- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz
szőröscica #52757 üzenetére
Én se.. de jobb lenne, mint a semmi.
-
Jhonny06
veterán
Nincs valami normális pékség a Margit híd budai hídfőjénél? Reggelente most arra járok, de semmi. Az "újonnan" nyílt CBA-ban 0 a választék (nem is értem..), a kisebb boltok se jöttek be eddig. Valami Lipóti, vagy hasonló hely.
-
Jhonny06
veterán
A diákmunkák nettó órabérét ugyanúgy kell kiszámolni, mint egy "rendes" munkáét, vagy más terhek vonatkoznak ezekre? Tehát felszorzom az óraszámmal, majd 22-vel és így írom be a nettó kalkulátorba, majd leosztom.
-
Jhonny06
veterán
Nem tudja valaki, hogy ma a futás miatt a Batthyány tér környékén melyik út van lezárva? Tehát mondjuk a Szépvölgyi úttól a hév mentén, majd a Fő utcán el lehet jutni a Clark Ádám térre, vagy ez esélytelen?
Tehát ez lenne az útvonal: [link]
-
Jhonny06
veterán
Még annyi, hogy kézipoggyászba kisebb tusfürdőt, fogkrémet, sampont fel lehet vinni? A Wizzair honlapján ez van, bár nem teljesen egyértelmű. Tehát ha belerakom mindegyiket egy műanyag zacskóba, az oké? Nem repültem még _csak_ kézipoggyásszal, így ez mind új.
"A kézipoggyászban lévő folyadékokra a következő kormányzati korlátozások vonatkoznak:
- A folyadék legfeljebb 100 ml űrtartalmú tartályban lehet
- Az egyenként 100 ml-nél kisebb térfogatú tartályokat egy átlátszó, újrazárható, 20x20 méretű és legfeljebb 1 liter térfogatú műanyag zacskóba kell helyezni.
- A műanyag zacskót külön be kell mutatni a biztonsági ellenőrzés során" -
Jhonny06
veterán
Köszi mindkettőtöknek!
-
Jhonny06
veterán
válasz
Jhonny06 #40748 üzenetére
Na most felhívtam a CC-t és 850 font lenne körülbelül, ez már nem hangzik rosszul. A gugli pár nappal ezelőtt 860-at dobott ki rá, de ugye az explicit módon vált árfolyamok között, a tökéletes végeredményt kidobva, annyit viszont senki nem fizet a kezelési költség miatt. Nem tudom, hogy ez kint mennyivel lenne több, de ha nincs nagy különbség, akkor ezt meglépem.
-
Jhonny06
veterán
válasz
bandus #40741 üzenetére
Ez így jól hangzik, gugli is kidobta, hogy 1000 euro hány font, csak ugye erre rájön a kezelési költség, stb. Most felhívtam egy pénzváltót és azt mondta a csaj, hogy a dupla konverzió miatt olyan 810 GBP maradna a végére.
tildy: 1 hét múlva megyek Londonba, bizniszelhetünk.
De ezt az 1k-t szeretném beváltani, nem tudom, hogy kell-e annyi egyáltalán?!
-
Jhonny06
veterán
válasz
concret_hp #40738 üzenetére
Attól félek, hogy kint ugye a turistahelyeken nagyon lehúzzák az embert, meg azért font nélkül nem szívesen indulok el.
Szóval akkor ez nagyon nem érné meg?
-
Jhonny06
veterán
Nyaraláshoz nagyobb valutaváltást (konkrétan 1000 euro gbp-re) melyik pénzváltónál érdemes intézni? Egyáltalán sok különbség van a helyet között? Köszi.
-
Jhonny06
veterán
Meg lehet valahol érdeklődni, hogy hol tart a jogsim "elkészítése"? Az okmányirodán kívül, mert ugye nekik nincs sok közük hozzá innentől, nem is oda megy vissza (meg már zárva vannak), mert elvileg postai úton küldik, de már 3 hete várok rá. Tehát valami minisztérium, vagy ilyesmi.
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Jogsi kiváltására van valami gyorsított eljárás? Illetve Pesten vagy Szentendre környékén van olyan okmányiroda, ahol gyorsan elkészül? A XIII. kerületibe néztem online, de hetekre előre nincs időpont.
Esetleg ideiglenes igazolás, amivel lehet vezetni?
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Nem tudtok olyan helyet Pesten, ahol árulnak még ilyen kék Lypsyl ajakápolót?
-
Jhonny06
veterán
válasz
Winner_hun #14388 üzenetére
és fokukac: Köszönöm!
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Ha egy online átutalásnál elírták a nevem (illetve a vezetéknevem végéről hiányzik egy betű), de a bankszámlaszám jó, akkor át fog jönni a pénz gond nélkül? Ilyenkor egyáltalán mit néz a rendszer? Köszönöm.
-
Jhonny06
veterán
Nem tudja valaki, hogy mi az USA-ban annak a térnek (?) a neve, amin egy hatalmas "bab alakú" high-tech szobor/építmény van? Metál színű, szépen tükröződnek rajta a közeli felhőkarcolók. Frappánsabban nem tudtam körülírni.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Tothgera30 #8693 üzenetére
Azt bírom az ilyen újratelepítéseknél, hogy az első 1 hétben vigyázol, hogy még véletlenül se kerüljön rá semmi, mindent azonnal letörölsz, nem telepítesz felesleges programokat, aztán elindulsz a leejtőn és megint elborít a szemét.
-
Jhonny06
veterán
válasz
kételkedem #8646 üzenetére
Köszönöm, ez lett végül.
-
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Takarítás közben találtam kb. 2-300 db petárdát, köztük durvább fajtákat is, jó régen vettem őket, viszont nagy valószínűséggel még működőképesek, így felelőtlenség lenne csak úgy kidobni. Lehet ezeket valahogy szakszerűen hatástalanítani? Gondolkoztam rajta, hogy levágom a tetejüket és kiöntöm belőlük a puskaport, de ezzel elmenne az egész nap, meg nem annyira jó megoldás. Kérdés, hogy a víz mennyire árt nekik, gondolom megszáradás után ugyanúgy gyúlékonyak maradnak, tehát ez sem túl jó megoldás. Komolyan kérdezem, még mielőtt jönnének a hülye válaszok. És nem, nem fogom elhasználni őket.
-
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Lenne itt egy fekete IKEA-s asztal (Galant néven fut), amit amúgy nagyon szeretek, de meglátszik rajta minden kis porszem, gyakorlatilag 1 napig nem törlöm le és undorítóan néz ki. Nagyon nagy balfasz voltam, hogy ilyen színben vettem meg, de akkor tetszett. Színre most is tetszik, de ez a porosodás nagyon idegesít. Már értem, hogy miért faszínű asztalt vesz az emberek 99%-a. A kérdésem pedig az lenne, hogy át lehetne festeni/lakkozni vagy valami egy másik színre és ha igen, akkor milyen úton-módon? Köszönöm.
Pár jellemzője, ha ez segít:
"Forgácslemez, Kőrisfa furnér., Fólia, Pácolt, Áttetsző akril lakkozás, Tömör bükkfa"
-
Jhonny06
veterán
Szerk.: Közbe megvan, tárgytalan.
-
Jhonny06
veterán
Egyszer láttam a YouTube-on egy olyan funkciót, hogy elsötétítette a hátteret, hogy ne legyen zavaró a fehér háttér, ha sötétben nézel egy videót, de sehol sem találom. Egy csak próbából volt ott vagy most is elérhető? Teljes képernyős nézet kilőve, nézhetetlen felbontású videóról van szó.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Tothgera30 #5500 üzenetére
Rendben, köszönöm az infót!
-
Jhonny06
veterán
Ha az MPL hoz ki egy csomagot, amiért fizetnem kell, akkor tudnak visszaadni, vagy pontos összeget kell odaadnom?
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Angol mellett/után milyen nyelvet érdemes tanulni? Mérnök infós diplomám lesz, ilyen területen szeretnék elhelyezkedni, mindig is a svéd/norvég/ír volt szimpatikus, de egyiket sem igazán ajánlják, talán a három közül a svéd a leghasznosabb, de ott is el lehet lenni angollal, hacsak ki nem költözöl, vagy munkát nem vállalsz. Azaz azt mondja kb. mindenki, akit megkérdeztem, hogy ezek közül csak akkor érdemes tanulni bármit, ha költözöl, mondjuk ez elég egyértelmű. Viszont a mindenki által ajánlott "tömegnyelvek" (e.g.: francia, olasz, spanyol) nagyon nem szimpatikusak és sokat számít, hogy szeressem, amit tanulok. Ilyenkor mit lehet tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest