- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
lorcsi #57813 üzenetére
Akkor már nem is hozom fel hogy slick, merev villás 29er ss, hidrós tárcsákkal milyen jó is lehet
.
#57815 peterkeT: Akkor szerintem maradj Trekking-Cross vonalon. Azok minden igényedet ki fogják elégíteni. Én a KTM Speedtour Lite-t vagy KTM Itero Cross-t venném, ahonnan linkelted. De más márka hasonló modelljei is megfelelőek lennének
Mechanikus tárcsafékből talán az Avid BB7, ami értékelhető minőségű, de én egy alap tárcsához képest, mindenképpen V féket javaslok, egy drágább fékbetéttel. Mivel: olcsóbb, egyszerűbb, könnyebb szerelni, fékerőben ugyan ott lesz és neked szerintem elég is.
-
aizen92
addikt
válasz
lorcsi #57659 üzenetére
Tothgera30: Gratulálok
Energiai ital,meg koffein kapszula és egyéb f++zágok, szerintem a gyengék játékszere vizsgaidőszakban.
Én szigorlatok előtt ( ami nálunk egy államvizsgával ér fel ) 4kor kelek, majd aznapra még egy-két vizsga, aztán max erős fekete teát csinálok. Simán ki lehet bírni. Rendesen be kell osztani az időt, sportolni, normálisan enni, és simán ki lehet bírni pl egy reggel 6-tól hajnali kettőig tartó tanulást, esetleg közben egy kis melót.
Egyik melóhelyemen főnök naponta 4-5ször nyomta magába az undorító kávét, volt sokszor hajnali 3-as munkakezdés ha Ausztriaba mentünk együtt, és folyton baszogatott miért nem kávézok, hogy bírom ki, ő meghalna egyszerűen... simán ki lehet bírni nélküle....
jó most lehet páran kiakadnak/megköveznek, de megrögzött kávéellenes vagyok. Évente egyszer max. azt is valami kávéházban.... -
-
-
-
Tim82
félisten
válasz
lorcsi #51098 üzenetére
Nem, a Deák téren át kell szállnod a 3-as metróról a 2-esre, azzal egy megálló.
De talán jobban jársz, ha a Deák helyett az Arany János utcai megállónál szállsz le a 3-asról, sétálsz egy kicsit a Bajcsy-Zsilinszky úton, majd az Alkotmány utcán elmész a Kossuth térig.
Szerk.: lassú vagyok, mentségemre csak az érintőkijelzőn történő hsz.-írást tudom felhozni.
-
-
Integra
titán
válasz
lorcsi #45443 üzenetére
szerintem igen, segít, nagyon keményen tornáztatja a szemet, mindenféle optikai lencse és egyéb nélkül. én napi 1-2 órát használtam sokat, olvastam és tévét néztem benne.
nem véletlenül nem kapni alapvetően szemüveg boltokban
az, hogy felvetetnek veled egy szemüveget, ami eleve hamis információt ad át az agynak, nem fog a szem dolgozni, nem erőlteti meg semmi, nem kényszeríti semmi a munkára, csak satnyul tovább.. nem azt mondom, hogy akinek szüksége van a szemüvegre az dobja el, de iktasson be napi 1-2 óra szemtornát, mert igenis érdemes. és idővel érezni fogja az arányokat, hogy változhatnak. hosszú idő, nem két hét, de működhet. és ami a legfontosabb, fejben dől el itt is minden. -
-
fokukac
nagyúr
válasz
lorcsi #44990 üzenetére
Szia, ez olyan kicsi terület, hogy a hagyományos irodaházakat el is felejthetitek. Esetleg valami földszinti üzlethelyiség jöhet szóba, vagy valami olyan ház, ahol tényleg akár szobákat is kiadnak. Mivel ilyen pici, ezért persze drágább fajlagosan, de ez a méret tényleg ritka, ezért is mondtam a lakást.
Tudom, egy kisvállalkozás méretéhez képest ez se elhanyagolható költség... de ennél olcsóbb szerintem tényleg nem létezik.Ui. Pesten van olyan cég (Regus), ami kimondottan kibérel sokszáz m2-t fancy irodaházakban, és abból igény szerint rugalmasan leválasztva szobákat, reprezentatív irodateret biztosít kimondottan kisvállalkozásoknak, tárgyalóhasználattal és recepciós szolgáltatással. De annak a költsége is jóval több, mint amit említettél.
-
fokukac
nagyúr
válasz
lorcsi #44981 üzenetére
Az attól függ, hogy mekkora és milyen minőségű (milyen szolgáltatásokat nyújtó) irodára gondolsz. Az A-kategóriás (modern, az elmúlt ~10 évben épült) irodaházak kb. 10 EUR/m2/hó körülről indulnak (néha azért alá is becsúsznak), a B kategóriás (többnyire régi, szocreál épület némileg felújítva) házakban pedig már 7-8 euróért lehet bérelni. Külvárosban ez a jellemző. Az ennél is lejjebb lévő kategória meg 5-6 euróért fut, de az fehér embernek nem való.
Amúgy kis cégnek lehet, hogy jobban jártok egy lakással, ha amúgy megfelelő az infrastruktúra.
-
Integra
titán
válasz
lorcsi #43809 üzenetére
igen, idáig, de most kifakadt, elege lett viktorékból, a jelenlegi rendszerből, hogy állandóan basztatják és demonstartív jelleggel vonulnak be ellenőrizni folyamatosan a cégeit nav+tek karöltve, viszi át luxemburgba a kulcsfontosságú cégrészeket, alkalmazottakkal együtt.
ezek nullák mind. a média szereplők meg a legalja faj szerintem.
-
Integra
titán
válasz
lorcsi #43804 üzenetére
ügyes pali ez a gattyán, tudja mit és hogyan kell csinálni. de nem véletlenül viszi ki a cégét mo-ról. megkockáztatom, hogy ha már nem évek óta ment volna az áruház projekt, most neki nem állna már, de nagyobbat bukott volna ha nem fejezi be, így meg talán hosszútávon nullára kijön vele. ezt az áruházat a külföldi világvárosokban kell brutálisan behirdetnie.
egyébként nagyon csöndes, visszahúzódzkodó ember.
ne említsük már sobertet meg a többi proli ripacsot egy lapon vele -
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
lorcsi #41542 üzenetére
ha aszfalton használod és csoszogsz, akkor kopik, ha emeled a lábad, akkor annyira nem. szeritnem annyira mint minden más cipő is. a legrégebbim 4 év felett van és teljesen jó, vegyesen használom. de leginkább edzésen, erdőben, futásra, de van, hogy aszfalton is, simán csak egész nap abban vagyok, a városban is. ha meg már nagyon kisállatkereskedés szaga van, bedobom a mosógépbe, rövid program, 30 fok, aztán felakasztva kiszárad.
-
Integra
titán
válasz
lorcsi #38986 üzenetére
kopik, mint minden más gumi. ebben külömbözhetnek, hogy milyen minőségű, keménységű gumitappancsokat ragasztanak a talpra pluszban. én a kso trek-em szépen lekoptattam 2 év aszfalt alatt... :-/ de tény, nem oda találták ki, hanem hegyekbe, szóval user error. aszfaltra van másik ff
-
-
tildy
nagyúr
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
lorcsi #26821 üzenetére
korábban - a válság előtt - 50k volt a legeslegalja, amiért lakható állapotú lakást lehetett bérelni Budapesten. Az alatt csak cigányputri volt a nyóckerben. Most már azért picit más a szitu.
Ui. Mi az, hogy "gazdag"? Az, hogy van valakinek egy lakása, az gazdag?
Ami nálunk a "gazdag", az egy normális országban a középosztály...
ezen kéne elgondolkodni. -
fokukac
nagyúr
válasz
lorcsi #26819 üzenetére
miért, 45k nem olcsó? mennyiért szeretett volna, 20-ért?
a 45k még egy átlagbérhez képest is olcsó, és megfizethető, sokkal olcsóbb, mint lakáshitelt felvenni pl.azt, hogy olcsó, úgy értem, hogy 100 ezerért 25 milliós lakást bérelhetsz, a hegyen.
ez azt jelenti, hogy az éves bérleti díj a lakás értékének kevesebb, mint 5%-a.
A bankban meg 8-9% kamatot kapsz a pénzedre.Magyarul, ha azt vesszük, hogy a lakás igazából egy tőke-eszköz, jobban megéri pénzt tartani, mint lakást, mert a pénz kamata jóval nagyobb. Gyakorlatilag, ha van pénzed, a kamatából kijön a bérleti díj, és még több is.
És akkor még bele se számoltam, hogy a lakásra költeni is kell ám pénzt, meg nincs is mindig kiadva.
-
kételkedem
addikt
válasz
lorcsi #26120 üzenetére
Itt voltak, szórakoztak, sportoltak majd hazamentek. Pont mint bármely más turista!
-
tildy
nagyúr
válasz
lorcsi #24086 üzenetére
Esm debreceni szuletesu, es a csaladja is arrafele valosi , bar ossze-vissza kellett nekik koltozkodniuk az orszagban, igy a szulok most nem ott laknak.
De legalabb nem kell majd repteren aludni, vagy baratoknal, ha koran megy a gep
Raadasula mamit is gyakrabban latjuk igy
Lenyeg a lenyeg, van jopar rokon arrafele. Az exclusive az pedig 29€ vagy £25, vagy 10000 ft koruli osszeg,attol fugg mivel fizetsz, de ez ket embernel mar behozza az elso utnal az arat.
Mas: Bank holiday, munkaszuneti nap, ugyhogy itthon logatom a labam.
-
tildy
nagyúr
válasz
lorcsi #24083 üzenetére
Barkinek:
Mi is tervezunk Debrecenre atallni, leven a rokonsag jo resze ott el, nagymama, teso, stb.
Mawyx: neha azert szokott csak exclusive tagoknak szolo akcio lenni. Nekik raadasul meg le is jon valamennyi az arakbol. enis megujitom megint, ha megint repjegyvetel lesz, az elozo most jart le aprilisban. Total megerte
-
tildy
nagyúr
válasz
lorcsi #24080 üzenetére
A 25-32 kg-os borondod, amit nem vihetsz fel magaddal a repulore, hanem check-in-nel le kell adni. Nos, en ilyet ritkan viszek, foleg ha hetvegere ugrom haza, eleg egy kisebb utazohatizsak is.
A wizzairnel az adok es illetekek benne vannak, de ugye az "extrakert" fizetni kell. Es bizony a feladott csomag mar "extra" Es ha nem wizzaires kartyaval fizetsz, hanem visaval, annak is van egy dija. Banki atutalas eseten ez kb 1400 forint, visa-s, maestros fizetesnel kb 2000 forint.
Cserebe rendszeresen megjarom oda-vissza az utat 10 ezer forintbol
(Budapestig )
-
Mawyx
őstag
válasz
lorcsi #24080 üzenetére
Amit nem cuccolsz magaddal a fedélzetre, amire a reptéren azt mondod a néninek, hogy csókolom, ezt szeretném feladni és azt többé nem látod. Mármint jobbik esetben a célállomáson várni fog vagy te őt a szalagnál
A 10-20ezres marhaság a zutazási irodák kiváltsága, valamiből nekik is meg kell élni... -
tildy
nagyúr
válasz
lorcsi #24064 üzenetére
Az attol fugg. En, aki feladott poggyasz nelkul utazgatok, es edesapamnak ertes wizzaires bankkartyaja van, amivel fizetni szokott nekem, nekem nem jon hozza semmi.
Akinek nincs ilyen annak 3.5£-nyi atutalasi koltseg iranyonkent, vagy 7 fontnyi bankkartyas fizetesi koltseg, szinten iranyonkent.
Milanoba is talaltam parat -
neduddki
nagyúr
válasz
lorcsi #23940 üzenetére
HI!
lanzsas utyifu+renszarvaszuzmo teajja
acc600 ha szagatn kell
sok forro citroimso tea /sajna nalam a hideg fagyi es egyeb vackok nem muxenek/
rapihenes
mez
palinka /kizarolag hazi 53+, botyi pacsamgoltak semmire ne mjok:- (/ + lsiterin /en felvaltva szoktam torkoblogeni/udv
neduddki
-
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
lorcsi #21450 üzenetére
ezt most egy 14"-es thinkpad t60-ról írom.
de a b. nőm szeretett volna egy kis, könnyű cuccot magának, amivel szaladgálhat jobbra balra, arra pedig jobb ez.
(amúgy erre is rá van írva, hogy thinkpad, pedig nem az)én csak önmagában azt nem értem, hogy miért ez a trend?
remélem, a windows 8-ban megoldják már ezt a dpi-problémát...
-
Timocicu
senior tag
-
kételkedem
addikt
válasz
lorcsi #20060 üzenetére
Két dolgot kell elkülöníteni! Van olyan aki beteg és emiatt nem tud dolgozni. Aztán van olyan aki nem, vagy csak egy kicsit beteg és egyfajta szabadságként használja a táppénzt. Egyébként tudomásom szerint országtól függetlenül sehol sem kedvelik különösebben azt a munkavállalót aki táppénzre megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- E-roller topik
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bestbuy játékok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Gitáros topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- További aktív témák...
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest