- Felkészült a Redmi 15C
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
caprine
senior tag
válasz
bobsys #59714 üzenetére
1 elektromos [TESLA S ], ráadásul a hozzá passzoló rendszámmal.
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #59603 üzenetére
Tudnam miert hivjak short sale-nek, mert tart atlag vagy 3-6 honapig mire atmegy.
Munkatarsam most vett hazat short sale-en, a meghiredetett ar szuper volt, aztan rajta kivul meg 8 ajanlat erkezett be, de mivel $10k-val tobbet ajanlott a listaarnal es ove volt a legmagasabb bid, meg is vehette.
Az esetek nagyreszeben telibeszarja a bank es csak annyi penzt akar latni minimum mint ami hianyzik neki, igy ezek jo uzletek szoktak lenni, csak erra meg sokan lecsapnak es akkor indul a harc.Igy is jo aron vette, de ilyenkor nincs closing cost segitseg, azt neki kellett fizetni az volt a masik $10K. 3 honap alatt ment vegig a dolog most eppen fest.. eleteben eloszor.
Mondja nekem szombaton, hogy o semmit nem fog leragasztani, mert az az sokaig tart.
Mondom majd amikor osszefestesz mindent es haromszor annyi idot elcseszel a takaritassal meg a javitgatassal akkor majd ragasztasz mint a kisangyal.
Masnap reggel csorog a telefon , te milyen szallagot vegyek, mert ize... -
BlacKSouL
addikt
válasz
bobsys #59486 üzenetére
Sosem értettem azokat, akik egy sokszorosan tesztelt kifejezetten biztonsági védelemre tervezett és fejlesztett eszközt tekintenek az autózás üldöznivaló antikrisztusának, és a legcsodálatosabb ideológiákat gyártják, hogy miért nem jó, miért nem kell és miért nem szabad bekötni magukat...
Erre nem mondhatják azt, hogy ez profitorientált hülyeség, mint ahogy azt a téligumival kapcsolatban sokan hangoztatják. Ezért nem jár extra bevétel. De hát én már nem idegesítem ezen magam, ahogy a kidobált égő csikkekkel sem. Remélem egyszer az ilyeneket pofándobják vagy 50 parázsló bottal. -
fokukac
nagyúr
válasz
bobsys #59328 üzenetére
nem, ahhoz azért nem volt arcuk
Más téma:
"Szomszédok, 1997. augusztus
Vágási: Most vezetik be ezt az új magánnyugdíjrendszert, majd több lesz a nyugdíjunk ennek köszönhetően.
Janka néni: Naivak vagytok! Befizettek egy csomó pénzt és alig kaptok majd vissza."Janka néni egy igazi jóstehetség volt, nincs mese...
-
fasyrt
őstag
válasz
bobsys #58991 üzenetére
Az ember kérdez valami tök ártatlant, és dől rá a hülyeség.
Más.
Voltam a héten 3 interjún. Hihetetlen, hogy mekkora különbségek vannak. Nagyon remélem hogy a bajor cég lep meg jövő héten egy állásajánlattal, igazából mesébe illő lenne: voltam egy szakmai börzén, 2 napra rá felhívtam a hr-es hölgyet, és kapott egy jelentkezési mappát. Rá újabb 2 (munka)napra kaptam az invitáló levelet, hogy újabb 3 nap múlva szíveskedjek 670 km távolságból odafáradni. 6 (munka)nap múlva értesítés. Utazást térítik.
Meló amit tanultam, szuper körülmények, rendszeres továbbképzés, meg ami sam-sitenak ingere.Kérek mindenkit, hogy péntekig kölcsönözzön nekem hüvelykujjakat (~szurkoljon)!
Piszok hosszú lesz ez a hét nap...
-
tbs
addikt
válasz
bobsys #58996 üzenetére
Nem.e lehet-e, hogy az usb kábeled tört el..?
Monitortisztítás: nedves papírtörlő, ha pörköltfoltos, akkor szappanosnedves. Nem csöpögős, hanem kinyomhatatlan nedves. A sarkok a legcudarabbak, az utolsóig elkergetem a koszt, utána onna egy kis dárdává formázott nedves cuccal kaparom ki...
-
parandroid
félisten
válasz
bobsys #58996 üzenetére
Akkor nedvesítsd meg a szemüvegtörlő kendőt kicsit, és töröld át azzal jobb híján - meg legyen egy másik, száraz, amivel utána szárazra tudod törölni (vagy egyik felét nedvesíted csak be, a másik száraz marad). Egyébként néha óvatosan nem szöszölős papírtörlővel (itt ilyen dobozból kihúzható papírzsepi van, azt szoktam használni) is át szoktam törölni, ha lusta vagyok - persze van az a kosz, amit ez nem hoz le, de ha simán csak poros, akkor óvatosan az is jó.
Szerk.: Érdemes egyébként venni egy monitortisztító sprayt, jóval olcsóbb, mint a szemüvegtisztító lötyi, és egy csomó mindenre jó (én pl szemüveget is azzal pucolok, ha már nagyon zsíros), és alsó hangon évekig elég.
p
-
Viszlát
addikt
válasz
bobsys #58970 üzenetére
Nem, csak pár nap család. Cégre gondolni se akarok hétfőig, múlt héten végre befejeztük a projektet, most jön egy kis nyugi végre.
Igen, én is ezért akarok tenni egy próbát, hogy mennyivel kultúráltabb, nyugisabb az út abban a felállásban... Életemben először amúgy épp most hazafelé vettem egy szendót a gépen, 4.5 fontot kértek érte, de legalább finom volt.
-
válasz
bobsys #58967 üzenetére
én legutóbb airberlinnel mentem berlinbe, ez ugye kb. egy rendes és egy fapados légitársaság közé van pozicionálva. egy pohár valami és egy kis zacskó chips volt az úton, bár nem volt másfél óra sem.
holnap ismét irány siófok! múlt héten régi, otthoni cimbikkel nyomtuk a bulit meg a piálást 0-24-ben, most az asszonnyal megyünk ketten, éles váltás lesz
viszont tök jó, hogy a céges hotelbe 15k/fő/éj helyett 8k-ért tudunk menni.
-
Viszlát
addikt
válasz
bobsys #58967 üzenetére
Szóval azt mondod normális dolog kétórás munkáért és egy 300ezres cuccért 44 millát kiszámlázni?
Fapadossal, most éppen Wizzair, de amúgy tökmindegy, gyakorlatilag egyforma mindegyik. Viszont BA-val terminálon szállok be-ki, nincs busz/séta/tülekedés... Még Malévval repültem legutoljára nem fapados céggel, ott két szendvics és egy üdítő járt.
-
Viszlát
addikt
válasz
bobsys #58965 üzenetére
Mint fúrás és kábelezés, ugye. Rossz szakmát választottam baszki...
Ne is mondd, nem jó ez a pár napos hazaruccanás, nincs idő kiheverni az előző kört, mindjárt mehetek vissza. Legközelebb kipróbálom a BA-t, kíváncsi vagyok milyen, lehet simán megéri azt a plusz 100-150 fontot...
-
lenox
veterán
válasz
bobsys #58894 üzenetére
Leginkabb LA-be jarok. De igen, a security checknel mindegy. Amugy a leggecobbak mostanaban Londonban, amikor hazafele jovok es terminalt kell valtani. Az katasztrofa, mindig kitalalnak valamit, hogy mit kell a taskadon meg megnezni, persze semmit, de minden masodik emberre ki szoktak talalni, ugyhogy kb. 10-en szoktak varni arra, hogy valaki megnezze, robban-e a taska.
-
tildy
nagyúr
válasz
bobsys #58879 üzenetére
Esm azt szamolta, nekem ez a kis kiruccanas ott kb $10000 lett volna, akkor is, ha van biztositasom. Csak az, hogy ramnez a nover es megkerdi faj-e min $20 , ha lazat es vernyomast is mer az meg joval tobb.
Aztan ki tudja jol szamolta-e, de azert orulok, hogy itt az egesz £1.4 fontba kerult. Azert annyiba, mert hazafele Esm elfelejtette elhozni az oystert
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #58676 üzenetére
Hat nem sajat maguk ellensege az biztos.
Egyik ugyfel meg mindig a 7/1 DSL-el van mondom neki kerdezze mar meg a Verizon-t, hogy mennyi lenne a 25/25 -os FIOS.Hat $99/ho az eddgi $179/ho-val szemben a 7/1-es DSL ert, hulye lett volna a Verizon szolni neki, hogy valtson.
-
tildy
nagyúr
válasz
bobsys #58618 üzenetére
Erre mondta egyik munkatars, hogy PEBKAC. Igaz szamitogep eseten, de oly mindegy
3. HTC-m nyuzom, koszonik, egyiknek sem volt sose ilyen problemaja.
Szoval koszoni a htc, de nem szar. A lenovo sem az. Csak nekunk nem jott be.User kompatibilitasi problema lesz szerintem, pont ahogy nalatok is
-
tildy
nagyúr
válasz
bobsys #58612 üzenetére
Szegeny Pedro-t viszont nem anyakonyveztek ilyen neven, azt hiszem.... Perszo Amondo barki lehet, Pedro meg akkor sem, ha nem magyar az anyja.... Nem tudom mit sikerult ezzel kapcsolatban intezni ismerosomeknek.
Na meg majd 1-2 even belul leszek kivancsi mi lesz majd a 'mi' neveinkel ( egyikk magyar nev masik nem) . -
-
Integra
titán
válasz
bobsys #58607 üzenetére
egy jó szilikon tok kell polikarbonát vázas telefonra, nem ájfón
ugyanúgy törni fog az új szifon is, mint a mostani. ez a zafíros történet meg... érdemes átolvasnod az ide tartozó mobilarénás topicot, üvölt a sötétség és a tudatlanság, mert olvasni egyik sem olvas utána, de zafffffííííírrr gecó, már megy a marketing bullshitelés, mint a retina displaynél
-
pohár
félisten
-
válasz
bobsys #58607 üzenetére
ahha, azt hiszem az a neve. én android párti vagyok, az asszonynak van 5s, nem rossz telefon. a zafír üveg tényleg elég csábító, de szerintem sosem vennék itthon, ennyiért. bár a múltkor nagyon közel voltam hozzá, amikor kitörlődött minden kontakt a telefonomból, de aztán sikerült felülkerekednem az indulataimon
-
fokukac
nagyúr
válasz
bobsys #58527 üzenetére
Na, negyed óráig klikkelgettem meccsnézés közben, aztán csak megtaláltam neked
millásreggeli - üzleti öltözködés - tilos a rövidujjú ing
Akit érdekel, kiművelheti magát.
-
fokukac
nagyúr
válasz
bobsys #58527 üzenetére
Ezt nehéz így szóban definiálni, meg mint a legtöbb férfi, én is kb. 5 színt ismerek fel.
De az üzleti viselet alapvetően a sötétszürke.Szerintem nem gáz, ha nem egyforma a zakó és a nadrág (tehát nem egyben vett öltöny), ha a kettő árnyalata nem üti egymást. Persze, nem csak ez a kettő számít, hanem számít az ing is, és a nyakkendő is, ezeknek mind harmonizálniuk kéne egymással. Ja, és ingben is van business class ing, ami nem C&A, hanem mondjuk olymp, mikrocsíkos, stb.
Ui. Aki szerint az öltöny csak egyben öltöny, és külön nem is, annak üzenem, hogy elsőre lehet venni olyat, de nekem pl. évente 2-3 öltönynadrágom szakad el, egy zakó pedig azért sok-sok évig bírja.
-
Viszlát
addikt
válasz
bobsys #58527 üzenetére
A business formal az bizony elég szigorú, az alap, hogy öltöny (tehát nem zakó és nadrág, hanem öltöny), de elvileg világos színű sem felel meg, sötét vagy sötét árnyalatú. Így kiemelték, hogy business formal? Ha kifogsz egy olyan bagázst ahol tényleg adnak erre, akkor eléggé ciki felemás öltözékben megjelenni. Persze azt neked kell tudni, hogy származhat-e bármi hátrányod abból, hogy negatívan ítélhetnek meg emiatt.
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #58501 üzenetére
En ta felesegtol kaptam biztosan. Azt mondta, hogy a ket elozo "bartja" 16-19" ev kozott meg az exferje is megkapta. Azt olvastam tegnap, hogy ha egyszer megkapod, onnantol mindig hordozod, de immunis vagy ra.
En kulonben szinte sose vagyok beteg, baranyhimlos is 23 evesen voltam, egyszeruen akar mikor volt valami bolcsodebe, ovodaba, iskolaba, en nem kaptam el oket
A torok bedagadast nem az elso hetre irjak, vagy az meg csak most jon?
Azt mondjak anyira szar a vereredmeny, hogy biztos van mellette meg valami mas is csak meg nem tudjak mi, valoszinu hepatitis, majd 5-7 nap mulva kiderul.
Eloszor azzal nyitott az orvos(gyorsklinika), hogy leukemias vagyok, ketszer vettek vert, mert nem akarta elhinni,hogy ennyire alacsony a feherversejt.
Azt mondja, most azzonnal bevitet a korhazba, mondom elobb hazamegyek.De nem, most azonnal! Gondoltam baszkiii, ha telnyleg az a helyzet akkor ,hogy most megyek oda vagy egy ora mulva mar nem oszt nem szoroz.
-
Viszlát
addikt
válasz
bobsys #58268 üzenetére
Hja, hát valószínűleg itt se mókáznának annyian dízellel ha annyiba kerülne az üzemanyag mint odaát. Nap végén úgyis a pénz beszél...
Az egy nagyon más világ, ahogy Ausztrália is. Asszem meséltem neked, hogy unokatesóm röhögött, amikor meséltem neki, hogy a 2.4-es autóm az átlagnál nagyobbnak számít, főleg benzinesben errefelé. Neki az első autója volt egy 3.0 V6 Holden, azóta csak nyolc hengerrel utazik, 4 liter fölött...
-
fasyrt
őstag
válasz
bobsys #58108 üzenetére
Tegnap nálunk a szomszéd kukái gyulladtak ki, ami a házunktól kb 3 méterre vannak. A pláne az egészben, hogy ez egy zsákutca vége, 11-kor már nincs senki az utcán, de ha lenne is, hallanánk a tárva-nyitva tartanánk ablak mellett. A szomszéd meg szabin valahol a bajoroknál.
-
válasz
bobsys #57731 üzenetére
Aha, mi 3.5 hetes indiai meg hasonlo utakra ket kezipoggyasszal mentunk (=hatizsak), London-Budapest utvonalon szerintem a koltozesen kivul 1x vittunk nagyborondot, a maradek tobb tucat alkalomkor csak kezipoggyasz. Most gyerekkel kell +1 kezipoggyaszni cucc, tehat vegulis kell egy nagy meg egy kisborond harmunknak.
Es meg tervezek egy cross-Europe turat egy 7 kilos bringaval, egy nyeregtaskaval es egy darab kreditkartyaval, de ehhez meg kell egy kis ido/penz
-
concret_hp
addikt
válasz
bobsys #57506 üzenetére
az még tuti meglesz, adóügyekre 5 év vonatkozik, de az úgy néz ki, hogy 2008-ról 2009-ben kell bevallást leadni és 2010 jan 1-el kezdődik az 5 év, mert egész 2009-ben önellenőrizheted magad. a bankszámla adatokat ennek megfelelően nyilván legalább ugyaneddig meg kell h őrizzék (de inkább tovább nyilván), az hogy hogy jutsz hozzá úgy, hoyg már amúgy nem vagy ügyfelük az egy sokkal érdekesebb kérdés.
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #57320 üzenetére
Ami szuper FL-ban az az, hogy nem buntetnek szenne miatta, ha nincs jegy. Kerdeztem a visitor center, hogy mi van, ha feltevedek az autopalyara fizetes nelkul.
Semmi, latjak, hogy Maryland rendszam van a kocsin, varnak 2-3 hetet aztan majd egybe utanam kuldik a sima alap aru jegyeket osszegyujtve amire raszamolnak $2.53-mat posta es kezelesi koltseg cimen es ennyi.
Nincs nem vettel jegyet juju, de beszopod, meg elirtad a rendszamot most majd mi lesz, meg a matrica csak holnaptol ervenyes, mert a penztaros ugy adta ki neked. Nem kell 10 napos matricat sem venni egy utra, egy ut, egyszer fizetsz. Nekem van Easypass a kocsin, Boston-bol lemegyek Key Westre es sehol nem kell felreallni jegyet venni, amikor 25 dodo ala esik az egyenleg automatikusan radob meg 25-ot, de egy ev utan figyelembe veheti az atlagot is es az alapjan is toltogethet havonta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android játékok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest