- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
tiv83us #62554 üzenetére
Az ember mindig jobbat var... Kerdeznem, hogy megis mit is inditott volna el egy szimpla ironikus reakcio a kollektiv sertett moderatori onerzeten kivul, de oszinten szolva mar a gondolatatol is hanyok egy ujabb demagog okfejtesnek, ugyhogy inkabb ennyiben hagyom a dolgot.
-
EQMontoya
veterán
válasz
tiv83us #62554 üzenetére
Nocsak.
Tehát akkor mink most ottan tartsunk, hogy már olyan hozzászólást is töröltök, ami lehetséges, hogy politikai hangvételű válaszokat szülne?
A 84"-os tévén Parcit le tudjátok még halkítani? Kikapcsolni nyilván évek óta nem lehet.Tessékmondani, Helsinki az nyugat?
-
bobsys
veterán
válasz
tiv83us #33085 üzenetére
Ulsz? Florida, havi $279 a ket autora. Termeszetesen nem vadonat uj autok. Egy 2003 Mustang es egy 2001 Crown Vic. Marciusban lejar es megnezzuk, most, hogy mar van driving recordunk hatha kapunk mashol olcsobbat.
AMEX kartyam van, 5000 dollaros kerettel. AMEX corporate
Termeszetesen belefutottunk, hogy nem talatak rolunk semmit. Azert is fizetunk annyit az autokra amennyit. Secure credit cardot sem adtak amig be nem mentunk megegyszer a bankba es elfaxoltak akarkinek a jogsit es az SSNt.
Credit bureau rendszerbe 3 honap utan bekerultunk, zero recordal aztan ra egy honapra meg is jelent mar credit score. Jol allunk mind a kettonknek good a besorolasa, most azzal szivatnak mindenhol, hogy nincs csak 2-3 honap credit historynk. -
fokukac
nagyúr
válasz
tiv83us #33082 üzenetére
Hát, gyerekek, józan ésszel ez a szisztéma agyrém, ez a mikroökonómia halála, ki van találva rendesen, olyan, mint a gyerekek drogra való rászoktatása, de komolyan.
Hogy azt is hitelből vedd meg, ami nyugati fizetésből símán elérhető?
Mert az egy dolog, hogy lakásra, autóra kell hitel. de basszus, egy matracra?
És mindez azért, hogy credit history-d legyen?Az egész válság ezért alakult ki... lufigazdaság, hitelből finanszírozva, ez a consumer society.
Egy haverom szokta mondani a hatodik viszki után, amikor megváltjuk a világot a kocsmában, hogy igazából lehet, hgoy oszamának igaza volt, ennek a világképnek nincs jövője
Amúgy pedig értem, hogy gazdag ország, de nem hiszem, hgoy a svájciak, norvégok, németek nagyon hiteleznének. Az északi protestáns nevelés inkább takarékosságra int, ezeket az országokat pontosan azért nem érintette a válság annyira, mert leszarják a hitelt...
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us #32962 üzenetére
Kulfoldre jarsz-e? Nyaralasra is szoktam vinni fuggetlen telot, aztan helyben veszek sim-et.
tim82: acert nezegettem , £84ert adja az expansys. Csak itt a PH-n azt irtak nagyon gyengus. Korabban a dezinel nem kellett ket telot vinni, csak a sim kartyat, merthogy a szolgaltato kikodolta, szerintem ez var majd a one x-re is, de egyelore nem volt ra szukseg.
Mindenesetre altalaban egy fuggetlen telo mindig van nalam , ha kulfoldon vagyok, biztos ami biztos.
Belgiumban viszont megszivtuk, ott nincs prepaid net sim. -
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us #32947 üzenetére
Ertem. Akkor ez eselytelen.
Nalam mikor hazamegyek mostanaban ket telo szokott lenni, csak mert nem fuggetlenittettem a szolgaltatomnal a mostani telom. Egy alap nokia , magyar simmel, ismerosok azon tudnak elerni , meg az itteni telom. Bar gondolkodom, hogy a nokia helyett valami androidos fuggetlent vigyek . Mindenesetre hajmeresztonek tunik a 300 dollaros osszeg.
-
-
bobsys
veterán
válasz
tiv83us #32926 üzenetére
Jah, feleseg, gyerekek.
Szulo, testver nem, de szulot zoldkartyaval lehet szponzoralni, allampolgarkent meg testvert.#32927) fokukac barataink masfel het mulva jonnek turistaskodni (ESTA vizum) es tavaly osszel jatszotak zoldkartya lottot. Szerintem sok mulik a multadon, mi van a gepben rolad a zoldkartya lotton kivul es, hogy milyen orszag allampolgara vagy.
-
bobsys
veterán
válasz
tiv83us #32914 üzenetére
T-mobile USA support
Basically, can I do everything I can in the US when I am in Europe?
Yes your phone will work but at something like 15 to 35 cents a minute can get pretty expensive if you stay on your current voice and $15 per MB for data plan
A tiszta CDMAs telok nem mennek (Verizon, Sprint)
-
gaborbol
őstag
válasz
tiv83us #32697 üzenetére
Rendszergazda vagyok itt kb, 150-200 ugyfel szerveret/szervereit uzemeltetjuk es batran mondhatom, hogy ilyen jellegu tamadasok 99%-ban orosz, kinai ip cimekrol jonnek, nem innen.
Itt percek alatt meg lehet talani az esetleges internet szolgalltatot es jogi lepeseket tenni a problema ellen.
(Persze konkret tenyeket nem tudok csak sajat tapasztalatrol beszelek.) -
parandroid
félisten
válasz
tiv83us #32697 üzenetére
Mert rosszul viselkedtetek. Ha legközelebb megint ki lesztek tiltva, ott van kukuc hozzászólásában a két ötlet, hogy mit érdemes addig nézegetni.
ClayMore:
Elpisz: Nüx leánya, a reménység megszemélyesítője. Elpiszt Prométheusz küldte el a halandókhoz, még akkor amikor azokat a kipusztulás veszélye fenyegette. Elpisznek fontos feladata volt, az, hogy a halandók lelkében reményt keltsen, az emberek bizakodjanak, és ne vessenek véget életüknek saját kezükkel.
Hát nem csupa vidámság?
Itt lehet még nézelődni, ha görög mitológiai szereplőket keresel.
p
-
tixem
addikt
válasz
tiv83us #32235 üzenetére
Így is nézhetjük a dolgot, nem is lenne baj ha normálisan megfizetnék Őket. Bár egy 3 diplomás bölcsésszel se megy az ország semmire. 22-es csapdája
Ha találnék olyan biztosan fizető kétkezi munkát ami nem csak éhbért fizet, hagynám az egyetemet a francba. De ilyen abszurdisztánban nincs
itt semmi sincs jóformán
-
föccer
nagyúr
válasz
tiv83us #19971 üzenetére
De, törvénybe van foglalva, csak kb szabad rabszolgatartás van. Elvileg szabiba ki lehetne venni, de gondolhatod, hogy ha 30 órákat húzok le egyhuzamba, akkor mennyi esély van rá.
Másik lehetőség, hogy megyek munkanélkülira havi 60k-ért a 180 helyett, és akkor lehet küszöböt rágni a fél éves kislányommal...
üdv, föccer
-
Tim82
félisten
-
pohár
félisten
válasz
tiv83us #19027 üzenetére
miért nem lehetett másik képből csináltatni? ezen tényleg ilyen repülőhátú, a seggen mikulássapkával kinéző valaminek látszik
amiket linkeltél képeket, sokkalta jobban kivehető a karakter, bár biztos hozzátesz ez a rajzossá alakítottság, még csak ront a felismerhetőségén -
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us #18913 üzenetére
Nem volt mas lehetoseg, elozo delutan 6kor indultunk Elvasbol, ejfelig a badajozi buszallomason csoveltunk, aztan busszal madridba, aludtunk vagy ket orat, reggel 7re repterre erkezes. este 9kor indult a repcsi Londonba. Eronk nulla, hullafaradtak voltunk.
Szerinted?Hol kellett volna vizet vennunk?
No de hat ez van, nem vagyok sikeres ember.... -
kételkedem
addikt
válasz
tiv83us #5801 üzenetére
Az Erős Pistát még évekkel ezelőtt emlegetted , hogy neked az hiányzik!
Te már nagyon régen az USA-ban élsz, mik az első benyomások Budapestről, Egerről, az országról? Nem fura, hogy körülötted mindenki magyarul beszél? Egyáltalán milyen érzés idelátogatni? Szándékosan nem azt írtam, hogy hazajönni, szerintem nektek már az USA az otthonotok!
#5800) bobsys itt is az lenne a megoldás! Nem kellene töketlenkedni a sok béna tiltással. 1500 lenne egy doboz cigi, mindjárt kevesebb fogyna!
-
FehérHolló
veterán
válasz
tiv83us #5177 üzenetére
Pont ez a baj.
Az én csökevényes elmémmel is belátható, hogy ha fokukac a fénysebesség 94.3%-ával halad a Földhöz viszonyítva - tehát a Föld hozzá képest a fény 94.3%-ával szaladgál -, akkor kukac szemszögéből a saját 5480 yardja a Földön pontosan egy UK mérföldnek felel meg.
Soha nem tudhatod, hogy mire képesek a kukacok. -
Dylen
senior tag
válasz
tiv83us #3889 üzenetére
Akkor talán nem kéne felsorolni azt a néhány dolgot ellenpéldaként, amit valóban el lehet intézni könnyen, és úgy beállítani, mitha ennyiből állna az élet. És jönni a "tipikus magyar" szöveggel... ezzel már mindenkinek kivan a...
tildy: amire meg én járok, az fél 7től 8ig van 2x egy héten a város másik végén. És miattam nem fogják későbbre rakni. Úgyhogy marad a rohanás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest