- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Tikakukac #56906 üzenetére
Na felgöngyölítettem az ügyet, szerencsére volt saját telszám a bácsinak így őt felhívva már betisztult a dolog. Ja akinek idősebb nagyapja van, az legyen gyanakvó ha valamit elmondd, mert lehet 1 óra múlva már más lesz a sztori én meg itt állok lefosott bokával
Történt anno, hogy szerettem a PS3-at, downgrade is volt meg minden. Na mikor pörgött a biznisz akkor tényleg időben kellett csapni a gépeket, így voltam még annyira fiatal és hülye, hogy előre utaltam ismeretlenül ismeretlennek-lenymozhatatlannak. Így buktam 30k-t, mindegy, ennyi volt, tudom mennyire necces az ilyen eljárás, jelentettem és kész.
Na, viszont volt aki szívta a vérét és előszedték a csákót és bankszámlát, amin ott virított egy köteg pénz amit küldött neki egy raklap ember, így azoknak a tulajdonosait kapták elő, hogy bekérdezzenek mindent tőlük.
Ergo mint sértett leszek kikérdezve. 3-4 óra alatt öregedtem vagy 5 évet...hát beszélnem kell papival miért akar kinyírni
Az okfejtésem remek volt egyébként a címet illetően, valóban nem tudhatja senki a másik lakhelyemet. Iszok egy sört.
-
Tikakukac
titán
Most hívott az öreg, hogy az otthoni másik lakhelyemen csilingeltek a yardok, hogy Szeged környékén nem kaptak meg egy csomit állítólag, amit elküldtem csak nem érkezett meg.
Volt már valakinek ilyen? Finoman szólva nem szokásom nem elküldeni dolgokat, ha meg nem érkezik meg ott a Posta meg futár és kifizetik az értékét, ha 2-3 alkalommal küldtem simán valamit az is erős és az is valami kisebb bigyó lehetett külön kérésre.
De a legnagyobb poén, hogy kopp-kopp még sohasem tűnt el csomagom, max olyan volt, hogy késett 3 hetet és/vagy kicsit megnyomták. Vagy lehet valaki akkor barom, hogy nem jelez vissza arról, hogy nem érkezett be valami és inkább ezzel kezd? Továbbá gyanús, hogy ha nem kapott semmit, akkor honnan tudja azt a címet, amit szerintem életemben 2-szer ha használtam, hiszen Pesten szobrozok...
Ha betotyogok a helyi erőkhöz meg tudják mondani kicsoda micsoda fia borja? Roppantul érdekel és idegesít is egyben. -
Tikakukac
titán
válasz
Pttypang #56120 üzenetére
Nem tévedtél. Fejből tudtam 8-at élből. Ebből 5 szombattól nuku. Maradék 3-ban ilyet nem csinálnak, csak kiszolgálnak. Kemény.
Voltam amúgy a környéken is ilyennel, csóka néz, hát akkor tud ilyet meg olyat adni vagy cisnálni 3k-ért. Momdom csak csati kell a végére, hát az úgy nem. Nem semmi...Tim82: Köszi főnök, ebben volt 2 új, másik 2-re írtam még várakozunk tegnap este óta
-
Tikakukac
titán
válasz
FehérHolló #56116 üzenetére
10 szál sodrott vezetéket egyszerre? Na az igen azt megnézem.
Tipp valakitől, hogy hol vagy kivel lehetne egy VGA csatit ráforrasztatni egy kábel végére?
Lehet vissza kéne adnom az érettségimet is (sokat már ennyi idő nem ér úgyse), de azért szerintem ez eléggé egyértelműen le lett írva, mit akarok. Ez így egy műveltető szerkezet, tehát igen, rohadtulforrasztóállomás nélkül akarok forrasztani. Ugyanis forrasztatni akartam eddig is, és eredetileg is, mint azt olvashatod. Kemény ez a mai nap, nem lesz könnyű a vége sem így...
#56119: Ha trollkodni akarnék akkor beülnék a kádba és vinnék egy notit WC3-al, abban lesz troll. A problémna az értő olvasással van és hogy eddig mindent írt mindenki, de azt, hogy ki-mi-hol vállal egy ezresért egy 5 perc munkát, na azt még nem.
concret_hp: Ööö izé, teszkóba lehet kapni pontosan 37 centis VGA hosszabbítót? Mert a rövidebb nem köti össze, a hosszabb meg nem fér el.
Nehezet kérdeztem, vagy front van
-
Tikakukac
titán
válasz
FehérHolló #56114 üzenetére
Huh bakker.
Nem. Bár szerintem elég egyértelmű és érthető voltam elsőre is, csak ugye a kollega indított egyből azzal, hogy meg kell tanítani engem forrasztani, ami mosolyra húzta a számat, de előrébb nem lettem.
Nyilván a szerszámok felhasználást sem kell bemutatni egy karosszérialakatos-gépészmérnök-villanyszerelő triumvirátussal a családban.
Az eredeti kérdés: itt ülök Pest közepén, holnap szombat, és nekem egy VGA csati végére fel kell rakni egy anya csatit. Ennyi, nem több. És nem fogok ide is forrasztóállomást venni, mert onnantól kezdve még 1 marhasággal többet kell foglalkoznom és jönnek majd a notialaplap javítósok is, azok meg ritka birkák, kihagynám.
-
Tikakukac
titán
válasz
FehérHolló #56111 üzenetére
Naná, hogy gyakorlat kérdése. Tekintve, hogy otthon hegesztek én neked akármit amit akarsz, hidd el tudom.
A vékony páka sem árt, ja. Meg egy rohadt csipesz. Csak bocsi, a garázst 300km-re hagytam és nehéz felhozni.Ez van, ez jelen formában ilyen heggyel csipesz nélkül henteskedés. Nyilván lehet a kendács topikban alázni ilyennel is, viszont nincs kedvem ezzel szopni és órákat elküldeni a semmire mert mindig összeforrasztasz valamit valamivel. Nagyobb dolgokat megoldom, ekkorát nem.
De köszönöm, hogy jelezted azt amit eddig is tudtam.Ismét jelezném: a fél házat átbarkácsolom neked, szerintem fél tonnát forrasztottam már. Nem a tudással, az eszközzel van a gondom. És nem fogok idefentre is telepíteni miniműhelyt, mert megfogadtam, hogy apró elektronikát nem javítok, ennek megoldása, hogy nem tartok hozzá semmit, és máris megoldódik a fejfájás. Ez most egy relatíve kivételes eset, belefogtam a szerverem összerakásába és ez hát hiányzik így eléggé.
Crytec210: Lehet. Menni kell akkor hegyet venni. Jha bocsi, hogy szombaton ez kicsit neccesedni fog, nyilván takaordnék keresni bele, de nem fog menni.
-
Tikakukac
titán
Tipp valakitől, hogy hol vagy kivel lehetne egy VGA csatit ráforrasztatni egy kábel végére? Nekiálltam, de idefent az albiban ez így lehetetlen, ennyiért meg rendes pákát meg tartót nem veszek, ezek a kis vackok meg rohadt aprók ennek a sima pákának...
-
Tikakukac
titán
Nehéz, de valamikor január magasságában lesz minden ami kell, és akkor 2-3 évig kuss van a gépek meg notik körül.
Csak tényleg annyira flott lenne, ha mindenki tudna olyat, mint a nagy ritkaság. Egy jó üzlet lemegy 30 perc alatt. Van aki 2 hétig hiteget meg cseszekedik és semmi, kiderül pénze sincs, de cserébe ad gitárt. Lohoool. Tényleg most pattant meg az agyam, sok lett egyben....
-
Tikakukac
titán
A telefonokról ne is beszéljünk. 2 óra és ott vagyok, viszem, okés, remek, nagyon jó, tetszik és mikor várom mi van semmi. Csörgök, ismeri a számot fel sem veszi. Ha meggondolta magát valaki okés. Legyen, de ne ráncigáljuk már a másikat nonstop a semmiért aztán meg tegyünk úgy, hogy nem történt semmi.
Az, hogy grátiszban információs pultnak gondolnak mindig... meg ha írok 2000 karaktert hirdetésre, olvasd el, aztán ha tetszik, írj. De amit leművelnek néha, hajam leőszül. Újra meg újra ki kell másolni a szöveget, mert nem fogja fel. Gyilkos, hála Istennek nemsokára elmegy minden a háztól
De a vétel sem jobb, ott is amik vannak... gyerek sértődik, hogy miért kérdezek rá az alkura, mikor ez remek ár. Remek-remek, csak ha bemegyek Iponba a te árad alatt kapok papíros garral ugyanolyat. És akkor ugye automatice bunkó vagyok mert rá mertem kérdezni. Hát ez van...
-
Tikakukac
titán
Olyan romboló bír lenni a mai emberek hozzáállása bármilyen vásárlással kapcsolatban aprón, hogy kész. Ez az írunk valamit és aztán kuss marha dühítő bír lenni, főleg 20 embernél 2 nap alatt. Semmi hülyézés, vagy meggondolom, vagy drága, és a legmocskosabb, hogy az újabb írásra is csend lesz. Régen azért még válaszolgattak az emberek ha kérdezték őket, ma meg... áh.
-
Tikakukac
titán
válasz
BlacKSouL #21743 üzenetére
Nekem is van nagyon sok kedvenc topikom, de pont így vagyok én is. Van 1-2 amiben aktív vagyok, mert tényleg sikerült olyanra zsugorítani az embereket, hogy jól érzem magam bennük. A többiben meg olyan elmaszatolt, fura érzésem van. Nem vagy ellene semmi újnak, csak tényleg jó lenne olyan frankó kis 100-200 hozzászólásos kapcsolatokat olvasni 4-5 embertől akik tényleg tudták ösztönözni az embert az infók befogadására. Nem pedig arra, hogy menjek a modkerbe keríteni valakit, aki kiszedi a topik 80%-át.
-
Tikakukac
titán
Kicsit butának kezdem érezni magam, ezért csak bebökök ide.
Regelésem előtt 2-3 évvel már bőven aktívan olvastam Ph!-t csak tartalékoltam energiáimat. Érdekes módon sokkal töményebb és jobb élményt nyújtott azt olvasni, mint manapság. Itt nem a cikkekre gondolok, hanem a közösség egy részéről alkotott írásokra meg a fórumra magára. És ha esetleg próbálok eszmecserét folytatni, most már minden 2. topikban beesik pár "állat" akik miatt a többiek sem írnak be, mert a kedvük is elmegy az egésztől. Egy idő után nekem is, és inkább rájuk hagyom.Öregszem vagy tényleg így van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest