- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
John D'oh
aktív tag
válasz
papi77 #113857 üzenetére
Az árukereső diagrammja nem feltétlenül mutatja jól az árakat főleg ha nem maradtak tartósan alacsony áron. Ellenben van egy számlám tavaly júniusról (nem május) ahol a 750-es kisker ár lett kuponozva 514-re
TV-t is akkor érdemes venni amikor akciók vannak és sokat lehet vele spórolni. Nem kell vele Black Friday-ig se várni és bőven esni fog még a jelenlegi durván túlárazott ár.
-
-
Icewloxy
tag
-
zsistvan7
kezdő
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
papi77 #82993 üzenetére
Csak egy tipp, be van kapcsolva ez a menüben, vagy alapból tudnia kellene a VRR-t?
Mert, pl Panasonic Lz2000-en a VRR alapból ki van kapcsolva és addig a Ps5 azt írta, hogy a tv nem támogatja. nem tudom, nem ismerem a Philips rendszerét, csak egy tipp volt.
Sony A95K meg alapból be van kapcsolva, viszont ott meg minden más fontos dolog ki van kapcsolva. Pl a DTS-t külön kell bekapcsolni, meg az eArc-ot is. Komolyan, agyvelőgyulladások kódoljak ezeket a rendszereket. -
Dicker
őstag
válasz
papi77 #72241 üzenetére
Lassú voltál.
De szerintem várj vele, hátha jön több. Elég gyakran dobnak ki 10%-os kuponokat, csak össze kell szedni majd őket. Ezeket meg mentsd le, mert nem fog megszűnni mind.Több embernek sikerülhetett amúgy, mert valaki már PH-n próbálja drágábban adni, azt ami nincs is még nála... Nem véleményezném, de...
-
ricsip
addikt
válasz
papi77 #68989 üzenetére
A fényérzékelő az meg 1 eldugott szenzor a TV aljában, a környezeti fényerőhöz igazítja a TV fényerejét.
Ki lehet (és érdemes is) kapcsolni valahol az elbaszott menürendszer energiagazdálkodási részén.
Általában firmware update-k után kerülnek be új menüpontok, kivesznek menüpontokat, meg átvariálnak menüpontokat. Azaz a gyári használatija fél év után már szinte semminek a megtalálására nem alkalmas, lehet újranyomtatni. Ha az LG éppen updételi a netes PDF-et is minden változtatás után (tipp: nem). -
szasanyi
félisten
válasz
papi77 #68055 üzenetére
Az igaz, bár az még kérdéses, hogy jó ár/érték arányuk lesz-e. Mert a 48" vs 55" alapján egyáltalán nem biztos.. Ezen túl a 4K felbontás részletességének látványos megjelenítése annál jobb minél nagyobb kijelző - persze távolság, és ésszerű többletköltség függvényében. Nálunk 2,5m a nézési távolság, de így szívesebben vettem volna 65"-ost csak sajnos a +10" felára közel +200k ami nekem már sok(k) volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Motoros topic
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Debian GNU/Linux
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen autót vegyek?
- BlitzWolf termékek topicja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest