- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Tikakukac #56906 üzenetére
Na felgöngyölítettem az ügyet, szerencsére volt saját telszám a bácsinak így őt felhívva már betisztult a dolog. Ja akinek idősebb nagyapja van, az legyen gyanakvó ha valamit elmondd, mert lehet 1 óra múlva már más lesz a sztori én meg itt állok lefosott bokával
Történt anno, hogy szerettem a PS3-at, downgrade is volt meg minden. Na mikor pörgött a biznisz akkor tényleg időben kellett csapni a gépeket, így voltam még annyira fiatal és hülye, hogy előre utaltam ismeretlenül ismeretlennek-lenymozhatatlannak. Így buktam 30k-t, mindegy, ennyi volt, tudom mennyire necces az ilyen eljárás, jelentettem és kész.
Na, viszont volt aki szívta a vérét és előszedték a csákót és bankszámlát, amin ott virított egy köteg pénz amit küldött neki egy raklap ember, így azoknak a tulajdonosait kapták elő, hogy bekérdezzenek mindent tőlük.
Ergo mint sértett leszek kikérdezve. 3-4 óra alatt öregedtem vagy 5 évet...hát beszélnem kell papival miért akar kinyírni
Az okfejtésem remek volt egyébként a címet illetően, valóban nem tudhatja senki a másik lakhelyemet. Iszok egy sört.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tikakukac #56125 üzenetére
ha dsub kábel kell, asszem van pár darab a fiókban.
ha meg bolt kell, az aqua nyitva van, pl.--------------------
Más téma. tegnap este fél8-kor a 3-as metrón ki akart zsebelni egy jóarcú gyerek, aki ült mellettem (én az ajtónál álltam.
Egyszer csak azt vettem észre, hogy matat a kabátzsebemben, hátrafordultam, és úgy csinált, mintha aludna, a kezét meg elrejtette gyorsan. De nem cicóztam, megfogtam a kezét, hogy mi van benne, de nem is tiltakozott, nyilván nem volt ártatlan. Nagyon csúnyán nézhettem rá, lehet, megijedt
meg furcsán néztek a többiek is a metrón, hogy mit csinálunk...
De a kindlim a zsebemben maradt végül.Sosem volt még ilyen élményem, vigyázzatok!
-
válasz
Tikakukac #56113 üzenetére
Oh, gondoltam azert a draga fovarosban is van szombaton, surgos esetben elerheto, nyitva tarto elektros bolt. Ezek szerint tevedtem (?)
Ha nagyon elvetemult vagy, egy rez drottal probalkozhatsz a jelenlegi hegy megtuningolasara. Vagy a fent leirt teszkos negyezres jatekallomas is alkalmas talan erre.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tikakukac #56113 üzenetére
szóval az a kérdés, hogy alkalmatlan szerszámokkal mégis hogy lehet beleforrasztani a vga csatiba a kábelt?
klopfold tele ónnal a csatlakozó oldalát, rakd közelébe a meleg pákát a vezeték társaságában, és remélj.
a csatlakozó másik oldalára nem árt valami nehéz, nagy kiterjedésű tárgy.
ismételd meg annyiszor, ahány vezeték kell a monitorhoz/tévéhez/akármihez.bugylibicskával nehéz háromszögfejű csavart behúzni úgy, hogy még jó is legyen.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tikakukac #56110 üzenetére
rohadtul gyakorlat kérdése, én aszondom.
meg nem árt, ha vékony végű pákaheggyel dózogol-e.mindkét forrasztandó cucc melegít, utána pákára ón, majd puff, azt annyi. ha túl sokat melegíted a csatlakozót, meg szokott olvadni a mű része. az nem jó.
u.i.: ha egy vga kábelt nem tudsz összeforrasztani a csatlakozóval, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz. kollégák hőlégfúvó nélkül forrasztják a bga-t újjá, én meg csak csodálkozom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- PlayStation 3
- Amazon Kindle
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest