Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Pttypang #62339 üzenetére
tökéletesen igaza van.
nézd, a választók többsége október elején is b@szott elmenni szavazni. őket hívom a közöny szavazóinak és túl jó dolguk van még mindig, hogy arra sem veszik a fáradtságot, hogy elmenjenek és megbuktassák ezeket a kutyákat. az, hogy a narancsos fanatikusok az ország kisebbségét képviselik, tény. viszont az is tény, hogy ők mindig elmennek. és a maradék pedig, aki ellenzékre szavazott egyszerűen nem elég, meg jól szét is szavaztak. a közönyt választók nélkül nem lesz itt változás, ezt is látni kell.
ennek az országnak a közöny a legnagyobb ellensége.
aki teheti, idővel lelép, mert egyszerűen védeni akarja az életét, a nyugalmát, amennyire csak lehet. -
válasz
Pttypang #62156 üzenetére
Varosba, ilyen kategoriaban egyiket se vennem. Osszteleszkopos az vegkepp ertelmetlen, de az elso teleszkop is felesleges, pillanatok alatt meg lehet tanulni egy-egy katyu vagy csatornafedel okozta docceno megoldasat (kikerulod, atugrod, kimozgod alkarbol) -- es ezek a beleposzintu cuccok a legidegesitobb apro rezgeseket nem csillapitjak szinte egyaltalan, csak a bringa sulyat novelik.
-
tildy
nagyúr
válasz
Pttypang #61774 üzenetére
Ahh, akkor epp BP-en voltam, teljesen rendben volt, meleg volt, sutott a nap.
Amugy tudja valaki ez a hely a kepen Budapesten hol van?
-
fokukac
nagyúr
válasz
Pttypang #61758 üzenetére
én folyamatosan azt nézem megint napok óta, hogy hova lehetne elhúzni valahova novemberben, ahol akkor még kellemes meleg van. Persze, olcsón.
Most épp' azon agyalok, hogy Szicília (az oda-jegy csak 9 ezer, vissza 60), aztán valahogy egy kisebb roadtrippel átjutunk Nápolyba, és onnan haza, mert onnan olcsóbb hazajönni.
Amúgy nem tudom, volt már arrafelé valaki novemberben? Milyen idő van ott akkor?
-
-
-
parandroid
félisten
válasz
Pttypang #57915 üzenetére
Félreértetted, a rendes kenyér fogja beszívni a tojást, a műanyag nem. A képen nagy valószínűséggel sok hozzáadott vegyi anyagot tartalmazó kenyeret látsz.
Mi amúgy ezt loptuk 9gagről, fincsi:
Jó reggelt mindenkinek!
p
Ps.: Ez már természetesen már a saját produktum, sajnos a tojással csínján kell bánni, nehezen bírja a gyomrom, de amúgy az egész család odavan érte bármilyen formában.
-
aizen92
addikt
válasz
Pttypang #57912 üzenetére
nem kell sütőt takarítani
alufóliát raksz alá, kis edénykét csinálsz belőle és nem folyik ki semerre
Amúgy én azt szoktam, hogy tükörtojás elkezdem sütni serpenyőn és ráreszelem a sajtot, majd azt rakom bele egy 1-2 percig pirított zsemle közepébe
ízlés szerint mehet rá pirított szalonna hagymával.
na jó b+ megéheztemmegvan a holnapi reggelim.
-
Tikakukac
titán
válasz
Pttypang #56120 üzenetére
Nem tévedtél. Fejből tudtam 8-at élből. Ebből 5 szombattól nuku. Maradék 3-ban ilyet nem csinálnak, csak kiszolgálnak. Kemény.
Voltam amúgy a környéken is ilyennel, csóka néz, hát akkor tud ilyet meg olyat adni vagy cisnálni 3k-ért. Momdom csak csati kell a végére, hát az úgy nem. Nem semmi...Tim82: Köszi főnök, ebben volt 2 új, másik 2-re írtam még várakozunk tegnap este óta
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pttypang #55800 üzenetére
úgy értette, hogy miután bezárt az akkor hivatalosan még létező poltopik, gyakorlatilag finom és kevésbé finom politikai utalások, megjegyzések már csak itt születtek, ebben a topikban.
ahogy meg is jegyeztem pár napja, el volt nézve itt, mert csak 1-1 fellángolásféle volt, vagy ha rágódtak/-tunk is rajta, de nem úgy, mint ahogy páran annakidején abban a másikban. és ez a formája még elfogadható volt moderáció szinten, anno amaz már nem. illetve ennek a topiknak is megvan a maga "közönsége", "lakossága", akik nem egyeznek meg a poltopik lakóival, bár átfedések vannak/voltak. -
fokukac
nagyúr
válasz
Pttypang #55658 üzenetére
A héten legalább 3-4-szer indítottam újra, akkor még se lett jobb
Ki érti ezt...----------------------------
Amúgy, ha már meleg váltás. én is csütörtökön még az egyik helyen dolgoztam, pénteken pedig már a másik helyen, este meg búcsúbuli volt. Jó fárasztó hét volt, kissé másnaposan nézek ki a fejemből...
-
concret_hp
addikt
válasz
Pttypang #55339 üzenetére
a többség nem tájékozott. de ha nem mész el, azzal a mostani brigád fölényét támogatod tulajdonképpen, persze ha amúgy is őket támogatnád, akkor majdnem mindegy.
én azért örülnék, ha nem az jönne ki amit mérnek, és esetleg egyetlen egy ellenzéki párt lenne...
forint shortot nyomtátok pénteken?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pttypang #55114 üzenetére
Nem hinném, egyrészt mert miért, másrészt nem úgy ismerem, hogy hagyná magát
Egyébként a dolgát tette, védte a vonalat a kiemelt időszakban, hogy minden rendben menjen a nagy esemény alatt. Hogy a vonatban emberünk nem mutatkozott be, csak úgy csinált, mint az egyszeri rádióamatőr, miután összerakta a rádióját, és kinyílt neki az éter, azt meg ugye láthattuk.
Azért van ott egy vágás, a kettő között kimaradt részt meghallgatnám, mert szerintem ott tisztázzák, és akkor indítják újra a felvételt, de lehet hogy tévedek.na, megteszem
-
válasz
Pttypang #55083 üzenetére
azzal most sincsen gond, az országgal nem vagyok elégedett és az iránnyal, amerre tartunk, már ha van irány egyáltalán
bár nyilván el tudnék képzelni más jellegű, kicsit több gondolkodást, elemzést igénylő munkakört, de abban 90%-ig biztos vagyok, hogy szakmán belül nem találnék itthon jobban fizető állást a mostaninál.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Pttypang #54773 üzenetére
A sokk hatására ki is nyitottam gyorsan egy Hoegaardent
Ui. viszont Dagobert bácsi angol hangja szinte teljesen olyan, mint a magyar, ritka az ekkora egyezés a hangkarakterben.
Uui. Viszont a nap pozitív élménye volt, hogy láttam egy '77-es Eagles-koncertet, és valami zseniális volt. Kár, hogy alig készült róluk jó minőségű felvétel.
Én meg rossz korba születtem, zeneileg egészen biztosan. -
-
parandroid
félisten
válasz
Pttypang #54213 üzenetére
Pedig kéne. Persze ahol eleve így állnak hozzá a vendéghez, náluk nem biztos, hogy ez szempont. Utoljára még a válság előtt jártam a dunakanyarban, már akkor is pangott minden a környéken, azóta csak még rosszabb lehet a helyzet, szóval minden vendég számít (kellene, hogy számítson). Bizony azok is, akik eldöntik, hogy visszajönnek-e, vagy sem, meg azok is, akiknek esetleg ajánlják a helyet, vagy nem (akár barátok, ismerősök, akár valamilyen internetes fórum).
p
-
parandroid
félisten
válasz
Pttypang #53707 üzenetére
Nem, ez kimondottan az új lakásokról szól (kiadott építési engedélyek alapján). Ez egy jobb áttekintés csak a számok tekintetében, bár a lényeg a másikban is benne van.
"A kiadott lakásépítési engedélyek száma 7536 volt, ami 29 százalékos csökkenést jelent a 2012. évi adatokhoz képest. Az újlakás-építésen belül egyre kisebb a természetes személyek által épített és saját használatra szánt lakások aránya - közölte a KSH."
Mondjuk benne volt a levegőben, már a harmadik negyedéves adatnál látszott, hogy nagy a baj.
p
-
tildy
nagyúr
válasz
Pttypang #53336 üzenetére
Tudtunk róla, mikor vettem a repjegyet tervben is volt, hogy utazunk rajta. De mikor ott voltunk, benn a város közepén laktunk, mindenhova gyalog mentünk, mert közel volt minden, és nekem meg totál kiment a fejemből. Esmeinnek jó a memóriája, de ő is elfelejtette. Cavinton. Vagy lista legközelebb.
-
parandroid
félisten
válasz
Pttypang #52422 üzenetére
Kezdjük ott, hogy ki hajlandó Mo-n szinkron nélkül bármit nézni, és mindjárt lesz egy akkora csoportod, ami szinte elveszik a statisztikai hibahatárban.
Ezért (is) nem lesz még jó darabig Mo-n valamilyen Netflix-típusú szolgáltatás, mint itt a németeknél a Watchever, vagy a Lovefilm, amiken szezon-számra darálhatod a sorozatokat, és a legújabbak kivételével tolhatod a filmeket egy teljesen jutányos havi 8-9 EUR-s átalányáron. Visítozik is a Sky (ami itt az otthoni UPC-hez hasonló kábeles szolgáltató, ami jó sok pénzért (havi 20-30 EUR) adja a sport- és filmcsatornákat), a streamerek pedig minden negyedéves jelentésben párszázezer új előfizetőt könyvelnek el. Ja, és nincs hűségnyilatkozat, bármikor felmondható, nem fizeted be a havidíjat, és felfüggesztik az accountot, ennyi.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy szinte minden elérhető benne németül is, és eleve sok a saját német tartalom (mesék, sorozatok, filmek).
Amúgy jön a Netflix is, csak mivel elkövették azt a hibát, hogy egyszerre akartak Franciaországba és Németországba jönni, belefutottak a filmlobbi által kissé megbundázott francia törvényi szabályozásba, ami szerint a megjelenés után 5 évig nem streamelhetők a videótartalmak.
Most próbálnak törvényt módosítani társadalmi nyomásra, de érthető módon Hollande jobban el van foglalva a francia színésznőkkel, mint a kormányzással.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Pttypang #52159 üzenetére
Valószínűleg úgy, ahogy azt, ha jól rémlik, a Renault találta ki a Twizzyhez, konkrétan úgy történik a tankolás, hogy kicserélik az akkumulátort - az autó árában nincs is benne az akku ára, az soha nem is kerül az autó tulajdonosának tulajdonába. Ez a megoldás az egész tankolási procedúrára, mivel egy komplett feltöltés nem 2 percig tart egy elektromos autó esetében. Kis tételben működik ez is, de elképzelni sem merem, mekkora akku-parkokat kéne üzemeltetni, ha milliószám közlekednének az elektromos autók. No meg hogy milyen környezetterhelést jelentene a működésképtelenné vált akkumulátorok kupaca, és mibe kerülne az ártalmatlanításuk a jelenlegi technológiai feltételek mellett...
p
-
Integra
titán
válasz
Pttypang #52111 üzenetére
jó kérdés. nem tudom. fogalmam sincsen milyen nyaralni, mit jelent az, hogy nyaralás. mindig dolgoztam és csak ennek éltem. olyan volt, hogy mondjuk egy hosszú hétvégére barátokkal, kollégákkal elmentünk valahova borozni. vagy ha van egy jó nap, akkor motorra fel és 50 fokos aszfalton izzadok egész nap és szelem az erdőket, vagy pályázom.
ám olyan, hogy repülőre felülök, vagy autóba beülök és irány valami más ország, tengerpart és napsütés és semmit tevés.. nem tudom, hogy ez e a klasszikus nyaralás és szükségem van e erre és hogy képes lennék e rá. -
Mawyx
őstag
válasz
Pttypang #51959 üzenetére
Csak felhúzott ablakokkal lehet elviselni, úgy se sokáig. Még jó, hogy le van sötétítve, így nem látják kit néznek hülyének
Behalt a hőgombám is, megnéztük diaggal, hidegindításkor -35 fokot mér és bedúsít nagyon, azt se tudja mit csináljon a sok üzemanyaggal, úgy jár mintha 3 henger lenne, olyan darabos pár percig. Nah, hallod ezzel a kipufogó állapottal kombinálva most, ejj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest