi... ma reggel semmi... lehet a kontakthiba elmúlt... -
ncc1701
veterán
válasz
body007
üzenetére
Belül van, nincs szem elött. És amúgy affinitás kérdése, némi gyakorlattal meg lehet otthon is csinálni úgy, h műszer nélkül nem mondod meg, h fényezve volt.
Bár nyilván csiszolásnál derül ki, h mennyire rohad az egész, néha becsapós tud lenni, mikor kívül csak egy apró pörsenés látszik csak.
-
ncc1701
veterán
-
diablo1984
veterán
Z14xep októberben cserélt vezérlése csörög, skf márkájú 8000km-t futott... Valszeg a feszítőpatronja ment tönkre. Milyen feszítőpatron ajánlott, ami kicsit többet bír? Az előző vezérlés 100ezer km után sem csörgött ennyire...
-
Tikakukac
titán
válasz
mohabá 007
üzenetére
Dobfékkel pont besz0ptam az ilyet. Épp visszavette a Kauffer. Kiderült, hogy nem egészen ennyire egyszerű a fék sem
-
M0ng00se
őstag
hi all,
újabb noob kérdéssel jövök
opel astra g hatchback 1.4benzin 2004/02
kerék levétel nélkül honnan tudom hogy mekkora féktárcsa és fékbetét van benne?
vagy mik azok a standard méretek amik előfordulhatnak? -
Sanki
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Kell bele igen mert amúgy hibakód jönni fog.
Az jó kérdés hogyan tudod átrakni, az tuti mágneses kell legyen. Holnap a sajátom le tudom fotózni alulról. -
Sanki
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Mikori az autó?
2005-ig volt ott a szenzor, ha neked későbbi vagy nem volt benne akkor nem is kell.
Amúgy a fém lap a rúdban van benne középen.
Ez a saját kép, itt már kiszedtem a szenzort. [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OTP Bank topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
én inkább az autót védeném

Belenyúlnak ott más gyártók is, annó volt céges Volkswagenem, 4 évesen porladtak el rajta műanyag cuccok amiket égetett a nap...
itthon a gyerek műanyag medencéje pl évek óta télen-nyáron kint van, kap mindent és masszív, rugalmas, színét is tartja... raktam ki a kertbe alig 2 hónapja egy piros vileda vödröt, ami mostanra kb fehér és kisebb nyomásra pattanva törik...

Viszonyítási pontként volt megjelölve.

- szerencsétlen após ott törögette, feszegette le a gyári extrát, amiért annó fizetett.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)