Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
-
-
fokukac
nagyúr
hú, ilyen alapszavak hiányoznak a szókincsemből?
---------------------
a booking.com-hoz visszatérve: azért szeretem, mert van rajta profi térképes kereső, és vannak vélemények, a vendégek megíják, ha valami rossz,
továbbá a térképes kereső illetve streetview alapján egyértelműen be tudom azonosítani a helyet és a környéket már távolról, és úgy nem érhet csalódás.Mondom, a távoli, csendes, privacy-t nyújtó helyeket keresem egész életemben.
UGyanakkor még mindig olcsóbban szoktam találni tengerparti szállást, mint amikor pl. leugrunk a Balcsira... -
fokukac
nagyúr
ne habozz kiélni a kreativitásod.
----------------------
ez az új munkahely, meg a határidők, meg a határidő előtt egy nappal felbukkanó újabb és újabb előre nem látott problémák megölnek engem. van, aki még az irodában ül? Régen ilyenkor már a kocsmában ültem, most meg...
-
Viszlát
addikt
Esetleg nem materialis jellegu ajandek? 60 ev sok ido es ha mougalmas elete volt akkor bovem van mire visszatekinteni. Kis nyomozas es kreativitas kombinaciojabol egy nosztalgia video telitalalat lehet, igaz valamennyire erteni kell hozza es idoigenyes. Esetleg meg szoba johet egy a szamara fontos merfoldkohoz kapcsolodo emlektargy renovaltatasa...
-
-
Tim82
félisten
A szabad orvosválasztási jog adott, az persze nyilván más kérdés, hogy a háziorvos, akihez menni akarsz, befogad-e. Nálam nem volt ilyen gond, én eleve nem a lakóhelyileg illetékes orvoshoz, hanem a nagyapám valahai háziorvosához jelentkeztem be vagy 10 éve, ő szívesen fogadott.
-
3shae
aktív tag
Ja hát ez béna egy helyzet.. De az milyen már hogy nem garantálja
Egyébként nem volt olcsó mulatság (15e HUF) de megjavította fél órán belül és méghozzá a bejelentés napján, garit is vállalva.
Olvasgass még néhány fórumon hátha előrébb leszel. Szerintem 10 éves hűtő nem olyan vén még. Az enyém is 2001-es..
-
3shae
aktív tag
Talán egy hete hogy megjavították a hűtőmet.. Egy Whirlpool kombi hűtőről van szó. Nyáron kínlódott szegény, a fagyasztója tökéletes volt, de a hűtő részben állandóan megromlott a tej, megbuggyant a salátamix, stb.. Egyik este aztán teljesen leengedett a fagyasztó is. Kihívtam a szerelőt, és a termosztát volt benne rossz. Cserélte, és most jobb mint valaha.
Beszéltem vele, és azt mondta, ha elszökik a gáz, akkor megy a motor éjjel-nappal.
-
tildy
nagyúr
Hat nem tudom, ott nagyon nem hordtak. Igaz ott a 400g/1800Ft-os ar joval lelektani hatar felett van. Apunak sikerult diabetikusban venni, halaegnek.
Nekem egyetlen bajom az volt vele, amit ott voltak, mind marcipanos volt. Utalom a normal marcipan izet.
Aztan volt meg milkaban is, persze tejcsokis, a tejcsokit is utalom.
Na akkor nezunk meg egyet: szerencsi nosztalgia, ez mar narancsos diomarcipan, remelem oke lesz.
( Jut eszembe az izrol, egy ideig furcsalottam a mosogatoszeres izt a keleti kajak egy reszenel. Hat kiderult nem vagyok vele egyedul: a koriandert megkostoltam kulon is, hat pfuj. Genetikai okai vannak, ha jol tudom, ha valaki ilyennek erzi)
-
Itt esetleg
ehh, mégse, ép írják, hogy nincs -
fokukac
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
Mivel az embereknek a problemai nem mindig ugyanazok es nem mindegyik ugyanolyan sullyal van a szemunk elott, ezert az altalam hasznalt "megoldas" egy egzakt fogalom.
Gondolom elvontat akartál írni. Amúgy che?
Mindenki keres valamit, amitol jobba tehetne (vagy legalabbis ugy hiszi) az eletet, ennek a jobba tetelehez tokeletesen jo eszkoz egy lotto otos.
Hogyan eszköz egy lottó ötös ahhoz, hogy megtaláld életed párját, aki a te másik feled ezen a világon? Hogyan eszköz a pénz ahhoz, hogy a gyereked tiszteljen és megfelelő erkölcsi útravalóval indítsd útnak?
Az megint mas kerdes, hogy az ember rettentoen buta es onzo. Neki semmi sem eleg, ha megvan amit akart, akkor ujabb kell es megujabb, es megtobb es meg...
Ezt úgy hívják hogy maslow-i szükséglet-hierarchia piramis. Semmi gond vele, az emberi természet ilyen, ez nem jó vagy rossz dolog, ha nem így lenne, még mindig kőszekercével kergetnénk a jaguárt.
Ennek az ellentete a problemak jelenlete, ha megoldasz egyet, jon harom masik. Lehet, hogy konnyebb legyurni ezeket, lehet, hogy nehezebb.
Che?
-
Mawyx
őstag
Ha nincs ismerös, akkor vagy hirdetés, vagy a lépcsöházban kirakod átlátszóba csomizva vagy papirdobozba, esetleg kisérölevéllel, hogy elvihetö. Nálunk ruhákat, ágynemüket szoktak kirakni, kimosva, zacskóban. Ha nem lesz gazdája, akkor másnap kintebb kerül az utcára a lépcsöre.
-
EQMontoya
veterán
70-es tábla van. Meg tudtam előzni, amikor nem volt szembeforgalom, de ez nyilván nem azonnal történik. Dudálni nem dudáltam, de aki lakott területen belül, normális minőségű úton lényegesen a megengedett sebesség alatt közlekedik, arra rá fogok villogni.
Mégpedig azért, mert a lassú hajtás a halálom és az irracionalitás szobra. Ugyanis azok a gonosz lámpák, amelyeken szidunk, hogy "már megint ránk váltott ez a szar", azért váltanak ránk, mert tetvészkedünk. Ha valahol 70-es tábla van, ott 70-nel kell menni, és akkor zöldhullám lesz. Pl. Hungária krt. Ahol meg 50, ott 50-nel, nem 35-tel.
Abban az esetben ugyanis, ha tötymörgünk, ránk fog váltani jó pár lámpa. Aminek eredményeként 5 perccel később érsz oda, és még drágábban is, mert az állandó gyorsítás-lassítás nyilván magasabb fogyasztást eredményez, mint az egyenletes haladás az adott szakaszon megengedett sebességgel. Nem kell többel, csak annyival. Ezért szeretnék tarkón szexuálni mindenkit, aki 55-tel megy 70-es táblánál.
Az már csak hab a tortán, hogy a forgalmi dugók kialakulásához is erősen hozzájárulnak azzal, hogy a lámpa megfogja őket, és persze a mögöttük jövőket is. Mert ugye elindulni is csak szépen, ráérősen, aki mögöttük jönne a zöldhullámmal, az meg sz..jon.
-
EQMontoya
veterán
Van más issue. Ha lejár a személyid, és újat kapsz, akkor kvázi kitilt, figyelmeztetés nélkül. Ilyen esetben is goto okmányiroda, de erről az esetről még a telefonos support sem tud. Azt mondták, hogy én vagyok a hülye, ha nem jött meg az emlékeztető, és használtam x időn belül.
Bementem, az okmányirodás hölgy mondta, hogy a lejárt régi személyim okán (mivel ott még annak az adatai voltak fenn) tiltott le, megcsinálták újra.
-
Tim82
félisten
Mai "mindenre van egy xkcd"-rovatunkból.
Emvy-nek nem ér elárulni a megfejtést a többieknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest