- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Tikakukac #56906 üzenetére
Na felgöngyölítettem az ügyet, szerencsére volt saját telszám a bácsinak így őt felhívva már betisztult a dolog. Ja akinek idősebb nagyapja van, az legyen gyanakvó ha valamit elmondd, mert lehet 1 óra múlva már más lesz a sztori én meg itt állok lefosott bokával
Történt anno, hogy szerettem a PS3-at, downgrade is volt meg minden. Na mikor pörgött a biznisz akkor tényleg időben kellett csapni a gépeket, így voltam még annyira fiatal és hülye, hogy előre utaltam ismeretlenül ismeretlennek-lenymozhatatlannak. Így buktam 30k-t, mindegy, ennyi volt, tudom mennyire necces az ilyen eljárás, jelentettem és kész.
Na, viszont volt aki szívta a vérét és előszedték a csákót és bankszámlát, amin ott virított egy köteg pénz amit küldött neki egy raklap ember, így azoknak a tulajdonosait kapták elő, hogy bekérdezzenek mindent tőlük.
Ergo mint sértett leszek kikérdezve. 3-4 óra alatt öregedtem vagy 5 évet...hát beszélnem kell papival miért akar kinyírni
Az okfejtésem remek volt egyébként a címet illetően, valóban nem tudhatja senki a másik lakhelyemet. Iszok egy sört.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tikakukac #56125 üzenetére
ha dsub kábel kell, asszem van pár darab a fiókban.
ha meg bolt kell, az aqua nyitva van, pl.--------------------
Más téma. tegnap este fél8-kor a 3-as metrón ki akart zsebelni egy jóarcú gyerek, aki ült mellettem (én az ajtónál álltam.
Egyszer csak azt vettem észre, hogy matat a kabátzsebemben, hátrafordultam, és úgy csinált, mintha aludna, a kezét meg elrejtette gyorsan. De nem cicóztam, megfogtam a kezét, hogy mi van benne, de nem is tiltakozott, nyilván nem volt ártatlan. Nagyon csúnyán nézhettem rá, lehet, megijedt
meg furcsán néztek a többiek is a metrón, hogy mit csinálunk...
De a kindlim a zsebemben maradt végül.Sosem volt még ilyen élményem, vigyázzatok!
-
válasz
Tikakukac #56113 üzenetére
Oh, gondoltam azert a draga fovarosban is van szombaton, surgos esetben elerheto, nyitva tarto elektros bolt. Ezek szerint tevedtem (?)
Ha nagyon elvetemult vagy, egy rez drottal probalkozhatsz a jelenlegi hegy megtuningolasara. Vagy a fent leirt teszkos negyezres jatekallomas is alkalmas talan erre.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tikakukac #56113 üzenetére
szóval az a kérdés, hogy alkalmatlan szerszámokkal mégis hogy lehet beleforrasztani a vga csatiba a kábelt?
klopfold tele ónnal a csatlakozó oldalát, rakd közelébe a meleg pákát a vezeték társaságában, és remélj.
a csatlakozó másik oldalára nem árt valami nehéz, nagy kiterjedésű tárgy.
ismételd meg annyiszor, ahány vezeték kell a monitorhoz/tévéhez/akármihez.bugylibicskával nehéz háromszögfejű csavart behúzni úgy, hogy még jó is legyen.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tikakukac #56110 üzenetére
rohadtul gyakorlat kérdése, én aszondom.
meg nem árt, ha vékony végű pákaheggyel dózogol-e.mindkét forrasztandó cucc melegít, utána pákára ón, majd puff, azt annyi. ha túl sokat melegíted a csatlakozót, meg szokott olvadni a mű része. az nem jó.
u.i.: ha egy vga kábelt nem tudsz összeforrasztani a csatlakozóval, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz. kollégák hőlégfúvó nélkül forrasztják a bga-t újjá, én meg csak csodálkozom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Formula-1
- iPhone topik
- OpenWRT topic
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Egér probléma
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ELADÓ Fanatec Club Sport Pedal V2
- Lenovo ThinkCentre M73 4-magos Core i5 asztali PC 16Gb Ram
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest