- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
3shae
aktív tag
válasz
saelin #61571 üzenetére
Nem.
Az automata visszavette a pénzt de kb a másodperc tört része alatt.. Ez egy biztonsági védelem ha elfelejted elrakni a pénzt akkor visszaveszi. De ki a fene tudta hogy ez így működik? Nincs is ilyen figyelmeztetés egyetlen ATM-en sem. Mi a brácsának vettem fel a telefont én marhaàllat!
-
szab.tam
nagyúr
válasz
saelin #59043 üzenetére
az alkutémához.
ugyanaz a helyszín, termék. 2 vevő.
akár a mm, legyen a 300k-s plazma.vevő 1. kinézi, eladóhoz oda, közöl:
tetszik, ugyanez online-ban 270k. szívesebben venném önöknél. ennyiért kp. kifizetem, elviszem. 15 perc múlva visszajövök. addig kérdezze meg a főnökét, oda tudják-e adni ennyiért, különben akkor inkább a másik üzletből rendelem.vevő 2. téblábol. adja a határozatlant, aki azt próbálja előadni az eladónak, hogy ő tulajdonképpen nem tudja, hogy megvegye-e. és rettentő béna, próbálkozónak tűnő mondatok, alku célozgatások hagyják el a csőrét. nem-e lehetne-e, stb...
az első az egy egyszerű, világos, korrekt üzleti ajánlat, amit igen jó eséllyel elfogadnak, ahol olyan rendszer van, - persze ezt előre nem árt tudni - hogy dönthet egy részegvezető ilyenről. nem a tesco-ra gondolok, de pl. egy mm már ilyen.
a 2. egy olyan valami, amitől az ember hátán feláll a szőr, és eleve kudarcra van ítélve.
valaki vagy zsigerből érti, érzi a 2 közti különbséget, vagy nem.
-
Integra
titán
válasz
saelin #58836 üzenetére
szerencsére nem én hegesztek, csak ellenőrzök, de aki a csarnokban nyomja egész nap... azt sem tudom, hogy kapnak e veszélyességi pótlékot vagy bármi mást, ez kőkemény fizikai meló maradandó károsodással az évtizedek alatt, az egészen biztos..
ettől függetlenül kértem már a srácokat, hogy ha majd lesz egy kis idő (amire jelenleg kicsi az esély), akkor tanítsanak meg a hegesztési alapokra, mert nem elég nekem, hogy milyen varratok, hegesztési módok vannak, hogy mik az en/er szabványok etc, magam is tudni akarom, hogy mennyire nehéz vagy éppen könnyű valamit lehegeszteni. szeretem tudni, hogy amit a műszaki rajzokon látok, azt milyen a gyakorlatban saját kézzel csinálni
-
BlacKSouL
addikt
válasz
saelin #46255 üzenetére
Akkor az is lehetett olyan jó, mint eredetileg 3 sebességes Simson motorblokkot utángyártott csőtengellyel és utángyártott hosszabb áttételű 4. fogaskerékpárral összerakni és szétszedni 3x, majd végül visszacserélni kopott csőtengelyre és rövidre áttételezett eredeti 4. fokozat fogaskerékpárra, mivel az utángyártott cuccokkal nem forgott el a meghajtótengely..
A főtengelynek biztos jót tett, hogy 4x lett összeverve és szétverve a két blokkfél...
De legalább nem a gép előtt és nem a munkahelyen kellett küzdeni, hanem jó levegőn -
válasz
saelin #41215 üzenetére
jól használod a feltételes módot. kellene. ez itthon utópia, ez az ország egyszerűen képtelen az előállításra, az innovációra. nameg őszintén, ha most egyik napról a másikra megjelenne egy magyar laptop, te azt vennéd az évtizedes tapasztalattal rendelkező, hp, dell, stb. helyett?
-
Tim82
félisten
válasz
saelin #41080 üzenetére
No meg nincsen olyan állam, amelyik politikai-jogi folytonosságot vállalna az ókori Izraellel (ami egyébként akkor nem is létezett, mint szuverén állam) és a Római Birodalommal.
Eltekintve ezektől az apróságoktól, melyek minden bizonnyal áthidalhatóak, szívből drukkolok neki!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest