Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fokukac
nagyúr
négy csávó a lakótelepi parkolóban adogatta egymásnak a labdát, de a parkoló egyik feléből a másikra, és igen, percenként eltaláltak egy autót, meg kb. ennyi időközönként a házat is. Egyszer-kétszer a villanyoszlop is kapott.
úgy az első fél órában fel se tűnt, de aztán gyorsan felment a pumpám...
hajnali negyed 3-kor mentek el végül. -
Skipp
senior tag
Minket pár éve Szombathelyen akartak elzavarni délután fél kettőkor, mert aki hazaér a reggeli műszakból, azok közül sokan nem tudnak aludni a durrogás miatt. Aztán jött azzal, hogy ezt a pályát nem erre találták ki. Mi mondtuk, hogy akkor folytatnánk tovább. Erre elkezdett üvölteni, hogy ő ismeri a tűzoltóság parancsnokát és azonnal kihívja őket, ha nem takarodunk el. Mondtuk, hogy hajrá, hívja mellé a rendőröket is, mert milyen felháborító, hogy egy focipályán fociznak a fiatalok. Aztán még pár percig mondogatott ott, meg hívta a "bandát", aztán együtt köpködtek, hogy bezzeg régen... Azóta is előttem van az ember, ahogy habzó szájjal emlegeti a tűzoltókat.
-
fokukac
nagyúr
meg az idióták.
négy részeg itt focizik az ablak alatt egy órája, éjjel negyed 2-kor.
Az, hogy egy nyári éjszakán ez bárkit is zavarhat egy lakótelepen (amikor az ember próbálna szellőztetni, ugye)
nyilván fel sem ötlik bennük.nyilván egy házsártos vénember veszett el bennem, de hát a jó édes anyját az ilyen embereknek.
ui. viszont a dum-dum zene már nem hallatszik, lehet, hgoy úgy lehalkították, hogy már hangszigetel az a laza 3 km ami köztünk van...
-
Akkor nagy szerencsém volt, mert Black Limited Editionból tudtam szerezni 17k körül pár hónapja, és ahogy látom benne van minden túlhajtásban
.
-
BlacKSouL
addikt
Az a ciki, hogy a lépcsőházban összefutok néha 1-1 kiscsajjal(nem egy, több is van), nézem bentről hogy húdemeghát. Kinyitom neki az ajtót, aszondja: csókolom.
Namost egyrészt mindig elröhögöm magam, másrészt örülök, hogy legalább köszönnek, harmadrészt meg mondom neki hogy csá, de ezzel teljesen összezavarom, úgyhogy onnantól nem beszél velem. Pedig ritkán növesztek fél centisnél nagyobb szakállt, de már kis borostával is lecsókolnak. Izé, lecsókolomoznak.
Pedig alig vagyok csak kétszer annyi mint ők. -
Mawyx
őstag
Csórikámat kiebrudalnám a kecójából és birtokba venném
A berendezés nem jön be, kiszórnám a lomizóknak és amíg modern fiatalosra cseréli a lakberendezö, addig elmennék egy autószalonba egy ilyenért, amivel körbeautóznám a környéket.
Ha utazás téma, akkor Közép-és Dél-Amerikát járnám be a legszívesebben. -
-
BlacKSouL
addikt
Az valami idegen ótó. Mindenesetre a CC-nél látszik mekkora helyeket festettek fel, és a női antidriver dolgozók is be szoktak tudni állni többékevésbé normálisan.
Bár... kb. ugyaninnen kiállva is tolattak már neki a mögöttük keresztbe 5km/h-val jövő 30 tonnás nyergesnek.
-
-
Bjørgersson
félisten
Én most érettségiztem, de nekem négy éven keresztül végig heti 35 órám volt nekem is két tesivel. Ezért nem értem ezt a "kivételezést", mert szerintem a többi iskolában is így van, legalábbis nekem úgy lenne a logikus.
Vagyis a gimnáziumok nem tudom hogy működnek, lehet ott tényleg más a helyzet.
-
lujó55
addikt
dehogyis. valahogy nem bírom az életet már annyira. most toltam be egy pohár (!) házi főzött sört és alig tudtam betántorogni a szobába. ma már nem megyünk sehová, maradunk egy közös bográcsozásra.
jó idő van a nőstények vetkőznek, napozni indulnak, hímek megnézik a Harleyt a garázsban.
fú a kurva de szédülök... -
Winner_hun
félisten
És még mindig nem találod a helyes topikot
-
asuspc96
senior tag
Kassadin megfogadom a tanácsodat...Te a mostani kilátásból melyiket választanád ?
nike_: és ha a(z) (átlag)fizetéseket vesszük figyelembe ?
erősen a német felé hajlok, mert finn és latin kapásból kihúzható..(orvosnak se megyek), aztán aki angolul beszél a spanyoloknál megérteti magát, tehát ez is kuka, angol nem választható 2x ezért az is mellékpályán...marad: francia, német, orosz....
Orosznál sok az új betűszerk: most arra megyek, hogy melyik lesz majd a legjobban megtérülő, és nem arra, hogy melyiket tudom most megtanulni a legkönnyebben, mert ha azt nézzük tanulom 3évet és használom több évtizedig...
bár a tanulhatóság is lényeg, mert ha nem tanulom meg beidegződési szinten akkor mit sem ér...asuspc96
-
lujó55
addikt
Sokkal bonyolultabb a helyzet.
Elvileg a 2011.06. a gyártási, ha nincs ez külön kiemelve. Innentől számítva 5 év.
DE!
Tegnap vagy tegnapelőtt hallottam a rádióban, hogy Debrecenben megbüntettek valakit a rendőrök az elsősegély felszerelés miatt, pedig az a plomba szerint még nem járt le. Kinyittatták a dobozt és egyesével átnézték a cuccot és volt benne valami, aminek csak 3 év volt a szavatossága a papír szerint. Gondolom az intézkedő kollégák saját hatáskörben eldöntik, hogy mi a teendő és milyen büntetési tételt szabnak ki.
Én inkább vettem egy újat, amilyen peches vagyok, tuti megszívnám. -
NoLF
veterán
neeem, oda majd októberben megyek, most csak átugrom Prágába 3 napra, még sosem voltam, és valamiért úgy sejtem, jók ott a sörök
utána haznézek pár napra, utána meg kiruccanunk Münchenbe a srácokkal hétvégére, meglepjük egy közös ismerősünket a 30. szülinapján, aztán Pozsonyból röppenek majd vissza. addig már csak 2 shiftet kell lenyomnom, fél műszakok, úgyhogy fél lábon is
-
Mawyx
őstag
Infó dipi, de tökmindegy,mert nem tudok programozni, innentől meg olyan mintha nem is lenne. De a mostani melómhoz sincs szükség programozásra, a munkát szeretem is nagyon, csak a főnök egy idegbeteg seggfej, aki ordít velünk, megaláz minket nyilvánosan is, ez az amit nehéz elviselni. Nincs melegvíz, nincs megfelelő hőmérséklet, ebédidőben nem mehetünk ki enni, nincs semmi juttatás, bérlet, kaja vagy bármi...Fizu nettó 110 a kolbászkerítésesnek vélt Budapesten, pályázok folyamatosan, de nem kellek sehova. Munkaközvetítő csaj mondta rengeteg most a jól képzett munkára váró ember, akiknek sok tapasztalata is van és igazán jól beszél nyelveket. Nincs semmi önbizalmam, nem tudom eladni magam, alig merek megszólalni, nem vagyok tökös és ez lerí rólam már ránézésre és egyelőre fogalmam sincs hogy vetkőzzem ezt le. Ez a munkahely se segít ebben, mert teljesen meg vagyok semmisülve a megalázásoktól, hogy ha már a "szőnyeg alatt" járunk akkor is belénk tudnak kötni... De ezt a melót is találtam valahogy, csak lesz másik hasonló, lehetőleg értelmes főnökkel.
(#21365) tildy: már aludtam, de hozzám is jöhetsz mindig tudod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest