- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.Oliv3r
őstag
Boldog karácsonyt minden OLED fanatic-nek
-
mp54
senior tag
Szép Karácsonyt mindenkinek!
-
tibbike01
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nálam ilyen, de majd január végén lesz kész a nappali bútor, addig a gyerek asztala van befogva.
-
bromi84
tag
Van egy Samsung 65S95D tv, aminél olvastam lehet bizonyos logitech webkamerákat, esetemben C930e csatlakoztatni videóhiváshoz. Rádugtam a tv-re és fel is ismerte na de semmilyen app-ot amit említenek google meet, zoom nem találok amivel lehetne használni?
-
Tyrone89
senior tag
az Armageddon c. filmet próbálom új verzióban elkészíteni, nem végleges, de sokkal másabb már nem lesz. A grain-t megpróbáltam eltávolítani róla, még ha szentségtörés is sok ember szerint.(nekem sincs bajom vele, de most így döntöttem) Szóval aki erre érzékeny annak nem ajánlom az alábbi részletet. Amennyiben viszont esetleg valakinek tetszik így, annak megosztom majd a filmet ha elkészülök vele.
-
Tudtok ajánlani jó Audio konverter eszközt C3 és C4 LG OLED tévéhez.
Mind2 régi HiFi-t használna +hangzás és erősítés céljából.
Úgy nézne ki, hogy HiFi az 2x RCA (Piros, Fehér) a TV meg Optika (vagy akár HDMI(?)) és erre keresek egy megbízható konvertert (ami tuti jó és hozza a kötelezőt) ha tudtok ajánlani.
-
-
rainman72
nagyúr
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Együtt a 2 perfect
-
-
tibbike01
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Egy 95F Samsung matt, oneconnect boxos (a teljes képernyő 1.8 cm vastag mindenhol) és egy hozzá passzoló Q800F soundbarral sokkal modernebb megjelenése lenne a szettnek és sokkal nagyobb lenne a boldogságod, ami a képet és hangot illeti, de persze ez sem rossz, ami neked van.

-
Ma végre meghozta a futár az LG C5-öt, és bátran kijelenthetem, hogy teljes a boldogság. A színek egyszerűen lemásznak a képernyőről. A fényerejével egyelőre nincs problémám, majd nyáron meglátjuk. Kapott mellé egy Hisense 2.1-es hangprojektort is, addig pedig jöhet az ismerkedés. [kép]
-
Rp526
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Saját áramellátással rendelkezik a külső HDD? Amennyiben nem, aktív USB elosztó pl. Sok TV nem bír meghajtani ilyen eszközöket sajnos kellőképpen. Persze azt is értem, h eddig simán ment. Csak tipp.
-
Partz
senior tag
Pár napja pletyka szinten megy a neten, hogy az LGD bizonyos tv modelleknél és méretekben elhagyhatja a fehér sub-pixeleket, erről még nincs hivatalos infó.
Viszont monitor szegmensben egyre biztosabb, hogy lesz ilyen.
-
nfsu17
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Nemrég vkinek egy áramtalanítás megoldotta a hdd gondját...nem pont ilyet
-
Roland861010
veterán
Helló,
Jött egy Lenovo Legion 7 laptop a családba, megpróbáltuk a kijelzőt megosztani egy Samsung S90D-re ami elsőre felismeri a laptopot majd fogja és eldobja a jelet.
Ugyan azon a Hálózaton vannak.Próbáltam hibrid módban, csak dGpuval és csak az integráltal de semmi.
A másik problema : hogy ugyan ez a TV még tegnap este hibátlanul kezelt egy külső meghajtót majd ma már semmi.
Hol látja hol nem.
Ha látja és megpróbálok kiválasztani egy tartalamat lefagy az egész.
A külső meghajtó 100%-os.Valakinek ötlete?
-
rainman72
nagyúr
Ha esetleg vki ebben gondolkodik
Elég jól kuponozható a Samu 55S85F oled.
Kosárba helyezés után levon 10% plus a tv besz.263e
Ha van 5% CRP kupon akkor 237e ha további 10%-os is akkor meg 214e.
A 77S85F 448e. -
vatomi
aktív tag
-
-
vatomi
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy TCL Google tv-t, annyira megtetszett a rendszere, hogy az LG OLED55B23LA tévémet szeretném egy hasonlóan hibátlan, max 2-3 éves Google rendszerű 55-ös OLED tv-re cserélni, ha esetleg gondolkodik valaki a fordítottjában. Dolby Vision kompatibilitás alap.Köszi
-
hunspikey
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nem elérhető azt írják. Nem kell remegni sajnos
-
Gicz
addikt
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Oledet fix CNN tartalommal ahogy ők csinálták beégetsz 30-as fényerőn is, csak nem lesz olyan durva mint az RTINGS teszten. 30-as fényerőn egy lcd az 10 év múlva kb olyna lesz mint újan. Félreértés ne essék imádom az oledet, a monitorom is az, de azért jobban kell vigyázni rá sajnos.
-
Gicz
addikt
válasz
Sundesz
üzenetére
Tegyük hozzá, hogy az LCD-knek általában az volt a baja náluk, hogy meghaltak a LED-ek. Mivel ők napi 20 órában max fényerőn tolták a tesztet, a hűtést meg nem erre méretezi valsz senki sem. ha normál fényerőn, pl 30/100-on mentek volna a tv-k valsz tized ennyi LCD-n haltak volna meg a ledek.
Főleg, hogy a hatásfokuk romlik ahogy egyre több áramot kapnak. PL elég lenne 1A 200 nithez, de 400 nithez nem 2A kell, hanem 3-4, így exponenciálisan több hőt termelnek kevés kis plusz fényerőért.
Van anyáméknak is LG LCD 2012-ből, edge lit, kb 30% fényerőn ment egész életében, van hogy "egész nap" és semmi baja.
-
KTTech
veterán
válasz
Ciccuka
üzenetére
Na ezt a videót kb. instant törölni kellene a YT-ról...
Az OLED nem Alfa/béta állapotú, sőt, igen kiforrt technológia, ami panelt tekintve a legkevesebb meghibásodási aránnyal rendelkezik - a beégés nem hiba, hanem inkább hibás/gondatlan felhasználás és ha ezt nézzük, a CRT-k hamarabb beégtek, sokkal kisebb fényerő mellett például - nem mintha az LCD nem tudna beégni, elég arra a néhány Samsung TV-re (IPS, VA) gondolok, meg a több 10 monitorra (IPS, TN), illetve iPad-re (IPS), ami a cégnél épp be van égve... (azokat nem számolom, aminek a háttérvilágítása adta fel).
-
Gicz
addikt
válasz
Ciccuka
üzenetére
Kár, hogy ilyen szar tartalmak kerülnek fel és több ezren like-olják, és hiánypótlónak minősítik a hozzászólásokban. Gyakorlatilag tanácsot végig nem is adott, csak elmondta, hogy nagyjából mi mire jó.
Szabványokról persze egyetlen szó sem esett. Sajna hulladék videó.
-
Ciccuka
veterán
válasz
PuMbA
üzenetére
Ez a mai OLED technológia olyan Alpha/Beta állapotúnak tűnik még.
Kell még neki 10 év mire jó lesz, de addigra lehet lesz más technológia is a láthatáron.
Minden előnynek vannak hátrányai is mellette.Így állítsd be a tévét, hogy jó legyen a képe! Vagy ne rossz! Tippek-Trükkök, Tanácsok KÖZÉRTHETŐEN (A Dinamikus Kontraszt részével nem értek egyet)
Úgy próbálom beállítani, hogy az elvárásaimnak megfeleljen, de több opció hátrányban van a H6400-ben megszokotthoz számomra. Pár új ötletem már van, majd keresgélek megoldásokat még a problémákra.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Garancia. LG weboldalan keresztul jelentsd be.
-
KaksziLajos
senior tag
Sziasztok!
Adott egy LG OLED55C21LA, amit 2023 októberében vásároltam az itteni ajánlásoknak is köszönhetően. 🙂
Pár hete előjött egy olyan hiba, egy függőleges csík van a képen, ahogy kutakodtam azért, mert ott nem világítanak az ledek.
Egyébként Emagról vettem, és 3 év garancia van rá, tehát még 2026.oktoberéig garanciás...
Járt már valaki így? Javítható esetleg?
Köszönöm.
-
KD6-3.7
őstag
LG C5 tulajokhoz fordulnék a kérésemmel, de bárki más is megnézhetné.
HBO Max és ott pl. Egyik harc a másik utan vagy IT Welcome to Derry és vibrál a háttér. Nálatok is? Nem minden jelenetnél lehet észrevenni, de sokszor igen.Mindig filmmaker mód van nálam kiválasztva + cinematic movement + logó fényerőt high-ra tettem, lehet ezek befolyásolják?
Megnéznétek?Kösz!

-
mp54
senior tag
válasz
alaves
üzenetére
Szia!
Ez nagyon nem jött be...:
-CEC blocker-nek nincs egyedül semmi hatása
-a tv -t fizikailag leválasztva, a EDID emulátor blokkolja a laptopot, a laptop nem látja az AVR-t!
default mode: nem látja
smart mode: villan, elalszik, és nem látja
back up mode: megnyom,villan, NEM marad égve és nem látja...
Csatlakoztatási sorrend: minden áramtalanítva, összedug, adott sorrendben bekapcsol.
Emulátor nélkül a laptop látja az AVR-t.
Mit csinálok rosszul?
Az a durva, hogy most a tv nincs is a láncban és az emulátor is ront...
-
KD6-3.7
őstag
Ajánlom a Transformers One c. animációs filmet, mert nagyon babán néz ki! Gyönyörű színek, effektek, jó a HDR is! Nem mellesleg szerintem a legjobb egész estés Transformers film. Skyshowtime-on fent van.
-
Kerio
őstag
válasz
B.attila
üzenetére
Amikor a 65G4-t vettem, akkor vásároltam hozzá gyári talpat, ahhoz jár a takarólap is. Sajnos eladáskor véletlenül rajtahagytam a G4-n azt a takarót, de a talpat megtartottam, ami szerencsére egyezik a G5-el. Utánajártam, hogy mi lehet a cikkszáma annak a fedlapnak. A chatgpt szerint: MCK70359902 . Ez valós, mert az LG az emailes kérdésemre megerősítette, hogy ez az az alkatrész, majd annyit írt, hogy keressem fel a Váci úti márkaszervizt, amit végül nem tettem meg, mert mégsem zavar, hogy látszanak a csavarok. Tudom, hogy 75-nek kellene a fedlapja, de sajnos arról nem nyilatkozik a chatgpt. Lehet, hogy egy emailt megér az LG felé, hogy ennek a cikkszámú alkatrésznek kellene a 75 colloshoz megfelelő változata.
-
tibbike01
addikt
válasz
StLui
üzenetére
Ha a bal oldali kis billenő gombot nyomod hosszan a távon, akkor bejön az automata képkikapcsolás funkció. Így ki tudod kapcsolni a képet, de ez után majd mindig 30mp után ki akarja kapcsolni a képet, ha nem szeretnék ki kell kapcsolni majd ez a funciót, majd újra be, ha a képet ki akarod kapcsolni...agyrém! Komolyan nem értem, hogy miért nincs a Samsung TV-kben sima mezei képernyő kikapcsolás funkció.
-
B.attila
tag
77G5
ha nem a gyári fali-tartót használom akkor lehet venni takaró panelt a helyére ? -
alaves
addikt
válasz
StLui
üzenetére
A 2023-as S90C-n még mindíg működik. Úgy tudom már az új LG-ken sem megy.
Mivel nem egy gyártót és egy fw-t érint, tehát nem hiba, hanem üzleti érdek. De hogy ennek a funkciónak a tiltásából hogyan lesz profit a google LLC-nél/app. készítőnél/TV gyártónál, azt még 6 öregasszony sem tudná megmondani. -
Partz
senior tag
Ahogy közeleg a CES a gyártók is csöpögtetik a jövő évi infókat. LG Display oled videó.
Amit tudni lehet az rgb tandem vonal a kis és közepes méretű kijelzőket érinti (mobiloktól a monitorokig bezáróan).
A woled tandem (2.0) vonal marad tv-knél, ami újítás lehet és féléve "pletykálják" egy újfajta zöld rétegezést kaphat a jövő évi panel.
Ez annyit jelent a gyakorlatban kicsivel nőhet a fényerő és kicsivel bővülhet (sacc. 2%) bt.2020 színtér lefedettség. -
Pro Koryak
addikt
válasz
szkutyi
üzenetére
+1
néha én is csak pislogtam, banyek ez blooming, aztán közelebb mentem és hát a nagy kontrasztkülönbség miatt a szem és az agy, főleg ha fáradtabb vagy, tréfál meg.
Tök sötétben film végén a fekete háttér + stáblista + HDR szereti ezt csinálni.
Akinél ez gyakran előfordul/általános/ irány a szemészet, szemüveg nem ártana.
-
Tyrone89
senior tag
válasz
Rp526
üzenetére
Sajnos az első az valós probléma, nem kikapcsolható, az LG-nek kellene megoldania. Valamelyik szoftverfrissítés után jött elő sokaknál ez a gond. A másik dolog, blooming biztosan nincs. De pl feliratoknál főleg HDR filmeknél ahol nagy fényerővel van megjelenítve a felirat, ott a bekapcsolt pixelek akkora fényerőt bocsátanak ki ami képes a szomszédos kikapcsolt pixeleket is "bevilágítani" úgymond. Valójában nincs blooming.
-
Rp526
aktív tag
Tegnap néztünk egy filmet C5-ön és 1,5 óra körül leállította a saját belső médialejátszóját a TV memória megtakarításra hivatkozva. Se kép se hang.. fekete képernyő.
Most nem vagyok otthon és nem tudom megnézni beállításokat, de ezt remélem ki lehet kapcsolni?
Valami inaktivitási dologra gyanakszom.A másik dolog, ami feltűnt feliratoknál és a full fekete képernyőn a "légegér" mozgatásánál, mintha lenne minimális blooming. Ez fizikai képtelenség, nem? Az OLED igaz nem világít meg véletlen sem szomszédos pixeleket körvonalban? Ma este hazamegyek megnézem közelről, de nagyon fura volt.
Beállítások Vhiktor videója szerint. -
Yodamest
veterán
válasz
Csandi
üzenetére
Nah közben a tegnapi témára visszatérve, a pixelcsík a képernyő alján és vibrálás:
120Hz-en már úgy néz ki nem csinálja a vibrálásokat, az lehetett amit gondoltam is, hogy a 165Hz 4K 10bit már túlságosan a teteje a 48GB sávszélnek amit a kábelek tudnak. Annyiból lényegtelen, hogy a 120Hz is tökéletesen elég, szóval ha ez tényleg megoldja a grafikus glitchelést/villogást, akkor nekem jó így is.
A pixelcsík tekintetében pedig már sejtem ez mi lesz: amikor ott nincs tartalom, mondjuk fekete háttér, akkor nincs ott, csak olyankor amikor van a kép alsó legszélénél megjelenített tartalom. Szóval az meg szerintem a qd oled-ből fakadó alakzat végi pixelszín-kirajzolódás lehet. Ugyebár ez köztudott qd olednél, hogy mivel más a pixel elrendezése, ezáltal bizonyos egyenes grafikai elemek mentén kialakulhatnak színkirajzolódások. Szerintem ez is ilyen színkirajzolódás végig a legalsó pixelnél, amit a felette lévő kép alsó pixelei hagynak hátra. TLDR: valszeg technológiából eredő dolog
-
zakoshun
csendes tag
Régi FHD LG OLED (55EG9A7V) esetén tudja valaki, hogy meg lehet-e nézni valahogy az üzemidőt?! 10 éves és mai napig makulátlan, kíváncsi lennék. Neten nem találtam megoldást.
-
Laraxior
titán
2023 novemberi:
(77" S90C)
-
ricsip
addikt
válasz
Rp526
üzenetére
Ha a békéltetőt leszarják (mint ahogy minden évben ott vannak a toplistán a nem-kooperáló cégek között első 3 hely valamelyikén), akkor utána lehet menni polgári perrel a bíróságra? Vagy az egyszeri proli (állampolgár) lenyeli h. a magyar államtól ennyi tellet, és a nagy buzi szamszungnak mindent szabad?

-
Rp526
aktív tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Egy kollégám megjárta velük a békéltetőt felhősödés miatt, semmi nem lett belőle. Meg sem jelentek. Nálam szintén békéltető volt, itt sem jelentek meg. USA Samu fórumon többek által jelzett képfrissítés váltáskor villogási hiba. Konkrétan folyamatos áramtalanítás kellett.. stb mire helyrejött. A válasz az volt, h ez egy TV és nem monitor. Ne használjam PC-hez.
Még jó, hogy van rajta PC mód. 
Remélem azóta fejlődtek és sikerrel jársz! -
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
illetve találtam videót a villogás hibáról is, nekem is ilyen:
https://www.reddit.com/r/OLED_Gaming/comments/1j8f9p9/lg_32gs95ue_top_edge_of_screen_flashing_pixels/Alatta azt írja javíttatta és megoldódott, szóval ez akkor biztosan hiba lesz.
De már látom előre, erre mindre lesz racionális válasza a samsung ügyfélszolgálatnak, hogy miért nem garanciális ügy....
-
Csandi
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Bocsi közben most esett le, hogy az OLED TV-s topikban vagyunk nem a monitoros
én végig arról beszéltem. Sorry! TV-m is OLED de ott még nem néztem meg hány extra sor van melyik oldalain.Viszont villódzás akkor valszeg a g-sync miatt lesz ha használsz, az jellemző hiba, kapcsold ki, meg minden egyéb syncet.
-
Yodamest
veterán
válasz
Csandi
üzenetére
Nah akkor jó eséllyel lesz még pár köröm a samunál januárban. Ez az a tv amivel már vívtam velük pár hete, hogy pixelhibás, de nem fogadták el, na most ha hozzájön még a pixelcsík akkor talán csak csak....
Illetve, mint itt korábban már írtam, a nagy tévén is pixelrohadás megy, van rajta vagy 6 pixelhiba, szóval elleszünk..... Mindkét tévé most lett vásárolva 2-3 hónapja.
-
Yodamest
veterán
-
-
Yodamest
veterán
válasz
Csandi
üzenetére
Arra tudok gondolni, hogy mivel eleve ilyen connect boxos okosság ez az S95F ráadásul 165Hz-en megy, hogy nagyon a HDMI 2.1 sávszél csúcsán van, ezáltal könnyen eldobálja a jelet. Este levettem 120Hz-re, majd ma még azon tesztelem, hogy hátha nem annyira csúcsra járatva optimálisabb neki a jelátvitel.
-
eL Geri
őstag
válasz
Csandi
üzenetére
Háh, tehát a pixeleltolás funkció miatt valójában több pixelt szállítanak a TV gyártok, mint a natív 4K?
Ez érdekes, én azt hittem ilyenkor lecsíp a tartalom szélekből pár pixel sort, hol innen, hol onnan, és ergo veszítünk egy kis tartalmat. Azt nem gondoltam, hogy van buffer sáv a szélén. -
Csandi
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Én még nem láttam ezt a villagást egyik oled monitoromon sem, de a sáv szándékos igen. Ha belegondolsz, nem is lehet máshogy. Ha bekapcsolod a pixel eltolást oda megy el, ha kikapcsolod nem töltheti ki a képet különben eleve kitöltötte vna, de akkor hova menne odébb ha bekapcsolod?

-
Yodamest
veterán
válasz
Csandi
üzenetére
Akkor ez szándékos, jó tudni. A villogás, hát igen gondolom játékoknál ez valami bugot okozhat, hogy ott nincs "fedve" a kép magával a szándékolt grafikával és emiatt a nyers jel "kilátszik alóla", valami ilyesmi lehet. Nem minden esetben, de főleg in-game átvezetőknél jelentkezik ez.
-
Csandi
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Az a pixeleltolás miatti extra sor. Ha ki van kapcsolva akkor nem fogja azokat kitölteni a kép mert az már nagyobb felbontás lenne mint ami, a képed olyankor bekerül középre és körbe az a nem használt sáv megmarad.
De az, hogy az villog az mondjuk már hiba. Nem tudom miért.
-
Yodamest
veterán
Szerintetek mennyire hiba az, ha a monitorként használt tv legalsó pixelsora végig egy csíkban látszódik? Eddig nem értettem játékok átvezetőinél miért "villog" ott alul a kép, tegnap jobban megnéztem és valszeg azért, mert alegalsó pixelsor nem jelenjt meg képet, hanem ilyen " üres jel" színe van. Olyan mintha a kép azt a legalsó pixelsort nem töltené ki már és emiatt ott folyamat "átlátszik" maga a hdmi jel.
Pixeleltolás ki van kapcsolva meg ilyenek, szóval elvileg ennek patentül kéne kinéznie. Ez valami beállítás vagy hiba lehet?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Én csak leírtam ez általában hogy működik. Itt 1.5 és 1 millió közötti különbségről volt szó, és 1 db készülékről. Szerintem! vagy elírás volt, vagy már használt/bontott készülék.
Euronics -nál meg általában gyanús az egy-egy készülékre szóló jelentősebb kedvezmény.
De mint mondtam csak tippelek én is, ahogy itt mások is. Mert nyilván nem látok rá a hátterére. Kifejezetten azért gondolom így, mert az Euronics -ról van szó. Lehet tévedek...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Akcióra külön árat kapnak a kereskedők, és forecastot adnak le X mennyiségre. Ilyenkor a nem akciós áron vett készletet leszedik a vásárló által látható készletről is. Majd amikor visszatér a régi ár, visszakerül a többi cucc is a boltba.
Ezért van az, hogy például BF alatt kifogy a készlet. De BF után egyből lesz nekik újra több darab.
Szerk.:
Más akciók során, amikor kisebb a kedvezmény, akkor általában a kereskedő a saját hasznából vesz le. De ezt általában nem szeretik, ezért vannak külön akciós megállapodások a forgalmazóval.A különadók miatt manapság már elég ritka, hogy a kereskedő saját maga csökkenti a nyereséget. Eleve egy ártárgyalás is már sokkal nehezebb az elmúlt néhány évben, mint korábban volt.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Partz
üzenetére
Forgalmazói megállapodás függő. Műszaki boltokban (is) még mindig vannak kifejezetten hosszú fizetési határidők. Vagy bizományos, illetve visszáru szerződéseket kötnek.
Magyarországon a kereskedők eléggé egyoldalú szerződéseket kötnek a nagyobb partnerekkel is. Nyilván a Panasonic vonalra nem látok rá, de nem hiszem, hogy az Euronics rá lenne kényszerülve arra, hogy egy ilyen viszonylag friss készüléket beszerzési ár alatt adjon. Vagy kb. beszerzési áron.
-
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Partz
üzenetére
+1
főleg nem 77-est csak úgy, valószínű azt sem tudják mi a difi a Z90 és a Z95 között csak az árat nézik, lehet ez volt náluk az utolsó ebből, 1,5 misiért meg nem nagyon vitték tőlük.
Pár hét és a 77Z90 is ennyiért fog menni náluk, pl. 1,5-2 hete LG 55G53LS volt 469e-ért akciózva euronicsnál, árukeresőn látszik is a diagramon. -
vata666
tag
Sziasztok!
Mai napon hozták vissza a 48A1et, kijelző cserélve. Megnéztem milyen a panel és azt kell mondjam, hogy full homogén és egyéb problémákat sem vélek rajta felfedezni. 4 éves a készülék. Van még egy éve újra valami hibát dobni. Union biztosítos plusz garancia lett érvényesítve. Amúgy a panel kezdett több helyen pontokban kiegni. Annyi, hogy így Vhiktor kalibracioja már nem él..., de valamit valamiért. -
F.tibooo
tag
6500-7000 órara saccolom a Philips üzemidejet. Ez mennyire vészes? Meddig élhet meg a TV?
-
Olyan dolgot tapasztalok, ami egyértelműen TV hiba, és egy korábbi FW frissítést követően van jelen.
LG C3 (48") és LG C4 (55") esetén is ugyanaz.
Van ugye a TV műsorlista, melyet ha lenyit az ember, akkor az idő is látszik.
Minden oké, egyet leszámítva, az pedig az idő!
1 órával többet mutat, mint a valóság.
Minden ki lett próbálva, és a megoldás is meglett.
Manuálisan kell beállítani azt, amit gyárilag is automatikusan tudnia kellene, de valamiért nem tud.
-
Rp526
aktív tag
Az üzemóra kérdés engem is érdekelne LG C5. Idei. Új távirányítós. Nálam a pendrive nem működik mert nincs kék gombom, tv felügyelet nem írja a totál órát, tv adatoknál nincs benne. Van egyéb módja? Köszi!
-
F.tibooo
tag
A Philips 805 Oled tévémnél, hogyan tudom megnézni az üzemórát? Most lesz 26' februárban 4 éves
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Itt is volt korábban online rendelésre kapott "használt" TV. Egyébként van hogy jelzik nem teljesen új a TV, van hogy nem. Teljes káosz az Euronics, ezért nem szeretem őket.
Persze, simán ki lehet deríteni mennyi üzemóra van benne. Csak nekem mondjuk nem lenne kedvem ezzel szórakozni hetekig. Visszaküldés, plusz várhatom vissza a pénzem.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Általában amik kiállított darabok, azok csak boltban elérhetőek, nem rendelhető online, ez meg csak bolti átvétellel(vmelyik boltba kéred a szállítást) vagy házhoz szállítással volt rendelhető. Egyik boltban sem volt megvehető.
Panánál a menüben simán ellenőrizhető az üzemóra/bekapcsolások száma/pixel refresh ...stb. nem kell hozzá semmi hókuszpókusz, mint a többi márkánál.
-
Partz
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Kíváncsi lennék aki megrendelte annak szállítják-e, mert elírásnak tűnik (azóta már nem is elérhető).
A gyengébb 77Z90B 1.5 misi ugyanott, szintén akciósan. -
B.attila
tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
nekem is remeg a kezem de nekem az agyvérzés és szívroham előtti állapottol
-
MagicT
csendes tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Korrekt , ősszel egy ideig ebből a 65 col volt ennyi.
Akkor hívtam őket, náluk online vásárlásnál nem a 14 nap törvényi idő, hanem 30 nap az elállási lehetőség. -
F.tibooo
tag
Sziasztok. Erről a típusról van több infótok?. ( Milyen Oled panel?)[kép]
-
Samsung S90F 55" tulajoktól kérdezném hogy ki mennyi távirányítót kapott hozzá? Néztem pár videót és 2 távirányító volt a csomagban. Ugye a hagyományos nagy, és a kicsi napelemes. Nekem a kicsi jutott
Vagy esetleg nálunk csak a kicsi jár ?
-
alaves
addikt
válasz
Dzsabba
üzenetére
- TV reboot: bekapcs. állapotban 5 mp-ig nyomni a táv.-on a kikapcs.-ot, amíg a TV újraindul (két kattanás). Időnként egyébként is érdemes elvégezni.
3 percet várni, amíg betölt teljesen a rendszer utána:
- TV min. 2 perces áramtalanítása.
Ha egyik sem vezet eredményre, akkor TV 'gyári visszaállítás' szükséges. -
KTTech
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Annyiért nekem is remegne, az tuti. Ennél több volt az LG 77G3-mam 1.5 éve (kb 250E-el).
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok!
Novemberben vettem egy Samsung 55" OLED 4K S85F Vision AI Smart TV (2025) QE55S85FAUXXH készüléket. Eddig minden rendben volt vele, viszont tegnap óta nem hajlandó a Daily Board bekapcsolni.
Már „mindenhol is” állítottam rajta: ki-be kapcsoltam a TV-n, és a SmartThings-ben is állítgattam. Az öndiagnosztikát is megcsináltam, mondjuk ott nincs külön mozgásérzékelő-teszt.
Esetleg van valami ötletetek, hogy mi történt,hogyan lehetne újra működésre bírni? -
Ronam
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Őszintén kívánom, hogy sikerüljön, és bontatlan legyen!
-
Ronam
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Én úgy tudom, hogy többen is vettek ott "bontatlan" tv-t, aztán kiderült, hogy egy visszadobozolt termék volt. Vagy csak én értettem félre valamit?

-
Ronam
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Én azok után, amiket az Euronics-ról olvastam, SEMMIT nem vennék!
-
Franky74
aktív tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Szia!
Nem értek hozzá.
Ez jobb mint az LG G5?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év ÁRGARANCIA
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Nem lenne rossz, de az a baj, hogy kellett még egy szett a másik szobába, és ott a Philips nyert, mert én alapból is eléggé ambilight rajongó vagyok. Így összegben talán már ott vagyok ahol a te elképzelésed összegben.

(77" S90C)