- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Jhonny06 #41076 üzenetére
Ha betartod a szabalyokat, nem baszakodnak. Nolfnak igaza van. Max 10 db max 100ml-es tubust fel lehet vinni onzaro , atlatszo nejlonban. A nejlon merete max 20x20 centi lehet. Ha nagyobb, akkor kidobathatjak.
"Tehát ha belerakom mindegyiket egy műanyag zacskóba, az oké?"
Nem feltetlen. Ha nem onzaro, akkor nem biztos ,hogy elfogadjak. Ezt nem legitarsasaga, hanem a bizontsagi szolgalata valogatja. Nekem volt, hogy nem fogadtak el olyan nejlont, aminek csomozva volt a szaja. -
Viszlát
addikt
-
tildy
nagyúr
-
Jhonny06
veterán
válasz
Jhonny06 #40748 üzenetére
Na most felhívtam a CC-t és 850 font lenne körülbelül, ez már nem hangzik rosszul. A gugli pár nappal ezelőtt 860-at dobott ki rá, de ugye az explicit módon vált árfolyamok között, a tökéletes végeredményt kidobva, annyit viszont senki nem fizet a kezelési költség miatt. Nem tudom, hogy ez kint mennyivel lenne több, de ha nincs nagy különbség, akkor ezt meglépem.
-
válasz
Jhonny06 #40737 üzenetére
bp-n a correct change a legjobb.
1k eur-->295 550 HUF --> 858 GBP. mivel 1k eurót 297k-ért vennél, akkor gyakorlatilag 1500 pénz a különbség, amibe az összegek alapján nem rokkansz bele
guglizva odaát 1 fontért 1,15 eurót kérnek, tehát ott ~870 fontod lenn ugyanezért az összegért.
-
zolynet
veterán
válasz
Jhonny06 #24357 üzenetére
Nemrég csináltattam, XIV. kerületi okmányirodába ... soron kívül mentem oda, nem foglaltam időpontot, kb 40-50percet vártam, és még zárás előtt bejutottam. ~1hét múlva jött az sms hogy elkészült a jogsi.
Előtte dokihoz menj el, ott 6800huf-ot kell fizetni, az okmányirodában további 4k-t ... járhatna ugye alanyi jogon is, de miért pont ez legyen ingyen -
kételkedem
addikt
válasz
Jhonny06 #24357 üzenetére
Bármelyik okmányirodában intézheted, nem csak a lakcím szerint illetékesben.
Nézz szét hozzád közel eső kisebb települések okmányirodáinál.
Elvileg létezik gyorsított eljárás, amit pl halaszthatatlan külföldi út, vagy munkavállalás miatt kérhetsz.
Érdemes lenne felhívni egy okmányirodát és elmondani a problémádat, biztosan több segítséget tud adni, aki ezzel foglalkozik! -
BlacKSouL
addikt
válasz
Jhonny06 #9998 üzenetére
USA, Illinois, Chicago, Millennium Park
-
-
tildy
nagyúr
válasz
Jhonny06 #7422 üzenetére
Nekünk is ikeás asztalunk van, szintén fekete. Abszolút igaz amit írsz , minden por meglátszik rajta, ráadásul én még ilyen rosszul kezelt asztalt nem láttam, egyszerűen kikopik az egérnél kegyetlenül, és ott "vöröslik". (Ez a típus, volt a mikael, azon szimplán csak kifehéredett ott) .Nem tudom mivel lehetne kezelni, mert nagyon szeretem ezt az asztalt, lefújni festékkel? Vagy fóliát tenni rá?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Jhonny06 #7422 üzenetére
Ez a pár jellemző egy kicsit sok egy felület számára. Az egész asztal egységes (akkor biztos hogy sántít a jellemzők sora) vagy az asztallap másmilyen a többi részénél? Ha furnérozott akkor le lehet csiszolni (de nagyon kell vigyázni mert a furnér 0,6-0,8 mm vastagság között szokott lenni. Bár van vastagabb is.)
Ha furnérozott és pácolt akkor gond van mivel a pác beivódik a fába, ha nem tudod kicsiszolni akkor a régi ottmarad foltosan, ha nem csiszolod ki és újrapácolod akkor meg foltos lesz. Gondolom most sötét és világosabb kéne mert azon nem látszik úgy a por.
A festést én nem preferálom, eltakarja a fát.
Ha tömör anyagról van szó akkor az átcsiszolható / pácolható / lakkozható.Ha fóliázott akkor csak a fólia után lehet ráhúzni új fóliát mert a fólia ragasztójának be kell szívódnia a fába, a régi fóliára nem lehet jól új fóliát rárakni - legalábbis ha vákuumfóliázásról van szó.
-
-
válasz
Jhonny06 #5489 üzenetére
A futároknak nem szokásuk visszaadni, általában bevágják hogy nincs náluk apró vagy visszajáró, más esetben fél óráig keresik a visszajárót, én így mindig úgy adok hogy egy kis "fröccsre/felesre való" is maradjon és kész, persze vezetés közbe ne igyanak.
#5488 zoltanz: Attól még drágább és lehet hogy a márkát fizeted meg, vagy a minőséget.
-
Dylen
senior tag
válasz
Jhonny06 #3138 üzenetére
Hamár az északiak között gondolkozol, akkor a hollandot ajánlanám. Könnyű, és igaz, hogy nem sokan beszélik, de engem pl már egy csomószor kerestek meg állásajánlatokkal, csak azért mert feltüntettem, hogy beszélem (pedig nem is
). Ráadásul, amikor legutóbb nézegettem a professiont, ez volt a legkeresettebb a tipikus tömegnyelvek után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Unigine Superposition Benchmark
- Spórolós topik
- SkyShowtime
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest